Ademloos van Sasja Brouwers Adembenemend gepresenteerd!

Op 12 oktober jl. presenteerde de in Amsterdam geboren Sasja Brouwers op bijzondere wijze haar nieuwe single. In Roekz te Vinkeveen werd symbolisch het eerste exemplaar van haar nieuwste plaat gelanceerd.  Tijdens een bijzonder spectaculair evenement in een compleet uitverkocht partycentrum.

De laatste jaren bracht Sasja Brouwers singles uit als ‘Jij bent de liefde van mijn Leven’ welke een mooie notering had in de top100 maar vooral in het land een echte ‘hit’ was. ‘Van hier naar Oneindig’ was de opvolger en Sasja was niet meer te stoppen. Met ‘Jij hoort bij Mij’ en het biografische nummer ‘Welterusten Mama’ was de toon gezet.

De presentatie van haar nieuwe single ‘Ademloos’ mag je gerust spectaculair noemen. Sasja Brouwers wist het publiek te verrassen door met een akoestische band op te treden met liedjes die ze in het land normaal gesproken nooit doet en bij elk liedje had Sasja een mooi verhaal. Liedjes als “Dochters’ en ‘Meer nog dan Liefde’ kwamen op bijzondere wijze voorbij.

Het spektakel begon echt toen illusionist Sittah haar show begon met veel muziek, licht en vuur en de dochters van Sasja uit een kooi verschenen. Zij waren de inleiding voor de opkomst van Ben Cramer die onder de muziek van ‘The Phantom of the Opera’ ten tonele verscheen. Hij had een fraaie lijst met daarin het eerste exemplaar van de single ‘Ademloos’ welke hij aan Sasja Brouwers overhandigde.

Eerder op de middag sprak producer en schrijver Emile Hartkamp al lovende woorden uit over de zangeres; “Ze is er klaar voor”, “klaar om in haar carrière weer een stapje van de ladder omhoog te klimmen” aldus Emile die hits scoorde met oa. Frans Bauer, Marianne Weber en Rene Froger. Sasja steekt het niet onder stoelen of banken; ze wil nog een flinke stap maken in haar carrière en werkt daar ook zeer hard voor samen met Emile Hartkamp.

www.sasjabrouwers.nl  

Social Media:

www.facebook.com/sasjabrouwers

www.twitter.com/sasjabrouwers

www.instagram.com/sasjabrouwers

www.youtube.com/sasjabrouwers

Boekingen:

BOEKERZ Artiesten boekingen & management

Bianca Otten

M. 06-50520710

E. bianca@boekerz.nl

W. www.boekerz.nl