Docu Marco Bakker op TV.

240 uur taakstraf kreeg Opera zanger Marco Bakker in 1997, nadat hij een vrouw aanreed bij de Arena Amsterdam. De vrouw overleed aan de gevolgen van het ongeluk. Werk voor de zanger is er daarna bijna niet en het grootste gedeelte is te danken aan de media, aldus Denise. Denise Janzee, de dochter van Willeke van Ammelrooij (en stiefdochter van Marco Bakker) , heeft een film gemaakt over wat er met Marco gebeurde NADAT hij dit een dodelijk auto ongeluk heeft veroorzaakt. De film is morgen voor het eerst te zien op televisie.
Verder lezen Docu Marco Bakker op TV.

Zoontje voor Jaman.

De Overijsselse zanger Jaman (van o.a. ‘Blikken of blozen’ en ‘Spoken bestaan niet’) en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Het kereltje heeft de naam Janman gekregen. Jaman liet gisteren weten; “Gisteravond om 22.35 uur is ons kleine wondertje Janman geboren!!! Hij weegt 3395 gram ‪#‎trots‬!

Verder lezen Zoontje voor Jaman.

Nieuwe single Ray van der Heiden

Ray van der Heiden start 2015 met een nieuwe single;  ‘100 Duizend vrouwen’. Een heerlijk uptempo nummer geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. Het gaat heel goed met de carrière van Ray, die inmiddels van zanger naar volwaardig artiest is gegroeid, hij won om die reden al in 2013 het SENA TALENTEN podium een prijs voor nieuw opkomend talent.
Verder lezen Nieuwe single Ray van der Heiden

Duo Toe Maar wordt openbaar geveild.

Duo Toe Maar die we ook kennen als vader Emil en zoon Patrick die geen onbekende meer zijn in de muziekwereld, Patrick zullen velen nog kennen van het populaire TV-programma Hart voor Muziek waar hij een van de grondleggers was destijds. Het Duo dat woonachtig is in het Brabantse Best zitten midden in het carnavals gebruis en dat laten ze ieder jaar dan ook zien en horen. Verder lezen Duo Toe Maar wordt openbaar geveild.

3e Lost A Child Concert in Paradiso

Het 3e Lost A Child Concert in Paradiso is op 4 januari 2015. Een geweldig, hartverwarmend concert voor iedereen. Een middag ‘om even te vergeten’. Een concert waarbij gelachen, gehuild, gedanst, gefeest en herdacht mag worden. Met diverse bekende artiesten die belangeloos een middag voor ons gaan neerzetten om samen met vrienden, familie, bekenden en onbekenden te herdenken maar ook om te genieten van prachtige muziek. Met o.a. Thomas Berge, Jennifer Ewbank, Verder lezen 3e Lost A Child Concert in Paradiso

Nieuwjaarsduik 2015

De Nieuwjaarsduik is een ware Hollandse traditie. In Scheveningen gaan jaarlijks zo’n 10.000 Nederlanders het water in om het nieuwe jaar goed te beginnen. (optreden Gebroeders Ko) En ook in Overijssel wordt gedoken. Dit zal o.a. zijn in Wierden (Lageveld) waar RTV OOST live (12.30 uur) verslag van gaat doen. (optreden Henri van Velzen).

Verder lezen Nieuwjaarsduik 2015

JOHNNY GOLD komt met Houdoe heee …

De track op het nieuwe zilveren pretschijfje van de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft hij deze keer zelf geschreven en gecomponeerd. Met behulp van zijn inmiddels vaste topproducer Harald Queens is er wederom een feestkneiter ontstaan die de vele cafés, tenten en zalen  weer helemaal dakloos zal gaan maken. Omdat Johnny net zoals het Carnaval, zijn oorsprong vind in het gemoedelijke Brabant, heeft hij er voor gekozen om het deze keer dicht bij de deur te houden. Verder lezen JOHNNY GOLD komt met Houdoe heee …

NICK STRICKER PRESENTEERT ZIJN NIEUWE SINGLE WERELDDAG

Nick Stricker is als artiest geen onbekende. Hij heeft de afgelopen 4 jaar al menig optreden gedaan van Mega Piraten Festijn tot bij radio 538. Nick werd 4 jaar geleden bekend door het RTL-programma “My Name Is….” Daar kwam Nick tot in de finale als Jan Smit imitator. Het jury-commentaar loog er niet om; Je praat ook als Jan Smit en je lijkt zelfs ook nog op Jan Smit. Na zijn finale in 2010 deed Nick in 2011 weer mee aan het programma en kwam weer tot in de finale.
Verder lezen NICK STRICKER PRESENTEERT ZIJN NIEUWE SINGLE WERELDDAG

Debuutsingle EVI GOFFIN

EVI zette in 1999 haar eerste stappen in de showbizz . Met de groep Fiocco brengt ze het nummer Miss You uit. Het nummer stond enkele weken in de UtraTop 50. Later in datzelfde jaar deed EVI als Medusa mee aan Eurosong. Op de TMF AWARDS in 1999 werd EVI (nog steeds als Medusa) voorgesteld als zangeres van 2 Fabiola. Twee singles volgden alvorens er een eind kwam aan deze band. Het grote succes voor EVI kwam in 2000 met de groep Lasgo. Verder lezen Debuutsingle EVI GOFFIN

Bouke winnaar The Winner Takes It All.

Zanger Bouke Scholten heeft de finale van het muziekprogramma The Winner Takes It All gewonnen. Met zijn vertolking van Elvis mag hij zich de beste ‘Sound A Like’ 2014 noemen. Het publiek is de jury in dit muziekprogramma en deze brachten 3,3 miljoen stemmen uit, waarvan 600.000 stuks in de finale. Bouke kreeg de hoogste stemmen en won een geldprijs van 25.000 euro, een optreden bij het Staatsloterij Oudejaarsfeest van a.s. woensdag.
Verder lezen Bouke winnaar The Winner Takes It All.

STERRENPARADE – 10E JAARGANG – WEEK 53 – 28/12/2014

STERRENPARADE – 10E JAARGANG – WEEK 53 – 28/12/2014

***SUPERSTER***

Wudstik
Mooi (11)

***DRIESTERREN***

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (10)

Dana Winner
Niemand kan (6)

Edsilia Rombley
Van jou (7)

Jelle B
Simpel (6)

Nick & Simon
Pak van mijn hart (7)

***TWEESTERREN***

Anno Britting
Djana (5)

Danny de Munk
Ze wacht nog steeds op mij (6)

Frank Verkooyen
Als ik jou weer zie (1) NIEUW

Hein Simons
Gestolen uren (5)

Jan Smit
Eventjes weg (1) NIEUW

Jannes
Eens (5)

Koos & Corry
Die mooie tijd (6)

Lenie Gerrits
De rolleman (5)

Marco de Hollander
Blijf gewoon jezelf (7)

Rob Zorn
Dat maak ik zelf wel uit (5)

***EENSTER***

Bazzookas
Hoofd op hol (1) NIEUW

Dijk
Zelfs de regen (5)

Hessel Wijkstra
Vrijheid (4)

Joey Hartkamp
Jij (4)

Kevin Madero
Dat komt allemaal door jou (1) NIEUW

Peter Dons
Plots was jij weg (1) NIEUW

Pierre van Dam
Waarom ga jij naar die ander (1) NIEUW

Rene Becker
Jij bent een wonder (4)

Rinus Ponsen
Kom in m’n armen (4)

Ronald Reinders
Zwerver (1) NIEUW

Ronnie van Bemmel
Voor niets (1) NIEUW

Rox
Ik kan niet zonder jou (1) NIEUW

Stanley Hazes
Waarom mag ik m’n kind niet zien (4)

Tino Martin
Jij liet mij vallen (1) NIEUW

Wesley van Doesburg
Vanavond vieren we feest (2)

***STERTIPS***

Bert Kamping
Net zo aans as ij (-) NIEUW

Dennis Jones
Red me als je kan (-) NIEUW

Exit
Marlena (-) NIEUW

Jaman
Zwevend op wolken ~ (-) NIEUW

John West & Lange Frans
Blijf bij mij (-) NIEUW

Marco Schouten
Tranen in mijn bier ~ (-) NIEUW

Nielson
De kleine dingen (-) NIEUW

Rob van Daal
Vannacht (-) NIEUW

Roy Hoffman
Als je even naar me lacht (-) NIEUW

Sjors van der Panne
In het zicht van de haven (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken