RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 52 - 21/12/2014

 

Glennis Grace
Zeg maar niks (11)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (9)

Edsilia Rombley
Van jou (6)

Nick & Simon
Pak van mijn hart (6)

Rene van Kooten & Maaike Widdershoven
Samen voor de voedselbank (3)

Wudstik
Mooi (10)

 

Dana Winner
Niemand kan (5)

Danny de Munk
Ze wacht nog steeds op mij (5)

Ellen Eeftink
Kerstmis ~ (2)

Hein Simons
Gestolen uren (4)

Jannes
Eens (4)

Jelle B
Simpel (5)

Koos & Corry
Die mooie tijd (5)

Lenie Gerrits
De rolleman (4)

Marco de Hollander
Blijf gewoon jezelf (6)

Rob Zorn
Dat maak ik zelf wel uit (4)

 

3J's
December (2)

Anno Britting
Djana (4)

Dijk
Zelfs de regen (4)

Django Wagner
Ik droom van een kerstfeest (1) NIEUW

Eenmaal voor allen
Kerstmis vier je samen (2)

Henk Temming
Kerstmis zie je overal (1) NIEUW

Hessel Wijkstra
Vrijheid (3)

Joey Hartkamp
Jij (3)

Kees Vriend
Jou met kerstmis (2)

Meiden
Kerstfeest (2)

Peter Beense
Daar is kerstmis voor bedoeld (1) NIEUW

Rene Becker
Jij bent een wonder (3)

Rinus Ponsen
Kom in m'n armen (3)

Stanley Hazes
Waarom mag ik m'n kind niet zien (3)

Wesley van Doesburg
Vanavond vieren we feest (1) NIEUW

 

Bazzookas
Hoofd op hol (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Als ik jou weer zie (-)

Jan Smit
Eventjes weg (-) NIEUW

Kevin Madero
Dat komt allemaal door jou (-)

Peter Dons
Plots was jij weg (-) NIEUW

Pierre van Dam
Waarom ga jij naar die ander (-) NIEUW

Ronald Reinders
Zwerver (-)

Ronnie van Bemmel
Voor niets (-)

Rox
Ik kan niet zonder jou (-)

Tino Martin
Jij liet mij vallen (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Rene Geurtsen geeft schuld aan de wind
maandag, 15 december 2014 16:14

Rene Geurtsen is in Friesland al lang geen onbekende meer. De afgelopen jaren stond hij op menig feest en deelde met menig BN'er het podium. Piratenfestivals – Tentfeesten maar ook in de horeca is Rene Geurtsen een graag geziene gast. Toen hij in 2008 het nummer “ Hou van mij” op schijf had gezet had hij niet durven dromen dat het nummer jaren later nog steeds zeer geliefd zou zijn.

Lees meer...
 
Verbroedering tijdens Mega Piraten Festijn in vol GelreDome
zondag, 14 december 2014 18:26

“Shit, ik ben blij!” Kraantje Pappie heeft net samen met Jan Smit een Gouden Award voor hun gezamenlijke nummer ‘Handen Omhoog’ in ontvangst genomen op het podium van het Mega Piraten Festijn in Arnhem. Meer dan 15.000 exemplaren zijn er van verkocht. “M’n allereerste”, constateert de rapper trots. Hij voelde ‘m overduidelijk niet aankomen. En hij mag meteen zijn grootste hit ‘Feesttent’ doen. De handen gaan omhoog, bier vliegt door de lucht en het publiek in de arena stuitert op en neer.

Lees meer...
 
Kersttoespraak uitgelekt.
zondag, 14 december 2014 18:13

Ja, dit kan gebeuren…… De kersttoespraak van Zijn Majesteit de Koning is uitgelekt. Het wordt volgend jaar het jaar van ……  bekijk de video bij lees meer >

Lees meer...
 
GOUD VOOR JAN SMIT EN KRAANTJE PAPPIE
zondag, 14 december 2014 14:54

Handen Omhoog, een bijzondere samenwerking van Jan Smit met de populaire hiphop artiest Kraantje Pappie, was ongetwijfeld het meest verrassende nummer op het in augustus verschenen Jan Smit album Jij & Ik. De unieke combinatie heeft wel gewerkt, want de aanstekelijke single behaalde de nummer één positie in de GFK Single Top 100 en bereikte tevens de felbegeerde gouden status.

Lees meer...
 
De Sterrenparade morgen op TV
zaterdag, 13 december 2014 15:33

In de Sterrenparade blikt presentator Edwin van Hoevelaak terug op de Regiotapclub van 8 januari van 1998. Met zondag optredens van: Bakkerij Manschot, Boom Boom and the Babymakers, Gert & Hellen en Golden Twice. Verder clips uit de actuele Sterrenparade zoals; Stanley Hazes, Dick van Altena en Dana Winner. Ook de Superster van deze week ; Ruth Jacott

Lees meer...
 
Johnny Valentino - Jingle Bells
zaterdag, 13 december 2014 14:13

Na de singles “Steiger van geluk” en “Sweat” komt Johnny Valentino uit met de vrolijke Kerstsingle “Jingle Bells”. Na een aantal Nederlandstalige singles is Johnny Valentino weer terug bij de muziek waar hij jarenlang in de casino’s van Las Vegas met veel plezier heeft opgetreden. Dit jaar was hij nog op het grootste Rockabilly festival ter wereld Viva Las Vegas, waar hij zijn grote helden ontmoet heeft. In januari komt Johnny weer met een Hollandse feestplaat, maar eerst lekker swingen met deze Kerstsingle.

Lees meer...
 
Maico zet zich in voor Serious Eigenwijs samen met collega Artiesten.
zaterdag, 13 december 2014 14:02

DENEKAMP - Van 19 tot en met 21 december zullen de dj’s van Twente FM zich bij Café Eigenwijs in Denekamp laten opsluiten voor het goede doel. En jij kunt daaraan van alles bijdragen en er bij zijn !  Het is al een echte traditie geworden in café Eigenwijs: Serious Eigenwijs. Drie dagen lang plaatjes aanvragen voor het goede doel, gecombineerd met live optredens o.a komt Maico uit Enschede optreden en een steentje bijdragen op 21 december.

Lees meer...
 
Weerselo heeft een 'eigen' lied.
vrijdag, 12 december 2014 19:29

Bekend uit de band Shiver of U kent hem van The Piano House... Roy in 't Veld. Hij heeft onlangs een liedje gemaakt over zijn woonplaats Weerselo. Bekijk de officiële Videoclip van 'Weersel'.>

Lees meer...
 
Nieuwe tour RACOON
vrijdag, 12 december 2014 19:16

Het nieuwe album van Racoon heet ‘All In Good Time’ en komt op 13 februari uit. Vanaf maart trekt de band met de gelijknamige tour door Nederland. Het is de grootste tour tot nu toe in de carrière van de Zeeuwse band.

Lees meer...
 
Deuren GelreDome voor MPF uur eerder open
vrijdag, 12 december 2014 19:09

ARNHEM – Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 13 december plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem is al bijna uitverkocht. Op dit moment zijn er al 25.000 kaarten weg. De laatste duizenden zijn inmiddels in de voorverkoop gegaan. In verband met de enorme toeloop van publiek heeft de organisatie besloten om de deuren van het stadion al om 17.30 uur te openen in plaats van om 18.30 uur, zoals eerder werd aangekondigd.

Lees meer...
 
'Walk Along' gaat voor Nederland scoren?
vrijdag, 12 december 2014 16:32

'Walk Along' is het nummer waarmee Trijntje Oosterhuis Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2015 te Wenen. De recensies zijn zeer positief op dit nummer. >

Lees meer...
 
Morgen Mega Piraten Festijn Gelredome
vrijdag, 12 december 2014 16:24

Dit jaar is het Mega Piraten Festijn in het Gelredome grootser dan ooit! Het podium komt in het midden van de zaal, waardoor iedereen nog dichter bij alle artiesten kan staan, met een geweldige nieuwe lichtshow en een nog mooiere uitstraling!!! Alle top artiesten van Nederlandse bodem zijn erbij, wat te denken van ;

Lees meer...
 
DE HOLLANDIO'S - HET WORDT EEN WINTER
vrijdag, 12 december 2014 15:47

Zanduo De Hollandio's bestaat uit Jack Van Raamsdonk en Janske. Beiden timmeren al jaren aan de weg, waarna ze onlangs besloten gezamenlijk als De Hollandio's de buhne te betreden. Hun eerste single "Jij Laat 't Zonnetje Weer Schijnen" werd al snel een succes. Ze gaan nu verder op de ingeslagen weg met het stemmige "Het Wordt Een Winter". Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
 
DANNY CANTERS - HET KERSTFEEST VAN MIJN DROMEN
vrijdag, 12 december 2014 15:32

De feestdagen komen eraan en dat was voor Danny de aanleiding om eens een kerstnummer op te nemen. Danny wilde al eerder een kerstnummer uitbrengen maar door gebrek aan tijd én inspiratie is het hier nooit van gekomen. Toen eerder dit jaar zijn single "Ik Heb Je Niet Meer Nodig" uitkwam, merkte een collega uit het vak op dat het arrangement ook ook wel gebruikt kon worden als kerstnummer.

Lees meer...
 
JAMAN - ZWEVEND OP WOLKEN
vrijdag, 12 december 2014 15:05

2014 is voor Jaman een fantastisch jaar. Niet alleen kwam zijn tweede album uit, er verscheen ook een DVD en twee singles die allebei hoog genoteerd stonden. Hoogtepunt is natuurlijk zijn huwelijk met Marie-José afgelopen zomer. Ook mag hij de komst van een derde kindje aankondigen. Ondanks alle drukte is Jaman alweer druk bezig in de studio met de opnames voor een nieuw album dat in het voorjaar van 2015 gaat verschijnen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 784