RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 38 - 14/9/2014

 

Jaman
Samen dansen op de reggaebeat ~ (9)

 

Jan Smit
Jij en ik (3)

John de Bever
Meer hoef ik niet (5)

Grad Damen
Hemelsblauwe ogen (8)

Arjan Oostrom
Pure verleiding (8)

Nick & Simon
Leve de vrouw (3)

 

Kik
Schuilen bij jou (1) NIEUW

Henk Bernard
Dan ga je maar (2)

3J's
Raak m'n hart (2)

Charlene
Ik heb geen woorden nodig (6)

Django Wagner & Antje Monteiro
Vlinders (3)

Henk Wijngaard
Ga, gaaah! (5)

Matthijs Koning
Laat het maar komen (5)

Nielson
Sexy als ik dans (2)

Ruth Jacott
Verliefd verward (3)

Thomas Berge
Niemand die je ziet ~ (4)

 

Allan Hoekman
Morgen kan het anders zijn (3)

Bökkers
Bie moe ~ (3)

Dennis Jones
Pak me, kus me (4)

Elders
Denk aan jou ~ (5)

Helemaal Hollands
Dan gaan de lampen heen en weer (4)

Immens
Er is er maar 1 (3)

Jeroen van der Boom
Verslaafd aan jouw liefde (4)

John West
Ik zag jou in mijn droom (4)

Syb van der Ploeg & Ge Reinders
Ich haaj fan dy (4)

Vinzzent
Hier is een liedje voor jou (2)

Wouter Vink
Zoveel mooier (2)

Dennie Christian
Eerst zeg je ja (1) NIEUW

Wesly Bronkhorst
Ik ga maar (1) NIEUW

Rudy de Wit
Zin in een feestje (1) NIEUW

Willem Barth
Lees je de ogen van een vrouw (1) NIEUW

 

Denans
Mijn allerliefste (-) NIEUW

Guus Bok
Nadien (-) NIEUW

Hans Steiger
Ritmo de la noche (-)

Herman van Veen
Iemand (-) NIEUW

Jill Helena
Mama zeg me (-) NIEUW

Maarten Cox
Leuker met twee (-) NIEUW

Margretha van de Laar
Het kleine geluk (-)

Stef Bos
Beter mens (-) NIEUW

Tinus
Waarom? (-)

Wolter Kroes & Isabella
Ik ben je prooi (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Nieuwe single & album Mon Amour
donderdag, 11 september 2014 13:02

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Mon Amour “Angel of the Deep”, als voorloper op het gelijknamige album dat 26 September zal verschijnen, op de CD staat een verzameling van de mooiste liedjes van The Mon Amour band en de nieuwe single “Angel of the deep”. 

Lees meer...
 
Kijk straks EDNED bij RTVOOST; Edwin van Hoevelaak aan de slag voor SBS6 en RTL4
woensdag, 10 september 2014 16:23

Muziekproducer, liedjesschrijver en muzikant Edwin van Hoevelaak uit Holten gaat zijn werkterrein deels verleggen naar Hilversum. Van Hoevelaak gaat de muziek produceren voor een aantal programma's van de commerciële omroepen. Het gaat om het SBS6-programma 'Bloed, zweet en tranen' en 'The Voice Kids' van RTL4. 

Lees meer...
 
ENorm presenteert: Freundschaft Ohne Grenzen
woensdag, 10 september 2014 16:12

Muziek verbindt. Muziek overschrijdt grenzen. Muziek versterkt saamhorigheid.  Saamhorigheid is een gevoel dat een belangrijke rol speelt bij ENorm. Kerst met Ballen is gestart vanuit hetzelfde oogpunt: het versterken en delen van het kerstgevoel, van de saamhorigheid en het samenzijn die daarbij horen. Enorm; Met het project Freundschaft ohne Grenzen willen wij onze energie steken in het versterken van de “muzikale” band met onze buren, in het versterken van het gevoel van saamhorigheid.

Lees meer...
 
Nieuwe single Sidney Bischoff.
woensdag, 10 september 2014 15:12

Middels singles als ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’, ‘Mag ik vanavond met je uit’ of ‘Jij komt nooit meer terug’ heeft Sidney Bischoff de laatste jaren nadrukkelijk zijn naam weten te vestigen bij de liefhebber van de Nederlandse muziek.

Lees meer...
 
Roxeanne Hazes in duet met Kevin Dray
woensdag, 10 september 2014 14:34

Roxeanne Hazes & DJ Kevin Dray hebben samen het danxe-nummer ‘Happiness’ opgenomen. Kevin (van der Burgt) komt uit Bergen en samen met Roxeanne gaat hij wellicht voor een grote hit zorgen.  Bekijk de clip >

Lees meer...
 
Mental Theo met zangeres Maycke getrouwd.
woensdag, 10 september 2014 13:03

‘Zo trots, vanmiddag trouw ik met deze mooie vrouw. Dat waren de woorden van Mental Theo die dit gisteren schreef op zijn twitter, waarbij een foto van zijn Maycke.  DJ Mental Theo (49)  en zangeres Maaike Jansen (24) uit Raalte, stapten gistermiddag in het huwelijksbootje te Spanje.  Maaike won in 2007 So You Wannabe A Popstar en kent Theo inmiddels al enkele jaren. Bijna twee jaar geleden vroeg Theo haar ten huwelijk.

Lees meer...
 
Jerry van Vianen's nieuwe single zit achter het ‘mysterie' JIJ ALLEEN
woensdag, 10 september 2014 12:22

Enorm hard is er gewerkt aan JIJ ALLEEN . Jerry van Vianen is er in ieder geval trots op. De afgelopen weken hebben diverse artiesten meegewerkt aan de ‘geheimzinnigheid’ rond ‘Jij Alleen’ en spraken hun verhaal in. Het gaat om de nieuwe single van Jerry met de titel 'Jij Alleen', dat vandaag is uitgekomen. Clip >

 

Lees meer...
 
“Naarmate” nieuwe single Paul de Graaf
woensdag, 10 september 2014 12:13

De nieuwe single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. En dat hoor je! De sound heeft een Amerikaans tintje, mede door de mastering van meervoudig Grammy Award winnaar Adam Ayan (“I really enjoyed it!”).

Lees meer...
 
Leef je eigen droom: nieuwe single van ‘coming man’ Daniël Oostra!
woensdag, 10 september 2014 12:08

In de noordelijke provincies is hij al jaren een klinkende naam. Hoog tijd dat ook de rest van Nederland hem leert kennen: Daniël Oostra! Een oer-sympathieke zanger met een gouden stem en een warme, enthousiaste podiumpresentatie. Waar Daniël het podium betreedt, is het geheid feest!

Lees meer...
 
MUSICAL AWARDS GALA TERUG BIJ AVROTROS
woensdag, 10 september 2014 12:01

Op woensdag 7 januari 2015 is het jaarlijkse Musical Awards Gala weer te zien bij AVROTROS. In deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de beste producties uitgereikt. De presentatie van deze 14e editie is opnieuw in handen van Frits Sissing.

Lees meer...
 
VANAVOND is de nieuwe single van Gert Jan Wels
woensdag, 10 september 2014 11:58

Het gaat goed met de muzikale carrière van de  in 1979 in Nijmegen geboren zanger Gert Jan Wels. Hij trekt inmiddels door heel ons land voor optredens. Gert Jan, woonachtig in het Gelderse Wijchen, zag een droom uiteenspatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom “zingen”.

Lees meer...
 
Nick Monnikhof met ”De wereld draait maar door”
woensdag, 10 september 2014 11:48

De talentvolle zanger Nick Monnikhof (19) uit Almelo is met zijn single „De wereld draait maar door” officieel in release gegaan. Afgelopen zomer was de track al her en der te horen en door de veelbelovende reacties werd het tijd om de volgende stap te zetten. Middels een landelijke promotiecampagne zal Nick de komende periode stad en land zal afreizen langs de diverse radiostations.

 

Lees meer...
 
Wie / wat is nu Jij Alleen?
dinsdag, 09 september 2014 23:54

Al een tijdje  gaan er filmpjes over het internet, waarin meer dan 40 bekende Nederlanders, waaronder o.a. Wolter Kroes, Xander de Buisonje, Bobbi Eden, Samantha (Barbie), LA The Voices, Sinerjey, Miss Universe 2014 enz. het hebben over 10 september. Volgens de bekende Nederlanders mag je deze dag niet missen. Henk Bres ligt er al nachten van wakker, Big Jake was maar net op tijd terug uit Thailand, het houdt de bekende Nederlanders nogal bezig. Wat gaat er nu precies gebeuren op 10 september…..

Lees meer...
 
Veel belangstelling bij boekpresentatie ‘André Hazes & Ik.’
dinsdag, 09 september 2014 21:08

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de personal manager, chauffeur en bodyguard van Nederlands grootste volkzanger André Hazes. Verschillende boeken en verschillende verhalen zijn inmiddels al over Hazes uitgebracht, maar dit varhaal van Jos van Zoelen (en dat van 60 mensen om Hazes heen) is naar hun zeggen het echte verhaal.  Vandaag was er (onder grote belangstelling van diverse pers en vrienden) de perspresentatie in André’s stamkroeg De Plashoeve in Vinkeveen.

Lees meer...
 
Clip bij nieuwe single Jacques Herp
maandag, 08 september 2014 18:34

De nieuwste single van de zanger Jacques Herb  heet "Toen kwam jij! " , waar vorige week de release van is geweest.  Het was even wat rustiger met nieuw materiaal uitbrengen, zijn laatst verschenen CD Album dateert alweer van 2011. ‘Toen kwam jij’ is een prachtige cover van een Duitse popschlager geworden waarbij Jacques Herb zelf de Nederlandse tekst schreef. Het nummer is geproduceerd door Martin Sterken. De clip is opgenomen in Almelo. >

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 747