RTV Oost navigatie
11E JAARGANG – WEEK 49 – 29/11/2015

 

Harten 10
Hou me vast ~ (5)

 

3J’s
Samen door (5)

Ancora
Hoog in ’t noorden ~ (4)

Andre Hazes jr.
Niet voor lief (3)

Frans Duijts
Elise (5)

Marco Borsato
Mooi (3)

 

Clouseau
Zin om te bewegen (3)

Ferry de Lits
Waar ga je heen (3)

Johan Kettenburg
Mij krijg je niet stuk (5)

Mooi wark
Gien mens wet waorum (2)

Nick & Simon
Met dank aan jou (3)

Pieter van der Zweep
Zal de liefde winnen (4)

Quincy
Zeg maar niets (3)

Rene Froger
Waarom wachten (5)

Sieneke
Het gat van de deur (6)

Wimmie Bouma
Gewoon even teveel ~ (3)

 

Frank Verkooyen
Leef maar (1) NIEUW

Jeffrey Schenk & Marlayne
Heel even (2)

Jeroen van der Boom
Overal waar ik ga(1) NIEUW

Joey Hartkamp
Chic a bang bang (4)

Laura
Levenslang (1) NIEUW

Melanie Beense
Het gaat nog niet (1) NIEUW

Mick Harren
Ik lach zolang ik leef (4)

Mike & Colin
Oog voor jou (1) NIEUW

Peter Beense
Ik hou van jou (1) NIEUW

Ray van der Heiden
Veel te veel liefde (2)

Re-play
Er is geen ander (1) NIEUW

Tamara & Tom
Geloven (1) NIEUW

Vinzzent
Dat ik eventjes bij jou mocht zijn (3)

Xander de Buisonje
Ik hou van jou (4)

Yves Berendse
Droomvrouw (3)

 

Alberto Nicolai
Vader en zoon (-) NIEUW

Croom
Toverij (-) NIEUW

Driekes
Pak mijn hand (-)

Gene Thomas
Voor haar (-) NIEUW

John Stevens
Evelien (-) NIEUW

John West
Jij bent niet te weerstaan (-) NIEUW

Kevin Smit
Engelen (-) NIEUW

Lucas & Gea
Zou je gaan als ik je vroeg (-)

Nielson
Hier met jou (-) NIEUW

Raymon Hermans
M’n favoriet (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Dennie Christian ontvangt Oeuvre Award
maandag, 30 november 2015 15:46

Dennie Christian awardHij was compleet verrast! Tijdens het fanweekend in zijn woonplaats Wardenburch werd Dennie Christian in het bijzijn van honderden fans aangenaam verrast door Edwin en Coen van Hoevelaak. Hij ontving namelijk een oeuvre award voor de verkoop van meer dan 15 miljoen geluidsdragers in zijn nu al meer dan 40 jarige durende carrière.

Lees meer...
Duet Ralf Mackenbach & Rachel Traets.
maandag, 30 november 2015 14:52

ralf rachel kerstRalf Mackenbach was net veertien jaar oud, toen hij in 2009 in Kiev het Junior Eurovisiesongfestival won met “Click Clack”. Rachel Traets heeft in 2011 het Junior Songfestival gewonnen en behaalde de 2e plaats op het Eurovisiesongfestival in Armenië. Ralf & Rachel hebben nu een duet opgenomen.

Lees meer...
Nieuwe single voor EVERT VAN HUYGEVOORT
maandag, 30 november 2015 14:37

evert iemandDe zanger Evert van Huygevoort uit Breda weet wat zijn levensdoel is en is gaan leven voor zijn muzikale carrière. Evert van de Huygevoort lanceerde dan ook in 2015 met volle trots de vrolijke zomerse single “lach, dans en geniet”, die Evert samen met Lady D tot een hoogtepunt wist te brengen en wat een temperamentvolle uptempo single is geworden. 

Lees meer...
Nieuwe single Thom Craane.
maandag, 30 november 2015 14:27

thom craane  Nobody is PerfectVoor Thom is dit weer zijn 3e single bij Jesa Productions. Thom heeft een eigen stijl en binnen korte tijd zijn eigen plekje weten te vinden binnen het party circuit. Deze veel gevraagde artiest zal ook met zijn nieuwe single menig feestje gaan bouwen in het hele land. De productie van de single was in handen van niemand minder dan Harold Queens.

Lees meer...
Nieuwe single van Rob Rietbroek is getiteld “Zo ben jij” .
maandag, 30 november 2015 14:23

rob_rietbroek_-_zo_ben_jij_frontDeze nieuwe single van Rob Rietbroek is getiteld “Zo ben jij” Met de feestdagen in aantocht een mooie warme plaat over vriendschap in het algemeen, een nummer waar veel mensen zichzelf en hun vrienden in zullen herkennen.

Lees meer...
Friese artiesten maken samen Kerstsong over werken met Kerst.
maandag, 30 november 2015 13:45

friese artiesten kerstsingle“Wurkje Mei Kryst” is de titel van een nieuw kerstnummer. Elf Friese acts vormen het “Bjusterbaarlik Muzyk Ensemble”. Net als vele anderen moeten ook muzikanten werken tijdens de kerst. Daarom is dit een lied van werkende mensen voor werkende mensen. Maar ook de mensen die vrij zijn met kerst kunnen zeker van dit nummer genieten.

Lees meer...
Rick Prijs zal geen traan meer om je laten.
maandag, 30 november 2015 12:51

rick ik zal‘Ik zal geen traan meer om je laten’ …. is de nieuwe single van Rick Prijs Rick Prijs is al drie jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht en op 20 november jl. presenteerde hij z’n nieuwste nummer ‘Ik zal geen traan meer om je laten’. John Collee heeft de tekst geschreven en Arjan Venemann is verantwoordelijk voor de muziek.

Lees meer...
Bob Offenberg brengt nieuwe single uit op het NRGY label
maandag, 30 november 2015 12:41

Bob Offenberg je bent te gekBob Offenberg was afgelopen juni uitgenodigd om op te treden tijdens een haringparty in Hilversum. Tom Peters van platenmaatschappij NRGY was daar ook aanwezig en Bob raakte met hem in gesprek. Qua optreden had de platenbaas hem al zeker een jaar of zes niet meer gezien. Wel was hij op de hoogte van zijn uitgebrachte singles.

Lees meer...
Theodoor laat zien en horen hoe mooi Kerst moet zijn.
maandag, 30 november 2015 12:36

Theodoor - Zo Mooi Moet Kerstmis Zijn voor hoesZanger Theodoor heeft altijd al de wens gehad om een eigen Kerstlied op te nemen. Hij heeft de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis een Kerstsingle geschreven.

Lees meer...
Zanger John Stevens is terug van weggeweest!
maandag, 30 november 2015 12:32

John Stevens evelienNa een periode van muzikaal experimenteren, met en zonder band, werd al snel duidelijk dat John Stevens een grote voorliefde had voor het Nederlandstalige lied. In samenwerking met schrijver en producer Martin Sterken werd John zijn debuutsingle in januari 2006 uitgebracht. ‘Kies je voor mij’ was het begin van een solocarrière en een droom werd werkelijkheid.

Lees meer...
Gordon beëindigt zangcarrière?
maandag, 30 november 2015 10:06

gordon1879maritaMet twee spetterende jubileum concerten met als titel “Gordon 25 jaar, compleet volmaakt het einde” in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam op 28 en 29 November 2016 neemt zanger Gordon afscheid van de Nederlandse pop podia als artiest.

Lees meer...
Rene Karst heeft bijzondere KERST-single uitgebracht!
maandag, 30 november 2015 09:46

rene karst stille wachtNieuwe kerstliedjes zijn er niet veel. Althans, elke zanger of zangeres komt in zijn of haar carrière wel uit met een kerstplaat wat de zoveelste variatie is op de kerst-evergreens die we al decennia horen en zingen. Rene Karst komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd!

Lees meer...
De Sterrenparade op TV 29 november.
zaterdag, 28 november 2015 17:56

dspedwin20by20maritaIn De Sterrenparade blikken we terug op een aflevering van de Regiotap uit 2007 met: Klaus Denel, Hans Kanis, Danny Malando en Van Binnen. Uit de actuele Sterrenparade: Marco Borsato, Dirk Meeldijk, Herberg de Troost en Raymond Smit. De Superster is komende week voor voor Harten 10.

Lees meer...
Harten 10 is onze nieuwe SUPERSTER
zaterdag, 28 november 2015 17:34

harten 10 hou me vast siteMet de titel SUPERSTER in De Sterrenparade bij RTV OOST, heb je het hoogst haalbare die week in de eigenwijze hitlijst in handen. Elke week is er een nieuwe SUPERSTER in De Sterrenparade en komende week is die titel voor Harten 10 met hun single ‘Hou me vast’. Morgen te zien op TV OOST (10.30 en 13.30 uur)

Lees meer...
Criztiaan timmert flink aan de weg
zaterdag, 28 november 2015 17:28

criztiaan ‘Zweven op de wolken’ is de opvolger van ‘Ben jij een droom’. Beide singles zijn door producer Martin Sterken gemaakt voor zanger Criztiaan. De Groningse zanger pakt zijn zangcarrière groots aan met een 2.5 D clip en door de single door heel Nederland te promoten.

Lees meer...
1 2 3 141