Echte Piraten NL in Wapenveld.

A.s. zaterdagavond wordt in het Gelderse Wapenveld een groot Piratenfeest gevierd waarvan de opbrengst naar de Stichting Berghuizerbad Wapenveld gaat. Oranjevereniging Maxima tekent voor de organisatie en hebben hierbij ondersteuning van de Echte Piraten.nl formule die al enkele jaren in diverse plaatsen waaronder Geesteren en Kamperveen een fantastisch feest hebben gehouden. Er zijn optredens van o.a.;

Wimmie Bouma, Henri van Velzen, Monica West, Kevin Smit, Lucas en Gea, De Spelbrekers, Henk Wijngaard , Harten 10, Dennis van Velsen, Jolanda ten Hoven en de Koning der Piraten; Jannes.

Edwin van Hoevelaak presenteert de avond. Voor meer info en kaartverkoop ECHTE PIRATEN.NL en WWW. HVV – ENTERTAINMENT. NL Hier vind je ook de Voorverkoopadressen voor beide avonden. Feesttent staat aan de : Ir. RR Van Der Zeelaan in Wapenveld. Aanvang : 20.00 uur tent open 19.00 uur