RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 48 - 23/11/2014

 

Henk Dissel
Vlinderslag (8)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (5)

Frans Bauer
Ratatadadada (7)

Jan Smit & Kraantje Pappie
Handen omhoog (6)

Ruth Jacott
Hou van mij (5)

Wudstik
Mooi (6)

 

Bryan Stricker
Weekend (3)

Dana Winner
Niemand kan (1) NIEUW

Danny de Munk
Ze wacht nog steeds op mij (1) NIEUW

Edsilia Rombley
Van jou (2)

Glennis Grace
Zeg maar niks (1) NIEUW

Koos & Corry
Die mooie tijd (1) NIEUW

Mike & Collin
Je spookt door mijn hoofd (5)

Nick & Simon
Pak van mijn hart (2)

Rob de Nijs
Loop in het licht (3)

Xander de Buisonje
1000 woorden (6)

 

Addie Timmermans
Leef en voel je vrij (3)

Alderliefste
Geen idee (3)

Allez Mama
Hartenbreker (2)

Dick van Altena
Die arm mijn schouder (2)

Francois
Dans met me mee (4)

Henri van Velzen
Een vriend is pas een vriend ~ (2)

Jelle B
Simpel (1) NIEUW

Kevin Pare
Blind vertrouwen (4)

Marco de Hollander
Blijf gewoon jezelf (2)

Mick Harren
Weet iemand wat liefde is (3)

Mieke & Luc van Meeuwen
Mooie dromen (2)

Patrick Willemse
Jij zit in mijn hart (3)

Samantha Steenwijk
Lieveling wat hou ik van jou (2)

Sasja Brouwers
Ademloos (3)

Veldhuis & Kemper
In dit huis (2)

 

Anno Britting
Djana (-)

Dijk
Zelfs de regen (-)

Elz Bakker
Draai maar in 't rond (-)

Hein Simons
Gestolen uren (-) NIEUW

Jannes
Eens (-) NIEUW

Karl Adams
Vast in mij (-)

Lenie Gerrits
De rolleman (-) NIEUW

Marie-Jose van der Kolk
Ademloos door de nacht (-) NIEUW

Rinus Ponsen
Kom in m'n armen (-)

Rob Zorn
Dat maak ik zelf wel uit (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Foo Fighters eerste headliner PINKPOP 2015
maandag, 17 november 2014 16:38

Niemand minder dan FOO FIGHTERS is bevestigd als de eerste headliner voor Pinkpop 2015. Foo Fighters sluit het festival op zondag 14 juni af. Pinkpop wordt volgend jaar vanwege het vroeg vallen van Pinksteren verplaatst en vindt zodoende plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 op het vertrouwde festivalterrein van Megaland in Landgraaf.

Lees meer...
 
ZUS LANCEERT TWEE GEWELDIGE FEELGOOD SONGS
maandag, 17 november 2014 16:12

De getalenteerde zusjes Bo en Kiki Sluijpers zijn sinds vorig jaar zeer succesvol als muzikaal  duo: ZUS. De vrolijke meiden die geen feestje uit de weg gaan zijn elke dag met muziek bezig. Met hun single ‘Blauwe Hemel’ van eerder dit jaar hebben zij vele radiostations in ons  land en Vlaanderen bezocht om zichzelf te presenteren.

Lees meer...
 
Kerst hit voor Mick Harren
maandag, 17 november 2014 16:08

Intimi voorspellen grote Kerst hit voor zanger Mick Harren. Dit kon wel eens net zo een grote kerst hit worden als de grootste hit van Andre Hazes, die in het jaar 1976  voor de tweede keer werd ontdekt door zanger Willy Alberti en doorbrak met zijn kerstplaat "eenzame kerst" en zich daarmee onsterfelijk maakte als de grootste volkszanger ooit.

Lees meer...
 
Wesly Bronkhorst steunt het Leger des Heils met kerstsingle.
maandag, 17 november 2014 16:01

Wesly Bronkhorst komt dit jaar met de kerstsingle “Kerst In De Jordaan” waarvan de gehele opbrengst naar het Leger des Heils zal gaan. De Amsterdamse zanger, bekend van onder andere de hits “Kom Allemaal Maar In M’n Armen”, “Als Jij Had Gedacht” en natuurlijk z’n laatst verschenen single  “Ik Ga Maar”, komt dit jaar met een kerstsingle “Kerst In De Jordaan”. Met de opbrengst van deze kerstsingle wil Wesly het goede werk van het Leger des Heils steunen.

Lees meer...
 
NEDERLANDSE JULIA ACHTSTE BIJ JUNIOR EUROVISIE SONGFESTIVAL 2014
zondag, 16 november 2014 11:23

De 15-jarige Julia uit Zeewolde is vanavond op de achtste plaats geëindigd tijdens het Junior Eurovisie Songfestival op Malta. De jonge zangeres vertegenwoordigde ons land met haar eigen geschreven liedje 'Around', geproduceerd door The Rocketeers. Jan Smit verzorgde het commentaar tijdens de zeer spannende live finale, waaraan zestien landen meededen. Julia kreeg in totaal 70 punten. De 14-jarige Vincenzo uit Italië won dit jaar het internationale liedjesfestijn met 159 punten.

Lees meer...
 
SUPERSTER voor Marianne Weber
zondag, 16 november 2014 11:03

Bovenaan in de hitlijst van Overijssel, straalt elke week de SUPERSTER. De komende week is deze hoogste positie voor Marianne Weber met 'Reuzenrad'.

Lees meer...
 
De Sterrenparade straks op TV
zondag, 16 november 2014 10:12

Edwin van Hoevelaak heeft voor De Sterrenparade een aflevering van de Regiotapclup van 21 september 2000 uit het archief opgedoken. Met opnamen van: Koos Alberts, Flair, Docter en Gert Timmerman jr. Uit de Sterrenparade clips van: de nieuwe singles van Samantha Steenwijk, Nick & Simon, Mieke & Luc van Meeuwen, Marlane en natuurlijk de Superster van deze week;  Marlanne Weber. 

Lees meer...
 
Wederom feest met de nieuwe single van Helemaal Hollands.
zaterdag, 15 november 2014 17:50

Carlo & Leo, oftewel Helemaal Hollands, vierden onlangs hun 15 jarig jubileum. Daar zongen zij voor het eerst de nieuwe single Zak eens naar beneden, en werd tevens gefilmd voor de video clip.  Ook dit keer zijn ze er weer in geslaagd een fantastisch feestnummer op te nemen. Het nummer is geproduceerd door Edwin Van Hoevelaak bekend van zijn produkties van o.a. Nick & Simon, Wolter Kroes.

Lees meer...
 
'In de blote kont' in Volendam?
zaterdag, 15 november 2014 17:44

De jongens van Mooi Wark zijn op zoek naar meer succes. In de provincie Drenthe zijn ze natuurlijk mateloos populair, maar ze vinden dat de rest van Nederland ook maar eens enthousiast moet worden over de band. Afgelopen week reden ze naar een plek waar bijna elke inwoner een groot artiest kan worden. De jongens van Mooi Wark gaan op zoek naar de X-factor in Volendam.

Lees meer...
 
Concert Frans Bauer geannuleerd wegens ziekte
zaterdag, 15 november 2014 17:23

Het Theaterhotel in Almelo heeft een vervelende mededeling voor de fans van Frans Bauer. Het optreden van Bauer voor vanavond is helaas geannuleerd. Frans Bauer moet verstek laten gaan wegens ziekte. Nadere informatie over een nieuwe speeldatum of administratieve afhandeling ontvangen de mensen nog. Er wordt naar een nieuwe datum gezocht.

Lees meer...
 
GO BACK TO THE ZOO vanmiddag in Enschede.
zaterdag, 15 november 2014 10:29

Go Back To The Zoo speelt al weer vier jaar elk podium waar ze op staan een meter platter. Dat begon allemaal dus in 2010 met debuutalbum Benny Blisto. De energieke rock van de band gaat er in als spreekwoordelijke koek en hits als Electric, Smoking On The Balcony en Beam Me Up zijn superaanstekelijk. En dan hebben we het alleen nog maar over de singles van de debuutplaat.

Lees meer...
 
De SINTERKLAAS HITS van de GEBROEDES KO
vrijdag, 14 november 2014 16:43

De stoomboot is weer bijna in het land.Zwarte Pieten, Witte Pieten, Blauwe Pieten, Kanarie Pieten..... Iedereen zal van deze cd genieten. De Sint Hits van de Gebroeders Ko. Een cd vol met meezingers in een eigentijds jasje, zoals "Sinterklaasje Kom Maar Binnen", "Oh Kom Er Eens Kijken" en natuurlijk ook de nummer 1 hit : "Sinterklaas Boot"!!

 

Lees meer...
 
Groot succes videoclip Piet Delano
vrijdag, 14 november 2014 16:35

Hoewel Sinterklaas pas morgen voet aan wal zet in Gouda heeft Piet Delano zijn eerste succes al te pakken. De videoclip bij zijn nieuwe single “Hiep Hoera voor Sinterklaas!” is een hit op YouTube. De clip is inmiddels al meer dan 24.000 keer bekeken op YouTube. Zeker nu Piet Delano dit jaar vijf in het vak zit is dit een grote opsteker voor de kindervriend.

Lees meer...
 
Videoclip “No More Crying” Michel Nelissen online
vrijdag, 14 november 2014 16:18

De videoclip bij de nieuwe single van Michel Nelissen staat online. De clip is opgenomen in de tuinen van Kasteel Esloo in Limburg en geschoten door clipmaker Jo Goosens. De videoclip is opgenomen in de ochtend uren, met het opstijgen van de dauw symboliseert dit het gevoel van de song. In de clip speelt een jong stel mee Kim en Jeffrey.

Lees meer...
 
Kika Pieten zingen Sinterklaas Medley
vrijdag, 14 november 2014 13:10

Kika Pieten, niet door Kika, maar voor Kika! Roel van der Wielen en Erik van Kruiselbergen, beide geen onbekenden, bundelen al jaren hun krachten in de Sinterklaasperiode voor de goede doelen. In deze periode doen ze dan ook hun optredens als zwarte pieten, huisbezoeken en bedrijfsbezoeken ten bate van een goed doel, dit jaar viel de keuze op KIKA. Maar dit jaar gingen ze verder, een single die moest er komen, niet een standaard Sinterklaasliedje, maar een medley gemaakt in de stijl van 2014!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 772