Edwin Evers ontvangt Marconi Oeuvre Award 2014

Woensdagmiddag is Edwin Evers overvallen door André van Duin met een bijzondere award: de Marconi Oeuvre Award 2014. Volgens de vakjury is Edwin Evers een unieke radiomaker die van onschatbare betekenis is voor het hele Nederlandse radiolandschap. Samen met Rick Romijn, Niels van Baarlen en vaste nieuwslezer Henk Blok is Evers Staat Op nog steeds voor velen hét vrolijke startpunt van hun dag.

Dat Evers de laatste jaren als zanger, drummer en multitalent zich op steeds meet terreinen ontpopt, zegt iets over de onbegrensde energie van dit multitalent. Daarom is Edwin Evers de winnaar van de Marconi Oeuvre Award 2014.
Edwin Evers won de allereerste Gouden RadioRing, dé publieksprijs voor radio in 2006, voor Evers Staat Op. Ook won hij driemaal de Zilveren RadioSter Man als meest populaire radioman van Nederland en won hij drie Marconi Awards, voor beste presentator en beste programma. (Bron 538)