EEN BIJZONDER PROJECT VAN JAN EN MONIQUE SMIT

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets heel speciaals te gaan maken voor peuters en kleuters. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project dat de naam 2 Kleine Kleutertjes heeft meegekregen. Het bestaat uit 15 buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en een theatervoorstelling.

 

 

 

Alle liedjes, waar de filmpjes bij zijn gemaakt, zijn geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit. Op vrijdag 14 november zal een 32 pagina’s tellend boek verschijnen, waar de cd met alle liedjes bij zit. De liedjes zullen ook op een losse cd verkrijgbaar zijn.
Jan: “Met 3 proefkonijntjes thuis begonnen we aan ons 2 Kleine Kleutertjes avontuur. Het toeval wil dat mijn eigen lieftallige zusje, lievelingstante van de kids én vliegende oppas Monique ook nog eens goed kan zingen. Reden te meer om aan de slag te gaan. Deze nieuwe kinderliedjes zijn vooral vrolijk, leerzaam en eigentijds. We zijn supertrots op het eindresultaat” .Sinds begin dit jaar worden de tekenfilmpjes elke werkdag door Telekids uitgezonden op RTL8. De waardering van de ouders voor deze filmpjes is bijzonder hoog. Buiten de kwaliteit van het materiaal, roemt men de speelse, educatieve kant ervan. In 2015 start Monique Smit met een theatertour, gebaseerd op dit materiaal, die haar langs meer dan 14 theaters zal voeren.

Info op ; www.2kleinekleutertjes.nl