RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 11E JAARGANG - WEEK 22 - 24/5/2015

 

Chris Hof
Dit is Nederland (8)

 

Ancora
Word zeeman ~ (4)

Django Wagner
Ik hou nog steeds van jou (5)

Glennis Grace
Alles (6)

Kenny B
Parijs (6)

Nielson
Ik heb een meisje thuis (7)

 

3J's
Hier voor jou (3)

Bokkers
Nog iene dan ~ (2)

Henk Bernard
Mama (1) NIEUW

Herman Finkers
Almelo, mooi gewoon mooi ~ (3)

Jan Smit
Superster (2)

Jason Bouman
Niemand zoals jij (2)

Maikel Dokter
Maak nu geen licht ~ (4)

Niels Span
Alles (3)

Peter Groot Kormelink
Dat land dee leu (5)

Vangrail
Te veel voor mij (3)

 

Danny Diego
Oyalela (2)

De Dijk
Niet de lef (1) NIEUW

De Geest
Maan (2)

Esther Groenenberg
Barricade ~ (1) NIEUW

Gino Graus
Geef mij nu maar snel je hand (2)

Hannes jr.
Als jij lacht (1) NIEUW

Henk Stelte
Ik droom elke nacht van jou (1) NIEUW

Mieke
Een stukje paradijs (2)

Mike & Colin
Geweldig (1) NIEUW

Pierre van Dam
Boem boem boem (4)

Rob van Daal
Zo heb ik het nooit bedoeld (1) NIEUW

Stad en land
Kom maar op (1) NIEUW

Tamara Tol
Kom hou van mij (2)

Wesly Bronkhorst
Mooiste van de klas (2)

Yves Berendse
Voor jou (2)

 

Collin van Mook
Kom in m'n armen (-) NIEUW

Danny Zuijderwijk
Een vrouw zoals jij (-) NIEUW

Dennis van Dijkhuizen
Jij bent mijn hemel op aarde ~ (-) NIEUW

Gents
Geheime liefde (-) NIEUW

Gerard Palts
Julietta (-) NIEUW

Michael Oomen
Alleen voor jou (-) NIEUW

Michel Onclin
Zo rijk (-) NIEUW

Normaal
Noa noa noa (-) NIEUW

Roelof
Laat mij m'n gang maar gaan (-) NIEUW

Van huys uit
Je hoort bij mij (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Marga Bult gaat scheiden, lees haar eigen verhaal…
woensdag, 20 mei 2015 14:01

Marga Bult is in Wenen aan t werk en de pers draait in Nederland op volle toeren. Er is zeer droevig nieuws over het huwelijk van Marga Bult en haar Jan, maar het klopt wel zegt Marga. “ De lange tijd dat Jan en ik hoopten, eraan werkten, dat WE het samen zouden redden, heeft uiteindelijk geen positieve uitslag voortgebracht. Wij blijven als ouders, vrienden en zakelijke partners aan elkaar verbonden dat mag duidelijk zijn.

Lees meer...
 
‘Het Meisje Uit M’n Dromen’ in een nieuw Exit-2015 jasje!
dinsdag, 19 mei 2015 14:38

Sinds hun zeer succesvolle reünieconcerten in 2013 is Exit, met in de gelederen Roland Konings, Paul Geudens, Wout v.d. Akker, Jack van Raamsdonk en Paul Janssen, helemaal terug. Druk geboekt, een gouden plaat, geslaagde muzikale weekenden in Duitsland en ook de single ‘Marlena’ was een regelrecht succes. In alle stilte werkt Exit momenteel aan de release een nieuwe single die 30 mei aan zowel publiek als pers zal worden voorgesteld en zal verschijnen op het label JC-Records.

Lees meer...
 
Artiesten in de bres voor Jonah
dinsdag, 19 mei 2015 13:56

Op zondag 31 mei a.s zullen diverse artiesten gaan optreden voor Jonah. Jonah Veenstra komt uit Wolvega en heeft neuroblastoomkanker stadium 4. Na de behandeling in Nederland, waaronder zeer zware chemokuren en stamcelbehandelingen, moet hij (om zijn genezingskansen aanzienlijk te vergroten) een half jaar voor immunotherapie naar het Childrenshospital of Philadelphia in de Verenigde Staten. Daar is geld voor nodig, heel veel geld. En dat geld is er nog niet. Met zo’n 30 artiesten wordt er een benefiet concert gehouden,

Lees meer...
 
Nieuwe single Monique Schellekens
dinsdag, 19 mei 2015 12:10

Nadat de 26-jarige Monique Schellekens onlangs in zee is gegaan met JC-Records/JC-Event, is de release van haar nieuwe single ‘Wijs mij de weg naar jouw hart’ het eerste wapenfeit van deze nieuwe samenwerking. De Eindhovense zangeres werkt al sinds haar jeugdjaren aan de scholing en training van haar stem. Niet voor niets dus dat zij bij vele talentenjachten waaraan zij deelneemt, beslag weet te leggen op de overwinning. Zo kwam haar in 2012 verschenen debuutsingle ‘Als je bij me bent’ voort uit één van die zeges.

Lees meer...
 
Glitter & Glamourtour Roy Donders
dinsdag, 19 mei 2015 12:00

Roy heeft als kleine dondersteen niet één, maar zelfs twee keer meegedaan aan de Mini Playbackshow; in 1995 als Marco Borsato en in 1997 zette hij, helemaal bruin geschminkt, op overtuigende wijze Wes van Alane neer. In het RTL 4 programma “Gypsy Girls” was hij voor het eerst te zien als stylist op de Nederlandse televisie. Niet lang daarna deed hij Nederland versteld staan met zijn real-life soap “Roy Donders Stylist van het Zuiden”, dat zeer hoge kijkcijfers wist te behalen. Het ondertussen vierde seizoen zal dit najaar volgen.

Lees meer...
 
Nieuwe CD single van Bennie Solo
dinsdag, 19 mei 2015 11:51

Er zijn al zoveel mooie liedjes gemaakt over de liefde, het leven en alles wat ermee samen hangt. Maar een chanson over het hiernamaals, daar zijn er nog niet zoveel van. Bennie Solo bezingt het moment van opstijgen aankomen en nog even de gezelligheid opzoeken in het ‘Kroegje aan de hemelpoort’. Een smartlap van jewelste, een echte inhaker op niveau, eentje die je vleugels geeft, eentje die je gelijk meezingt na het eerste refrein.

Lees meer...
 
Nederlandstalige Pop Ballad voor Inch
maandag, 18 mei 2015 19:31

Zangeres INCH heeft een nieuwe single uitgebracht met als titel “Jij & Ik”. Nadat zij vorig jaar werd gevraagd om speciaal voor KiKa een Nederlandstalige single  te maken, kreeg INCH de smaak te pakken en besloot ze om nóg een Nederlandstalige single uit te brengen.
“Deze  mooie Pop Ballad staat al een paar jaar op mijn verlanglijstje”, zo vertelt INCH. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Roel Jongenelen. Roel is betrokken bij al mijn singles.

Lees meer...
 
Week rust voor zanger Frank van Etten.
maandag, 18 mei 2015 19:11

Gisteren heeft Frank van Etten twee optredens moeten afzeggen. Helaas en met pijn in zijn hart heeft hij dit moeten annuleren. Zijn stem heeft hem in de steek gelaten en het harde werken en doorgaan na het overlijden van zijn vader heeft even zijn tol geëist ..... Nu een week rust, laat de zanger weten.

Lees meer...
 
Golden Earring heeft jou hulp nodig
maandag, 18 mei 2015 18:41

De legendarische Nederlandse rockband Golden Earring viert op 12 december 2015 zijn vijftigjarig jubileum in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tijdens hun ‘Five Zero’ show passeert vijftig jaar onvergetelijke rock & roll de revue met wereldhits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’. Wat is jouw top 10 van de Golden Earring? Je kunt meestemmen en de top 10 van alle inzendingen komt op de setlist van hun vijftigjarig jubileum in de Amsterdamse Ziggo Dome.

 

Lees meer...
 
Geslaagde CD presentatie Mario Mulder.
maandag, 18 mei 2015 18:23

Gisteren heeft de CD presentatie plaatsgevonden bij Beachclub Peukie in Scheveningen voor de single WAT EEN GELUK van Mario Mulder ook wel de Haagse Hazes genoemd. Vanaf donderdag is de single verkrijgbaar. Het eerste exemplaar werd door zijn manager Speer Stok uitgereikt. Diverse collega artiesten uit Bloed, Zweet en Tranen, gaven akte de présence en zo werd het een zangfestijn voor de aanwezigen.

Lees meer...
 
Nieuwe single Matthijs Koning
maandag, 18 mei 2015 17:53

De nieuwe single van Matthijs Koning heet 'Hoor mijn hart'. Fans herkennen het nummer, het is een bekend album stuk van de zanger. Vanwege de vele verzoeken telkens voor dit nummer, heeft Matthijs ervoor gekozen om het op single uit te gaan brengen. Het nummer heeft voor hem een speciale betekenis, net als voor veel fans.  De tekst van 'Hoor mijn hart' is door Matthijs zelf geschreven en de productie is van Edwin van Hoevelaak.  Bekijk de clip>

Lees meer...
 
Muziek van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh in het THEATER
maandag, 18 mei 2015 17:48

Onder de groene hemel is een musical over een (on)mogelijke liefde, waarbij de muziek van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh de rode draad vormt. De lijst van hits die de jeugdvrienden in de jaren '60 en '70 maakten is eindeloos en indrukwekkend; stuk voor stuk prachtige liedjes met ijzersterke teksten. In Onder de groene hemel vertelt Jimmy (René van Kooten) het verhaal van een op het oog onmogelijke liefde. We gaan terug naar Amsterdam in het woelige jaar 1969.

Lees meer...
 
Ode aan “The Voice” Frank Sinatra, door Leonie Meijer met het Metropole Orkest
maandag, 18 mei 2015 16:04

Verschillende grote sterren gaan Frank Sinatra eren. Van 10 tot en met 13 december, de periode waarin het honderd jaar geleden is dat Frank Sinatra werd geboren, wordt er in vier Nederlandse theater een groots theaterconcert georganiseerd om ‘The Voice’ , zoals Sinatra ook werd genoemd, op fenomenale manier te herdenken.

Lees meer...
 
Nieuw album Leen Zijlmans
maandag, 18 mei 2015 15:29

Met meer dan 60.000 views, heel veel airplay op de radiostations door heel ons land en de vele positieve reacties op zowel de vertederende videoclip als het liedje zelf, mag gerust vastgesteld worden dat de single ‘Daar zijn opa’s voor’ van Leen Zijlmans vorig jaar, een regelrecht succes was, en feitelijk nog steeds is! Met zijn even bijzondere als unieke stemgeluid heeft Leen al velen muzikale harten gestolen.

Lees meer...
 
CHRISTIANNE brengt eigen single “VERBODEN DROMEN” uit
zondag, 17 mei 2015 15:29

Christianne ( 20 jaar ) is al wel bekend in haar regio (Gelderland), zo stond ze al op diverse grote podia met vele bekende artiesten uit het land , maar bekend in heel Nederland is ze nog niet, daar wil ze zo snel mogelijk verandering in brengen! In april 2014 bracht ze haar eerste liedje uit, een cover; “onderweg naar Jou” een leuk vrolijk liedje. Toch is ze nu een heel andere weg ingeslagen door haar eigen repertoire te zingen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 832