Britt en Ymke zijn geen vriendinnetjes meer?

Britt en Ymke , dat voor diverse RTL-programma’s samen een presentatie duo was…….. Was, want van samenwerking is geen sprake meer. En niet alleen de samenwerking maar ook hun vriendschap zou over zijn.

De Televisier meldt; “Britt Dekker en Ymke Wieringa schitterden geruime tijd in verschillende RTL Programma’s, waaronder Britt & Ymke Aan De Bak In Blanes en Britt en Ymke Stellen Vragen. De blondine vertelt aan weekblad Story dat ze geen vriendinnen meer zijn. ”Het contact tussen ons is verbroken”, aldus Dekker. Britt weet niet wat de precieze reden achter de relatiebreuk is. “Ik weet niet waarom dat is. We hebben geen ruzie gehad, maar op de een of andere manier is onze vriendschap over. Ik hoor helemaal niets van haar. We hebben elkaar ook niets meer te zeggen”, vertelt ze. Britt en Ymke hebben natuurlijk zeer verschillende karakters, maar ze hadden samen maar één doel voor ogen: een mooi programma maken. “Er was veel kritiek op ons, maar omdat we elkaar hadden, bleven we erin geloven.” Britt Dekker hoopt dat de vriendschap ooit weer een nieuw leven in wordt geblazen.“Er veranderde ineens zóveel in ons leven dat we heel goed begrepen wat de ander doormaakte. We belden elkaar elke dag. Nu gaan we ieder onze eigen weg. Ymke bij National Geographic en ik bij SBS 6. Maar ik hoop dat het ooit weer goed komt”, besluit ze.

Britt Dekker is aanstaande zaterdag te zien in het nieuwe seizoen van Het Beste Idee Van Nederland.

In 2011 heeft Britt Dekker, de winnares van Echte Meisjes in de Jungle, een single uitgebracht;