Clip bij nieuwe single George Baker online.

Vorige week was de release van de nieuwe single Van George Baker ‘Around and Around’ . Op 7 november is de release van het nieuwe album van George Baker ‘Seventy’. Een album met 13 nieuwe songs en 1 Bonus Track ( de Remake van ‘Little Green Bag’ samen met Douwe Bob) . Bovendien zit bij de eerste release van het album een extra bonus cd met 6 geweldige live opnamen met het New Symphony Orchestra. De nieuwe clip >

Dit jaar viert George Baker zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven. Het album komt op vrijdag 7 november uit. Als voorproefje zal morgen, vrijdag 17 oktober, het fraaie Around and Around als eerste single verschijnen.

Als cadeau van de jarige voor zijn vele trouwe fans, zit bij het album een gratis cd met zes nummers uit zijn gigantische catalogus, die een paar jaar geleden live zijn opgenomen voor NPO Radio 5 met het New Symphonic Orchestra.

Zijn gouden klassieker Little Green Bag uit 1969 keert als bonustrack terug op dit nieuwe album. George nam dit nummer eerder dit jaar opnieuw op met Douwe Bob in het kader van een actie voor Cordaid mensen in nood. Deze samenwerking beviel zo goed, dat George het graag wilde toevoegen aan dit nieuwe album.

Het album van George Baker verschijnt bij Vosound Records.
www.georgebaker.com