Eerste single van Die Supertolle Schlagerschwestern; Das Jodellied

Die Supertolle Schlager Schwestern zijn de zusjes Gaby en Carina Coburg en zij komen regelmatig, al jodelend, de grens over om Nederland te laten feesten, dansen, zingen en lachen. In hun allereerste single leren ze ons Nederlanders, hoe je moet jodelen: Het is een techniek waarbij je met je benen wijd op en neer gaat en met de juiste ademhaling een jodel tevoorschijn tovert.

Das Jodellied is een uniek feestnummer en is gebaseerd op de melodie van Jan en Zwaan’s Dorpsfeest in combinatie met een theaterstuk van Brigitte Kaandorp! Een heerlijk feestelijk meejodelnummer dat nog een staartje van de Oktoberfeesten meepikt, volop het après-skicircuit induikt en daarna de Carnaval in knalt. Dikke kans dat dit nummer nog jarenlang meedraait in het feestcircuit! De hartelijke groeten van Die Supertolle Schlager Schwestern  (www.diesupertolle.nl

Leuk om te weten is dat deze dames naast hun reguliere optredens ook jodelworkshops verzorgen. (www.jodelworkshop.nl) Die Supertolle Schlager Schwestern vallen onder het eigen nieuwe Artiesten Management van Ronnie Ruysdael (voormalig leadzanger van De Sjonnies) en zijn Manager Thijs. Na 20 jaar van intensieve en goede samenwerking hebben Ronnie en Thijs ervoor gekozen om hun werkzaamheden uit te breiden en hun ervaring, kennis en netwerk te gebruiken voor “De club van aparte en unieke Artiesten” Die Supertolle Schlager Schwestern behoren zeker tot deze club, net als DJ Timmie Tirol (de kleinste DJ van Europa), en het akoestische duo Bart & Alex (binnenkort volgt meer nieuws over deze andere acts)