2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Clip eerste single nieuwe album Nick & Simon.
maandag, 19 juni 2017 15:17

Nick & Simon zijn terug met hun nieuwe album ‘Aangenaam’ en daarmee ook hun eerste single uit. Op de single ‘Welkom’ bezingen Nick & Simon het gevoel hoe het is om vader te worden. Deze single is voor ons extra speciaal en actueel omdat we allebei dit jaar vader (zijn ge-)worden – aldus Nick & Simon.

 

Het duo houdt hun hele reis bij in persoonlijk vlogs die ze wekelijks uitbrengen via hun kanalen waarin ze persoonlijke gebeurtenissen bloot leggen over hoe het album tot stand kwam. In de aanloop van Aangenaam tekende Nick en Simon bij Warner Music, waar ze met een fris team veel nieuwe muzikale uitdagingen zijn aangegaan. Deze nieuwe energie zal zich dan ook vertalen naar een waanzinnig nieuw album.

Op 22 september komt het nieuwe album ‘Aangenaam’ uit.

De kaartverkoop voor de nieuwe theatertour ‘Aangenaam’ van Nick & Simon is onlangs van start gegaan via NTK.nl. Vanaf 11 oktober 2017 t/m mei 2018 geven Nick & Simon in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland. Enkele van deze shows zijn reeds uitverkocht. In de shows zullen er zowel klassiekers als repertoire van het nieuwe album gespeeld worden.