De Roffels na 30 jaar terug met album

Vanaf vandaag wordt het nieuwe album ‘Hier zijn we weer’ gelanceerd. Na 30 jaar komen de Roffels met een album vol met oude bekende en nieuwe nummers. Vroegere hits als ‘Hier ben ‘k weer’ en ‘Spinnenwiel’ zijn opnieuw opgenomen en de Roffels hebben samen met Martin Sterken nieuwe nummers geschreven.

De in Ter Apel woonachtige Roffels zijn van vroeger uit nog bekend door hits als ‘Hier ben ‘k weer’. De zussen Roelie en Jantina zijn daarom nog regelmatig benaderd door radio- en tv-stations voor een interview over de oude hits. Door het oprakelen van de goede herinneringen over de muziek en de huidige optredens heeft de zussen doen besluiten om opnieuw een album uit te brengen.

Bovendien kunnen ze hun ei kwijt in dit album. 30 jaar geleden waren de dames al erg muzikaal en zijn nog altijd met muziek bezig. Beide zingen en spelen diverse snaarinstrument zoals de banjo en ukelele. Daarbij komt nu ook dat ze hun eigen liedjes schrijven. Hun meest recente single ‘Een knuffel voor jou’ en voorloper van het nieuwe album is ook door hunzelf geschreven.

Afgelopen weekend heeft de cd-presentatie van het album plaatsgevonden in Lattrop. Onder toeziend oog van honderden fans is het album uitgereikt door producer Martin Sterken. Daarnaast is ook Klaas Prent als uitgever van het album in het zonnetje gezet en Jan de Vrieze voor zijn muzikale ondersteuning op de cd en tijdens de presentatie.

Het album bevat 12 nummers en is vanaf vandaag verkrijgbaar en te horen op diverse radiostations;

Hier ben `k weer
Lieve schat, nu moet je blijven
Die zoen
Mien rooie paraplu
Een knuffel van jou
Vanavond wil ik los
Pappa en Mamma
Sophietje`s antwoord
Mijn hart slaat boem!
Mien Ukelele
Ode aan de piraten
Hitmedley 2014