Evert Wolters komt met nieuwe single getiteld: “Verlangen”.

De uit Emmen afkomstige zanger Evert Wolters is in zijn korte loopbaan als zanger al helemaal geen onbekende meer in het vak. Met zijn karakteristieke stemgeluid  zingt hij zijn liedjes recht uit zijn hart.  Zijn vorige singles deden het erg goed bij de vele radiostations die ons land kent. Nu komt hij met een gevoelige, maar wel vlotte single getiteld: “Verlangen”. 

Een lekker in het gehoor klinkend lied over het verlangen naar zijn vakantieliefde. De single is geschreven en geproduceerd door hit producer Martin Sterken en komt uit op het MAP-Records Platenlabel. De single is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en natuurlijk op Spotify.
Bij de single is ook een videoclip gemaakt (Xandro Media) en deze is op Youtube te vinden!