RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 11E JAARGANG - WEEK 14 - 29/3/2015

 

Jan Smit
Recht uit m'n hart (9)

 

Adriaan Drost
Anita 't is over (7)

Celine Cairo
Iedereen is van de wereld (4)

Henk Dissel
Jij en ik (6)

Marianne Weber & John de Bever
Denk nog een keer aan mij (8)

Wesly Bronkhorst
Vaya con dios (4)

 

Dave & Dries Roelvink
Samen door het leven (4)

Frank van Etten
Levenslang op reis (2)

Frans Bauer
Lieve schat (3)

Karel J. Schepers
Stukje mooier ~ (3)

Kenny B
Als je gaat (6)

Kiek now us
De keet (5)

Mike & Colin
Binnenkomen (1) NIEUW

Rikki
Waar ben jij (1) NIEUW

Willem Barth
Brandende harten (4)

Wimmie Bouma
Nog 1 kans ~ (4)

 

Dick van Altena
Melodieliedje (1) NIEUW

Enrico Moes
Kom maar, ga mee (2)

Gert Jan Wels
Deze ene nacht (2)

Guus Bok
Deze nacht is van ons (1) NIEUW

Jordy van Vilsteren
Dit is het begin ~ (3)

Mick Harren
Volle kracht vooruit (1) NIEUW

Patrick van Veen
Morgen is de dag (5)

Ramon Beense
Dans met mij door het leven (1) NIEUW

Remco van Veld
Als jij niet kiezen kan (2)

Robert Pater
Een roos in de morgen ~ (1) NIEUW

Rowwen Heze
Van drinken krijg je dorst (4)

Ruud Barell
Als je mij verlaat (3)

Sidney Bisschoff
Jij bent de mooiste roos (5)

Tino Martin
Het is goed zo (3)

Yoeri L'Abee
Keer op keer (2)

 

Chris Hof
Dit is Nederland (-) NIEUW

Danny Heden
Ik wil jou ~ (-) NIEUW

Danny Plezier
Zij is van mij (-) NIEUW

DJ Henry's Feesjuh & Rocky Pauw
Oh kijk in mijn ogen (-)

Jan van Est
Zing drink dans (-) NIEUW

Jannes
O mijn liefste (-) NIEUW

Nielson
Ik heb een meisje thuis (-) NIEUW

Rik Nijman
Ik laat me niet leven (-) NIEUW

RJ Rootz & Elene Vaye
In 't Oosten (-)

William Burg
Vrienden voor het leven (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Mike & Colin in concert!!!
vrijdag, 20 maart 2015 15:24

Fantastisch nieuws voor het succesvolle duo Mike & Colin.  Ze geven namelijk hun grootste concert tot nu toe op zaterdag 2 mei in het openlucht theater De Goffert in Nijmegen. Het wordt 1 groot feest, waar ze alleen maar nieuwe liedjes van hun debuutalbum zullen zingen. Info >

Lees meer...
 
Bloed Zweet & Tranen ... de film.
vrijdag, 20 maart 2015 15:14

Vanaf 2 April in de bioscoop Bloed, Zweet en Tranen. De film gaat over drie cruciale fases uit het leven van Andre Hazes, zijn jeugd in de jaren 50/60, zijn doorbraak in de jaren 80 en zijn laatste levensjaren. Martijn Fischer en de 8 jarige Matheu Hinzen spelen de rollen van de oude en jonge Hazes. 3 April komt de Soundtrack uit op een dubbel CD met op CD 1 de Hazes liedjes door Martijn Fischer gezongen en op CD 2 de originele liedjes van Hazes. Zie hierbij de trailer van deze indrukwekkende film >

Lees meer...
 
Nederland Muziekland vanaf 11 april weer op de buis.
donderdag, 19 maart 2015 15:25

Nederland Muziekland komt terug met een reeks nieuwe afleveringen en artiesten. Vanaf 11 april elke zaterdagavond bij SBS 6. De eerste opname is volgende week met o.a. Wolter Kroes, LA The Voices, Thomas Berge, Lois Lane, Django Wagner, O’G3NE, Jill Helena, Stanley Burleson, Vinzzent, Wesley Klein. De opname zal plaatsvinden in de Studio’s Aalsmeer.

Lees meer...
 
Alle nummers van nieuwe album JANNES te beluisteren.
donderdag, 19 maart 2015 15:08

'Zoals Ik Ben', heet het nieuwe album van Jannes. De CD is vanaf 3 april in de winkel verkrijgbaar. Het album is digitaal verkrijgbaar vanaf 1 mei. Luister bij ‘lees meer’ naar de  previews van ALLE nummers van het nieuwe album>

Lees meer...
 
Annet Nikamp, “Liefde van mijn leven”
donderdag, 19 maart 2015 12:58

Woensdag 25 maart vind de release plaats van de nieuwste single van de Nijverdalse zangeres Annet Nikamp, getiteld “Liefde van mijn leven”. Annet heeft er opnieuw voor gekozen om een Gouwe Ouwe in een nieuw jasje te steken. Een up-tempo nummer, voor een grote groep mensen herkenbaar qua melodie. De Nederlandse tekst is geschreven door Annet zelf, samen met de Almelose tekstschrijver Gert Steenhagen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw en haar geheime liefde.

Lees meer...
 
Mon Amour Band brengt ode aan 50 jaar Palingsound
donderdag, 19 maart 2015 12:45

De Volendammer Mon Amour Band trekt de komende maanden het land in met de ’50 jaar Palingsound Tour’. Tijdens deze avondvullende show brengen zij een eerbetoon aan de Volendammer muziekgeschiedenis van de laatst 50 jaar.  De term Palingsound is ooit bedacht door DJ Joost den Draaijer, omdat hij van het management van de The Cats altijd een pondje paling kreeg. Later werden ook de liedjes van BZN, Jan Smit en Nick Simon tot deze muziekstroming gerekend. Met deze tour brengt de Mon Amour Band een ode aan deze artiesten.

Lees meer...
 
Ongeval Frank van Etten
woensdag, 18 maart 2015 15:44

Zanger Frank van Etten heeft zojuist in Oostenrijk een ongeval gehad. De volkszanger is met de ambulance afgevoerd. “Ik kan niet meer lopen” zegt Frank die met een dikke en blauwe enkel is vervoerd naar het ziekenhuis. Frank; “Gelukkig zijn het mijn enkelbanden en niet mijn stembanden” laat de zanger weten. “Al moet ik vandaag met krukken op het podium… we maken er een feestje van!!!", aldus een bericht aan De Sterrenparade.

Lees meer...
 
K3 stopt ermee.
woensdag, 18 maart 2015 12:49

Volgens Dagblad Het Laatste Nieuws, gaat Studio 100 vanmiddag aankondigen dat K3 ermee stopt. De krant laat het volgende weten; “ K3 zal nooit meer het¬zelfde zijn. Studio 100 organiseert vandaag een persconferentie waar het einde van de groep in zijn huidige vorm zal worden aangekondigd. In het ¬najaar zou K3 dan een doorstart maken, met een volledig nieuwe bezetting. De verklaring? Josje zou het beu zijn.

Lees meer...
 
Friese Dennis Cornelissen brengt nieuwe single uit !
woensdag, 18 maart 2015 12:37

Op 25 april a.s. presenteert Dennis Cornelissen bij de Postwagen in Tolbert zijn allernieuwste single; ‘1001 Zoenen’. Het is misschien eventjes wat stiller geweest rond deze in 1992 geboren Fries maar met diverse successingles op zijn naam, is Dennis allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als ‘Een zomer lang’, ‘Waarom waarvoor’, ‘Schreeuw, Leef’, ‘Je Veux’ (Ik wil), ‘Boem Boem Boem’ en ‘Knokken’ zijn- en worden in ons land nog altijd volop gedraaid door de radiostations.

Lees meer...
 
Mike van Dijk’s promoot nieuwe single van album “Zonder te blikken of te blozen”
woensdag, 18 maart 2015 12:34

Sinds oktober vorig jaar is het prachtige album ‘Zonder te blikken of te blozen’ van charmezanger Mike van Dijk verkrijgbaar. Hij heeft de looks, uitstraling en een bijzonder fraai en warm stemgeluid waarmee hij al menig muziekliefhebber voor zich wist te winnen. De in 1975 in Twente geboren Mike brengt al sinds 2004 liedjes op de markt en sindsdien treedt hij door heel ons land op.

Lees meer...
 
Theo Mezz komt met ludieke single “Wat is zeker”
woensdag, 18 maart 2015 12:30

Noem de naam Theo Mezz in het wereldje van de Nederlandse muziek en dan komen kreten als horecaman en gezelligheidsdier al snel naar boven. De zanger uit Wijk bij Duurstede ontving vorig jaar zelfs een nominatie van weekblad Party als “nieuw talent 2014”. Singles als ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’ of wat te denken van ‘Don’t worry be happy’ uit 2013, bezitten dan ook allen een bijzonder hoog gezelligheidsgehalte.

Lees meer...
 
Buma Awards voor Dotan, Mr. Probz en Pierre Kartner
woensdag, 18 maart 2015 12:21

Singer-songwriters Dotan en Mr. Probz zijn gisteravond winnaar geworden van een Buma Award, dé muziekprijs voor Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. Het nummer Home geschreven door Dotan Harpenau won de award voor de meest gekochte, gestreamde en gedraaide Nederlandse song in eigen land.

Lees meer...
 
Als ie maar geen voetballer wordt....
dinsdag, 17 maart 2015 15:28

De legendarische Boudewijn de Groot brengt op 17 april aanstaande zijn nieuwste album ‘Achter Glas’ uit.

Lees meer...
 
NOL ROOS & ROY VAN LENT MUZIKAAL UITGEDAAGD
dinsdag, 17 maart 2015 15:13

Het televisieprogramma De Muzikale Uitdaging heeft inmiddels al diverse prachtige singles opgeleverd. Dit zal uiteindelijk ook gaan leiden tot de release van een gevarieerd duettenalbum. De initiator van dit programma alsmede van TV73, is Nol Roos. Zelf zeer succesvol geweest in de muziek o.a. als de helft van de Bad Brothers, gaat hij nu met producer Kees Tel de uitdaging aan om binnen drie uur een duet te maken met steeds een andere artiest.

Lees meer...
 
Ricardo Smit knalt voorjaar in met nieuwe single
dinsdag, 17 maart 2015 15:05

De Haagse zanger Ricardo Smit is geboren op 20 januari 1980 te 's-Gravenhage. Hij stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver  zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op de leeftijd van 22 jaar pakte Ricardo spontaan de microfoon, Ricardo stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong.  Ricardo heeft nummers op mijn naam staan zoals 'Hejoo' , “ ’t Is nu echt voorbij” “Meisjes in het rode licht”, “Spaans Cafe” en onlangs “ Jij, jij,jij”.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 814