RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 41 – 4/10/2015

 

Dana Winner
Lief zo lief (8)

 

Adriaan Drost
Ik blijf je vader (4)

Django Wagner
Daar zijn vaders voor (6)

Henny Thijssen
Laat me nu gaan ~ (5)

Nick & Simon
Open je hart (4)

Wesley Klein
Omdat ik zo van je hou (5)

 

3J’s
Grenzeloos (2)

Anouk
Dominique (1) NIEUW

Dennis Jones
Als Suzanne zachtjes huilt (3)

Erna Temming
Clown van het circus (2)

Esther Groenenberg
Voorbij gaat de zomer ~ (4)

Guus Meeuwis
Dankjewel (2)

Hein Simons
Luchtkasteel (5)

Henk Dissel
Stap voor stap (2)

Ivar Oosterloo
Alles of niets ~ (2)

Kenny B
No spang (2)

 

Alex
Het leven is mooi (3)

Bertus Sipma
Geloof me (3)

Dennis van Dijkhuizen
Geef me nog een laatste kans ~ (1) NIEUW

Fokko
Mijn vriendin (3)

Jaman
Zullen wij ‘t samen voor de laatste keer proberen ~ (3)

Jhilani Wijsman
Een drankje voor jou (2)

Jordy van Vilsteren
Jij hebt mijn hart gebroken ~ (1) NIEUW

Leonie Meijer
Als ik breek (3)

Marloes van Ham
30 dagen zonder jou (3)

Mink
Rock ‘n roll is oaver ~ (3)

Rudy de Wit
Kom en zing mee (4)

Tino Martin
Toch zal ik altijd aan je denken (2)

VanMike
Denk groot (3)

Wolter Kroes
Dol en dronken (1) NIEUW

Zus
Superster (1) NIEUW

 

Hannes jr.
Wanneer jij kust (-) NIEUW

Henk Bernard
Ik hou nog steeds van jou (-) NIEUW

Herberg de Troost
Lieve herfst (-) NIEUW

Karin Goverde
Waar ben je nu (-) NIEUW

Patrick Willemse
Laat mij vanavond met jou dansen (-)

Ronnie Ruysdael
De bostella (-)

Roy Hoffman
Zoals je kijkt naar me lacht (-) NIEUW

Ruby van Urk
Kleur de dag (-)

Stef Ekkel
Eenzaamheid ~ (-) NIEUW

Wim Florack
Mooiste meisje van de wagen (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Pake Wiebe & De Erfenis gaan voor 200D.
donderdag, 08 oktober 2015 14:49

pake wiebe en de erfenisWiebe Krist  is DJ/Presentator en zingt soms voor de hobby. Hij zit meer dan 45 jaar in het vak en deed dat in de horeca, drive-in shows ( o.a. voor Veronica) en sinds zijn 17e op een aantal radiozenders in binnen en buitenland. Tegenwoordig elke vrijdag en zondag op Hollandfm.eu. Audio/video monteren is zijn lust en zijn leven.

Lees meer...
ZIPP – Zo Bijzonder
donderdag, 08 oktober 2015 14:45

ZIPP - Zo Bijzonder_VoorkantVooruitlopend op de release van het album “Zoveel liefde” komt de Friese formatie ZIPP deze week uit met de single “Zo bijzonder”. Inderdaad een zeer bijzonder, lekker in het gehoor liggend liedje zoals we van Zipp mogen verwachten.  Het is inmiddels de vierde single van de band. Er is wederom een fantastische clip gemaakt door Jelmer van Delft.

Lees meer...
Jij bent van mij Angel
donderdag, 08 oktober 2015 14:43

Angel - Jij bent van Mij AngelVoor Angel was het starten van een eigen bedrijf een lang gekoesterde droom. Daarnaast heeft ze ontzettend veel doorzettingsvermogen en weet wat ze wil . Een zangeres met plezier – passie en zeker veel doorzettingsvermogen.

Lees meer...
Wint nieuwe Sinterklaashit de Gouden Pepernoot Trofee?
donderdag, 08 oktober 2015 14:42

marjolein -Lieve-Sint-en-PietTerwijl hier de bladeren net van de bomen vallen, is het in Spanje alweer een drukte van jewelste! Want niet alleen moet de reis naar Nederland en België weer worden geregeld; ook de cadeautjes moeten worden ingepakt, het strooigoed moet worden gebakken en moest er de afgelopen tijd gewerkt worden aan een swingende Sinterklaashit…

Lees meer...
The Common Linnets verrast Hengelo met laatste optreden voor vertrek naar VS.
donderdag, 08 oktober 2015 14:23

ilse20delange20by20marita20140The Common Linnets treedt vanmiddag op bij een elektronicawinkel op Plein Westermaat in Hengelo. Dat is de laatste keer in Nederland voordat de band voor een optreden naar Los Angeles vertrekt.

Lees meer...
Nieuwe single Driekes Hoekstra
donderdag, 08 oktober 2015 14:19

driekes HoekstraDriekes won de finale van Bloed Zweet en Tranen, vervolgens mocht hij optreden tijdens de Toppers concerten van 2015 en bracht hij zijn 1e single uit ‘Blijf bij mij’. De nieuwe single van Driekes heet ‘Pak mijn hand’ en zal vrijdag 13 november gepresenteerd worden. 

Lees meer...
Vinzzent komt met gevoelige ballad als single
donderdag, 08 oktober 2015 13:54

vinzzent  DatIkEventjesBijJouMochtZijnVinzzent, bij het grote publiek bekend om zijn feelgood muziek (o.a. Dromendans), brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ uit. Met de release van deze single krijgen de fans een andere kant van de zanger te zien.

Lees meer...
Ik & Simon Keizer…..
donderdag, 08 oktober 2015 11:19

ik en simon theater tourIn zijn soloprogramma ‘Ik & Simon’ staat Simon voor het eerst zonder Nick op de planken.  De titel doet al vermoeden dat het dit keer ook om zijn persoontje draait. Gekoppeld aan zelfgeschreven columns zal hij met nieuwe liedjes een persoonlijke kant laten zien en horen. Ook in ons Overijssel zal Simon Keizer een show brengen, waarin hij meer dan 75% van de tijd aan het vertellen is over wat hem bezigt, en voor de rest splinternieuwe (kleine) liedjes brengt.

Lees meer...
Ramon Sandbergen wil volks nummer met diepgang.
donderdag, 08 oktober 2015 11:12

ramon sandbergenZanger Ramon Sandbergen wilde dat zijn debuut-single een volks liedje zou zijn, maar wel met diepgang. Goede vriend Bram Koning is daarom opgetrommeld voor de melodie en tekst. “Bram, nou wil ik eindelijk eens een eigen plaat en ik wil dat jij hem gaat maken.”, zei de 44-jarige zanger.

Lees meer...
‘De angst voor het gemis’ goed verwoordt door Frank van Etten.
woensdag, 07 oktober 2015 19:47

frank van etten niet meerHartverscheurend bezingt Frank van Etten de angst voor een leven zonder zijn vader op zijn nieuwe single ‘Hoe zal ‘t zijn?’. Het zijn z’n eigen woorden en het is z’n eigen muziek. Met dit oprechte levenslied bewijst deze populaire artiest tot de grootste volkszangers van Nederland te behoren.

Lees meer...
Presentatie mini album Stevan
woensdag, 07 oktober 2015 19:35

stevanDe Mini Album Presentatie van Stevan gaat plaats vinden op 24 oktober. Er zijn gast optredens van bekende artiesten als Harten 10, Hessel Wijkstra, Bert Zwier, Terry West & Gerda Oldenburger-Blink, Hero Mik en de RADIONL drive-in show!!!  Adres: Sportlaan 4 in Oude Pekela (gebouw De Binding). Info :

Lees meer...
Frans Duijts kiest voor Elise!!!!!
woensdag, 07 oktober 2015 19:28

frans duijts preview eliseDe nieuwe single van Frans Duijts heet ‘Elise’. De single is verkrijgbaar vanaf a.s. vrijdag 9 oktober! Beluister hier alvast de preview >

Lees meer...
RIK NIJMAN – DIT IS ONS MOMENT
woensdag, 07 oktober 2015 18:16

rik nijman momentDe in 1994 in Apeldoorn geboren zanger Rik Nijman begon zoals velen achter de draaitafels waar hij verjaardagen, feesten en partijen van muziek voorzag. Wat later raakt Rik ook als zanger bevriend met de microfoon. Vrij snel bleek toen al dat hij met entertainen en zingen overal het aanwezige publiek voor zich wist te winnen!

Lees meer...
Bonnie St Claire doet een bijzonder uitspraak.
woensdag, 07 oktober 2015 16:31

Bonnie_FotoMaritaSteggink 106-DSC_5961 150Doordat Bonnie St. Claire onlangs een optreden moest afzeggen, werd bekend dat ze was gevallen op straat. ’Ik ging plat op mijn bek,’ vertelt ze daarover, in het weekblad weekend. Bonnie liet haar hondjes uit toen die waarschijnlijk een kat of een andere hond zagen en er ineens vandoor vlogen.

Lees meer...
Helemaal Hollands, Carlo & Leo vragen zich af: “Hoe zou het zijn met de kastelein? “.
woensdag, 07 oktober 2015 15:59

hh hoe zouHet is natuurlijk super belangrijk! De vraag: “Hoe zou het zijn met de kastelein” want stel je voor…de kastelein is ziek of…! De opvolger van “We nemen er een borrel op” is wederom een echte Helemaal Hollands single. Een onvervalste meezinger met een actueel thema. Ook de bijbehorende videoclip is een echte knaller. Een speciaal modellen bureau vaardigde hun beste creaties af…

Lees meer...
1 2 3 122