2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Wie is die Lieve Schat van José Sep?
donderdag, 10 augustus 2017 00:21

Dat hard werken wordt beloond bewijst José Sep als geen ander. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel het publiek in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van de optredens van José.

En als kers op de taart schittert zij deze zomer ook op DUTCH VALLEY in Spaarnwoude.
Begin Juni ging ze de samenwerking aan met Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl voor de boekingen in Nederland en tekende een platencontract bij A Hits Music.
Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” (augustus 2015), het aanstekelijke “Mijn Glimlach” (februari 2016) de partyknaller “Ik weet dat er een ander is” (juni 2016) en het feestelijk apres ski getinte “Adios Amor” (december 2016) verschijnt op 4 Augustus het nummer: “Lieve schat”.
Na een paar remakes wilde José Sep nu graag weer een geheel nieuw nummer uitbrengen en ze was blij verrast toen Manfred Jongenelis haar belde en vertelde speciaal voor haar een feestnummer te hebben geschreven.
Uiteindelijk hebben ze de tekst samen afgemaakt waardoor het nummer voor José nog meer ‘eigen’ werd en is Manfred ook weer verantwoordelijk voor de kenmerkende accordeon-partij.
Kortom, ook deze single heeft weer de gezellige sound die we van José Sep gewend zijn.
Zangeres José Sep boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl  | 078-6737733.