2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Zomerhit Summerlove uitstekend gecoverd door Enrico !
zaterdag, 05 augustus 2017 17:16

Enrico lanceerde in 2015 zijn debuutsingle ‘Kom maar, ga mee’. Direct al kreeg hij het stempeltje “aanstormend talent”. En terecht, de zanger uit Apeldoorn werkt al jaren aan zijn stem, stond al op diverse podia in ons land en daarnaast is hij hartstikke ambitieus. Zijn repertoire is breed; van de gevoelige ballade tot de uitbundige meezinger en alles waar daar tussen past.

 

Niets is te gek voor de 21-jarige zanger die optreedt van bruiloft en verjaardag, tot braderie en de grotere evenementen.
Twee jaar na de release van zijn debuutsingle heeft Enrico onlangs een mooie en veelbelovende vervolgstap gezet in zijn nog jonge carrière. Dit deed hij door een platencontract te ondertekenen bij het welbekende- en Nederlands gespecialiseerde label Rood-Hit-Blauw en daar hoort uiteraard een nieuwe single bij! De opnames en productie van Enrico ’s jongste release ‘Ik denk na’, vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en zijn gemaakt op de aanstekelijke klanken van de dampende zomerhit ‘Summerlove’ van David Tavare uit 2009. Zomerse passie en temperament op een overheerlijk ritme die je praktisch dwingen in beweging te gaan komen. Enrico is terug….en dit doet hij dus met de Zomerse klapper.. ‘Ik denk na’!
De CD single ‘Ik denk na’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De Prachtige videoclip ter promotie van de nieuwe single is gemaakt door Xandro Media, m.m.v. Model ‘Angelita vd Kooij’ en op diverse televisiestations en Youtube te zien.