Clip nieuwe single Ladies of Soul

Na de hit ‘I’ll Carry You’ van de Ladies of Soul werd afgelopen vrijdag een nieuwe single gepresenteerd. Het nummer heet ‘Up Till Now’ en is geschreven door Randy Goodrum , Tjeerd Oosterhuis en Allan Eshuijs. De clip is zojuist online gegaan >

 

 

 

Ladies of Soul 2015
Op 12, 13 en 14 februari 2015 staan Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer als de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Grote liveshows waarin nummers solo en als duet worden gebracht, maar ook eigen repertoire van de Ladies komen ten gehore.. De ladies worden begeleid door een grote live band. Het concert van 14 februari is uitverkocht. Voor de shows op 12 en 13 februari zijn nog kaarten te koop. Kijk voor info op www.ladiesofsoul.nl.
 
https://itunes.apple.com/nl/album/up-till-now-single/id925733345