RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 43 - 19/10/2014

 

Nick & Simon
Leve de vrouw (8)

 

Frans Bauer
Ratatadadada (2)

Henk Bernard
Dan ga je maar (7)

Marianne Weber
Reuzenrad (4)

Nielson
Sexy als ik dans (7)

Wesly Bronkhorst
Ik ga maar (6)

 

Danny Temming
Denk maar niet dat ik verander (-) NIEUW

Dijk & Thomas Acda
Alles komt goed (4)

Ferry de Lits
Laat me (4)

Henk Dissel
Vlinderslag (3)

Jerry van Vianen
Jij alleen (2)

Kik
Schuilen bij jou (5)

Milan Milano
En ik droom (3)

Vinzzent
Hier is een liedje voor jou (7)

Wiliam Janz
Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is (2)

Wolter Kroes & Isabella
Ik ben je prooi (5)

 

Andy van der Meijde
De naam is van der Meijde (3)

Bennie Jolink
Jeffrey Herlings (1) NIEUW

Daniel Oostra
Leef je eigen droom (4)

Gino Graus
De ware (la, la, la) (2)

Jan Smit & Kraantje Pappie
Handen omhoog (1)NIEUW

Jim Bakkum
Schouder (2)

Joeri Plaizier
Raak in mijn hart (2)

Mike van Dijk
Adios Maria ~ (3)

Neet zuuver
Ik bin Twentenaar ~ (1) NIEUW

Piepschuim
Oude man (2)

Tino Martin
Mijn vriend (1) NIEUW

Wilfred
Onder de sterren (2)

Wudstik
Mooi (1) NIEUW

Xander de Buisonje
1000 woorden (1) NIEUW

Yosee
Amore mio (3)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (-) NIEUW

Antonie van Lierop
Amor (-) NIEUW

Bjorn Litjes & Nol Roos
Griekse tranen (-)

Francois
Dans met me mee (-) NIEUW

Kevin Smit
Vrij zijn als een vogel (-) NIEUW

Mike & Collin
Je spookt door mijn hoofd (-) NIEUW

Roos Blufpand
Veranderd ~ (-)

Ruth Jacott
Hou van mij (-) NIEUW

Tiedo Groeneveld
In het moment (-)

Xerxes
Jij bent van mij (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Erik van Klinken - 't Is te gek
woensdag, 15 oktober 2014 18:18

Erik van Klinken is een zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land.

Lees meer...
 
Jolanda ten Hoven - Jij geeft kleur aan mijn leven
woensdag, 15 oktober 2014 18:14

Jolanda ten Hoven zag het levenslicht in het mooie Veluwse Epe. Sinds 2004 is zij begonnen met zingen. Als klein meisje was zij al volop aan het zingen en oefende zij elke dag op haar slaapkamertje luidkeels en uit volle borst. Deze privé optredens bleven niet onopgemerkt in huize ten Hoven en de eerste fans melde zich boven aan de trap.

Lees meer...
 
Oud finalist van POPSTARS Bertha Verbeek komt met oude hit in nieuwe jasje
woensdag, 15 oktober 2014 18:10

We schrijven 2010 als Bertha Verbeek zich opgeeft voor een talenjacht. Het was nooit haar ding om aan wedstrijden deel te nemen. Zingen was haar passie en haar voorkeur ging en gaat uit naar de diva’s die de wereld iets te vertellen hebben. Muziek van Tina – Janis  en Aretha waren al vroeg haar favorieten. Aan die smaak is niet gewijzigd ACDC is erbij gekomen.

Lees meer...
 
At-G beschrijft wereldproblemen in zijn lied.
woensdag, 15 oktober 2014 18:01

Hoe lang zal het allemaal door blijven gaan? Hoelang zijn de ouders genoodzaakt om kinderen voor te liegen dat ze een mooi toekomst tegemoet kunnen gaan? Kinderen die nog niet eens zeker zijn van morgen, vragen niets meer dan wat ze verdienen. Willen wij geven wat de oorlogskinderen verdienen, of draaien wij onze hoofd de andere kant op, terwijl wij langs de diepe put lopen die open ligt. At-G (ex-member van Young Smoothies) maakt dit geheel gevoelig duidelijk in zijn single,

Lees meer...
 
William Burg en het best bewaarde geheim van Brabant?
woensdag, 15 oktober 2014 16:45

Natuurlijk niet voor zijn trouwe fans! En natuurlijk ook niet voor de bezoekers van zijn altijd uitverkochte fan-avonden! En zeker niet voor de muziekliefhebber komend uit de regio Den Bosch maar: “William Burg is landelijk gezien misschien wel het best bewaarde geheim van Brabant”! Deze zeer sympathieke zanger, geboren in 1974 in ’s-Hertogenbosch, combineert luisterliedjes barstensvol melancholie met feestelijke en uitstekend dansbare meezingers.

Lees meer...
 
Maar eens kom ik naar jou nieuwe single Etienne
woensdag, 15 oktober 2014 16:42

Hou je van feest, polonaise en gezelligheid..? De single ‘Maar Eens Kom Ik Naar Jou’ van Etienne Alvares bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren. De basis voor zijn muzikale carrière legde Etienne aan de draaitafels want vanaf zijn vijftiende zette hij vele pick-up naalden in het vinyl om de mensen ermee te vermaken.

Lees meer...
 
De Roffels na 30 jaar terug met album
woensdag, 15 oktober 2014 16:37

Vanaf vandaag wordt het nieuwe album 'Hier zijn we weer' gelanceerd. Na 30 jaar komen de Roffels met een album vol met oude bekende en nieuwe nummers. Vroegere hits als 'Hier ben 'k weer' en 'Spinnenwiel' zijn opnieuw opgenomen en de Roffels hebben samen met Martin Sterken nieuwe nummers geschreven.

Lees meer...
 
Nieuwe, jonge boerenrockband Kobus en de Rokkers debuteert op Siepelrock.
woensdag, 15 oktober 2014 14:26

Vrijdag 24 oktober zal in Pesse een bijzondere dag worden voor de nieuwe boerenrockband Kobus en de Rokkers. Die dag namelijk zal de band zijn eerste grote optreden spelen op het jaarlijkse festival van hun collega's/voorbeelden Mooi Wark; Siepelrock.

Lees meer...
 
Single presentatie Helma van Waveren.
dinsdag, 14 oktober 2014 18:58

De 25 jarige Helma werd geboren in het Friese Plaatsje Noordwolde. Al vanaf jonge leeftijd was duidelijk waar Helma haar hart lag en dat was bij muziek. Uren lang voor de radio zitten met muziek van Henk Wijngaard tot Marianne Weber, niks was haar te gek want Helma zong alles mee.

Lees meer...
 
Jaap Reesema zingt nieuwe GTST tune.
dinsdag, 14 oktober 2014 18:13

Niet (zoals eerder gezegd werd) Jamai Loman, maar zanger Jaap Reesema gaat de nieuwe tune van Goede Tijden Slechte Tijden inzingen. A.s vrijdag is de 5000ste aflevering en vanaf dan zingt Jaap met Jill Helena de tune van Nederlands bekendste soapserie. Via Twitter liet het vriendje van 'onze' Kim Kotter zojuist weten;

Lees meer...
 
Ademloos van Sasja Brouwers Adembenemend gepresenteerd!
dinsdag, 14 oktober 2014 17:21

Op 12 oktober jl. presenteerde de in Amsterdam geboren Sasja Brouwers op bijzondere wijze haar nieuwe single. In Roekz te Vinkeveen werd symbolisch het eerste exemplaar van haar nieuwste plaat gelanceerd.  Tijdens een bijzonder spectaculair evenement in een compleet uitverkocht partycentrum.

Lees meer...
 
The Common Linnets winnen EBBA
dinsdag, 14 oktober 2014 17:14

The Common Linnets hebben vandaag de Europese muziekprijs European Border Breakers Awards (EBBA) gewonnen. Negen andere Europese acts met onder andere Hozier, Milky Chance en John Newman mochten ook de prijs in ontvangst nemen.

Lees meer...
 
Hereniging Dean Saunders en zoontje
dinsdag, 14 oktober 2014 13:55

Dean Saunders is blij!!! Hij laat zojuist het volgende via Twitter weten; “Ik ben de gelukkigste man op aarde!!! Eindelijk na 7 maanden weer mijn zoon gezien!!” . Sinds april j.l. zijn Dean en zijn vriendin Jamie Faber niet meer bij elkaar. Alles liep onderling nogal moeizaam en Dean heeft daardoor zijn zoontje London al die tijd niet meer gezien.  Uit zijn bericht te lezen, heeft Dean Saunders dus vandaag zijn zoon dus weer in zijn armen kunnen sluiten.

Lees meer...
 
STERREN.NL OPENT HET TOPPOPARCHIEF
dinsdag, 14 oktober 2014 13:34

Sterren.nl, het grootste muziekplatform van Nederland, heeft pareltjes van optredens gevonden in het archief van het legendarische televisieprogramma AVRO’s Toppop. Vele buitenlandse artiesten traden op in de studio van presentator Ad Visser. Maar Toppop was ook dé plek voor Nederlandse artiesten om zich te laten horen aan het grote publiek. AVRO’s Toppop was het eerste wekelijke muziekprogramma op de Nederlandse televisie.

Lees meer...
 
Stemproblemen schakelen Milan Milano uit
dinsdag, 14 oktober 2014 13:31

Zanger Milan Milano moet zeker tot eind dit jaar rust houden in verband met problemen met keel en stembanden. Milan Milano zingt al langer met keelpijn. Alleen rust op dit moment kan erger en blijvende schade voorkomen. Alle optredens zijn voorlopig gecanceld. Dat maakte het management van Milan Milano dinsdag bekend.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 761