25 jarig jubileum Marco VandérA

De Volkelse Zanger Marco VandérA zit dit jaar 25 jaar in het vak als zanger en zal dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op zondagmiddag 30 November 2014, zal hij samen met diverse Collega artiesten deze mijlpaal gaan vieren. Dit zal plaatsvinden in Café Piepers, natuurlijk in zijn eigen geboortedorp Volkel.

Tijdens deze gezellige muzikale middag/avond zullen naast Marco VandérA natuurlijk, o.a. ook voor U optreden : ARJON OOSTROM bekend van het nummer “Zakka Zakka”.
ETIËNNE ALVARES bekend van de Amsterdamse kroeg “Bolle Jan” en natuurlijk van zijn optredens tijdens “De Toppers” in Concert in de Amsterdamse Arena. JACKY VAN DEN ACKER de man die 100 kg. afviel en een grote hit te pakken heeft met “Wat ik alléén maar wil” DENNIS JONES die momenteel hoge ogen gooit met zijn nieuwste nummer “Pak me, Kus me” een cover van het welbekende nummer van Gilla – “Bend me, Shape me”. Zoals U kunt lezen zal het dak eraf gaan op zondag 30 November in Café Piepers aan de Antoniusstraat 6 in Volkel. De zaal gaat open om 14.00 uur en de entree is GRATIS