RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 30 (24 Juli 2016)

 

Kevin Koning
Jij Bent Als De Lente (8)

 

Ancora
Op Het Leven ~ (5)

Jannes
’n Grammetje Geluk (5)

Stef Ekkel & Rene Karst
Liever Te Dik In De Kist ~ (4)

Wesly Bronkhorst
Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had (3)

Willem Barth
Al Word Ik Dan Wat Ouder (7)

 

André Hazes
Op De Schoorsteen Staat Een Foto (1) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (9)

Henk Bernard
Hou Mij In Je Armen (7)

Jeff & Raff
Bijna (3)

John De Bever
Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap (8)

Koos Alberts & Pierre Van Dam
Echte Vrienden (6)

Lisanne Spaander & Jeroen Van Der Boom
Als Je Danst Met Mij (6)

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (8)

Rob Zorn
Denk Wat Je Denken Wil Van Mij (4)

Skotwal
Te Werk (4)

 

Belinda Kinnaer
Laten Gaan (3)

Elz Bakker
Het Is Klaar (3)

Frank van Etten
Als Een Engel Op Mijn Pad (1) NIEUW

Henri van Velzen
Het Is Zomer ~ (5)

Jeffrey Heesen
One Night Stand (1) NIEUW

John Enter
Hoenapaloe ~ (5)

Kevin Pare
Thuis (2)

Martin Groenewold
Dat Soort (6)

Nielson
Hoogste Versnelling (2)

Rene Schuurmans
In De Sterren Staat Geschreven (2)

Robert Pater
Laat Mij Maar Gaan ~ (5)

Rowwen Heze
Zo Doen We Dat In Het Zuiden (1) NIEUW

Susanna Veldmeijer
Laat Mij M’n Gang Maar Gaan (2)

Tino Martin
Dat Ik Je Zo Zou Missen (2)

Tom Haver
De Allermooiste Jij (3)

 

Daniël Lohues
En Toen Kwam Jij (-) NIEUW

Dennis Alberti
Geef Jij De Nacht Nou Niet De Schuld (-)

Gerrit Haverman & Joey Kramer
Laat Mij Maar Gaan ~ (-) NIEUW

Grad Damen
Waarom (-) NIEUW

Jan Smit & Kim-Lian
Jij Bent Daar (-)

Laura Beekman
Hey (-)

Lesley Williams
Als Ik Jou Vergeef (-)

Ray Benjamin
Alleen Jij (-) NIEUW

Roy Donders
Hoor Je ’t Ritme Van M’n Hart (-) NIEUW

Tommie & Nigel
Ik Mis Je (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Bijna miljoen views voor net nieuwe clip Gers Pardoel.
maandag, 25 juli 2016 18:57

gers pardoel als jij langslooptGers Pardoel presenteert dit najaar zijn derde studio album ‘De Jongensdroom’, maar enkele weken geleden bracht hij nog eerst een nieuwe single uit genaamd; “Als Jij Langs Loopt” ft BOEF.. Op You Tube zijn de views inmiddels al opgelopen naar ruim 800.000 in slechts 3 weken.

Lees meer...
Zwarte Cross volgend jaar van 13 t/m 16 juli.
maandag, 25 juli 2016 18:32

ZC 2016 20jaarapartigheidFelicitaties en een diepe buiging zijn op z’n plaats. Driewerf hoera!… aldus Tante Rikie van de Zwarte Cross. Rikie; “Vier dagen lang heb ik jullie atletische lichamen topsport zien bedrijven en de prestatie is van groots formaat. Het is volbracht, 20 jaar apartigheid! De komende week gaan we nog flink nagenieten op onze online kanalen (Zwarte Cross, Tante Rikie en Nozem Oil). ”

Lees meer...
Raymond Smit wil sneller
maandag, 25 juli 2016 18:11
raymond smit ikNa twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven.

Lees meer...
Nieuwe single August.
maandag, 25 juli 2016 07:44
august cd presEind dit jaar komt er een nieuwe single uit van August Hendriks met twee nieuwe liedjes. Zijn cd presentatie wordt gehouden op 26 november 2016 bij Dolle Pret in Almelo. Op deze avond zullen de volgende artiesten erbij zijn: Bouke, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel, Elz Bakker, Zeeg van Seben, Bertus, Maikel Dokter, Joey Kramer.

Lees meer...
“Debuut CD voor Tesca”
maandag, 25 juli 2016 07:21

Tesca - FrontTesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen, dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw. 

Lees meer...
Nieuwe Singel “Fly with me” William Smulders is een duet.
zondag, 24 juli 2016 23:07

Wiliam FlyWithMe_A3Poster_v01_Facebook1Fly, fly with me .. zingen William Smulders en Lieke Grey. Met deze swingende, Spaans gepeperde song nemen ze u mee naar hogere sferen waar hun stemmen zich wervelend mengen. Een stevige beat en warme gitaarklanken mixen oude en nieuwe lijnen die resulteren in een verrassend pakkende en tintelend frisse cross-over song. William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

Lees meer...
De beste vriendin van zangeres Karin Welsing.
zondag, 24 juli 2016 22:43

Karin-WelsinAls je vader thuis én bij een radiopiraat het Nederlandse lied volop draait, dan is de kans groot dat je als kind van zo’n ouder besmet raakt met dit genre. Volkomen logisch dus dat dochter Karin Welsing een liefhebber pur sang is geworden van het échte levenslied. De geboren Utrechtse, tijdens het kermisseizoen steevast onderweg door het hele land met diverse attracties, bracht in mei 2010 haar eerste single uit. Volkszanger Henk Bernard stimuleerde Karin de studio in te gaan waarna ‘Bitterzoete tederheid’ op single is geperst.

Lees meer...
HENK WIJNGAARD HEEFT NOG ALTIJD LOL IN ZIJN VAK
zondag, 24 juli 2016 22:26

henk wijngaard 1Henk Wijngaard liet zich inspireren door zijn vak: dat van vrachtwagenchauffeurs. Maar niet alleen zijn (ex-collega’s kochten zijn platen. 27 titels vermeld het top-40-dossier. En het ziet ernaar uit dat daar een 28ste notering bij komt met zijn nieuwe single “Hoe mooi die zomer was”. 

Lees meer...
De RegioSTER van de komende week is voor Bökkers!!!
vrijdag, 22 juli 2016 16:01

bokkers foto by Marita StegginkBökkers hertaalt Catch & Release naar “Iederene hef een reden”. Ze hebben bij De Sterrenparade van komende week hiermee de RegioSTER te pakken! >

Lees meer...
Albumpresentatie Sieneke.
vrijdag, 22 juli 2016 15:56

Sieneke-228x228De presentatie van het nieuwe album van Sieneke is op 9 september,  met leuke optredens van collega’s en je krijgt haar nieuwe album bij binnenkomst cadeau!

Lees meer...
ROB RONALDS – “LA FIESTA LOCA”
vrijdag, 22 juli 2016 15:53

rob%20ronalds%20-%20la%20fiesta%20loca%20(2)Rob Ronalds is precies op tijd met zijn zomersingle, met La Fiesta Loca waan je je op tropische stranden. >

Lees meer...
Waarom danst ze niet met Wesley Klein?
vrijdag, 22 juli 2016 15:49

wesley%20klein%20-%20waarom%20dans%20je%20niet%20met%20mij%20(2)Wesley Klein danst de zomer in met zijn nieuwe single  ‘Waarom Dans Je Niet Met Mij’ , hiermee krijgt hij de stemming er wel in! Bekijk de clip >

Lees meer...
De Boeskool gaat weer ‘Lös’ in Oldenzaal.
vrijdag, 22 juli 2016 14:10

boeskool 2016Het Oldenzaalse zomerfeest “ De Boeskool is Lös”, met 175.000 bezoekers, maakt zich op voor de 46e editie. Grootser, diverser en gezelliger dan ooit te voren! 6 dagen lang is Oldenzaal in de ban van het zomerfeest. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er voor jong en oud van alles te beleven.

Lees meer...
Kerst met Ballen 2016 van ENorm opnieuw in Hangar11
donderdag, 21 juli 2016 18:12

enorm dsc_2412 marita150Kerst met Ballen 2016 komt er aan. Het duurt nog even, maar de band ENorm is inmiddels al wel met de voorbereiding bezig. De band staat op 17 december 2016 weer in de mooie HANGAR 11 op vliegveld Twenthe!

Lees meer...
Wesley de Bruin gaat zijn eigen weg!
donderdag, 21 juli 2016 18:06

wesley de bruin ik ga mijn eigen wegWesley de Bruin is geen onbekende van het Nederlandse lied. Het begon allemaal voor de lol in een café toen Wesley nog een jaar of 21 was. Hierna ging zijn carrière in een stroomversnelling.In het land werden veel cafe’s bezocht en op zijn kop gezet. Ook voor het concept Drinken en Dansen in het Paard van Troje te Den Haag was Wesley van de partij. Een deelname aan Bloed, Zweet en Tranen was een absoluut hoogtepunt voor de amicale Wesley.

Lees meer...
1 2 3 213