Antonio ; Kus me kus me

Antonio woont al jaren in het mooie Veenendaal en is opgegroeid met het Hollandse lied. Zijn 1ste single “Dit is de laatste nacht” kwam reeds uit in 1998 waarna er velen volgden. Hits als: “Boem Boem”, “Geef me nog een kans”, “Piri Piri”, “Maak me gek gooi je haar los”, “Dans met mij” en “Lieve Heer,” staan wekenlang in verschillende hitlijsten,

zoals de Top 30 van RADIONL, TVv Oranje, TROS Sterren.nl Top 20 en de SingleTop100. Met inmiddels bijna 700,0000 YouTube views, is Antonio niet weg te denken uit de wereld van de Nederlandstalige muziek

“Kus me kus me” heet de nieuwe single van Antonio, een nummer vol passie en vuur, maar vooral een met ritme wat je in vervoering brengt, want de hete Latin/American stijl is zeer dansbaar en verslavend. Wederom een nummer dus met dé echte Antonio sound. Natuurlijk weer voorzien van een leuke en grappige nieuwe videoclip vol kusjes, wat je wel kunt verwachten van Antonio.

“Kus me kus me” is afkomstig van het album “FIESTA” dat binnenkort zal verschijnen. Een uptempo album vol met zeer verassende liedjes met een groot meezing gehalte waar bijna een jaar aan is gewerkt. Van een heerlijke wals tot het stevige hete Latin. Op het album staan nummers van producers als Jeroen Dirksen, Frank Verkooyen welke met name geschikt zijn voor de gezellige bruine kroeg maar ook voor de mega feesttenten.

Op 11 oktober j.l. wordt Antonio verrast door niemand minder dan Willie Oosterhuis van het Piraten Festijn die hem officieel de nieuwe single uitreikt en vertelt dat hij onder de indruk is van deze gevoelige plaat vol liefde en vuur met de overduidelijke Antonio sound. Ook over het nieuwe album “FIESTA” dat binnenkort zal verschijnen, is Willie zeer te spreken, want hij vindt het “Een regelrechte knaller van een album van de bovenste plank”!