RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 17 (24 April 2016)

 

Andre Hazes Jr.
Wat Is De Waarheid (8)

 

Daniel Lohues
De Zunne En De Maon (6)

Jan Smit
De Hoeken Van De Kamer (3)

Marco Borsato & Matt Simons
Breng Me Naar Het Water (6)

Tamara Tol & Jaman
Je Bent Nog Mooier Dan Mooi ~ (5)

Wesly Bronkhorst
Allermooiste Glimlach (5)

 

Adriaan Drost
Al Regent Het Voor Jou (5)

Aina
Masker (4)

Dennie Christian & Eveline Cannoot
Dankjewel (6)

Edsilia
Als Jij Me Belooft (4)

Henk Damen/Nelis Leeman
Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (5)

Marlane
Door Jou Voel Ik Me Sterker (4)

Nick, Simon, Yentl En De Boer
Rome (8)

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (3)

Tino Martin
Hou Me Vast (3)

Vangrail
Naar De Zee (3)

 

3J’s
Spijt (2)

Bartholome
Jij Blijft Bij Mij (2)

Eddy Zoey
Kracht ~ (2)

Edwin Bos
Bloedmooie Vrouw (1) NIEUW

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (1) NIEUW

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (1) NIEUW

Helemaal Hollands
Wat Is Het Leven Zonder Vrienden (2)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (1) NIEUW

Jessica Malfait
Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud (1) NIEUW

Laroux
Lente (1) NIEUW

Maikel Boxem
Jij Speelde Een Spel Met Mij ~ (1) NIEUW

Nick Brinkhuis
Op En Neer ~ (2)

Rik Hoogland
Jammer (1) NIEUW

Rox Van Driel
Ticket Naar De Zon (2)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (2)

 

Aukje Fijn
Milonga (-) NIEUW

Dennis Wiltink
Sterker (-) NIEUW

Gerard Joling
Lieveling (-) NIEUW

Grad Damen
Dat Zal Ik Jou Echt Beloven (-) NIEUW

Gyna
Hemel Op Aarde (-) NIEUW

Harten 10
Machtig Mooi ~ (-) NIEUW

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (-) NIEUW

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (-) NIEUW

Wannebiezz
Als Je ’t Geluk Zoekt (-) NIEUW

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
VERRASSENDE BRABANTSE COMBINATIE LEVERT SWINGENDE ZOMERSINGLE AF
donderdag, 28 april 2016 23:10

johan jJohan Heeren en Zjosti (Joost van Ekeren) ontmoetten elkaar tijdens een carnavalsevenement in Roosendaal. Direct hierna spraken de heren af om samen een zomerse plaat op te gaan nemen. Het resultaat ‘Sexy Met MIJ’ is nu uit en door JC-Records op de digitale muziekmarkt gebracht.

Lees meer...
Kian Derry bied troost met single ‘’Dichterbij’’
dinsdag, 26 april 2016 13:31

wal 125x124 Std [379-586]Vlaamse zanger Kian Derry lanceert naar het succes van ‘’Ode aan Eddy Wally’’ zijn nieuwe single genaamd ‘’Dichterbij’’. Zijn single was al eerder dit jaar klaar, maar door het plotselinge overlijden van zijn grote idool Eddy Wally heeft Kian Derry ervoor gekozen om ‘’Ode aan Eddy Wally’’ opnieuw te lanceren.

Lees meer...
Op 1 mei presenteren ” De 2 W’s ” hun nieuwe single “Jij en Ik “
dinsdag, 26 april 2016 13:29
2 w's jij en ik bEen juweeltje wat de mannen gekscherend Tilburgse Palingsound hebben genoemd, dit omdat opnieuw het duo Marc Daniels en Arnold Jansen tekenen voor de tekst en muziek van dit feelgood liedje. “De 2 W’s”, vader en zoon, timmeren al ruim vijf jaar als duo aan de muzikale weg.  Na een gelegenheidsoptreden kwamen er zoveel positieve reacties dat er  gezocht werd naar passend repertoire.

Lees meer...
Noodweer teistert videoclip opnames van Joey Hartkamp
dinsdag, 26 april 2016 13:24

joey hartkamp dans met mne mee jpegOnlangs nam Joey Hartkamp de videoclip van zijn nieuwe vrolijke en zomerse single ‘Dans Met Me Mee’ op maar het had niet veel gescheeld of de opnames waren compleet in duigen gevallen.  “De dag begon prachtig met veel zon maar we waren nog geen uur bezig en het sloeg compleet om naar windkracht 7 en donkere wolken” aldus Joey. Het mocht de pret niet drukken voor de zanger en het productie team en er werd met man en macht gewerkt om de videoclip toch op te nemen.

Lees meer...
Hollands Glorie in Haaksbergen.
maandag, 25 april 2016 18:29

hollands Glorie Festival HaaksbergenEen Hollands Glorie Festival gaat de komende dagen in Haakbergen er voor zorgen, dat het een aantal dagen groot feest gaat worden. Op KINGSNIGHT (26 april) zullen Frank Van Etten, Ronnie Ruysdael, Zanger Rinus en Dutch Dance voor de muzikale klanken gaan zorgen. Op KINGSDAY ( 27 april) gaan dat Vinzzent, George Baker en Snollebolleks doen.

Lees meer...
The Bacon Factory in voorprogramma ENorm.
maandag, 25 april 2016 17:11

the bacon factoryVoor het Lonneker Live concert van ENorm op Koningsnacht morgen gaat de band The Bacon Factory het voorprogramma verzorgen. Lars Bolscher,  Wim Wielheesen,  Bram Leferink,  Rien Heerdink en Dennis Kamp starten het feest, dat om 19.00 uur is op het dorpsplein. De entree is GRATIS!

Lees meer...
Zanger Rinus blijft gewoon zingen.
maandag, 25 april 2016 16:45

rinus met romana op de scooterGisteravond verscheen er op zijn facebook pagina een bericht, dat Rinus ging stoppen met zingen. Hier blijkt nu niks van waar te zijn, zijn pagina zou gehackt zijn.

Lees meer...
Superster voor André Hazes Jr.
maandag, 25 april 2016 16:26

andre hazes jr waarheidElke week straalt er een nieuwe SUPERSTER aan de top van onze hitlijst in Overijssel. De SUPERSTER van deze week is André Hazes Jr met zijn single ; ‘Wat Is De Waarheid’.

Lees meer...
Nieuwe single Dennis van Dijkhuizen
maandag, 25 april 2016 16:19

dennis van dijkhuizen - ga maar naar die ander“Ga maar naar die ander”, dat is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen, die a.s. Donderdag  wordt uitgebracht.. Het is alweer de 17e single die van Dijkhuizen uitbrengt. Dennis van Dijkhuizen, o.a. bekend van “Onder je balustrade”, “Jij bent mijn hemel op aarde” en “Geef me nog een laatste kans”, kiest ook dit keer voor een lekkere volkse sound. “Ga maar naar die ander” is een lekker vlot nummer waarvan Dennis zelf de Nederlandse tekst heeft geschreven.

Lees meer...
‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever
maandag, 25 april 2016 16:12

marianne en jog=hn de bever album dat is de liefdeOp zondag 24 april ziet het album ‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever het levenslicht in Theater Aan de Parade in Den Bosch. Marianne Weber, inmiddels goed voor meer dan één miljoen geluidsdragers en John de Bever die furore maakt met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteren een uniek album. ‘Dat Is De Liefde’ bevat solostukken en duetten van Marianne en John.

Lees meer...
Kim Holland en Mark Rutte in videoclip Volkszangeres Samantha Steenwijk.
maandag, 25 april 2016 16:09

samantha steenwijk HetLevenIsZoMooi1500x1500_2Maandag kwam Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger.

Lees meer...
Het gaat weer goed met Carlo van Helemaal Hollands.
zondag, 24 april 2016 12:24

helemaal hollands espelo 700 dspEen drukke dag gisteren voor Helemaal Hollands. De heren hadden diverse optredens door heel het land en na het eerste optreden in Espelo (foto) dreigde het voor de rest van de avond niet goed te verlopen. Carlo kreeg plotseling te kampen met een niersteen aanval. Onderweg naar het tweede optreden in Heerhugowaard ging het erg slecht. Hij kon met deze pijn onmogelijk het podium op.

Lees meer...
Festival ‘De Beer Is Los’ groot succes!!
zondag, 24 april 2016 11:27

de beer DSC_2740 1000De eerste editie van het Festival ‘De Beer Is Los’ in Espelo / Holten. is een groot succes geworden. Duizenden bezoekers kwamen feesten met Di-rect, Bökkers, Helemaal Hollands, Harten 10, Vato Gonzalez, DJ Tim Little en Fortunate Son. Hieronder een kleine impressie >

Lees meer...
Typhoon zingt speciaal gecomponeerd nummer voor koningspaar op Koningsdag
zondag, 24 april 2016 11:10

‘Als je Stil Staat’. Dat is de titel van een speciaal gecomponeerd nummer dat de Zwolse zanger Typhoon komende woensdag op Koningsdag zal zingen voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima in Zwolle. Met zijn optreden op het Broerenkerkplein volgt Glenn de Randamie, artiestennaam Typhoon, de Dordrechtse zanger Nielson op, die vorig jaar in Dordrecht de muziek verzorgde voor het Koningshuis.

 

Lees meer...
Nieuwe single Catharina Hulters.
zaterdag, 23 april 2016 14:23

Catharina Hulters - je denkt toch niet [CDS] smallCatharina Hulters, een naam die bij de liefhebbers van het Nederlandse lied vast een belletje doet rinkelen. Na een zoektocht langs verschillende studio’s en het opnemen van een aantal singles die qua airplay goed scoorden, lijkt ze nu eindelijk haar plek gevonden te hebben. ‘Je denkt toch niet’ is geschreven door Jeff Weber die de afgelopen maanden de grote hits voor oa Sieneke, Willem Barth en verantwoordelijk is voor de klassieker ‘ Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.

Lees meer...
1 2 3 185