RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 48 - 23/11/2014

 

Henk Dissel
Vlinderslag (8)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (5)

Frans Bauer
Ratatadadada (7)

Jan Smit & Kraantje Pappie
Handen omhoog (6)

Ruth Jacott
Hou van mij (5)

Wudstik
Mooi (6)

 

Bryan Stricker
Weekend (3)

Dana Winner
Niemand kan (1) NIEUW

Danny de Munk
Ze wacht nog steeds op mij (1) NIEUW

Edsilia Rombley
Van jou (2)

Glennis Grace
Zeg maar niks (1) NIEUW

Koos & Corry
Die mooie tijd (1) NIEUW

Mike & Collin
Je spookt door mijn hoofd (5)

Nick & Simon
Pak van mijn hart (2)

Rob de Nijs
Loop in het licht (3)

Xander de Buisonje
1000 woorden (6)

 

Addie Timmermans
Leef en voel je vrij (3)

Alderliefste
Geen idee (3)

Allez Mama
Hartenbreker (2)

Dick van Altena
Die arm mijn schouder (2)

Francois
Dans met me mee (4)

Henri van Velzen
Een vriend is pas een vriend ~ (2)

Jelle B
Simpel (1) NIEUW

Kevin Pare
Blind vertrouwen (4)

Marco de Hollander
Blijf gewoon jezelf (2)

Mick Harren
Weet iemand wat liefde is (3)

Mieke & Luc van Meeuwen
Mooie dromen (2)

Patrick Willemse
Jij zit in mijn hart (3)

Samantha Steenwijk
Lieveling wat hou ik van jou (2)

Sasja Brouwers
Ademloos (3)

Veldhuis & Kemper
In dit huis (2)

 

Anno Britting
Djana (-)

Dijk
Zelfs de regen (-)

Elz Bakker
Draai maar in 't rond (-)

Hein Simons
Gestolen uren (-) NIEUW

Jannes
Eens (-) NIEUW

Karl Adams
Vast in mij (-)

Lenie Gerrits
De rolleman (-) NIEUW

Marie-Jose van der Kolk
Ademloos door de nacht (-) NIEUW

Rinus Ponsen
Kom in m'n armen (-)

Rob Zorn
Dat maak ik zelf wel uit (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Mike & Colin verlengen contract bij NRGY Music.
vrijdag, 21 november 2014 15:24

Het was een feestelijke dag vandaag voor het populaire duo Mike & Colin. Ze hebben hun contract bij NRGY Music verlengd. Mike & Colin werken vanaf hun allereerste begin al met deze platenmaatschappij, dat inmiddels al 5 geweldige jaren zijn!

 

Lees meer...
 
Paul de Graaf lanceert videoclip “Naarmate”
vrijdag, 21 november 2014 14:39

Paul de Graaf presenteert de videoclip bij zijn nieuwe single “Naarmate.” In deze found-footage-clip laat deze voor het podium geboren artiest zijn 25 jarig muzikale leven zien. Met als conclusie:  "Naarmate je de wereld stukje bij beetje een beetje meer kent,Keer je altijd weer een beetje meer terug naar wie je zelf bent."

Lees meer...
 
Nieuwe single Nigel Fischer.
vrijdag, 21 november 2014 14:31

Op de single "Wie Gaat Er Met Me Mee" kreeg Nigel Fischer uit Houten zoveel leuke reacties dat hij snel opnieuw de studio is ingedoken. Zijn nieuwe plaat is wederom geschreven door Jeff Weber en heet "100.000 Vrienden".

Lees meer...
 
Nieuwe single Feestteam
vrijdag, 21 november 2014 14:27

Het Feestteam heeft een nieuwe single genaamd "Ring Of Fire". De clip is zojuist online gezet >

Lees meer...
 
Side Kick geeft wederom een feestje!
vrijdag, 21 november 2014 14:23

Wederom heeft Side Kick de samenwerking opgezocht met niemand minder dan de feest dj DJ Cor. Met het bundelen van alle muzikale krachten is dit het eindresultaat! Lekker Feessie of Apres-Skien...bij het het horen van de singel krijg je gelijk zin in een feestje!! De clip >

Lees meer...
 
Is 'DE ZAK 'voor The Common Linnets?
vrijdag, 21 november 2014 14:12

The Common Linnets, de band rond Ilse DeLange uit Almelo, is genomineerd voor De Zak. Dat is een 'prijs' voor diegene die zich het afgelopen jaar op brutale of beschamende wijze heeft laten leiden door hebzucht, bedrog of een andere grove ondeugd.

Lees meer...
 
Nieuwe single Rika
vrijdag, 21 november 2014 14:09

Met de release van  “ HET IS EEN MOOIE DAG” is single nummer 8 van RIKA een feit. Wederom is gekozen voor de studio van Gerto Heupink waar ze het nummer heeft opgenomen en die tevens verantwoordelijk is voor de productie. Haar vorige single “ Zeg me…” heeft zowel in Nederland als België veel radio aandacht gehad. Het nummer is o.a. terug te vinden op de verzamel cd  van de populaire radiozender VBRO.

Lees meer...
 
DJANGO WAGNER - SAMEN... LIVE IN CONCERT CD+DVD / DVD
vrijdag, 21 november 2014 13:55

Donderdagavond 22 mei 2014, Beursgebouw Eindhoven; Een avond die Django Wagner niet snel zal vergeten. Het was de avond waarop hij, gesteund door een geweldige band, een bomvolle zaal met volle teugen kon laten genieten van zijn muziek. Het concert van de populaire zanger stond geheel in het teken van van de presentatie van zijn album Samen..., dat de dag erna uitkwam.

Lees meer...
 
Nieuwe single De Meiden.
donderdag, 20 november 2014 14:02

 ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestond uit Judith Peters, Ruby van Urk, Theresa Stam en Sasja Brouwers, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Deze topzangeressen hadden hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met afgelopen zomer de swingende single “Zomer", dat ook in onze Sterrenparade lijst stond. Nu is er van de meiden ( in een trio bezetting Judith, Ruby en Theresa) een nieuwe single; ‘Kerstfeest’.

Lees meer...
 
Clip bij nieuwe single Rinus Ponsen.
donderdag, 20 november 2014 13:34

Rinus Ponsen is geen onbekende in de muziekwereld en heeft verschillende albums en singles uitgebracht. In 2014 is Rinus Ponsen een nieuwe weg ingeslagen. Samen met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Producties heeft hij een heel nieuw team om zich heen weten te bouwen die 100 % in hem geloven.

Lees meer...
 
Dubbel feest in huize Schuurmans
donderdag, 20 november 2014 12:43

Zanger René Schuurmans viert vandaag zijn 50e verjaardag. Ook ging zojuist de clip van zijn nieuwste single online; ‘Bij Ons In Brabant’. Deze gaat over de provincie waar hij 50 jaar geleden in de wieg werd gelegd. René; "Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel over Brabant symboliseert. Voor en over de provincie Brabant. Een nummer om als Brabander trots op te zijn.". De clip >

 

Lees meer...
 
Theatertour 'Xander Omarmt' van start.
donderdag, 20 november 2014 12:11

De nieuwe theatershow van Xander de Buisonjé ‘Xander Omarmt’ is van start gegaan.  Xander de Buisonjé is al meer dan 15 jaar een vaste waarde in de vaderlandse entertainment scène. Toch maakt de zanger/componist/presentator pas dit seizoen zijn debuut als solo-artiest in de theaters. En hoe! Met het programma “Xander Omarmt” zoekt hij alle uithoeken van het begrip vriendschap op.

 

Lees meer...
 
Lenny Kravitz op Concert At SEA 2015
woensdag, 19 november 2014 13:23

De enige echte Lenny Kravitz komt naar Concert At SEA! De Amerikaanse zanger staat in het weekend van 26 en 27 juni op het Zeeuwse festival. Naast Lenny Kravitz zijn Racoon en Kensington ook bevestigd voor het festival. En de grootste verrassing van het weekend: BLØF komt ook spelen!

Lees meer...
 
Gouden award voor 2 Kleine Kleutertjes van JAN EN MONIQUE SMIT
woensdag, 19 november 2014 13:09

Tijdens de uitzending van RTL Late Night, had presentator Humberto Tan gisteravond een enorme verrassing voor Jan Smit en zijn zus Monique. Beiden kregen namelijk volkomen onverwacht een gouden award overhandigd voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van het album 2 Kleine Kleutertjes.

Lees meer...
 
Lange Frans werkt mee aan nieuwe maxisingle John West!
woensdag, 19 november 2014 09:36

15 november jl. is de nieuwe, vijf tracks tellende maxi-single ‘Even terug in de tijd’ van John West officieel gepresenteerd. Terug in de tijd betekent terug naar de tijd van de soul en de disco maar dan op z’n Hollands verpakt met die heerlijke swingende volkse gipsysound. Onder grote belangstelling van fans en genodigden werd in de sfeervol aangeklede zaal Opera in Den Haag de nieuwe John West-release gevierd.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 774