RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 45 - 2/11/2014

 

Wesly Bronkhorst
Ik ga maar (8)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (2)

Frans Bauer
Ratatadadada (4)

Henk Dissel
Vlinderslag (5)

Marianne Weber
Reuzenrad (6)

Nielson
Sexy als ik dans (9)

 

Danny Temming
Denk maar niet dat ik verander (2)

Dijk & Thomas Acda
Alles komt goed (6)

Ferry de Lits
Laat me (6)

Jan Smit & Kraantje Pappie
Handen omhoog (3)

Jerry van Vianen
Jij alleen (4)

Kik
Schuilen bij jou (7)

Vinzzent
Hier is een liedje voor jou (9)

Wiliam Janz
Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is (4)

Wudstik
Mooi (3)

Xander de Buisonje
1000 woorden (3)

 

Ruth Jacott
Hou van mij (2)

Bennie Jolink
Jeffrey Herlings (3)

Bjorn Litjes & Nol Roos
Griekse tranen (1) NIEUW

Daniel Oostra
Leef je eigen droom (6)

Francois
Dans met me mee (1) NIEUW

Jim Bakkum
Schouder (4)

Joeri Plaizier
Raak in mijn hart (4)

Kevin Pare
Blind vertrouwen (1) NIEUW

Kevin Smit
Vrij zijn als een vogel (1) NIEUW

Marlane
Met een beetje liefde (1) NIEUW

Mike & Collin
Je spookt door mijn hoofd (2)

Neet zuuver
Ik bin Twentenaar ~ (3)

Piepschuim
Oude man (4)

Tino Martin
Mijn vriend (3)

Xerxes
Jij bent van mij (2)

 

Addie Timmermans
Leef en voel je vrij (-) NIEUW

Alderliefste
Geen idee (-) NIEUW

Bryan Stricker
Weekend (-) NIEUW

Henri van Velzen
Een vriend is pas een vriend ~ (-) NIEUW

Leen Zijlmans
Daar zijn opa's voor (-)

Mick Harren
Weet iemand wat liefde is (-)

Patrick Willemse
Jij zit in mijn hart (-) NIEUW

Rene Eshuijs
Jij kwam in een keer uit de hemel vallen (-) NIEUW

Rob de Nijs
Loop in het licht (-) NIEUW

Sasja Brouwers
Ademloos (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
De Sterrenparade op TV
zondag, 26 oktober 2014 09:59

Muziekprogramma De Sterrenparade met een terugblik op 28 oktober 1999 en actuele clips van onder anderen Joei Plaizier en Gino Graus.

Lees meer...
 
Schitter jij samen met je vader in de nieuwe clip van Glennis Grace?
vrijdag, 24 oktober 2014 16:54

Binnenkort komt de nieuwe single 'Zeg maar niks' van Glennis Grace uit. Een nummer dat Glennis zelf heb geschreven en gaat over de band met haar vader. Voor de videoclip is ze op zoek naar foto's en/of filmpjes van mensen met hun vader. Een mooi moment, een leuke vakantie of een onvergetelijke vaderdag.

Lees meer...
 
Hugo Peeters heeft Sinterklaas-single uitgebracht.
vrijdag, 24 oktober 2014 16:10

Hugo Peeters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel; "Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon". Een superleuk nummer voor jong en oud, dat steeds in je gedachte blijft hangen! Ook voor het script van de videoclip, die is opgenomen door Cliphuis, zette Hugo zijn handtekening. Voor het hoesje van de single, die ook fysiek verkrijgbaar is heeft onze Hugo weer eens iets aparts bedacht. Het is namelijk een kleurplaathoesje geworden.

Lees meer...
 
Britt en Ymke zijn geen vriendinnetjes meer?
vrijdag, 24 oktober 2014 15:19

Britt en Ymke , dat voor diverse RTL-programma’s samen een presentatie duo was…..... Was, want van samenwerking is geen sprake meer. En niet alleen de samenwerking maar ook hun vriendschap zou over zijn.

Lees meer...
 
Nieuwe single Danny de Munk.
vrijdag, 24 oktober 2014 15:05

Danny De Munk komt binnenkort met een nieuwe single met de titel; “ Ze Wacht Nog Steeds Op Mij”. Beluister al vast de Teaser >

Lees meer...
 
Rene Schuurmans zingt hoe het in Brabant is….
vrijdag, 24 oktober 2014 13:50

Volgende week komt de nieuwe single uit van Rene Schuurmans. De single heeft als titel "Bij ons in Brabant". Als artiest en trotse Brabander vond Rene het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over deze Provincie waar hij zo van houd. Het is een lied met "Schuurmans"-geluid, een vrolijke meezinger waar volgens mij iedereen zich in kan vinden.

Lees meer...
 
Binnenkort nieuwe single Mooi Wark
vrijdag, 24 oktober 2014 13:18

Ondanks dat Siepelrock (vanavond en morgen) al in 'volle' gang is, zitten de mannen niet stil. De heren zijn gewoon druk bezig met ‘nieuw wark’ en ze laten weten dat er binnenkort een nieuwe single komt. Over een aantal weken weten we hoe ‘Gewoon omdat het kan’ zal gaan klinken.

Lees meer...
 
Stef Ekkel vanavond in EDNED TV Oost
vrijdag, 24 oktober 2014 13:00

Vanavond is de Overijsselse zanger Stef Ekkel te gast in het RTV OOST TV programma EnDanNogEvenDit. Binnenkort opent Stef z'n eigen café in Kampen en heeft hij een nieuwe single uit. Vorige maand behaalde Stef met zijn vorige single  'Geluk in jouw ogen' een SUPERSTER, de hoogste positie in onze eigenwijze hitlijst van RTVOOST.

Lees meer...
 
Heeft DANNY CANTERS jou niet meer nodig?
vrijdag, 24 oktober 2014 12:52

Danny Canters brengt al sinds 2008 gezellige platen uit. Hij is te vinden op alle soorten feesten en partijen. Na hits als "Hallo Mooie Meid" en "Ik Sta Liever Op De Ski" komt Danny nu met "Ik Heb Je Niet Meer Nodig". Samen met producent Walon van der Heijden is het een lekkere dansplaat geworden met veel Rock 'n Roll invloeden.

Lees meer...
 
DVD Jaman
vrijdag, 24 oktober 2014 12:47

Jaman is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste volkszangers van Nederland. Deze dvd bevat alle grote hits van Jaman zoals "Overal Ter Wereld", "Waarom",  "Overal Ter Wereld" en natuurlijk "Spoken Bestaan Niet". Als extra is een special toegevoegd waarin Jaman wordt gevolgd en aan het woord komt over wat belangrijk is voor hem.

Lees meer...
 
Bekendmaking duetpartners Nick & Simon; Matt Simons en Miss Montreal!
vrijdag, 24 oktober 2014 12:40

Nick & Simon komen met een nieuwe editie van hun kerstalbum en dat vieren ze dit jaar met Matt Simons en Miss Montreal. In het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche maakten de entertainers zojuist bekend dat Nick Schilder een duet heeft opgenomen met Matt Simons en Simon Keizer met Miss Montreal. Simon en Miss Montreal schreven en zongen samen het gevoelige nummer ‘At Christmastime’. Het liedje van Nick en Matt Simons heet ‘Give Me Back My Holiday’.

Lees meer...
 
30EUROLIVE & Crazy Horse Hardenberg presents: The Euros.
vrijdag, 24 oktober 2014 12:32

Vrijdag 28 november is de dag dat 30EUROLIVE haar bestaande concept in een spectaculaire nieuwe jas voor t eerst laat zien en horen!! Na 10 jaar 30EUROLIVE gaat de band een nieuwe ‘start’ beginnen en dan is dit het juiste moment om te ‘veranderen. IEDEREEN is uitgenodigd, de entree is GRATIS!!! 

 

Lees meer...
 
Nieuwe single Rick Prijs
donderdag, 23 oktober 2014 13:22

Als je in de regio Hoogeveen de naam RICK PRIJS roept weet iedereen je te vertellen dat het de zanger uit Elim betreft. Hij staat bekend als de sfeermaker van Zuid Oost Drenthe. Op feesten waar hij komt optreden weet je zeker dat het dak eraf gaat. Als van jongs af aan heeft Rick een voorliefde voor het Nederlandstalige en na het zien van optredens van o.a. Jannes wist hij het zeker “ Dit wil ik ook”.

Lees meer...
 
SHARON DEE ZEGT HET LEVENSLIED VAARWEL
donderdag, 23 oktober 2014 12:51

Sharon Dee zingt al sinds haar achtste en op haar  elfde bracht ze haar eerste single uit. Inmiddels heeft ze drie Nederlandstalige singles op haar naam staan. Sharon Dee’s muzikale talent bleef niet onopgemerkt en enkele maanden geleden kreeg ze een management- en platencontract aangeboden bij TamTam Music!

Lees meer...
 
GROTE SMILE! VOOR JAMYRO
donderdag, 23 oktober 2014 12:46

Na weken van voorbereidingen in het volste geheim is Jamyro op 6 september gepresenteerd aan het jonge Nederlandse publiek op de Septembermarkt te Harmelen. Op 7 September was het de beurt aan Hilversum tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park. Wat er toen is gebeurd is nog steeds onverklaarbaar binnen een paar uur was de Facebook pagina en de website www.jamyro.nl overbelast.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 764