RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 33 – 2/8/2015

 

Jaman
Oh Leilah ~ (8)

 

Adriaan Drost
Kleur aan de wereld (8)

Ali B ft Ruben Annink
Terwijl jullie nog bij me zijn (6)

Andre Hazes jr.
Leef (4)

Henk Bernard
Wees nou ‘ns lief (3)

Jeroen van der Boom
Mag ik dan bij jou (5)

 

Gerson Main
Ik weet niet hoe (1) NIEUW

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (5)

Jan van Est
Ik wil maar kijken (1) NIEUW

Marco de Hollander
Jij bent de leukste (5)

Mike Peterson
Ik kan zo niet verder (1) NIEUW

Mike van Dijk
Zolang dat jij van me houdt ~ (4)

Peter Beense
365 dagen feest (3)

Rowwen Heze & Normaal
Gries (3)

Thomas Berge
Leef je uit ~ (3)

Tino Martin & Dries Roelvink
Plaatje van een vrouw (6)

 

Bart & Alex
Vriendschap (3)

Boudewijn de Groot
Geen uitzicht (1) NIEUW

Daniel Oostra
Vrienden (1) NIEUW

Double orange
In Rio grande (1) NIEUW

Frank van Etten
Dans Laila dans (2)

Franky & Johnny
De liefde (2)

Glenn de Koning
Het is tijd (2)

Joey Kramer
Lekker ding (3)

John West
Laat je gaan (2)

Kast
Neem me zo (4)

Rinus Ponsen
De hele nacht (2)

Sidney Bischoff
Gipsy lady (2)

Triple
Voel je mijn hartslag (3)

Wimmie Bouma
Mambo mambo (1) NIEUW

Yoeri L’Abee
Het leven lacht mij toe (3)

 

Alberto Nicolai
Kom met me dansen (-) NIEUW

Ancora
Thuis zijn (-) NIEUW

Auke & Lorenzo
Nog steeds van jou (-) NIEUW

Franky Falcon
Ik wil jou nooit meer kwijt (-) NIEUW

Geen stempel
Leef (-) NIEUW

Jannes
Al mijn liefde zal ik geven (-) NIEUW

Judith Peters
Zomercarnaval (-) NIEUW

Marlane
Jij bent voor mij (-) NIEUW

Tinus van der Weide
Nooit meer alleen (-) NIEUW

Tygo Nendels
Alle vrouwen (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
De Sterrenparade op Tv morgen.
zaterdag, 01 augustus 2015 14:17

dspedwin20by20maritaDe Sterrenparade is een programma met de beste muziek van eigen bodem. In de aflevering van 2 augustus  blikken we terug op het RTV Oost muziekspektakel ‘ Tour d’Overijssel’ uit augustus 1998 in Ommen.

Lees meer...
Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor het bijzondere Duet ‘Niets Lijkt Te Gebeuren’!
zaterdag, 01 augustus 2015 14:14
sam koopsHet is alweer even geleden dat Sam Knoop uit kwam met zijn singels “Sta eens Stil”, welke hij voor zijn moeder schreef en “Leef je nu” waarin hij zijn band voorstelde. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om een bijzondere samenwerking aan te gaan met de IJslandse zanger Baddi Hall.

Lees meer...
Babynieuws in artiestenland.
vrijdag, 31 juli 2015 21:37

bokkers20by20maritaAfgelopen weekend was Martine nog de BOB voor haar Hendrik-Jan Bökkers, tijdens de diverse optredens op de Zwarte Cross, vandaag is ze bevallen van een zoontje. Vanmorgen zijn de zanger van Bökkers (Hendrik-Jan) en zijn Martine de gelukkige geworden van een derde kindje. Hij heeft de naam Kobus gekregen.

Lees meer...
“Mag het dan zo zijn” voor Johannes Wolters?
vrijdag, 31 juli 2015 21:15

JohannesWoltersMaghetdanzozijnWebsite“Mag het dan zo zijn” is de titel van Johannes Wolters’ nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt. Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.”

Lees meer...
Gaat een vreemde er voortijdig vandoor met het nieuwe album van Wesly Bronkhorst?
vrijdag, 31 juli 2015 14:53

wesly bronkhorst - mooiste van de klas“Ik ben gehackt!”
Wesly is geschrokken, en niet zo’n beetje ook. Al een jaar werkt hij keihard aan zijn nieuwe album. “Ik heb bewust veel tijd in het schrijven en produceren van nieuwe liedjes gestoken,” vertelt de Amsterdamse zanger. “Nu wil ik daar nog niks over kwijt, want ik zit nog in de afrondende fase en wil straks mijn fans verrassen. Dat verdienen ze. Maar toen bleek opeens mijn computer gehackt!

Lees meer...
Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen
vrijdag, 31 juli 2015 14:51

louisa LeefDe realityster Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen onder het label van Antonio-Entertainment This is me – Leef je eigen leven De realityster Louisa Janssen die nu te zien is in haar eigen real life soap op tv zender TLC,  Louisa & Rosanna ( elke avond op TLC 20:30 tijdens de gay week )

Lees meer...
Nieuwe single voor Eveline Cannoot
vrijdag, 31 juli 2015 14:43

Eveline kom dan bij meHet begon allemaal voor Eveline Cannoot 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar elke tent op z’n kop en dit onder de formatie WHOOPZ! Maar toch koos ze 5 jaar geleden om alleen verder te gaan… en tot op de dag van vandaag heeft ze niet meer stilgezeten.

Lees meer...
Nieuwe single De Romeo’s.
woensdag, 29 juli 2015 14:59

de romeros vrienden voor het leven Davy, Chris en Gunther staan als De Romeo’s al ruim tien jaar op de planken en zijn ze in België erg beroemd. In 2011 hebben ze een volledig Nederlandstalig album uit gebracht. Hier kennen we uit onze eigen hitlijst De Sterrenparade vooral ‘Deze is voor Julia’ en het duet met Jan Smit ‘Zingen, Lachen, Dansen’.

Lees meer...
Hein Simons Exclusief bij Startup Events
woensdag, 29 juli 2015 14:40

hein simonsPer 1 augustus 2015 zal Startup Events de exclusieve boekingen gaan verzorgen voor de levende legende Hein Simons, de man van 60 miljoen geluidsdragers. Op 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Hier zal veel aandacht aan worden besteed via de Duitse en Nederlandse media. Zo zal hij te gast zijn in het populaire ARD programma ‘Immer wieder Sontag’ en tal van radio en Tv shows in heel Europa.

Lees meer...
Opnames Jubileum-album Henk Wijngaard in de Startblokken
woensdag, 29 juli 2015 14:33

henk wijngaard Marita Steggink  @ DSC_870738 jaar na het uitkomen van “Met de vlam in de pijp” en vele hits later keert Henk Wijngaard terug in de Telstar studio’s van Johnny Hoes. Volgend jaar zit Henk 40 jaar in het vak en komt er in mei/juni 2016 een spiksplinternieuw album uit. Dick van Altena gaat de CD voor Telstar produceren.

Lees meer...
Heel Holland weer met de ‘Handjes’ omhoog!
woensdag, 29 juli 2015 14:20

GlennvanDijkDJKinkiSminkiHandjesZomerRemix_2Na de hype van afgelopen winter van feestduo Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki, brengen ze nu een echte zomerse versie! Ze zijn de nasleep van afgelopen winter nog steeds aan het verwerken. Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki zijn nog steeds onder de indruk van het succes van hun ‘Handjes’. “Nog steeds word overal onze feestplaat gedraaid” verteld Glenn van Dijk vol trots. 

Lees meer...
Optreden vanaf een balkon.
dinsdag, 28 juli 2015 18:31

ancora4625-140maritaAncora en René Karst zullen morgen een optreden gaan verzorgen vanaf het balkon van Taveerne in Steenwijk.  Om 22.00 uur begint het eerste optreden. Op het plein zullen bankstellen staan, om zo ook zittend van het optreden te kunnen genieten.

Lees meer...
VEEL NEDERLANDS TALENT OP HUNTENPOP 2015
maandag, 27 juli 2015 13:03

huntenpop 2015 klTommy Ebben, Emil Landman, Bells Of Youth, Daimy Lotus Robbing Banks en de Achterhoekse Band Competitie winnaars Marlot en de Boetners zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop. Eerder werd al bekend dat o.a. UB40, Within Temptation, Miss Montreal, Bökkers, Typhoon en Novastar naar het DRU Park komen op vrijdag 14 & zaterdag 15 augustus.

Lees meer...
Zwarte Cross 2015
maandag, 27 juli 2015 12:27

zc © ByMarita 2015De Zwarte Cross heeft ook dit jaar weer een bezoekersrecord gehaald: 197.450 bezoekers kwamen naar het festival in Lichtenvoorde. Het evenement is tot nu toe zonder enige calamiteiten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Alleen maar vrolijke mensen, het festivalterrein ligt er vanaf vanochtend weer geweldig bij en de sfeer is geweldig. Wat was het een fantastisch weekend.”

Lees meer...
Nieuwe single Guus Bok
zondag, 26 juli 2015 21:27

guus bok op het strandNederpop met originele teksten en een moderne sound, dat zijn de liedjes van de uit Ridderkerk afkomstige Guus Bok. Zijn muziekleraar van de middelbare school raadde hem destijds aan om te gaan zingen. In het Tv-programma “Op Zoek Naar Joseph” komt hij erg ver en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”.

Lees meer...
1 2 3 102