RTV Oost navigatie
STERRENPARADE - 11E JAARGANG - WEEK 9 - 22/2/2015

 

Herman Finkers
Koo wit de floo ~ (3)

 

Henk Bernard
Een hart om van te houden (6)

Jaman
Zwevend op wolken ~ (7)

Jan Smit
Recht uit m'n hart (4)

Miss Montreal & Paskal Jakobsen
Ik zoek alleen mezelf ~ (4)

Nielson
De kleine dingen (7)

 

Bert Kamping
Net zo aans as ij (6)

Henk Dissel
Jij en ik (1) NIEUW

Herberg de Troost
Steeds weer opnieuw (5)

Jeroen van der Boom
De stilte (4)

Kenny B
Als je gaat (1) NIEUW

Marianne Weber & John de Bever
Denk nog een keer aan mij (3)

Nick & Simon
Geef me deze tijd (3)

Stef Ekkel
Waar heb ik jou ook alweer gezien ~ (5)

Thomas Berge
Wie zijn wij ~ (3)

VanderStarre
Het juiste moment (2)

 

3J's
Open (1) NIEUW

Adriaan Drost
Anita 't is over (2)

Andy de Witt
Dansen op de wolken (3)

Dave van Well
Caramia (4)

Donny van der Roest
De liefde heeft ons allebei (3)

Dyon
Mijn droom ~ (3)

Ghijs de Bruijn
Een echte vrouw (3)

Ivann
Ik kan de hele wereld aan (1)

Margaretha van de Laar
Neem mijn hand (4)

Mark Rijs
Als ze danst (1)

Melrose
Wat zegt de vos nou (3)

Quincy
Ben je morgen nog van mij (3)

Ray Klaassen
Het licht (4)

Stef Bos
Passage (4)

Susanna Veldmeijer
Ik heb liever dat je gaat (4)

 

Gerben Boots
Ik zou wel willen (-)

Johnny Bolk
1000 x gewogen ~ (-) NIEUW

Judith Peters
Hart en ziel (-)

Kiek now us
De keet(-) NIEUW

Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé & Tren van Enckevort
Kleine jongen (-) NIEUW

Michael Pigge
Ik mis je zo ~ (-)

Patrick van Veen
Morgen is de dag(-) NIEUW

Roos Blufpand
Afscheid ~(-) NIEUW

Sidney Bisschoff
Jij bent de mooiste roos(-) NIEUW

Vandiekomsa
Het is nie erg(-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Nieuwe single / clip Yoeri L’Abée.
vrijdag, 20 februari 2015 13:08

Wellicht de verschillende hitlijsten in heel Nederland de “een beetje nieuwe Jeroen van der Boom sound” snel gaan herkennen? We hebben het over ‘Keer op Keer’ van Yoeri L’Abée. Met eerder uitgebrachte nummers als ‘Melanie’, ‘ 'Kies voor mij', ‘Niemand Anders’ en ‘Toen ik jou zag’ scoorde hij al in diverse lijsten, zo ook onze Sterrenparade hitlijst.

Lees meer...
 
Restaurant Guus Meeuwis was volmaakt!
vrijdag, 20 februari 2015 12:53

‘Het was volmaakt!’zegt zanger Guus Meeuwis,  die een tijdelijk restaurant Gustaaf had. ‘ We  hebben voor 5 dagen de mensen mogen verwelkomen en fêteren. Het was flink aanpoten maar zonder meer ook één van de leukste dingen die ik heb mogen doen in mijn carrière.’. De gasten hebben niet alleen heerlijk gegeten en gedronken, maar met hun bezoek aan ons restaurant ook het goede doel gesteund.

Lees meer...
 
Trein Harten 10 dendert verder!
vrijdag, 20 februari 2015 12:45

Harten 10 geeft nog eens een flinke slinger aan het rat. Het tweetal komt met een nieuwe single getiteld ‘’Blijf bij mij’’. Het nummer, een cover van de in de jaren ’80 en ’90 populaire band Fleedwood Mac kan wel weer eens hoge ogen gaan gooien. De meesten kennen het Harten 10 duo door nummers zoals ‚Liefde maakt Blind,’ ‚Wat is mooier’ en ‚Bewaar je dromen niet voor morgen’. Tineke & Martien die in het piratenland een enorme club fans hebben opgebouwd geven de laatste tijd steeds meer hun nummers een flinke tik richting de Nederpop.

Lees meer...
 
Rood-Hit-Blauw gaat in zee met Nieuw Nederlands Talent Hannes JR.
donderdag, 19 februari 2015 13:21

Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw ogen, maar vooral oren heeft voor nieuw Nederlands talent is al langer bekend. Toen hij onlangs een afspraak in de studio had met Zanger en Tekstschrijver Marco Meesters viel Ronald de 14 Jarige uit Hilversum afkomstige zanger ‘Hannes Jr.’ gelijk op !

Lees meer...
 
CD Album presentatie van Jeroen Oelen
donderdag, 19 februari 2015 13:07

Jeroen Oelen uit Hoogeveen presenteert zijn eerste Album. Jeroen heeft al diverse singles en clips op zijn naam staan en heeft door heel Nederland heen verschillende optredens.  Daarom toch maar de stap gezet om een compleet album uit te gaan brengen. Deze zal gepresenteerd worden op 27 maart a.s. in het Des-gebouw Albert steenbergenstraat 44 te Hoogeveen.

 

Lees meer...
 
Geen Tuckerville in Grolsch Veste Enschede
donderdag, 19 februari 2015 12:40

Het muziekevenement Tuckerville wordt dit jaar niet opnieuw gehouden in De Grolsch Veste. Dat heeft FC Twente besloten na overleg met organisator Eye of The Hurricane. De club wil vanwege de huidige financiële positie geen grote risico's nemen. Maar mocht de club er in de toekomst weer financieel beter voorstaan, zou het zo maar weer kunnen zijn dat er evenementen georganiseerd worden in het stadion.

Lees meer...
 
Een nieuwe single van Belinda & José: Wat een feest!
donderdag, 19 februari 2015 12:35

De altijd vrolijke Bredase dames geven het nummer "Cheerio" van Vanessa uit 1982 een facelift en de inmiddels zevende singel "Oh Romeo" is geboren.  Zwoele stemmen, een jaren '80 koor, een zomerse steel drum en vrolijke beats zorgen in de de studio van Harald Queens voor weer een echte Belinda&José productie: vrolijk met op het podium weer een fantastische act waar het duo een Romeo zoekt met mooie billen "zo glad en rond".

Lees meer...
 
Yoeri L’Abée -Keer op Keer-
woensdag, 18 februari 2015 22:42

Op zondag 22 februari wordt tijdens de Huishoudbeurs ,in de RAI te Amsterdam, op het hoofdpodium de nieuwe single van Yoeri L’Abée door ’n bekende Nederlander uitgereikt. Het  nummer “KEER OP KEER” is wederom een zeer opvallend nieuwe single voor Yoeri.
Tekst & Muziek werden weer geschreven door Laurens van Wessel en Willem Laseroms. Zoals bij zijn vorige single werden alle instrumenten weer live ingespeeld. De clip welke op You Tube komt te staan is ook weer gemaakt door de jongens van Mr.C Productions.

Lees meer...
 
Clip bij nieuwe single Gertjan Wels “Deze Ene Nacht”
woensdag, 18 februari 2015 22:38

Het gaat voorspoedig met de muzikale carrière van de  in 1979 in Nijmegen geboren zanger Gertjan Wels. Hij trekt inmiddels door heel ons land voor optredens. Gertjan, woonachtig in het Gelderse Wijchen, zag een droom uiteenspatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière  begon Gertjan  in 2006 aan zijn tweede droom “zingen”  met zijn debuutsingle “Over en voorbij” .

Lees meer...
 
Fadim - Op Zeven Heuvels
woensdag, 18 februari 2015 18:44

Zanger Fadim uit Vliermaal in België, slaagde er (met zijn debuutalbum ‘ADYA stelt voor: FADIM’) de zomer van 2014 in, het best verkopende Nederlandstalige album in de Ultratop te scoren. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied.

Lees meer...
 
COMPLETE LINE-UP BEKEND van Dauwpop Hellendoorn
woensdag, 18 februari 2015 17:17

Maar liefst 17 nieuwe namen maken de line-up compleet voor Dauwpop 2015 in Hellendoorn op  14 mei. Naast

Lees meer...
 
Tv-commercial met 'Nick & Simon'
dinsdag, 17 februari 2015 19:32

Onlangs lieten Nick & Simon weten, dat ze in de studio waren om hun hit 'Rosanne' op te gaan pimpen.. ''#Rosanne pimpen? Dat hebben wij zeker wel in de vingers. ".....  Nu is het resultaat te zien en te horen. >

Lees meer...
 
Dries Roelvink: 'Wij zijn ook maar een familie'
dinsdag, 17 februari 2015 16:49

De Roelvinkjes is een reality-serie bij RTL5. De serie gaat over het wel en wee van de familie Roelvink. De familie Roelvink bestaat uit Dries Roelvink, zijn zoons Donny en Dave Roelvink, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne. Ze zijn een hecht Amsterdams gezin. De Roelvinkjes lopen, net als andere gezinnen, tegen diverse uitdagingen aan. In dit programma zien we hoe zij daarmee omgaan. De Roelvinkjes zijn vanaf vanavond wekelijks te zien op RTL 5.


Lees meer...
 
Frank van Etten neemt afscheid van zijn vader.
dinsdag, 17 februari 2015 15:49

Precies 12,5 jaar na de megahit 'Leef als een Zigeuner' bereikte vorige maand ook 'Jij bent niet meer die man van toen' de gouden status! ‘Deze gouden plaat is de beloning voor 12,5 jaar keihard werken in de muziekwereld’, aldus Frank van Etten. Zijn zieke vader Ton heeft hem gebracht & begeleid en deze plaat kwam dus bij hem aan de muur. Alle bergen en dalen liepen Frank & Ton samen en nu moeten Frank en zijn familie afscheid nemen van Ton.

Lees meer...
 
Nieuwe single (en clip) Wimmie
dinsdag, 17 februari 2015 14:57

De nieuwe single van Wimmie Bouma heet 'Nog 1 Kans'. Het nummer komt van het nieuwe album 'Mooi is het Leven'.  De officiële videoclip is zojuist online gegaan >

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 806