Echte Piraten.nl in Wapenveld

Zaterdagavond 1 November word in het Gelderse Wapenveld een groot Piratenfeest gevierd waarvan de opbrengst naar de Stichting Berghuizerbad Wapenveld gaat. Oranjevereniging Maxima tekent voor de organisatie en hebben hierbij ondersteuning van de Echte Piraten.nl formule die al enkele jaren in diverse plaatsen waaronder Geesteren en Kamperveen een fantastisch feest hebben gehouden.

De opening van de avond is voor Wimmie die met zijn nummer De Ring ongetwijfeld de tent direct helemaal op zijn kop krijgt en ook zijn manager Henri van Velzen zal er flink tegen aan gaan we kennen hem natuurlijk vooral van de Andre Hazes liedjes maar inmiddels is hij allround en zingt een breed repertoire. Monica West mag als Piratenzangeres bij uitstek worden gezien zijn brengt al jaren velen veel plezier met o.a. Nee Petra , en S.C.H.E.I.D.I.N.G. wat echt een zeer gevoelige snaar raakt.
Ook Kevin Smit en Lucas en Gea kunnen op een Piratenfeest natuurlijk niet ontbreken. Lucas & Gea zij zullen En Steeds Weer Huil Je en andere successen zeker ten gehore brengen evenals Henk Wijngaard die onlangs nog een nieuw album heeft uitgebracht horen zij bij het Echte Piraten feest. Harten 10 is op weg naar een landelijke doorbraak en is na een korte pauze wegens gezinsuitbreiding al weer enkele weken op het podium Tineke zal wellicht het nummer Wonder zingen opgedragen aan Emily de jongste dochter.
Ook enkele lokale artiesten zijn aan het progamma toegevoegd zodat zij ook kans maken om meer bekendheid te krijgen o.a. Dennis van Velsen en Jolanda ten Hove. De afsluiting komt voor rekening van de Koning der Piraten Jannes die met recht deze titel draagt hij weet als geen ander wat de mensen raakt in zijn liedjes te verwerken. Edwin van Hoevelaak presenteert de avond en hij is zeker geen onbekende en zal er alles aan doen om er een geweldige avond van te maken.
Vanaf Donderdag 30 Oktober t/m Zaterdag 1 November word op het feestterrein een soort Glazen Huis actie gehouden waarbij de Piratenstations Krachttoer FM en P.B.T.W.platen gaan draaien voor het goede doel er is inmiddels een vergunning aangevraagd. 31 Oktober is er een optreden van de band Papa di Grazzi in de tent. Voor meer info en kaartverkoop ECHTE PIRATEN.NL en WWW. HVV – ENTERTAINMENT. NL Hier vind je ook de Voorverkoopadressen voor beide avonden

 

Feesttent staat aan de : Ir. RR Van Der Zeelaan in Wapenveld
Aanvang : 20.00 uur tent open 19.00 uur