RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 17 - 20/4/2014

 

Daniel Lohues
Op 't platteland (8)

 

Jeroen van der Boom
Nanana (3)

Gerard Joling
Ik proost met jou (3)

Jayh
Mooie dag (6)

Gordon
Ik lach (1)

Henk Dissel
Alle hoeken (5)

 

Edwin Evers band
Ik meen het ~ (-) NIEUW

Dennie Christian
Mijn Rosanna (5)

Mike & Colin
Een lieveling voor mij (4)

Wolter Kroes
Ga mee met mij (4)

Blof
Spijt heb je morgen maar (1)

John de Bever
Laat ons dansen (6)

Xander de Buisonje & Najib Amhali
Ik weet (4)

Syb van der Ploeg & Hanneke
Net als jij (1)

Wimmie Bouma
Jouw tranen liegen niet ~ (1)

Paul de Leeuw
1 miljoen keer (2)

 

Bob Offenberg
Ik hou alleen van jou (1)

Daantje
Ga (4)

Deborah Bee
Deze droom ~ (2)

Dennis van Dijkhuizen
Samen kunnen wij de wereld aan ~ (-) NIEUW

Elders
Laat me in jouw droom (4)

Geert Leurink
Kampen, de geur van mijn jeugd ~ (2)

Gene Thomas
Dan gaan we dansen (-) NIEUW

Gents
Dans en zing (-) NIEUW

Joeri Plaizier
Jij bent de reden (-) NIEUW

Johnny Leijen
De kroeg (2)

Joost de Vries
Jij bent mooi (4)

Kik
Toen was geluk heel gewoon (-) NIEUW

Oes
Liefdesliedjes (2)

Samantha Steenwijk
Hou toch van mij (3)

Tamara Tol
Als het nacht wordt (3)

 

3J's
Twee zielen (-) NIEUW

Acda & de Munnik
Samen (-) NIEUW

Andre Hazes jr.
Een laatste kans (-) NIEUW

Bazzookas
Win win situatie (-) NIEUW

Charly Luske
Date in december (-)

Frank Verkooyen
Voor elke traan (-) NIEUW

Gabe Moretti
Sta op en ga door (-)

Immens
Op een golf van verlangen (-)

Mark Rijs
Zing en geniet (-)

Patrick Willemse
Kus me lieveling (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Prestatieprijs voor Ilse DeLange
woensdag, 16 april 2014 08:47

Zangeres Ilse DeLange heeft gisteravond de Ten Hag Prestatieprijs 2014 gewonnen. De prijs van het makelaarskantoor wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de ontwikkeling van Oost-Nederland. Ilse DeLange, oorspronkelijk uit Almelo, staat behalve om haar zangtalent ook bekend om haar oostelijke tongval.

Lees meer...
 
Benelux gaat massaal aan THE HUCKLEBUCK
dinsdag, 15 april 2014 13:47

Hanny D kwam een aantal weken geleden met de single “ De man uit mijn dromen” . Eigenlijk met de bedoeling om meer bekendheid te genereren en om zo de release van het komende album ( oktober 2014) te vergemakkelijken. Een schot in de roos want het nummer wordt super opgepakt bij de vele radiozenders. Ook tijdens de vele live optredens krijgt het nummer enorm veel positieve reacties. Maar naast deze track staat ook THE HUCKLEBUCK op de single als extra track en wat blijkt dat ook deze het tijdens de live optredens enorm goed wordt ontvangen door het publiek.

Lees meer...
 
Nieuwe single voor Debby.
dinsdag, 15 april 2014 12:45

Zangeres Debby  brengt nieuwe Schlager uit met de titel 'Mijn hart dat brandt'. Na een jaar van na denken waar ze nu echt mee door wil gaan, heeft ze besloten om toch verder te gaan met het uitbrengen van Schlagers . De eerste bracht ze in 2012 uit  De zon kan wachten wat een goede succes had en veel werd gedraaid op de radio stations . Maar omdat Debby ook graag oude piraten hits zingt, moest ze toch een keuze maken of verder gaan in de oude muziek of verder gaan met het maken van Schlager hits wat tegenwoordig helemaal in is.

Lees meer...
 
Nieuwe artiesten Dutch Valley bekend.
dinsdag, 15 april 2014 12:37

De lijst met topartiesten voor het grootste festival met muziek van eigen bodem lijkt schier oneindig. Op Dutch Valley 2014 zullen ook de feestbeesten van The Partysquad, de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, dj Phalerieau (ofwel BNN’s Valerio Zeno), Wolter ‘Viva Hollandia’ Kroes, rapper Negativ, Neerlands dancepionier DJ Jean en de 90’s helden van T-Spoon optreden. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Dutch Valley is op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Lees meer...
 
Nieuwe single Willem Barth
maandag, 14 april 2014 17:03

Na een succesvolle periode, welke grotendeels in het teken stond van de samenwerking met Marianne Weber, is Willem de studio ingedoken met Frank Verkooyen. Met een flink aantal liedjes die er zijn opgenomen was de keus voor de 1e single al snel gemaakt.  "Ik geef me over' is een nummer wat wellicht iets afwijkt van het normale repertoire wat men gewend is van Willem Barth. Een vrolijk uptempo salsa nummer is het resultaat.

 

Lees meer...
 
Nick & Simon signeersessies nieuwe Duitse album
maandag, 14 april 2014 14:15

& Simon zijn op dit moment in Duitsland voor de signeersessies van hun album ‘Ein Neuer Tag’. Afgelopen zaterdag was de eerste in Kleve. Bij ‘lees meer’ een overzicht van de nog komende  signeersessies in Duitsland van het nieuwe album “Ein Neuer Tag" met akoestisch optreden van Nick & Simon.

Lees meer...
 
Ze was pas 15 jaar.....
maandag, 14 april 2014 13:35

In december 2012 maakte Fleur Bloemen een einde aan haar leven. Naar aanleiding van deze tragische gebeurtenis heeft liedjesschrijver Bram Koning een lied gemaakt, om het pesten van kinderen onderling te helpen stoppen. Het nummer is gezongen door Michael Bryan en Des'ray. De backing vocals zijn van Berget Lewis.

Lees meer...
 
Nieuwe single voor Nick Koot
maandag, 14 april 2014 13:24

Nick Koot, geboren op 11 November 1987 wonende in Rotterdam, is op de basisschool al met muziek in aanraking gekomen. Nu op latere leeftijd richt Nick zich naast zijn werk op zijn passie voor muziek. Na het begonnen zijn van het zingen van liedjes in kleine cafétjes wilde Nick meer. En dook de studio in van Sonicsulution al waar hij nu zijn derde singel heeft opgenomen. Op 26 januari 2013 is Nick zijn eerste single "Kom Mee Genieten" uitgekomen.

Lees meer...
 
Zing mee met Wolter Kroes!!
maandag, 14 april 2014 13:16

A.s donderdag neemt Wolter Kroes zijn nieuwe WK-single op. Na Viva Hollandia is het tijd voor een nieuw lijflied voor de echte Oranjefan geschreven! Alle Oranjefans van Nederland maken kans om mee te zingen op deze nieuwe Oranjehit en daarnaast ook nog eens onderdeel van de videoclip te worden! Hoe maak je kans op deze unieke ervaring?
 

Lees meer...
 
Joey Hartkamp ontvangt eerste exemplaar single "Ik Wil Je" van Frans Duijts.
maandag, 14 april 2014 12:56

In een uitverkochte Zalencentrum Wieleman met ruim 700 mensen en gast optredens van diverse artiesten waaronder Frans Duijts, Dean Saunders, Henk Dissel en vele anderen, presenteerde Joey Hartkamp gisteren, zondag 13 april zijn nieuwe single "Ik Wil Je". Het allereerste exemplaar van zijn tweede single, kreeg hij uitgereikt door de kersverse Edison winnaar Frans Duijts. 

 

 

 

Lees meer...
 
Volkszanger Tygo Nendels komt met een nieuwe single.
zaterdag, 12 april 2014 19:16

De titel ‘Hou jij ook van mij’’ is levenslied pur sang. De gevoelige smartlap uit het leven gegrepen komt uit de hand van Frank van Etten en tevens uit de studio die van Etten gevestigd heeft in Apeldoorn. Na een uitverkochte cd uitreiking en vele optredens in het land kan je haast zeggen dat Tygo Nendels beter als ooit tevoren is.

Lees meer...
 
Peggy Mays heeft het team compleet
zaterdag, 12 april 2014 19:08

Het voorjaar heeft zangeres Peggy Mays aangezet om een nieuwe stap te maken in haar toch al zo succesvolle muzikale carrière. Een stap voorwaarts. Had ze al de steun van Showbizzinfo voor de promotionele activiteiten is daar nu bijgekomen Diamonds Entertainment. Dit vooraanstaande entertainmentkantoor zal vanaf heden de boekingen verzorgen. "Ik heb er enorm veel zin om samen met Diamonds en Showbizzinfo als team de lat een stuk hoger te leggen en de doelstellingen te verwezenlijken.

Lees meer...
 
De nieuwe SUPERSTER is voor ANCORA
zaterdag, 12 april 2014 18:01

Voor de komende week gaat de Superster van onze hitlijst naar Ancora met 'Alleen maar water'. Morgen te zien op TV bij RTV OOST.  Uitzending 10.35 en 13.35 uur.

 

Lees meer...
 
De Sterrenparade op TV 13 april.
zaterdag, 12 april 2014 17:43

DE STERRENPARADE, een muziekprogramma met optredens van Nederlandse artiesten uit de archieven van RTV Oost. In deze aflevering van de Sterrenparade opnamen van het live concert van Jan Smit in 2010 bij RTV Oost. Uit de actuele Sterrenparade clips van de nieuwe singles van A3aan Drost, Xander de Buisonje & Najib Amhal en Gordon. En in de finale zoals gebruikelijk de nieuwe Superster. De Superster gaat deze week naar Ancora ‘Alleen maar water’. 

Lees meer...
 
Di-rect op nummer 1
vrijdag, 11 april 2014 14:40

‘Daydreams in a Blackout’, het nieuwste album van Di-rect dat vorige week uitkwam, is deze week binnen gekomen op nummer 1 in de Album Top 100. ‘Daydreams in a Blackout’ is de derde cd van Di-rect met zanger Marcel Venendaal. In 2009 verliet zanger Tim Akkerman de groep na 10 jaar. Met Tim als zanger had Di-rect al een nummer 1 positie met het album ‘All Systems Go!’.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 698