RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 11E JAARGANG - WEEK 5 - 25/1/2015

 

Dana Winner
Niemand kan (9)

 

Frank Verkooyen
Als ik jou weer zie (4)

Henk Bernard
Een hart om van te houden (2)

Jaman
Zwevend op wolken ~ (3)

Jelle B
Simpel (9)

Sjors van der Panne
In het zicht van de haven (2)

 

Anno Britting
Djana (8)

Bert Kamping
Net zo aans as ij (2)

Danny de Munk
Ze wacht nog steeds op mij (9)

Herberg de Troost
Steeds weer opnieuw (1) NIEUW

Jannes
Eens (8)

Lenie Gerrits
De rolleman (8)

Nielson
De kleine dingen (2)

Rob Zorn
Dat maak ik zelf wel uit (8)

Rox
Ik kan niet zonder jou (4)

Stef Ekkel
Waar heb ik jou ook alweer gezien ~ (1) NIEUW

 

Dennis Jones
Red me als je kan (2)

Exit
Marlena (2)

Ferry van Leeuwen
De ogen van Lisanne (1) NIEUW

Helemaal Hollands
Zak eens naar beneden (1) NIEUW

Kevin Madero
Dat komt allemaal door jou (4)

Marco Schouten
Tranen in mijn bier ~ (2)

Pierre van Dam
Waarom ga jij naar die ander (4)

Ray van der Heiden
100 duizend vrouwen (1) NIEUW

Rob van Daal
Vannacht (2)

Robert Leroy
Terug naar een nieuw begin (1) NIEUW

Ronald Reinders
Zwerver (4)

Roy Hoffman
Als je even naar me lacht (2)

Tino Martin
Jij liet mij vallen (4)

Tinus Hoekstra
Ik vraag je met pijn in mijn hart (1) NIEUW

Wesley van Doesburg
Vanavond vieren we feest (5)

 

Dave van Well
Caramia (-)

Erik van Klinken
Een nieuwe liefde (-)

Jan Smit
Recht uit m'n hart (-) NIEUW

Jeroen van der Boom
De stilte (-) NIEUW

Margaretha van de Laar
Neem mijn hand (-) NIEUW

Miss Montreal & Paskal Jakobsen
Ik zoek alleen mezelf (-) NIEUW

Nol Roos & Arnold van Osch
Ver voorbij de zon en de maan (-)

Ray Klaassen
Het licht (-) NIEUW

Stef Bos
Passage (-) NIEUW

Susanna Veldmeijer
Ik heb liever dat je gaat (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Grote schrik voor ANCORA
donderdag, 22 januari 2015 17:17

Ancora heeft vandaag de schrik van hun leven gehad. De groep is op dit moment in Portugal voor de opnames van hun nieuwe CD/DVD. Patrick, Harm en Martin laten via Facebook het volgende weten;

Lees meer...
 
LA the Voices baby geboren.
donderdag, 22 januari 2015 16:49

Richy Brown, zanger uit LA the Voices en zijn vriendin Patricia zijn de gelukkige ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heet Golden Grace Brown en is gisteren geboren.

Lees meer...
 
De Sterren van Goud
donderdag, 22 januari 2015 16:23

De Sterren van Goud staan op 14 februari in de Bonte Wever te Assen, met de muziek van Nederlandse topartiesten. Jacques Herb, Dennie Christian, Anneke Grönloh, Imca Marina, Corrie Konings en Ben Cramer treden deze avond op. Ga mee terug in de tijd van de Nederlandstalige hits als ‘Brandend zand en “Manuela.” .

Lees meer...
 
Nieuwe single Wudstik
donderdag, 22 januari 2015 15:59

Na zijn single ‘Mooi’ (dat in onze Sterrenparade hitlijst van december j.l. de Superster was), heeft de zanger een nieuw nummer uitgebracht met de titel ‘Ik Val’. Het nummer  gaat over hoe om te gaan met teleurstellingen als je andere verwachtingen had. De clip >

Lees meer...
 
Meer namen bekend voor Concert At Sea.
donderdag, 22 januari 2015 15:47

Na Lenny Kravitz, Counting Crows, Racoon, Kensington, Miss Montreal, Dotan en Typhoon heeft organisator Bløf nieuwe namen van de line-up bekend gemaakt; Chef’Special , Rowwen Hèze, Matt Simons, Rondé, Orange Skyline, BADE, The Dirty Daddies, Wipneus & Pim en Liptease.  De tiende editie van het festival Concert At Sea is 26 en 27 juni op de Brouwersdam in Zeeland.

Lees meer...
 
Jubileumconcert Willeke Alberti
donderdag, 22 januari 2015 15:01

Op zaterdag 28 februari zendt AVROTROS de registratie uit van 'Een leven als een lied', de bijzondere jubileumvoorstelling van Willeke Alberti. De zangeres zit dit jaar 60 jaar in het vak en ter gelegenheid daarvan treedt ze op met diverse bekende Nederlandse artiesten in koninklijk theater Carré. Tijdens deze avond viert Willeke ook haar zeventigste verjaardag en staat ze stil bij de dertigste sterfdag van haar vader en inspirator, Willy Alberti.

Lees meer...
 
Jan Smit komt naar jou toe?
donderdag, 22 januari 2015 14:28

Volgende week brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart – Ballades’ van Jan Smit uit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, die morgen als single in release gaat.

Lees meer...
 
Sterke debuut single van Gerben Boots met Haags/Friese inslag!
donderdag, 22 januari 2015 11:31

Gerben Boots (echte naam Gerben Bootsma) is geboren in 1970 te IJsselstein en tussen 1970 en 1990 opgegroeid in Friesland. Zijn huidige woonplaats is Den Haag. Gerben Boots is zanger/slaggitarist en speelt voornamelijk eigen repertoire van pop/rock tot ballads. Zijn stijl ligt ergens tussen De Dijk, Acda & De Munnick en Van Dik Hout en op 7 januari 2015 komt zijn eerste single “Ik zou wel willen” uit.

Lees meer...
 
Nieuwe single Tommy ; 'Doe maar normaal'.
donderdag, 22 januari 2015 11:24

Tommy van den Hurk is geboren in1983 te Eindhoven. Als kleine jongen zag hij zijn vader Ad van den Hurk (Andy de Wit) op het podium staan en dacht: “dat wil ik ook”. Het duurde nog een aantal jaren voordat zijn eerste single uitkwam, een cover van zijn vader met de titel Katarien, die veel gedraaid werd op de radiostations. Zijn agenda stond vol en de toekomst zag er rooskleurig uit voor hem. Door omstandigheden is het voor hem anders gelopen.

Lees meer...
 
De Wannebiezz; Ik blijf me eige
woensdag, 21 januari 2015 15:06

De Wannebiezz starten hun 2e lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun 10e single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe FEESTplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want “Ik Blijf Me Eige” is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor “SHOW en zo”.

Lees meer...
 
A3aan Drost Scoort!
woensdag, 21 januari 2015 14:39

Zanger A3aan Drost die begin dit jaar met een verrassende plaat verscheen “Anita ‘t is over” gaat als een speer. Zo word hij bij veel stations groot of klein goed gedraaid, en zijn de reacties overweldigend. Dat resulteert dat hij bij een aantal downloadshops in de top 10 staat en zelfs in de ITunes top 100! Het nummer “Anita ’t is over” is van de band de Rodeo’s waar Adriaan in de jaren 90 in heeft mogen zingen en in 1979 werd het voor de Rodeo’s al een hitje.

Lees meer...
 
Ghijs de Bruijn verbaast muziekliefhebbers met nieuwe single.
woensdag, 21 januari 2015 14:34

Ghijs de Bruijn is geboren en getogen in de Achterhoek en eigenlijk begon zijn zangcarrière als een grap: Met een borreltje op zong hij wat mee in de plaatselijke kroeg toen Ghijs werd uitgedaagd een CD’tje op te gaan nemen. In 2006 verscheen dan ook zijn debuutsingle ‘Het maakt niet uit’. Echter anno 2015 heeft Ghijs al drie albums en diverse successingles op zijn naam weten te zetten en is hij al vele jaren een alom gerespecteerd en gewaardeerd allround beroepszanger.

Lees meer...
 
Tour Dana Winner
dinsdag, 20 januari 2015 11:28

Op donderdag 15 januari begon Dana met haar nieuwe tour. In een volledig uitverkochte Music Hall,  presenteerde Dana de nummers uit haar album 'Bloem' aan haar publiek. Dana reist veel, dus haar nieuw album werd meertalige. Op Bloom vindt u Nederlandse liederen, Engelse liederen, een Franse lied, een Duits lied en een Zuid-Afrikaanse liedje. Tijdens Dana van 2 uur show, zult u deze talen horen.

Lees meer...
 
Carnavalshit 'Koo Wit De Floo' voor Herman Finkers?
dinsdag, 20 januari 2015 09:43

Daniël Lohues maakte het maandagavond wereldkundig: na vijf jaar nieuw werk van Herman Finkers. Het kon wel eens een echte carnavalshit worden. In 2010 bracht Finkers voor het laatst een album uit met de titel 'Liever dan geluk'. Voor de nieuwe single heeft Finkers samengewerkt met Daniël Lohues. Lohues kondigde het nieuwe carnavalsnummer 'Koo Wit De Floo' van cabaretier Herman Finkers aan op Twitter.

Lees meer...
 
Massale knokpartij bij optreden; Zanger Tino Martin gewond.
maandag, 19 januari 2015 19:06

De Haagse zanger Tino Martin heeft tijdens een optreden in Oostenrijk een champagnekoeler naar zijn hoofd gekregen. Hij raakte daarbij flink gewond aan zijn hoofd. De zanger die in 2000 op 16-jarige leeftijd de Scheveningse Talentenjacht won, trad dit weekend op in een aprés-skibar in Obertauern. Aan het eind van de gezellige feestavond sloeg plots de sfeer om. Er ontstond een massale vechtpartij waarbij 8 vakantiegangers gewond raakten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 796