A3AAN DROST VERRASSEND TERUG MET NIEUWE SINGLE “ZOMAAR EVEN”

De uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost verrast met zijn nieuwe single “Zomaar Even”. A3aan timmert al enige jaren stevig aan de weg en scoorde succesvolle singles met liedjes als “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Mannen” en “In De Zomertijd”.

“Zomaar Even” is geproduceerd door Martin Sterken (bekend van o.a. Jannes, Henk Wijngaard) en geschreven door Pascal de Vormer, (verantwoordelijk voor vele composities van o.a. Stef Ekkel, Rob Zorn en Rob Ronalds). Het resultaat is een heerlijke radiovriendelijke single waarmee A3aan de komende periode weer volop in de belangstelling zal staan. Uiteraard is er voor “Zomaar Even” en sfeervolle videoclip geschoten welke volop op de clipkanalen te zien zal zijn. (www.a3aandrost.nl)