RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 10E JAARGANG - WEEK 44 - 26/10/2014

 

Henk Bernard
Dan ga je maar (8)

 

Frans Bauer
Ratatadadada (3)

Henk Dissel
Vlinderslag (4)

Marianne Weber
Reuzenrad (5)

Nielson
Sexy als ik dans (8)

Wesly Bronkhorst
Ik ga maar (7)

 

Andre Hazes jr.
Ik leef mijn eigen leven (1) NIEUW

Danny Temming
Denk maar niet dat ik verander (1)

Dijk & Thomas Acda
Alles komt goed (5)

Ferry de Lits
Laat me (5)

Jan Smit & Kraantje Pappie
Handen omhoog (2)

Jerry van Vianen
Jij alleen (3)

Kik
Schuilen bij jou (6)

Milan Milano
En ik droom (4)

Vinzzent
Hier is een liedje voor jou (8)

Wiliam Janz
Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is (3)

 

Bennie Jolink
Jeffrey Herlings (2)

Daniel Oostra
Leef je eigen droom (5)

Gino Graus
De ware (la, la, la) (3)

Jim Bakkum
Schouder (3)

Joeri Plaizier
Raak in mijn hart (3)

Mike & Collin
Je spookt door mijn hoofd (1) NIEUW

Neet zuuver
Ik bin Twentenaar ~ (2)

Piepschuim
Oude man (3)

Ruth Jacott
Hou van mij (1) NIEUW

Tino Martin
Mijn vriend (2)

Wilfred
Onder de sterren (3)

Wudstik
Mooi (2)

Xander de Buisonje
1000 woorden (2)

Xerxes
Jij bent van mij (1) NIEUW

Yosee
Amore mio (4)

 

Antonie van Lierop
Amor (-)

Bjorn Litjes & Nol Roos
Griekse tranen (-)

Francois
Dans met me mee (-)

Kevin Pare
Blind vertrouwen (-) NIEUW

Kevin Smit
Vrij zijn als een vogel (-)

Leen Zijlmans
Daar zijn opa's voor (-) NIEUW

Marlane
Met een beetje liefde (-) NIEUW

Mick Harren
Weet iemand wat liefde is (-) NIEUW

Roos Blufpand
Veranderd ~ (-)

Tiedo Groeneveld
In het moment (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebracht.
maandag, 20 oktober 2014 15:08

Omdat er in den lande behoorlijk vraag was naar de prachtige CD “Jij hoort bij mij” is besloten een her-release te doen onder het Rood-Hit-Blauw label. Met ‘Jij hoort bij mij’ luiden Aïs Lawa-Lata en Adriana Romijn dan ook deze Nederlandstalige cd in.

Lees meer...
 
Marco Borsato zet Enschede 2 dagen op z’n kop
maandag, 20 oktober 2014 12:01

In januari 2012 durfde Marco Borsato zijn dromen te delen in Enschede met zijn ‘Dromen Durven Delen’ tour in het Wilminktheater. Afgelopen weekend (op slechts enkele dagen na) bijna DUIZEND dagen later, was Marco opnieuw in dit theater met zijn ‘Duizend Spiegels Tour’. Twee uitverkochte avonden, een uitzinnig publiek en een tevreden Marco.

 

Lees meer...
 
Signeersessies Nick & Simon
maandag, 20 oktober 2014 11:42

Wil jij jouw exemplaar van de nieuwe single ‘Pak Van Mijn Hart’ of natuurlijk het album ‘Het Beste van Nick & Simon – Herinneringen’ laten signeren door het duo zelf? Dat kan! Hieronder een overzicht van de vier signeersessies voor het komende weekend >

Lees meer...
 
Hardwell nummer 1 DJ ter wereld 2014
maandag, 20 oktober 2014 11:30

Afrojack, Hardwell, Armin van Buren, Garrix, Tiesto en ga zo nog maar even door, zijn bekende wereldnamen in de DJ’s top. Afgelopen weekend is de Top 100 beste DJ’s 2014 bekend gemaakt in de Amsterdam Arena. Opnieuw staat Nederland weer bovenaan in de wereld rang lijst van DJ’s. In de lijst nieuw binnengekomen Radica Redemption …. ( Joey van Ingen, de zoon van 'onze' Marga Bult. ) Uitslag Top 100 DJs 2014 >

Lees meer...
 
Knallende theatershows voor leden van ANBO van Shuman & Angel-Eye
maandag, 20 oktober 2014 11:15

Het gaat gaat knallen en swingen bij ANBO (belangenorganisatie voor senioren) dit najaar! Shuman & Angel-Eye geven speciaal voor hun leden een aantal knallende theatershows in het thema '60 years of Rock and Roll'... In november en december geven zij 4 theatershows in de theaters en schouwburgen van Hoogeveen, Dordrecht, Amersfoort en Zaandam. Direct na de bekendmaking naar de leden liepen de tickets als een speer.

Lees meer...
 
De Sterrenparade vandaag op TV
zondag, 19 oktober 2014 09:22

In deze aflevering van De Sterrenparade neemt presentator Edwin van Hoevelaak je mee naar een opname van de Regiotap eind jaren negentig. Met optredens van: De Zingende Fresia's, De Gracht, Waylon Young & Printers Alley. Uit de actuele Sterrenparade, de eigenwijze hitlijst van RTV Oost, clips van Ros Blufpand, Jan Smit & Kraantje Pappie, Willem Janz, Jerry van Vianen. De Superster is voor Nick & Simon met: Leve de vrouw.

Lees meer...
 
SUPERSTER voor Nick & Simon
zaterdag, 18 oktober 2014 18:06

'Leve de vrouw' heeft in De Sterrenparade hitlijst van Overijssel, voor de komende week de SUPERSTER te pakken. Nick & Simon staan hiermee bovenaan in onze eigenwijze hitlijst. >

Lees meer...
 
Linda Wagenmakers gaat Songfestivalhits zingen in de theaters
zaterdag, 18 oktober 2014 17:50

Linda Wagenmakers eerste bekendheid was in de musical Miss Saigon. Na haar deelname tijdens het Nationaal Songfestival in 2000 voor Nederland, mocht ze op het Eurovisiesongfestival  het nummer No Goodbyes vertegenwoordigen. Haar act was opvallend door haar grote zwart-witte jurk en ze werd uiteindelijk dertiende werd.

 

Lees meer...
 
Genomineerden Party Awards 2014 zijn bekend.
vrijdag, 17 oktober 2014 15:22

De genomineerden voor de 10e editie van De Party Awards zijn bekend. Er worden verschillende Awards uitgereikt op 26 november a.s.bij De Ster te Nieuwkuijk in de volgende categorieën ; Populairste Party DJ -  Artiest – Act – Band – Single – Locatie en Populairste  Opkomende Party DJ- Artiest – Act. Bekijk de genomineerden >

 

Lees meer...
 
WESLEY KLEIN 'ER IS NIEMAND ZOALS JIJ'
vrijdag, 17 oktober 2014 15:00

Met "Er Is Niemand Zoals Jij" heeft Wesley Klein weer een geweldige plaat gemaakt. Na hits als "Angel", "Samen Dansen" en "Droom Met Mij" komt Wesley nu met een nieuw nummer, geschreven door Alie Bakker. Het is de voorloper van zijn nieuwe album dat volgende zomer zal verschijnen. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
 
Nieuwe single ALEX
vrijdag, 17 oktober 2014 14:55

"Maak Er Een Mooie Dag"... dat is een kreet die een grote vriendenclub uit Brabant gebruikt als ze na een avondje stappen afscheid nemen van Alex. Hij had altijd al plannen om hier iets mee te doen en het resultaat is z'n nieuwe single "Maak Er Een Mooie Dag Van". Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen. De clip >

 

Lees meer...
 
BAM BAM (BAM) van Snollebollekes, nu ook internationale hit.
vrijdag, 17 oktober 2014 14:34

Een fragment uit "Hart voor muziek" gaat de hele wereld over. Een enthousiast klappende fan tijdens een liveoptreden van Snollebollekes in een uitzending van Omroep Brabant. Als hij merkt dat hij in beeld is, grijpt hij snel naar zijn bier. Het fragment ging deze week de wereld over en is al een miljoen keer bekeken op YouTube.

Lees meer...
 
Nieuwe album Guus Meeuwis
vrijdag, 17 oktober 2014 14:22

Vol trots vertelt Guus Meeuwis, dat het nieuwe album ‘Hollandse Meesters’ vanaf vandaag verkrijgbaar is!  Het was een grote wens  van Guus, om een album op te nemen met klassiekers uit de Nederlandstalige muziek, en zo een ode te brengen aan de liedjes waardoor hij zelf in het Nederlands is gaan zingen. Samen met New Cool Collective Big Band is Guus de studio in gedoken om uiteenlopende klassiekers te voorzien van een nieuw arrangement.

Lees meer...
 
Dana Winner draagt eerste single nieuwe album op aan Pink Ribbon.
donderdag, 16 oktober 2014 21:08

“BLOOM” is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. “BLOOM” wil zoveel zeggen als “open bloeien”.  Dana Winner houdt van dat beeld: een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets wat open bloeit laat zich bovendien van zijn beste kant zien. Dana Winner heeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen.

Lees meer...
 
Nieuwe single Bert Louissen
donderdag, 16 oktober 2014 20:37

Met ‘Castles in the air’ geeft Bert Louissen een stevig visitekaartje af. De blinde zanger en multi-instrumentalist knalt met zijn nieuwe single, een uitgesproken pop-rocksong, uit je speakers. Bert Louissen zingt, speelt piano, bas en gitaar en drumt. Hij heeft ruime ervaring op het podium met eigen werk, maar ook in coverbands, als gastmuzikant en in projecten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 762