RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 21 (22 Mei 2016)

 

Edsilia
Als Jij Me Belooft (8)

 

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (4)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (5)

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (7)

Tino Martin
Hou Me Vast (7)

Wesly Bronkhorst
Allermooiste Glimlach (9)

 

3J’s
Spijt (6)

Aukje Fijn
Milonga (4)

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (5)

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (5)

Samantha Steenwijk
Het Leven Is Zo Mooi (2)

Stephanie Struijk
Dromen Van De Zon (2)

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (4)

Vangrail
Naar De Zee (7)

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (3)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (6)

 

Danny Poppinghaus
Kom Eens Hier (1) NIEUW

Dennis Van Dijkhuizen
Ga Maar Naar Die Ander ~ (1) NIEUW

Dries Roelvink
Door Jou Is Het Weer Zomer (1) NIEUW

Eddy Zoey
Kracht ~ (6)

Gerard Joling
Lieveling (3)

Grad Damen
Dat Zal Ik Jou Echt Beloven (3)

Harten 10
Machtig Mooi ~ (4)

Hein Migchelbrink & Henri Van Velzen
Spitfires Medley ~ (2)

Joey Hartkamp
Dans Met Me Mee (1) NIEUW

Laroux
Lente (5)

Lenie Gerrits
Zoals Vroeger ~ (2)

Peter Beense
Ik Voel Me Heerlijk (1) NIEUW

Pieter van der Zweep
Dansen (1) NIEUW

Robert Leroy
Jouw wil is wet (1) NIEUW

Wannebiezz
Als Je ’t Geluk Zoekt (3)

 

Dana Winner
Ik Laat Je Nu Maar Gaan (-) NIEUW

Danny de Munk & Django Wagner
Wij Met Z’n Twee (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Geluk (-) NIEUW

Frans Duijts
Mooiste In Je Leven (-) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (-) NIEUW

Jan van Est
Nu Loop Je Mij Voorbij (-) NIEUW

Patrick Willemse
Zeg Mij Niet (-) NIEUW

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (-) NIEUW

Raymon Hermans
Fenomeen (-) NIEUW

Rowwen Heze
Kameel Van De Peel (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
O’G3NE zorgt voor kippenvel, tranen.. en nummer 1!!!
maandag, 23 mei 2016 23:58

ogene clownIn de allereerste nieuwe aflevering van De Beste Zangers, koos Sharon Doorson O’G3NE als winnaar met hun nummer ‘Clown’. Vandaag stonden de dames op 1 in de Itunes lijst. Bekijk het nummer >

Lees meer...
Joey Hartkamp, SMB Willems en Michael Hartkamp halen groot bedrag op voor KWF Kankerbestrijding!
maandag, 23 mei 2016 18:33

hartmanVrijdag 20 mei jl. heeft het door de Stichting Samen Slaan we Sterk georganiseerde Charity Golf Event plaatsgevonden op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. De Stichting Samen Slaan we Sterk is opgericht door zanger Joey Hartkamp, zijn broer Michael Hartkamp en Petra Willems van SMB Willems.

Lees meer...
Fragment viert 40 jaar onvergetelijke muziek met nieuwe tour en single
maandag, 23 mei 2016 18:23

fragment wereAl 40 jaar feest op en voor het podium! Tijdens dit jubileumjaar lanceert feestformatie Fragment, met name bekend van de bijzondere covers, de gloednieuwe single ‘We’re still here’. De twee kleine Engelsmannen Dave en Jono zijn enorm trots op alweer 40 jaar onvergetelijke muzikaal entertainment met Fragment.

Lees meer...
Danny de Munk & Django Wagner bij RTVOOST.
maandag, 23 mei 2016 17:59

danny django DSC_6743dsp800Danny de Munk en Django Wagner hebben nu hun krachten gebundeld en zingen samen over hun vriendschap en gezelligheid in hun duet “Wij Met Z’n Twee”. Vanmiddag waren de twee zangers in de studio’s van RTV OOST bij Dorothy, voor de radio promotie. Volop gezelligheid in de studio, waar de heren LIVE hun single lieten horen.

Lees meer...
Nieuwe single Willem Barth.
maandag, 23 mei 2016 11:48

willem barth al word ikVoor zijn 40ste verjaardag kreeg Willem van producer Manfred Jongenelis dit nummer kado om in eerste instantie alleen te zingen tijdens zijn uitverkochte jubileumfeest. De reacties van het publiek waren boven verwachting en via social media kwam er enorm veel vraag naar dit lied.

Lees meer...
Nacht naar nacht voor Maurice Fermont
maandag, 23 mei 2016 11:42

maurice fermont nachtOp 18 mei verschijnt de nieuwe single “Nacht na nacht”, van Maurice Fermont. Het betreft een splinternieuwe single met diverse zomerse invloeden, die toch de ‘sound’ van Maurice herkenbaar maken. Samen met Peter van Nierop van Strictly Music is Maurice aan de slag gegaan. Het doel: Middels een lekkere zomersingle Nederland kennis laten maken met Maurice Fermont.

Lees meer...
Hollandio’s brengen single uit als voorloper op binnenkort te verschijnen album!
maandag, 23 mei 2016 11:35

Hollandio getekendSinds 2013 dragen Jack van Raamsdonk en zangeres Janske de naam: Hollandio’s. In de jaren voorafgaand hieraan bracht het duo op het Rood-Hit-Blauw-label singles op de markt als Het Woonwagen Duo. Liedjes als, ‘Mooie Spaanse Catelaanse’, ‘Schoentjes uit’ en ‘Geluk is niet te koop’ werden na de naamswijziging opgevolgd door ‘Jij laat ’t zonnetje weer schijnen’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Het wordt een winter’ en ‘Alle sterren stralen’.

Lees meer...
Zanger Alex ontslagen uit ziekenhuis.
maandag, 23 mei 2016 11:24

alex 15 front 2Na een onrustig nachtje, door alle zuurstof slangetjes,  is zanger Alex vanmorgen ontslagen uit het ziekenhuis in Turkije.  Alex; “ Mag zo weer naar het hotel, beetje rust houden zegt de dokter maar ga gewoon proberen te knallen nog hier in Turkije want ben hier niet alleen voor de zon maar voor de fans!!” Alex werd gisteren na een brand in de sauna van het hotel (artiestenreis met vele artiesten en fans uit Nederland) waar hij verbleef , opgenomen.

Lees meer...
Dochter voor Jody Bernal
zondag, 22 mei 2016 18:48

jody bernal OliviaJody Bernal ( die in 2000 een grote zomerhit had met het Spaanstalige nummer Que sí que no ) en zijn Melissa, zijn gisteren de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Olivia gekregen.

Lees meer...
Lied ‘Heracles gaat Europa in’ klaar!!!
zondag, 22 mei 2016 18:00

johnny bolk hercles single hoesHeracles Almelo heeft de ticket voor Europees voetbal te pakken!!! De uit Almelo afkomstige zanger Johnny Bolk had in 2012 al de hoop dat het ging gebeuren, maar helaas ging dat toen niet door. Het lied lag dus al op de planken en vandaag is het dan zover!!! Het lied kan nu weer van de plank af, het is werkelijkheid geworden….

Lees meer...
Brand in hotel artiestenreis.
zondag, 22 mei 2016 16:25

bodrumVele Nederlandse artiesten en fans, zitten de komende dagen in Bodrum (Turkije). De georganiseerde artiestenreis is zojuist opgeschrikt door een rookontwikkeling in het ‘La Blanche Island Bodrum’ hotel. Wat er precies gebeurt is, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Zanger Alex laat via zijn facebook weten;

Lees meer...
De Sterrenparade op TV; 22 mei.
zaterdag, 21 mei 2016 12:53

dspedwin20by20maritaIn De Sterrenparade kijken we terug op het jaar 2003 naar de Regiotap met optredens van: Normaal, Grad Damen en Reinhart ten Brink. Uit de actuele Sterrenparade zie je clips van: Dries Roelvink, Samantha Steenwijk, Hein Mighelbrink & Henri van Velzen, de Wannebiezz. De Superster is voor: Edsilia Rombley

Lees meer...
KERST MET DE KAST
zaterdag, 21 mei 2016 12:49

de kast kerstTerwijl de zomer net haar intrede heeft gedaan, gaat De Kast al weer de voorbereidingen treffen voor komende winter.  Het kon niet uitblijven, na de succesvolle jubileumtournee van afgelopen jaar gaat deze Friese popgroep wederom de theaters in. Kerst met De Kast is een meeslepend en sfeervol muziekprogramma voor de hele familie.

Lees meer...
Zoontje voor André Hazes Jr.
zaterdag, 21 mei 2016 08:03

andre hazes jr waarheidAndré Hazes jr. en Monique maakten vrijdag bekend een jongetje te verwachten, aldus Shownieuws gisteravond.  Een grote droom die uitkomt! “Wij zijn ontzettend gelukkig en dankbaar dat we een zoon verwachten”, zo laat André weten. Aan Shownieuws onthult de zanger ook dat zijn zoon André gaat heten.

Lees meer...
A.s. zaterdag start het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’.
vrijdag, 20 mei 2016 14:03

beste zangers van nederlandOp zaterdag 21 mei start het nieuwe seizoen Beste Zangers bij AVROTROS. Aanstaande zaterdag staat Sharon Doorson centraal. In dit seizoen doen Jeroen van der Boom, O’G3NE, Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson en René van Kooten mee.

 

Lees meer...
1 2 3 193