Bekendmaking duetpartners Nick & Simon; Matt Simons en Miss Montreal!

Nick & Simon komen met een nieuwe editie van hun kerstalbum en dat vieren ze dit jaar met Matt Simons en Miss Montreal. In het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche maakten de entertainers zojuist bekend dat Nick Schilder een duet heeft opgenomen met Matt Simons en Simon Keizer met Miss Montreal. Simon en Miss Montreal schreven en zongen samen het gevoelige nummer ‘At Christmastime’. Het liedje van Nick en Matt Simons heet ‘Give Me Back My Holiday’.

‘Christmas With… Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ is bijna geheel Engelstalig en gaat op 7 november 2014 in release. Er zijn totaal zes nieuwe liedjes toegevoegd aan deze editie. De nieuwe Nederlandstalige toevoeging is de titelsong voor de romantische komedie ‘Pak Van Mijn Hart’. Tijdens de presentatie vanmiddag werd ook voor het eerst de bijbehorende videoclip vertoond. De single ‘Pak Van Mijn Hart’ is vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. De gelijknamige feelgood film gaat op donderdag 6 november in release in de bioscoop.
Wil je er zeker van zijn dat je het album als eerste in huis hebt, bestel hem dan nu bij bol.com, muziekkopen.nl of bij that’s entertainment. Als je het album nu alvast bestelt op iTunes, krijg je er direct de single ‘Pak van Mijn Hart’ bij.

https://itunes.apple.com/nl/album/pak-van-mijn-hart-soundtrack/id919443451?l=en

Als extra bevat de CD ook een DVD met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial, waarin Katie Melua en Sandra van Nieuwland de duetpartners zijn. De zangers worden ondersteund door een uitgebreide band inclusief strijkers uit Guido’s Orchestra in de Hilversumse Wisseloord Studios en zetten met zijn allen een onvergetelijke kerstshow neer.
In 2009 scoorden Nick & Simon een nummer 1 kersthit met hun liedje ‘Santa’s Party’. Het succes van deze plaat smaakte naar meer en vorig jaar brachten ze een compleet kerstalbum uit. Dit album werd een groot succes en daarom keren de mannen dit jaar terug met een totaal vernieuwd album om de feestdagen, zo mogelijk, nog sfeervoller in te luiden! Op ‘Christmas with.. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ staan naast een aantal bestaande kerstnummers dit jaar zes nieuwe toevoegingen.
Op 19 en 21 december zullen Nick & Simon hun eerste kerstconcert ‘Christmas with Nick & Simon’ geven in Ahoy Rotterdam. Het kerstconcert wordt een muzikale kerstshow waarbij Nick & Simon met hun eigen top band, en de gastartiesten Matt Simons, Miss Montreal en Sandra van Nieuwland, een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen! Er zijn nog kaarten te koop voor 19 december.
‘Christmas with… Nick & Simon: It’s Beginning To Look A lot Like Christmas’ is vanaf 7 november zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.