EDELMETAAL VOOR JAN SMIT IN VLAANDEREN

Jan Smit heeft in het populaire Vlaamse TV programma Café Corsari goud gekregen voor z’n album Vrienden en platina voor 15 Jaar Hits. Ruim drie jaar geleden bracht Jan Smit de verzamelaar 15 Jaar Hits uit in België. Voor dat album had hij reeds goud ontvangen, maar dat kon nu omgezet worden naar platina. Ook het album Vrienden, dat Jan Smit uitbracht in 2012 bereikte inmiddels de gouden status.

 

Handen Omhoog

 

Jan Smit was bij het TV programma Café Corsari te gast om er samen met Kraantje Pappie het nummer Handen Omhoog ten gehore te brengen. Deze nieuwe single van het onlangs verschenen album Jij & Ik blijkt ook in Vlaanderen op weg naar de top van de hitlijsten. Deze hele week blijft Jan in Vlaanderen in verband met de promotie van zijn album. In het kader van zijn theatertour Jan Live, zal hij er op 29 november weer zijn. Dan voor een concert in de Stadschouwburg in Antwerpen en op 10 januari opnieuw, dan in theater de Capitole in Gent.

www.jansmit.nl