RTV Oost navigatie
11E JAARGANG – WEEK 48 – 22/11/2015

 

Henk Bernard
Ik hou nog steeds van jou (6)

 

3J’s
Samen door (4)

Ancora
Hoog in ’t noorden ~ (3)

Frans Duijts
Elise (4)

Harten 10
Hou me vast ~ (4)

Marco Borsato
Mooi (2)

 

Andre Hazes jr.
Niet voor lief (2)

Clouseau
Zin om te bewegen (2)

Johan Kettenburg
Mij krijg je niet stuk (4)

Mooi wark
Gien mens wet waorum (1) NIEUW

Nick & Simon
Met dank aan jou (2)

Pieter van der Zweep
Zal de liefde winnen (3)

Quincy
Zeg maar niets (2)

Rene Froger
Waarom wachten (4)

Sieneke
Het gat van de deur (5)

Stef Ekkel
Eenzaamheid ~ (6)

 

Chris Haverman
Een glimlach van jou (2)

Christa Kerdijk
Geef me nog een keer jouw liefde (2)

Dirk Meeldijk
Leef jij maar raak (2)

Ferry de Lits
Waar ga je heen (2)

Jeffrey Schenk & Marlayne
Heel even (1) NIEUW

Joey Hartkamp
Chic a bang bang (3)

Mick Harren
Ik lach zolang ik leef (3)

Ray van der Heiden
Veel te veel liefde (1) NIEUW

Sarah
Met gesloten ogen (2)

Susanna Veldmeijer
Ik heb genoeg van jou (2)

Vinzzent
Dat ik eventjes bij jou mocht zijn (2)

Wimmie Bouma
Gewoon even teveel ~ (2)

Xander de Buisonje
Ik hou van jou (3)

Yves Berendse
Droomvrouw (2)

Zipp
Zo bijzonder (3)

 

Driekes
Pak mijn hand (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Leef maar (-) NIEUW

Jeroen van der Boom
Overal waar ik ga (-)

Laura
Levenslang (-)

Lucas & Gea
Zou je gaan als ik je vroeg (-) NIEUW

Melanie Beense
Het gaat nog niet (-) NIEUW

Mike & Colin
Oog voor jou (-)

Peter Beense
Ik hou van jou (-) NIEUW

Re-play
Er is geen ander (-)

Tamara & Tom
Geloven (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Als de sneeuw 2 meter hoog is, meisjes pas dan heel goed op!!!!!
donderdag, 26 november 2015 19:13

john enter 2 meter“Als het gras twee kontjes hoog is, meisjes pas dan heel goed op’ ……..  een nummer van de Nederlandse band Hydra uit 1976, die toen een vierde plaats in de Nationale Hitparade behaalde.  Zanger John Enter heeft hier nu een winterse versie van gemaakt!

Lees meer...
Nieuwe single / clip RAYMON HERMANS “M’N FAVORIET”
donderdag, 26 november 2015 18:19

ramon hermans mijn fRaymon Hermans verrast met zijn nieuwe single “M’N FAVORIET” uit. Met de release van deze single mogen de fans dé opvolger van zijn hit-single “HYPNOSE” verwachten. “M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”.

Lees meer...
NIEUWE SINGLE DUO KNOTSGEK
donderdag, 26 november 2015 18:15

knotsgek smileyDuo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en “Op De Lange Latten” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single is getiteld “Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou” en past perfect in dit rijtje thuis.

Lees meer...
Henk Dissel krijgt Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’
donderdag, 26 november 2015 09:43

henk dissel party awardGisteravond kreeg Henk Dissel een enorme verassing. In het Brabantse dorpje Made kreeg hij de Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’ uitgereikt. De Party Awards vinden elk jaar plaats. Op basis van een vakjury en publieksstemmen wordt bepaald welke artiest in de prijzen valt.

Lees meer...
Kerstsingle van de Belgische Marco Kimsen
donderdag, 26 november 2015 09:40

Marco Kimsen-Hoes voorU kent ze wel, de Kerst hits die ieder jaar maar weer terug komen. Maar af en toe komt er weer een nieuwe hit om de hoek kijken. Dit jaar komt hij hoogstwaarschijnlijk van onze zuiderburen.
Marco Kimsen “Ik wil met kerst niet alleen zijn”  Een cover van de wereldhit van Elvis en Mud ” Lonely This Chistmas”

Lees meer...
John de Bever wint Party Award!
donderdag, 26 november 2015 09:38

john de bever concert 2016Woensdagavond 25 november wint John de Bever een Party Award! Tijdens een feestelijk presentatie wordt zijn single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ verkozen tot ‘Populairste Party Single’ van 2015! Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de bijbehorende videoclip inmiddels meer dan 1.000.000 keer is bekeken.

Lees meer...
Ronnie Ruysdael totaal overdonderd door Oeuvre Award
donderdag, 26 november 2015 09:10

ronnie oe award klRonnie Ruysdael heeft gisteravond een Oeuvre Award mogen ontvangen tijdens de Party Awards. In een uitverkochte Korenbeurs in Made staan honderden mensen te wachten op de prijsuitreikingen aan hun idolen. Totdat zijn naam wordt genoemd heeft Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, geen flauw idee waarom hij  naar deze avond is gelokt.

Lees meer...
Heineken Music Hall concert voor Miss Montreal.
donderdag, 26 november 2015 09:04

missmontreal6682abymaritaHet zijn mooie tijden voor Miss Montreal. Sanne zit in The Voice of Holland, de eerste editie van ons eigen festival Bierpop was een succes, de nieuwe single Love You Now is uit en nu een nieuwe verrassing! Ze zullen namelijk op 22 april 2016 een solo concert geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam!

Lees meer...
Gordon heeft zijn fans niet dankzij de steun van de radio!
woensdag, 25 november 2015 21:57

gordon1879maritaGordon werd vanmorgen wakker met een heerlijk eigen liedje. Dit liedje werd volgens hem niet of nauwelijks gedraaid op de radio, iets waar we als artiesten in Nederland al jaren tegen aan lopen. Godon; : ” Een paar figuren in Hilversum hebben de macht en bepalen wat er wel of niet gedraaid wordt. Het is vechten tegen de bierkaai, spijtig ook voor al die artiesten die nu nog hun carrière moeten opbouwen en dus geen schijn van kans maken.

Lees meer...
VROEGE VOGEL TICKETS DUTCH VALLEY UITVERKOCHT
woensdag, 25 november 2015 19:04

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de vroege vogel tickets van het gezelligste feest van Nederland gisteren binnen 2 uur hun weg vonden. Daarmee werden de verwachtingen van de organisatoren ruimschoots overtroffen. Projectleider Rob Bout is er beduusd van: ‘ Dit hebben we niet eerder meegemaakt en zijn blij verrast met vertrouwen dat de fans in het event stellen.

Lees meer...
BOB VISSER’s debuutsingle ANGELINA
woensdag, 25 november 2015 18:50

bo visser angWat begon als hobby en geintje is voor de 35-jarige uit Doetinchem afkomstige Bob Visser plots serious business geworden! Het resultaat hiervan is de release van zijn debuutsingle ‘Angelina’ dat verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade.

Lees meer...
Kerstkind Theodoor schrijft zijn eigen Kerstsingle
woensdag, 25 november 2015 18:46

Theodoor - Zo Mooi Moet Kerstmis Zijn voor hoesDe populaire jonge zanger Theodoor uit Leiden is geboren op 24 december en heeft altijd al de wens gehad om een eigen Kerstlied op te nemen. Hij heeft de stoute schoenen aangetrokken en samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis een Kerstsingle geschreven.

Lees meer...
Rob van Daal & William Burg gaan voor het Allermooiste Kerstfeest !
woensdag, 25 november 2015 18:44

Rob-en-WilliamvEen bijzondere tijd is de tijd voor een bijzonder duet, Rob van Daal & William Burg lanceren via Rood-Hit-Blauw de kerst-single “Het Allermooiste Kerstfeest”  Een bijzonder lied over een gezellig Kerstfeest met vrienden en Familie is zeker het beluisteren waard, een prachtig bijhorende clip is opgenomen en zal gaan meedraaien op de bekende clipstations!

Lees meer...
O’G3NE ambassadeur van stichting ALS Nederland.
woensdag, 25 november 2015 18:40

og3ne_cold_hrDe populaire meidengroep O’G3NE gaat zich als ambassadeur structureel inzetten voor het vergroten van de bekendheid van de dodelijke spier- en zenuwziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) en het werven van fondsen voor Stichting ALS Nederland om daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte en het verhogen van de kwaliteit van zorg en leven van mensen met ALS mogelijk te maken.

Lees meer...
Kerstsingle Johan Kettenburg
woensdag, 25 november 2015 18:38

Johan Kettenburg - hoes Verdriet met Kerstmis 1Johan Kettenburg brengt een mooie Kerstsingle uit “Verdriet met Kerstmis” geschreven door Jeroen Englebert. Johan heeft 14 september het Sena Demopanel 2015 gewonnen tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Volkszanger Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld.

Lees meer...
1 2 3 139