RTV Oost navigatie
11E JAARGANG – WEEK 48 – 22/11/2015

 

Henk Bernard
Ik hou nog steeds van jou (6)

 

3J’s
Samen door (4)

Ancora
Hoog in ’t noorden ~ (3)

Frans Duijts
Elise (4)

Harten 10
Hou me vast ~ (4)

Marco Borsato
Mooi (2)

 

Andre Hazes jr.
Niet voor lief (2)

Clouseau
Zin om te bewegen (2)

Johan Kettenburg
Mij krijg je niet stuk (4)

Mooi wark
Gien mens wet waorum (1) NIEUW

Nick & Simon
Met dank aan jou (2)

Pieter van der Zweep
Zal de liefde winnen (3)

Quincy
Zeg maar niets (2)

Rene Froger
Waarom wachten (4)

Sieneke
Het gat van de deur (5)

Stef Ekkel
Eenzaamheid ~ (6)

 

Chris Haverman
Een glimlach van jou (2)

Christa Kerdijk
Geef me nog een keer jouw liefde (2)

Dirk Meeldijk
Leef jij maar raak (2)

Ferry de Lits
Waar ga je heen (2)

Jeffrey Schenk & Marlayne
Heel even (1) NIEUW

Joey Hartkamp
Chic a bang bang (3)

Mick Harren
Ik lach zolang ik leef (3)

Ray van der Heiden
Veel te veel liefde (1) NIEUW

Sarah
Met gesloten ogen (2)

Susanna Veldmeijer
Ik heb genoeg van jou (2)

Vinzzent
Dat ik eventjes bij jou mocht zijn (2)

Wimmie Bouma
Gewoon even teveel ~ (2)

Xander de Buisonje
Ik hou van jou (3)

Yves Berendse
Droomvrouw (2)

Zipp
Zo bijzonder (3)

 

Driekes
Pak mijn hand (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Leef maar (-) NIEUW

Jeroen van der Boom
Overal waar ik ga (-)

Laura
Levenslang (-)

Lucas & Gea
Zou je gaan als ik je vroeg (-) NIEUW

Melanie Beense
Het gaat nog niet (-) NIEUW

Mike & Colin
Oog voor jou (-)

Peter Beense
Ik hou van jou (-) NIEUW

Re-play
Er is geen ander (-)

Tamara & Tom
Geloven (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Gordon heeft zijn fans niet dankzij de steun van de radio!
woensdag, 25 november 2015 21:57

gordon1879maritaGordon werd vanmorgen wakker met een heerlijk eigen liedje. Dit liedje werd volgens hem niet of nauwelijks gedraaid op de radio, iets waar we als artiesten in Nederland al jaren tegen aan lopen. Godon; : ” Een paar figuren in Hilversum hebben de macht en bepalen wat er wel of niet gedraaid wordt. Het is vechten tegen de bierkaai, spijtig ook voor al die artiesten die nu nog hun carrière moeten opbouwen en dus geen schijn van kans maken.

Lees meer...
VROEGE VOGEL TICKETS DUTCH VALLEY UITVERKOCHT
woensdag, 25 november 2015 19:04

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de vroege vogel tickets van het gezelligste feest van Nederland gisteren binnen 2 uur hun weg vonden. Daarmee werden de verwachtingen van de organisatoren ruimschoots overtroffen. Projectleider Rob Bout is er beduusd van: ‘ Dit hebben we niet eerder meegemaakt en zijn blij verrast met vertrouwen dat de fans in het event stellen.

Lees meer...
BOB VISSER’s debuutsingle ANGELINA
woensdag, 25 november 2015 18:50

bo visser angWat begon als hobby en geintje is voor de 35-jarige uit Doetinchem afkomstige Bob Visser plots serious business geworden! Het resultaat hiervan is de release van zijn debuutsingle ‘Angelina’ dat verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade.

Lees meer...
Kerstkind Theodoor schrijft zijn eigen Kerstsingle
woensdag, 25 november 2015 18:46

Theodoor - Zo Mooi Moet Kerstmis Zijn voor hoesDe populaire jonge zanger Theodoor uit Leiden is geboren op 24 december en heeft altijd al de wens gehad om een eigen Kerstlied op te nemen. Hij heeft de stoute schoenen aangetrokken en samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis een Kerstsingle geschreven.

Lees meer...
Rob van Daal & William Burg gaan voor het Allermooiste Kerstfeest !
woensdag, 25 november 2015 18:44

Rob-en-WilliamvEen bijzondere tijd is de tijd voor een bijzonder duet, Rob van Daal & William Burg lanceren via Rood-Hit-Blauw de kerst-single “Het Allermooiste Kerstfeest”  Een bijzonder lied over een gezellig Kerstfeest met vrienden en Familie is zeker het beluisteren waard, een prachtig bijhorende clip is opgenomen en zal gaan meedraaien op de bekende clipstations!

Lees meer...
O’G3NE ambassadeur van stichting ALS Nederland.
woensdag, 25 november 2015 18:40

og3ne_cold_hrDe populaire meidengroep O’G3NE gaat zich als ambassadeur structureel inzetten voor het vergroten van de bekendheid van de dodelijke spier- en zenuwziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) en het werven van fondsen voor Stichting ALS Nederland om daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte en het verhogen van de kwaliteit van zorg en leven van mensen met ALS mogelijk te maken.

Lees meer...
Kerstsingle Johan Kettenburg
woensdag, 25 november 2015 18:38

Johan Kettenburg - hoes Verdriet met Kerstmis 1Johan Kettenburg brengt een mooie Kerstsingle uit “Verdriet met Kerstmis” geschreven door Jeroen Englebert. Johan heeft 14 september het Sena Demopanel 2015 gewonnen tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Volkszanger Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld.

Lees meer...
Nieuwe single Joop Lens.
woensdag, 25 november 2015 18:35

joop lens de hemel“DE HEMEL” is de prachtige nieuwe single waarmee JOOP LENS de kerst 2015 inluid. Het is een heerlijk nummer vol van liefde en warmte  en met een de aparte en volle stem waar Joop Lens zo bekend om is. Er is speciaal gekozen om de videoclip op te nemen , in de Cenakelkerk op de Heilige Landstichting een prachtige kerk waar de Hemel is nagemaakt van bladgoud.

Lees meer...
Lee Towers en Anita Meyer herenigd bij 24e Nacht van Oranje
dinsdag, 24 november 2015 10:54

nacht van oranje kleinOp 26 april 2016 is het zover: de 24e editie van de Nacht van Oranje. Met louter en alleen Hollandse topartiesten wordt het op de avond voor Koningsdag opnieuw een weergaloos Hollands muziekfeest in Ahoy Rotterdam. Speciaal is het optreden van Anita Meyer, die wordt herenigd met Lee Towers om meezingklassieker ‘Run To Me’ ten gehore te brengen.

Lees meer...
TINO MARTIN KOMT MET EEN PRACHTIGE KERSTSINGLE!!
dinsdag, 24 november 2015 10:46

Tino_Martin_ Kerstsingle hoes voor“MIJN EERSTE KERST ZONDER JOU” is de prachtige kerstsingle waarmee TINO MARTIN een voor hem toch al geweldig jaar afsluit. Een cadeautje voor zijn trouwe fans en wellicht ook een kennismaking voor vele nieuwe fans. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer, werd geschreven door Eros Ramazotti en in het Nederlands vertaald door John van Katwijk.

Lees meer...
Marco de Hollander omarmt HITSNL
dinsdag, 24 november 2015 10:43

marco de holl persd witeDonderdag 19 november was een belangrijke dag voor de liefhebbers van het Nederlandse lied. Een nieuwe streamingdienst werd gelanceerd. In het bijzijn van vele Nederlandstalige artiesten werd HITSNL gepresenteerd. “Het is een prachtige medium voor mensen die net als ik een hart hebben voor het Nederlandse lied” vertelt Marco de Hollander.

Lees meer...
Videoclip John de Bever trekt ruim miljoen kijkers!
dinsdag, 24 november 2015 10:41

john de bever lachHeel Nederland blijkt volkomen in de ban van de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever. En die lach krijgen we voorlopig inderdaad niet meer van zijn sympathieke gelaat, want de bijbehorende videoclip is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken op Youtube én het aantal viewers blijft toenemen!

Lees meer...
Albumpresentatie Tamara Tol
dinsdag, 24 november 2015 10:38

tamara tol album pres 750Op zondag 10 januari 2016 staat verenigingsgebouw St. Jozef onder aan de Volendamse dijk in het teken van de feestelijke albumpresentatie van de Volendamse zangeres Tamara Tol. Tamara heeft na maanden hard werken in de studio haar nieuwe Nederlandstalige album “Laat ons Klinken” opgenomen.

Lees meer...
KAARTVERKOOP DUTCH VALLEY GESTART
dinsdag, 24 november 2015 10:34

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland vandaag vanaf 12.00 uur van start zal gaan met een vroege vogel ticketactie. Volgens de organisatoren van Dutch Valley staat de fans op 20 augustus 2016 opnieuw een unieke muzikale kermisdag bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten.

Lees meer...
Vet Coole Sint Show.
maandag, 23 november 2015 19:01

piet diego &Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow! Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel.

Lees meer...
1 2 3 139