RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 13 (26 Maart 2017)

 

Andre Hazes Jr.
Ik Haal Alles Uit Het Leven (9)

 

Ancora
Dorpscafe ~ (6)

Bokkers
SOS Op De SMS ~ (3)

Do
Nooit Meer Een Ander (4)

Jan Henk de Groot
Evenwicht (5)

Pensionado’s
Schaam I-j Ow Niet (10)

 

Daniel Lohues
Maak Joe Waor (3)

Davide La Cara
Thuis (5)

Henk Westbroek
Blauwe Ogen (10)

Jeroen van der Boom
Lieveling (8)

Klubbb3
Het Leven Danst Sirtaki (7)

Laura
Thuis Dat Ben Jij (7)

Mooi Wark
Drink Een Bier Met Pa (9)

Pieter van der Zweep
Zevende Hemel (3)

Tom Haver
Liefde Bestaat (10)

Vreemde Kostgangers
Scheiding (4)

 

Danny Froger
Kleine Jongens Worden Groot (2)

Elders
Tranen Van Een Vrouw ~ (7)

Ellen Jannink
De weg naar jouw hart ~ (6)

Femke Hengeveld
Laat Me Gaan (4)

Hein Michgelbrink
Ik Goa Toch Mooi Deur (6)

Jaman
Maar ’t Geeft Niet ~ (1) NIEUW

Johnny Bolk
Moet Dat Nou ~ (1) NIEUW

Leroy & De Witten
Scheiden (3)

Rene Froger
Leef Vandaag (1) NIEUW

The Kik
Een Lach En Een Traan (4)

Thomas Acda & Jelke Van Houten
Ik Ben Mij Bij Jou (4)

Tim Douwsma
Dat Ding Met Jou (1) NIEUW

Toontje Lager
Voor Jou (4)

Twan Lijten en het Metropoleorkest
Geluksmomentjes (2)

Van Huys Uit
Dichterbij (1) NIEUW

 

Arnold Veeman
Je Raakt Me (-)

Belinda Kinnaer
Maak Mijn Hart Jouw Huis (-) NIEUW

De Dijk
Liefje liefje (-) NIEUW

Guus Bok
Alles Komt Goed (-) NIEUW

Henk Dissel
Bij Mij (-)

Jason Staal
Daggedachten (-)

Johan Faber
Onbereikbaar (-) NIEUW

Maikel Ten Voorde
Als Het Om De Liefde Gaat ~ (-) NIEUW

Storm 3
Voor Eeuwig (-) NIEUW

Yves Berendse
Ik Wil Alleen Maar Jou (-)

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Gaatze Bosma brengt eerbetoon aan Chuck Berry uit
zondag, 26 maart 2017 18:42

Gaatze Bosma heeft, na het overlijden van Chuck Berry, zaterdag 18 maart jl. besloten om een nummer van hem op te nemen. Gaatze, wiens hart bij de rock-‘n-roll ligt, doet dat volledig op zijn eigen wijze: een versie in het Nederlands en een versie in het Fries. Het nummer “Come on” werd vertaald en opnieuw ingespeeld. De titel in zowel Nederlands als Fries is “Kom op”.

Lees meer...
Braboturk voelt zich een trotse vader.
zondag, 26 maart 2017 18:39

Braboturk uit Helmond komt met een nieuwe single, en dit is toch wel iets speciaals. Hij heeft er dit keer voor gekozen om niet alleen te zingen maar namelijk samen met zijn zoon. Braboturk is enorm trots dat hij samen met zijn zoon de studio is ingegaan. Iemand naast je hebben op de podium is toch wel het mooiste wat er is vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is.

Lees meer...
Huwelijksaanzoek in artiestenland.
zondag, 26 maart 2017 18:18

Een passende plek om een huwelijksaanzoek te doen …. is het podium, moet zanger Patrick van Bree ( Ancora)  gedacht hebben. Gisteren ging Patrick met een grote bos rozen al zingend het Mega Piraten Festijn podium op, waar zijn vriendin zangeres Belinda Kinnaer net had opgetreden.

Lees meer...
Daniël Lohues-dag bij Radio Oost in Maart Dialectmaand
zaterdag, 25 maart 2017 12:39

Het is Maart Dialectmaand en daarom is het bij Radio Oost dinsdag ‘Daniël Lohues-dag’. De zanger en muzikant schuift die ochtend tussen elf en twaalf uur aan bij presentator Bert van Losser in het Radio Oost-programma Goeiemorgen Overijssel en er zijn diverse acties.

Lees meer...
Dochter voor Nick Schilder.
zaterdag, 25 maart 2017 10:19

Gisteren liet Nick Schilder ( Nick & Simon)  via Instagram weten dat afgelopen woensdag dochter Jackie is geboren. Nick delede trots een aantal foto’s van zijn gezin. Jackie is het derde kind van Nick en zijn vrouw Kirsten. Samen hebben ze ook al een dochter ( Nikki)  en een zoontje ( Julian) .

Lees meer...
Oosten des lands enorm goed vertegenwoordigt bij Battles The Voice Kids.
zaterdag, 25 maart 2017 10:00

Na de 5e uitzending en laatste van de Blind Auditions bij The Voice Kids van 2017 gisteravond, kunnen we stellen dat het oosten van het land enorm goed vertegenwoordigt is in de Battles rondes.

Lees meer...
Ramon Prins steekt bekende ‘Ben ik te min’ in een nieuw jasje.
vrijdag, 24 maart 2017 18:18

Met “Ben Ik Te Min” debuteert de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat.

Lees meer...
ZOMERSE SINGLE KOBUS ENGELS “IK LEEF MIJN DROOM MET JOU”
vrijdag, 24 maart 2017 18:15

“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Want Als Ze Danst” en “Jij Bent Wat Ik Wil”. “Ik Leef Mijn Droom Met Jou” is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge).

Lees meer...
Peter Dons – Geniet van het leven
vrijdag, 24 maart 2017 18:03

Afgelopen woensdag was het zover, toen ging de nieuwe single van zanger-entertainer Peter Dons in release met de gezellige titel “Geniet van het leven”. Een titel die bruist van energie en zo ook het vrolijke gezellige maar vooral positieve liedje met een melodie die zich direct in je hoofd nestelt en er bijna niet meer uit gaat.

Lees meer...
Nieuw album Jannes in aantocht.
donderdag, 23 maart 2017 18:01

Drukke tijden voor Jannes. Hij is veel in de studio om nummers voor zijn nieuwe album in te zingen. Dit album zal volgende maand al te bestellen zijn. De bedoeling is dat deze medio juni zal verschijnen. Rond zijn 15 jarig jubileum feest, zal er ook van alles gaan gebeuren. De zanger krijgt de laatste weken veel vragen over een eventueel jubileum concert.

Lees meer...
“Waer” eerste single Peter Wessel
donderdag, 23 maart 2017 14:39

Zeven jaar is Peter Wessel bezig geweest met het schrijven en opnemen van liedjes in het Zeeuws. De afgelopen weken hebben de fans en vrienden het werk van zeven jaar voorbij zien komen. Dagelijks werd een nummer gelanceerd en nu is het tijd om naast de vrienden ook de rest van Nederland het resultaat te laten horen. En het eerste nummer wat de wijde wereld in gaat is WAER.

Lees meer...
Patrick Moreno steekt klassieker van Tura in nieuw jasje
donderdag, 23 maart 2017 14:26

Patrick Moreno is geboren en getogen in Sleidinge (een gemeente niet ver van Gent, Oost-Vlaanderen, België). In 1989 miste hij nipt een finale-plaats in het populaire tv-programma Soundmix Show. De concurrentie was dan ook bijzonder groot: Helmut Lotti won destijds deze editie in Nederland bij Henny Huisman. De rest is geschiedenis.

Lees meer...
Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense gaan de arbeidsmarkt op.
donderdag, 23 maart 2017 13:22

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? In het programma 3ManSterk gaan deze 3 heren de arbeidsmarkt verkennen. Ze gaan zelf aan de slag en onderzoeken in welke sector de vraag naar werknemers groot is.

Lees meer...
‘He kijk wat je doet’ duet van van Pelgrims & Mckey
woensdag, 22 maart 2017 23:28

Wally Mckey laat opnieuw van zich horen, dit keer in duo met Karla Pelgrims en weerom met een lekker nederpop nummer “He kijk wat je doet”. Dit nummer is een kreet naar de ander om eens te kijken waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij aanricht, maar het mocht niet baten.

Lees meer...
Dennis van Dijkhuizen wijkt ietwat van Volkse muziek af
woensdag, 22 maart 2017 21:07

ENSCHEDE – Dennis van Dijkhuizen wijkt met zijn nieuwe single ‘Vanavond’ iets af van het volkse genre. De nieuwe richting past nog steeds goed bij de zanger, het is vrolijk en bevat uiteindelijk wel zijn eigen sound. De vorige singles van Dennis van Dijkhuizen waren erg volks. De nieuwe single ‘Vanavond’ zit nog steeds wel tegen het genre aan, maar is volgens de zanger breder.

Lees meer...
1 2 3 291