Dana Winner draagt eerste single nieuwe album op aan Pink Ribbon.

“BLOOM” is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. “BLOOM” wil zoveel zeggen als “open bloeien”.  Dana Winner houdt van dat beeld: een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets wat open bloeit laat zich bovendien van zijn beste kant zien. Dana Winner heeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen.

 

 

Er is samengewerkt met de beste songwriters en tekstdichters in de verschillende taalgebieden. De eerste single uit dit album is “HOU VAST”. Dana Winner heeft dit nummer opgedragen aan Pink Ribbon. Samen met Erik Vlasblom en Jan Beuving (geen onbekende in Nederland) heeft ze dit nummer gemaakt.

“Bloom” is het eerste album dat Dana Winner helemaal heeft samengesteld. Samen met het Metropole Orkest hebben ze alle registers opengetrokken om een hoogstaand album te maken.  “HOU VAST” is eveneens de titel voor de theatertour in Nederland en België voor 2014-2015.

Tracklisting:
1. Lied Van Hoop
2. The One
3. Lovesong About Me
4. Niemand Kan
5. Turn The Page
6. House Of Cards
7. Tante d’Amour A Vivre
8. I’m Not Supposed To Love You Anymore
9. Hou Vast
10. Mein Wort