RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 35 (28 Augustus 2016)

 

Wesly Bronkhorst
Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had (8)

 

André Hazes
Op De Schoorsteen Staat Een Foto (6)

Daniël Lohues
En Toen Kwam Jij (5)

Jeffrey Heesen
One Night Stand (6)

Stef Ekkel & Rene Karst
Liever Te Dik In De Kist ~ (9)

Tino Martin
Dat Ik Je Zo Zou Missen (7)

 

Danny Froger
Helemaal (2)

Frank van Etten
Als Een Engel Op Mijn Pad (6)

Grad Damen
Waarom (5)

Henk Wijngaard
Hoe Die Zomer Was (2)

Jeff & Raff
Bijna (8)

Marianne Weber & John de Bever
Een Echte Vriend (2)

Pascal Redeker
Voor Mij Alleen (2)

Roy Donders
Hoor Je ’t Ritme Van M’n Hart (5)

Wesley Klein
Waarom Dans Je Niet Met Mij (1) NIEUW

Wimmie Bouma
Dat Kan Jij Wel ~ (2)

 

Adriaan Drost
Als Ze Naar Me Kijkt (2)

Bartholome
Jij Koos Mij (1) NIEUW

Duo NL
Als Jij Zou Weten (2)

Gino Graus
Hey Schat (1) NIEUW

Hannes Jr.
Ik Ben Gewoon Wie Ik Ben (2)

Holland Duo
Samen (2)

Jeffrey Tanis
Kom Kom (2)

Jordy van Vilsteren
Ritme Van Muziek ~ (2)

Leonie Meijer
Ik Verlies Het Van Jou (1) NIEUW

Raymond Smit
Leef (Met Of Zonder Jou) ~ (1) NIEUW

Sander Kwarten
Ik Wil Met Je Dansen (2)

Vangrail
Laat De Muziek Aan (1) NIEUW

Walrus
Terug Naar Het Begin (1) NIEUW

Willeke Alberti
Overdag Karel (2)

Youri Sprenkels
Ik Moet Me Laten Gaan (1) NIEUW

 

Andre Hazes Jr.
He Ouwe (-) NIEUW

Corry Konings
Ole Ola (-) NIEUW

Demy De Groot
Beetje Meer (-) NIEUW

Dirk Meeldijk
Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten (-) NIEUW

Jannes
Kom Drink ’t Laatste Glas Met Mij (-) NIEUW

Johnny Romein
Zoek Jij Het Maar Lekker Uit (-) NIEUW

Maico
Ik Wil Weer Met Je Dansen ~ (-) NIEUW

Mannes
Omdat De Zon Schijnt ~ (-) NIEUW

Richard Van Twiller
Die Mooie Zomer (-)

Saskia Soulfull
Jij En Ik (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Wesly Bronkhorst is onze SuperSTER
vrijdag, 26 augustus 2016 16:28

Wesly Bronkhorst - Voorkant hoes Als ik het toch allemaal geweten hadBovenaan in de hitlijst van Overijssel staat elke week een nieuwe SuperSTER te stralen. De hoogste positie in de eigenwijze hitlijst van RTV OOST gaat komende week naar Wesly Bronkhorst met zijn single ‘Als ik het toch allemaal geweten had’.

Lees meer...
JOHAN HEEREN KOMT MET TWEETALIGE SINGLE.
vrijdag, 26 augustus 2016 16:21

johan heeren17 jaar geleden startte de muzikale loopbaan van Roosendaler, Johan Heeren. Hij wint een karaokewedstrijd en vanaf dat moment is hij besmet met het artiestenvirus. Meer dan 15 singles en het in 2014 uitgebrachte jubileumalbum ‘15 Jaar Liefde Voor Muziek’, heeft de sympathieke charmezanger al op zijn naam staan. Afgelopen april verscheen van Johan in samenwerking met Zjosti de verrassende single ´Sexy Met Mij´.

Lees meer...
Martin Dams is komende week onze RegioSTER.
vrijdag, 26 augustus 2016 15:59

martin dams  AlandraVoor de komende week is de nieuwe single ‘Alandra’ van Martin Dams onze nieuwe RegioSter. Samen met Frank Swenne & Martin Sterken is dit nummer afgelopen week uitgekomen. Gisteravond/vannacht is er een bijbehorende clip opgenomen,  Ponypark City was het decor hiervoor.

 

Lees meer...
De Sterrenparade op TV a.s. zondag.
vrijdag, 26 augustus 2016 15:50

dspedwin20by20maritaIn deze aflevering van zondag 28 augustus hoor en zie je hits van toen & nu. Zondag zie je optredens van: The Buffoons, Jan van Est, Kabaal,  Reunion,  Uit onze huidige hitlijst zie je clips van; Roy Donders, Jeffrey Schenk & Raffaela Paton, Nielson, Jeffrey Tanis en onze nieuwe SuperSTER Wesly Bronkhorst.

Lees meer...
Nieuwe single De Meiden.
vrijdag, 26 augustus 2016 14:32

meiden wanneer‘Wanneer je naar me kijkt’ is de nieuwe zomerse single van het trio De Meiden, dat bestaat uit Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam. Ze scoorden vorig jaar een grote hit met ‘Weekend’ en in 2014 met ‘De Meiden’ ( toen nog samen met Sasja Brouwers).

Lees meer...
DJANGO WAGNER – “EMOTIES (CD+DVD)”
vrijdag, 26 augustus 2016 14:10

django wagner emotiesHet nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de sympathieke zanger zijn vak beleeft: Emoties. Het is zijn zesde album en de opvolger van zijn nummer één album Mijn Muziek, Mijn Passie, dat in het voorjaar van 2015 verscheen. De eerste grote hit van dit nieuwe album is het vrolijke Wij Met Z’n Twee, een duet met Danny De Munk. Maar daarbij zal het zeker niet blijven.

Lees meer...
Nieuwe single & clip André Hazes jr.
vrijdag, 26 augustus 2016 14:00

andre hazes he ouwe clipAndré Hazes jr. heeft vorige week een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe single. Het nummer heet ‘Hé Ouwe’ en is een prachtig nummer dat een ode is aan zijn overleden vader. De single is vandaag verschenen. Bekijk de clip >

Lees meer...
Donkere dagen voor Sieneke?
vrijdag, 26 augustus 2016 13:53

sieneke donkere dagenSieneke zingt de sterren van de hemel in de single ‘Donkere Dagen’. Haar nieuwe album verschijnt over twee weken. Bekijk de clip >

Lees meer...
Danny Heden danst nog een keer!
vrijdag, 26 augustus 2016 13:46

danny heden elke dans 2016De altijd vrolijke Danny Heden heeft ‘Elke Dans’ in een lekker nieuw jasje gestoken. Bekijk de clip >

Lees meer...
Volendam zingt over Kermis Volendam.
donderdag, 25 augustus 2016 18:21

volendam kermisErgens diep verstopt in de ‘Doolhof’ wijk in het oude ‘Volledam’ wonen nog een aantal ‘echte’ Volledammers. Zij vieren kermis nog steeds zoals het vroeger werd gevierd en zingen graag over die goede oude tijd. Belijk de clip >

Lees meer...
DATUM DUTCH VALLEY 2017 BEKEND
donderdag, 25 augustus 2016 15:58

dutchvalleyAfgelopen zaterdag 20 augustus vond in een zonovergoten Spaarnwoude de 6e editie van Dutch Valley met veel succes plaats. Verdeeld over 10 podia traden meer dan 115 acts en artiesten op. Nieuw in de programmering was de middag Jukebox waar in een aaneengesloten show van 2,5 uur 7 topartiesten optraden. Volgens mede-organisator Aloys Buys een schot in de roos en een blijvertje. Buys: ‘ Ons hoofdpodium zal volgend jaar op 19 augustus met 5 concerten en de 2,5 uur durende middag Jukebox opnieuw bomvol topartiesten gevuld zijn’.

Lees meer...
Eerste versie raak voor Arjan Venemann.
donderdag, 25 augustus 2016 14:19

arjan venemann vanafDe demoversie van de nieuwe single ‘Vanaf dat ogenblik’ van Arjan Venemann was al direct raak. Arjan heeft de single in eerste instantie als demo ingezongen als oefenversie, maar deze track wordt nu echt gebruikt.

Lees meer...
Eerste single Mike Kanders en label Music Farm
donderdag, 25 augustus 2016 12:44

mike kanders doe mij‘Doe mij maar een dansje’ is de debuutsingle van Mike Kanders en de eerste productie op het label van Music Farm. De jonge zanger uit Limburg is nog vrij nieuw in ‘the scene’, maar het team van de Music Farm zeker niet.

 

Lees meer...
Nominaties Buma NL Awards 2016 bekend
donderdag, 25 augustus 2016 07:35

buma nl 2015Maar liefst 15 Nederlandse artiesten, verdeeld over vijf categorieën, hebben vandaag een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards, de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 20 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek.

Lees meer...
Gouden Televizier-Ring 2016
donderdag, 25 augustus 2016 07:04

Televizier-Ring-2016Er kan weer gestemd worden voor de Gouden Televizier-Ring. Ook dit jaar gaat Jan Smit de presentatie verzorgen. Dit doet hij dit samen met Art Rooijakkers. En dat is helemaal nieuw. De afgelopen jaren was Jan Smit de presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala, maar dit jaar krijgt hij hulp van Art Rooijakkers, de man die vorig jaar al een schitterende bijrol speelde toen het nationaal televisie-onderzoek presenteerde.

Lees meer...
1 2 3 222