RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 11E JAARGANG - WEEK 18 - 26/4/2015

 

Dave & Dries Roelvink
Samen door het leven (8)

 

Frank van Etten
Levenslang op reis (5)

Jannes
O mijn liefste (4)

Karel J. Schepers
Stukje mooier ~ (7)

Kenny B
Parijs (2)

Mike & Colin
Binnenkomen (5)

 

Chris Hof
Dit is Nederland (4)

Glennis Grace
Alles (2)

Hollandio's
Alle sterren stralen (3)

Jeffrey Heessen
Mag ik de zon laten schijnen (2)

John de Bever
Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht (3)

Maaike Ouboter
Lijmen (3)

Nielson
Ik heb een meisje thuis (3)

Peter Groot Kormelink
Dat land dee leu (1) NIEUW

Rikki
Waar ben jij (5)

Willem Barth
Brandende harten (8)

 

Boudewijn de Groot
Witte muur (1) NIEUW

Carina Lemoine
Vanaf vandaag (1) NIEUW

Danny Heden
Ik wil jou ~ (3)

Danny Plezier
Zij is van mij (3)

Django Wagner
Ik hou nog steeds van jou (1) NIEUW

Driekes Hoekstra
Blijf bij mij (3)

Harten 10
Dat was vroeger ~ (1) NIEUW

Mike van Dijk
Samen zijn we een ~ (3)

Paper plane
We vieren het leven (1) NIEUW

Peter Beense
Ik kan niet wennen (2)

Randy Leroy
Baila kizomba (1) NIEUW

Rik Nijman
Ik laat me niet leven (3)

Roy van Lent & Nol Roos
Hou me nog een keertje vast (1) NIEUW

Theodoor
Laat mij maar lekker zo (1) NIEUW

Xerxes
Geen twijfel (2)

 

Ancora
Word zeeman ~ (-) NIEUW

Chaira
Hou me vast (-) NIEUW

Dennis Cornelissen
1001 zoenen (-) NIEUW

Justine Pelmelay
Stralen met een lach (-) NIEUW

Maikel Dokter
Maak nu geen licht ~ (-) NIEUW

Marjon van Iwaarden
Spreek vrij (-) NIEUW

Niels Span
Alles (-) NIEUW

Pierre van Dam
Boem boem boem (-) NIEUW

Ray van der Heiden
Geef mij jouw liefde (-) NIEUW

Wolter Kroes &  Billy Dans
Hey geen idee (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Ralf Mackenbach neemt single op voor Dag tegen Pesten
zaterdag, 18 april 2015 19:32

Ralf Mackenbach is ambassadeur Stop Pesten Nu en nam voor de Landelijke Dag tegen Pesten, (morgen) 19 april 2015, de single 'Who do you think you are' op. >

Lees meer...
 
Henk Dissel is onze nieuwe SUPERSTER.
zaterdag, 18 april 2015 19:00

Bovenaan in de hitlijst 'De Sterrenparade' van Overijssel, straalt elke week een nieuwe SUPERSTER. Komende week is deze hoogste positie voor Henk Dissel met zijn single ‘Jij en Ik’ >

Lees meer...
 
Nieuwe single Pierre van Dam.
zaterdag, 18 april 2015 18:53

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren en hij bezat al zeer snel talent.  Op zeer jonge leeftijd was hij al te zien in de piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok. Bij zijn optredens werd hij geconfronteerd met “keien” van het Nederlandstalig zangrepertoire als Manke Nelis Koos Alberts, Johnny Jordaan, Andre Hazes en vele anderen.

 

Lees meer...
 
CATHARINA HULTERS – KOM EENS HIER
zaterdag, 18 april 2015 18:43

De uit Dordrecht afkomstige Catharina Hulters heeft de laatste jaren volop bekendheid gekregen met haar bijzondere sound waarmee zij al diverse fraaie levensliedjes optekende. Sinds 2012 heeft de sympathieke Dordtse zichzelf knap geïntroduceerd in het wereldje van de Nederlandstalige muziek; Singles als ‘Het verkeerde moment’, ‘Bel me op als je eenzaam bent’, ‘Ik leef alleen voor jou’ of wat te denken van haar in 2013 uitgebrachte debuutalbum met die zo passende titel ‘Aangenaam’, ze zijn allen positief ontvangen door zowel publiek als de radiostations.  

Lees meer...
 
Frank van Etten stijgt naar nummer 1-positie.
vrijdag, 17 april 2015 21:26

Apeldoorn - In week 16 stijgt  Frank van Etten naar de nummer 1- positie in de Sterren.nl Top 20.  'Levenslang op reis' is daarmee de 4e succesvolle single afkomstig van  het album 'Niet meer die man van toen'.  Dit album zelf staat al 3 weken hoog genoteerd in de albumtop 100. 'Als je lacht',  'Jij bent niet meer die man van toen' en 'Ik leef vandaag'  waren de drie  voorgaande singles afkomstig van Frank's album. Voor deze hits ontving de volkszanger al 3 gouden platen.

Lees meer...
 
VAARWEL, ADIOS… NIEUWE SINGLE RONNIE TOBER
vrijdag, 17 april 2015 21:23

Op 21 april wordt ras zanger/entertainer 70 jaar en dat moet gevierd worden! Geboren in 1945, geëmigreerd in 1948 naar Amerika werd hij ontdekt op 27 december 1963 door Willem Duys in het legendarische tv programma Voor de Vuist weg. Ronnie had z’n eigen TV shows voor de AVRO en was te gast in vele radio en televisieprogramma’s, maakte vele platen en cd’s en kreeg daarvoor ook enkele Gouden platen.

Lees meer...
 
Wie heeft Ton Koopmans ( Gebroeders Ko ) vermoord ?
vrijdag, 17 april 2015 21:13

Kijk zaterdagochtend 18 april naar het programma ZappDelict op NPO3 en help met het oplossen van de moord op Ton Koopmans , die op mysterieuze wijze vermoord op het toilet gevonden wordt.

Lees meer...
 
Eigen Café voor Frank Van Etten
vrijdag, 17 april 2015 14:42

Op 1 mei is er een grote opening van café Frank van ETTEN te Apeldoorn. Er zijn gastoptredens van Dean Saunders, Leo Nardell, Grad Damen, Sasja Brouwers, Dries Roelvink, Henny Thijssen, Thomas Berge en Sander Kwartier.

 

 

 

 

Lees meer...
 
Nieuwe single van TAKE II .
vrijdag, 17 april 2015 14:32

De nieuwe single van TAKE II is de opvolger van " Ik leef voor jou " . Dit keer hebben ze ‘de mosterd in Zweden gehaald’. Het nummer heet " Als ik thuiskom " en is een Nederlandstalige bewerking van " Highlands " ( One more time)

Lees meer...
 
‘Het is tijd om los te laten’ is de nieuwe single van Vinzzent.
vrijdag, 17 april 2015 14:09

De dagen zijn anger, lichter en de zon laat zichzelf weer zien. Het is Lente en dat viert Vinzzent met zijn nieuwe single ‘Het is tijd om los te laten’ die vandaag in release gaat. Het is weer een echte feelgood song zoals we van hem gewend zijn. Vinzzent schreef de single samen met zijn producer Hans van Vondelen en Martin Gijzemijter.

Lees meer...
 
Ancora lanceert nieuwe single Word Zeeman
vrijdag, 17 april 2015 13:48

De groep Ancora steunt het initiatief van de vele shantykoren in Nederland, die zich sterk maken om Shanty’s op de Unescolijst voor Immaterieel Erfgoed te krijgen. “Er zijn vele tienduizenden mensen bij deze koren aangesloten en wij willen graag meehelpen”, laten de drie zangers van Ancora weten op de dag dat zij tevens hun nieuwe single Word Zeeman presenteren.Lees meer...
 
De kleine superster(ren) van Jan Smit
vrijdag, 17 april 2015 11:42

Op 1 Mei vindt de release plaats van de nieuwe single ‘Kleine Superster’ van Jan Smit.  De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’.

Lees meer...
 
Bökkers Dut Normaal gaat op tour.
donderdag, 16 april 2015 17:56

In het najaar gaan de Bökkers de clubs in. Ze spelen dan daar alleen eigen werk. De heren staan in Uden, Hengelo, Groningen, Zwolle en sluiten de tour af in Paradiso Amsterdam.

 

 

 

 

Lees meer...
 
Stanley Hazes stopt met muziek carrière.
donderdag, 16 april 2015 15:44

Zanger Stanley Hazes (neef van André Hazes) stopt met zingen. Hij laat dit zojuist weten op zijn Facebook pagina; "Lieve fans en vrienden ik heb er lang over na gedacht maar mijn motivatie om naar optredens te gaan werd steeds minder . Ik neem al maanden niets meer aan met lood in me schoenen ging ik werken dus ik heb besloten om een punt achter mijn carrière te zetten .ik was bezig met een super mooi nummer maar bij de gedachten dat ik weer door Nederland moest gaan reizen werd ik al niet goed . Dus dan kan je beter stoppen .

Lees meer...
 
Dries Roelvink in duet met Tino Martin
donderdag, 16 april 2015 15:34

Dries Roelvink neemt duet op met idool van zoon Dave, meldt de website Bekende Buren. Ook Dries zelf laat dit vandaag weten op zijn Facebook. De site meldt; "Het staat nu al vast dat Dries Roelvink zijn zoon Dave hiermee een zeer groot plezier doet. In de laatste aflevering van 'De Roelvinkjes' werd de verjaardag gevierd van Dave Roelvink, De grootste verrassing voor Dave was het optreden van de Haagse zanger Tino Martin.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 823