Clip online Frank en Mirella – Kop of Munt

Frank en Mirella hebben met hun nieuwe single “Kop of munt” een prachtige clip weten te maken. Samen met Cliphuis.nl zijn ze een dag op pad geweest om de mooiste beelden te schieten. Frank en Mirella, hebben een nummer van 28 jaar geleden in een compleet ander arragement gestoken bij Manfred Jongenelis. Na vele vraag is de plaat eindelijk op single uitgebracht, een lekker country soundje en heel herkenbaar als zijnde Frank en Mirella.  

Achter de schermen is het populaire duo bezig met volop nieuw materiaal. En zullen ze de komende tijd, volop te horen zijn op de radio, want ze hebben een overvloed aan interviews gepland staan. Ook zult u ze met regelmaat tegen komen in het land, want de optreden blijven met hun grote hits gewoon doorgaan.

 

Meer info; www.frankenmirella.nl