2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Nieuwe single Gillyan
dinsdag, 19 juni 2018 19:27

Gillyan haar tweede single “Kom hier en dans met mij” is een feit. Enorm trots vooral op dit gezellige dansnummer met dito videoclip. Vanaf dat ze een klein meisje is zingt ze al op feestjes. Later doet ze mee aan heel veel talentenjachten en wint ze ook nog vaak. In 1995 zong ze een jaar in de band Blue Velvet uit Zaandam, maar omdat ze in 1996 een jaar naar Amerika ging als au-pair, een grote droom, moest ze daarmee stoppen. In NY nam ze wel zangles om haar techniek te verbeteren.

Lees meer...
‘Hou me vast’ heet het nieuwe album van Antje Monteiro.
dinsdag, 19 juni 2018 19:23

Op 20 april j.l. released Antje Monteiro haar single ‘Hou Me Vast’, een prachtig nummer over de liefde, geschreven door Leonie Meijer en Martijn Spierenburg. De track is bovendien een voorproefje op het nieuwe, gelijknamige album dat vorige week is uitgekomen.. Het album telt in totaal 10 songs en is geproduceerd door Patrick Drabe.

Lees meer...
Wie brengt het hoofd van Frank van Etten op hol in zijn nieuwe single?
dinsdag, 19 juni 2018 16:34

Na het succes van ‘Huisje op Wielen’ in zowel de originele versie alsook de remix featuring Yes-r met in totaal tot nu bijna 1.500.000 streams op Spotify en maar liefst 2,8 miljoen (!) views op YouTube is het wel duidelijk dat dit soort liedjes enorm aanspreekt bij de echte fan van Frank van Etten. Daarom hebben Frank en zijn platenlabel NRGY Music besloten deze lijn voort te zetten in zijn nieuwste single getiteld ‘Jouw Heupen’.

Lees meer...
Frans Bauer sluit Tour af.
maandag, 18 juni 2018 21:46

Frans Bauer heeft afgelopen weekend zijn tour afgesloten. Frans; “Na een half jaar Touren ben je ondertussen familie van elkaar geworden.Ik wil even iedereen bedanken voor de fantastische mooie en gezellige Tour. Het waren super fijne maanden waar we samen heel wat kilometers hebben afgelegd. ”

Lees meer...
Danny Everett begeeft zich meer en meer op Nederlandstalig circuit!
maandag, 18 juni 2018 21:41

Veelal actief op Pasar Malams, Personeelsfeesten & Thema evenementen scoorde Danny Everett in het verleden reeds een top 10 hit met het lied “Indo Dreams”.
Nu is de tijd aangebroken voor Danny om zich nog meer op de Nederlandse markt te richten qua Boekingen en Liedjes.

Lees meer...
Feestduo Tsjonge-jonge lanceert nieuwe zomersingle
maandag, 18 juni 2018 19:28

De twee Brabanders Edwin Smits & Peter Smits (overigens geen familie van elkaar) zijn niet meer te stoppen op dit moment. Na het succes van hun laatst verschenen single, had het Brabantse duo geen zin om lang te wachten met het uitbrengen van de opvolger van ‘’Knallen met die ballen’’. Vandaar dat zij afgelopen maand de studio van collega zanger/ tekstschrijver/producer Ad van de Hurk (alias Andy de Witt) zijn ingedoken voor het opnemen van een nieuw zomers nummer.

Lees meer...
Geke`s Tiental neemt deze week de historische Urker liederen op!
maandag, 18 juni 2018 19:24

Zangeres Geke van der Sloot heeft deze week CD opname van de historische Urker liederen, samen met Geke`s Tiental en de pianist Rienk Bakker en De Boer Audio.
Geke ontving in 1986 deze oude Urker liederen uit handen van wijlen historicus/Neerlandicus Tromp de Vries met de vraag of ze dit repertoire ooit wilde opnemen om ze te bewaren voor de toekomst.

Lees meer...
Nieuwe single JANNES.
zaterdag, 16 juni 2018 12:32

Jou Herken Ik Met Mijn Ogen Dicht is de 4e single van Jannes, afkomstig van zijn album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Bekijk de clip >

Lees meer...
Bob Offenberg – Als ik jou zie
zaterdag, 16 juni 2018 10:52

Bob Offenberg keek lang uit naar 28 mei 2017. Op deze dag kreeg hij uit handen van Frans Bauer het eerste exemplaar overhandigd van z’n album ‘Mijn Trots’. Inmiddels zijn van dit album al drie tracks op single verschenen en met ‘Als ik jou zie’ komt de teller op vier te staan. ‘Dat is ook tevens de laatste. Als het goed is komt er in oktober een gloednieuwe productie van mij uit’, glundert Bob.

Lees meer...
DENNIS JONES VIERT 30-JARIG JUBILEUM MET ‘NOOIT GEEF IK HET OP’
zaterdag, 16 juni 2018 08:50

Precies 30 jaar geleden bracht Dennis Jones zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit, waarmee hij de TROS Paradeplaat én zijn allereerste hitnotering scoorde in de Nederlandse Top 40. Het was juni 1988, toen Dennis samen met André Hazes, Tatjana en Grant & Forsyth als een van de enige vier Nederlandse producties in deze legendarische hitlijst vertegenwoordigd was.

Lees meer...
NIEUW TEAM EN SINGLE VOOR PIERRE KLEINJANS
zaterdag, 16 juni 2018 08:22

‘Jij Bent De Wereld Voor Mij’ is de nieuwe single van de in Capelle Aan Den IJssel woonachtige zanger Pierre Kleinjans. Als kind was Pierre Kleinjans al helemaal bezeten van muziek en deelname aan telentenjachten leidde uiteindelijk tot diverse releases.

Lees meer...
FEESTZANGER RENÉ TERUG MET MEEZINGMEDLEY ‘PSALMEN PARADE’
zaterdag, 16 juni 2018 07:40

De nieuwe single ‘Psalmen Parade’ bestaat uit een feestmedley waarvoor Feestzanger René de juiste ‘psalmen’ heeft verwerkt voor wederom een hoog feestgehalte. Doordat René deze liedjes al met succes jaren zong tijdens optredens ontstond het idee om hier nu een single van te maken.

Lees meer...
Wereldwonder in een nieuw jasje
zaterdag, 16 juni 2018 01:31

4 jaar na zijn debuutsingle “Wereldwonder”, wilde Danny Staneke dit voor hem speciale nummer nog eens eren door er een moderne dansbare versie van te maken.
Wereldwonder 2018!

Lees meer...
Feestzanger Leo Kleijn vervolgt carrière bij Rood-Hit-Blauw!
zaterdag, 16 juni 2018 01:29

Leidenaar en Feestzanger Leo Kleijn bracht onlangs een bezoekje aan het kantoor van Rood-Hit-Blauw in Nijkerk om zijn zang carrière te bespreken.
Na een goed gesprek werden afspraken gemaakt en een samenwerking ondertekend.

Lees meer...
THE ORIGINATORS PRESENTEREN NIEUWE SINGLE
donderdag, 14 juni 2018 18:19

Vandaag is de nieuwe single van The Originators uitgekomen. Het liedje heet Sweet Love en is geschreven door gitarist Ulrich DeJesus en zangeres Anne Postma, David Pattillo van FlowNY tekende voor de mix en mastering. Pattillo is bekend van zijn werk met artiesten als Ed Sheeran, Norah Jones, Alanis Morissette, Alabama Shakes, The Black Crowes en Robert Plant.

Lees meer...
1 2 3 399