RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 21 (22 Mei 2016)

 

Edsilia
Als Jij Me Belooft (8)

 

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (4)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (5)

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (7)

Tino Martin
Hou Me Vast (7)

Wesly Bronkhorst
Allermooiste Glimlach (9)

 

3J’s
Spijt (6)

Aukje Fijn
Milonga (4)

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (5)

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (5)

Samantha Steenwijk
Het Leven Is Zo Mooi (2)

Stephanie Struijk
Dromen Van De Zon (2)

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (4)

Vangrail
Naar De Zee (7)

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (3)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (6)

 

Danny Poppinghaus
Kom Eens Hier (1) NIEUW

Dennis Van Dijkhuizen
Ga Maar Naar Die Ander ~ (1) NIEUW

Dries Roelvink
Door Jou Is Het Weer Zomer (1) NIEUW

Eddy Zoey
Kracht ~ (6)

Gerard Joling
Lieveling (3)

Grad Damen
Dat Zal Ik Jou Echt Beloven (3)

Harten 10
Machtig Mooi ~ (4)

Hein Migchelbrink & Henri Van Velzen
Spitfires Medley ~ (2)

Joey Hartkamp
Dans Met Me Mee (1) NIEUW

Laroux
Lente (5)

Lenie Gerrits
Zoals Vroeger ~ (2)

Peter Beense
Ik Voel Me Heerlijk (1) NIEUW

Pieter van der Zweep
Dansen (1) NIEUW

Robert Leroy
Jouw wil is wet (1) NIEUW

Wannebiezz
Als Je ’t Geluk Zoekt (3)

 

Dana Winner
Ik Laat Je Nu Maar Gaan (-) NIEUW

Danny de Munk & Django Wagner
Wij Met Z’n Twee (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Geluk (-) NIEUW

Frans Duijts
Mooiste In Je Leven (-) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (-) NIEUW

Jan van Est
Nu Loop Je Mij Voorbij (-) NIEUW

Patrick Willemse
Zeg Mij Niet (-) NIEUW

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (-) NIEUW

Raymon Hermans
Fenomeen (-) NIEUW

Rowwen Heze
Kameel Van De Peel (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Wesly Bronkhorst viert 15-jarig jubileum met eigen concert in het Amsterdamse Concertgebouw.
donderdag, 26 mei 2016 13:03

wesly b concertgeb“Ik kan het nog steeds niet geloven…” Wesly Bronkhorst is nog een beetje beduusd maar vooral ontzettend blij. “Het Concertgebouw! Geweldig!” Daarmee treed hij in de voetsporen van grote (wereld)artiesten: Louis Armstrong, Sting en natuurlijk André Hazes. “Geen kleine jongens,” knipoogt de zanger. “Als Amsterdams jochie droomde ik stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dat echt zou gebeuren. Mijn droom komt tóch uit, in 2017 is het zover. Echt te gek!”

Lees meer...
COMEBACK ZANGER MIKE-ANTHONY.
donderdag, 26 mei 2016 13:00

mike anthonyNa een Time-Out van een paar jaar heeft zanger Anthony-Marks besloten om het podium weer op te gaan, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De oud DJ van Radio Noordzee en Veronica heeft jarenlang op vele podia gestaan in Nederland en België en heeft besloten om weer te gaan knallen, binnen enkele weken zal een nieuw nummer uitkomen wat is geschreven en opgenomen bij Wil Tura in Belgie en hoopt hiermee zijn Comeback te kunnen vieren.

Lees meer...
Lypsync Battle van Jelle B en Johannes Rypma
woensdag, 25 mei 2016 14:11

joh rypmaDe Friese sterren Jelle B en Johannes Rypma hebben een Friestalige Lipsync battle gemaakt. Op Facebook is deze clip al meer dan 300.000 keer bekeken. Er komen allemaal Friestalige liedjes voorbij waarvan ook vele in het hele land bekend zijn.

Lees meer...
Nieuwe single Fadim “De Koelkast”
woensdag, 25 mei 2016 14:02

Fadim voorkant hoes De Koelkast“ADYA & Fadim”, het tweede album van jonge spring-in ‘t-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop album charts ! De rode draad door het album… een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduceerd door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen!

Lees meer...
Dat zomerse gevoel van Guus Bauer
woensdag, 25 mei 2016 13:59

guus bauer dat zomerDe Naam ” Dat zomerse gevoel “is niet zomaar bedacht, Als je het album beluistert weet je precies waarom.  De nummers hebben een zomers accent waarbij ook wel een serieus nummer voorbij mag komen. Het nummer is gearrangeerd door Ton Spronk en af gemixt door Rinus Ponsen en uit gebracht onder het label Angelsrecords. 23mei was zijn cd presentatie in Heemstede die goed werd bezocht.

Lees meer...
Ongeluk zanger Dinand Woesthoff.
woensdag, 25 mei 2016 13:46

kanedinand20by20maritaDinand Woesthoff (KANE) is gewond geraakt op Ibiza. Op twitter laat de zanger zojuist weten dat hij met hoge snelheid uit een speedboot op het water is gelanceerd. De zanger is inmiddels weer thuis.

Lees meer...
LeRoy en DeWitten ; ZIJ GEEFT ZOVEEL
woensdag, 25 mei 2016 13:00

leroy en de wittenLeRoy en DeWitten bestaat uit LeRoy Aarts, zang, Dirkjan de Wit, gitaren, Jan de Wit, zang en gitaar. Zij maken Nederlandstalige muziek in het popgenre. De eerste track, die in deze bezetting uitgebracht is, heet ‘Keerom’. ‘Zij Geeft Zoveel’ is de tweede track. De tekst in het kort gaat over een vrouw, die in een tropisch land op vakantie verliefd wordt, daar blijft wonen en zwanger raakt. Als haar geld op is verdwijnt haar vriend en moet zij zich daar zelf redden. En dat lukt haar ook nog!

Lees meer...
Debuutsingle is start solocarrière Ellen Jannink
woensdag, 25 mei 2016 11:52

ellen janninkOLST – Ellen Jannink zingt haar hele leven al, maar had nog nooit bedacht dat ze ook een eigen single kon uitbrengen. ‘Geef het maar toe’ is het begin van een solocarrière naast het veelvuldig zingen met haar bands.

Lees meer...
3JS sluiten 2016 af met een Acoustic Christmas tournee.
woensdag, 25 mei 2016 11:44

3 js acoustic_christmas_tourlijstDe 3JS doen aan het einde van dit jaar weer een Acoustic Christmas tournee. Kerst classics aangevuld met onze eigen liedjes. Deze liedjes variëren van traditionele kerstliedjes in de stijl van Sinatra tot moderne meer pop-achtige songs. Omdat het een groot succes was vorig jaar doen ze er dit jaar nog een paar meer. De 3JS doen dit jaar zelfs een show op 2e kerstdag. In een Fletcher Hotel!

Lees meer...
TT Assen met HEEL VEEL muziek!!!
dinsdag, 24 mei 2016 18:54

tt festival assenVeel, heel veel muziek staat er op het programma van de TT Asssen 2016. Van 22 t/m 25 juni zijn er op 9 pleinen 11 podiums. O.a Mooi Wark, Roel van Velzen, Dennie Christian, Henk Bernard, Frans Duijts, Sieneke, Mental Theo, Snollebollekes, Marcelino Wunderlich, Pappa di Grazzi, Melrose, Lil’Kleine, DJ Timmie, Stonegood, Lucas & Gea, Mister Polska en vele anderen.

 

Lees meer...
Superster voor Edsilia Rombley bij RTV OOST.
dinsdag, 24 mei 2016 18:34

edsilia als jij meNa enkele weken in de eigenwijze hitlijst van RTV OOST te hebben gestaan, heeft de single ‘Als Jij Me Belooft’ van Edsillia Rombley deze week de hoogste positie behaald in onze lijst. Sta je op die plek, dan krijg je de titel ‘Superster’.

Lees meer...
Nieuwe single Gino Verano.
dinsdag, 24 mei 2016 14:27

gino verano geen zomerZanger Gino Verano uit Wieze weet wat hij wil en dat bewijst hij met een ijzersterke nieuwe single met als titel “Geen Zomer Zonder Jou”.  De bekende producer Lex De Groot zorgde voor een zeer moderne productie en Gino schreef zelf de tekst. Het is echt een “feelgood” nummer geworden dat de zomer van 2016 alvast prachtig aankondigt.     

Lees meer...
Hans Jagers en Giovanni van Mill ‘Je leven lang’-
dinsdag, 24 mei 2016 14:22

hans Je leven lang (Cover)De nieuwe single van Hans Jagers is uit. Hans die al eerder verschillende singles en een duetten album uitbracht. Komt nu met de single  ‘Je leven lang’ in samenwerking met Giovanni van Mill. ‘Je leven lang’ is een ballad met een uniek onderwerp namelijk autisme. De single is geschreven en geproduceerd door Kevin Timmermans. Mede door deze single hopen Hans en Giovanni meer aandacht te krijgen voor autisme.

Lees meer...
Nieuwe single Helen Liebers doet verlangen naar de Griekse stranden
dinsdag, 24 mei 2016 14:14

helen persHelen Liebers is geboren en getogen in Groesbeek Al in haar jeugd stond vast dat muziek haar leven zou gaan bepalen. Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader Wim Liebers was de frontman van het bekende orkest The Sunstreams. Vanaf haar 12e jaar maakte zij deel uit van het trio The Moonlights.

Lees meer...
John Enter op zoek naar betekenis van Hoenapaloe bij nieuwe single
dinsdag, 24 mei 2016 14:07

John Enter - HoenapaloeWie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende “Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica – 3FM en BNN. Ook met zijn winterhit “Als het sneeuw twee meter hoog is” wist deze zanger/entertainer menig hitlijst te behalen in Nederland en Vlaanderen.

Lees meer...
1 2 3 195