RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 43 (23 Oktober 2016)

 

Pascal Redeker
Voor Mij Alleen (10)

 

André Hazes Jr.
He Ouwe (8)

Corry Konings
Ole Ola (8)

Frans Bauer
Een Beetje Verliefd (5)

Henk Bernard
Een Zigeuner Wil Dansen (4)

Jannes
Kom Drink ’t Laatste Glas Met Mij (8)

 

Ancora
Dronken Van De Liefde ~ (3)

Django Wagner
Laat Me Lachen (2)

Dries Roelvink Feat. Gypsy Bros.
De Zomer Is Er Weer Vandoor (5)

Henk Dissel
Bijna (4)

Jaman
Blijf Bij Mij De Hele Nacht ~ (2)

Jan Smit
Jij Laat Mij Niet Slapen (6)

Jeroen van der Boom
Lach (4)

Martin Dams
Alandra ~ (7)

Sieneke
Donkere Dagen (6)

Tessa Boomkamp
Onze Boerderij ~ (3)

 

Alwie Kroeze
Noaber ~ (1) NIEUW

Antoon Wolters
Zodra Ik Haar Zie ~ (3)

Dani Vermeulen
Ben Je Klaar Om Met Me Mee Te Gaan (3)

Frank & Mirella
die mooie tijd (1) NIEUW

Frank van Etten
Voor Jou Is Mijn Hart Nu Gesloten (4)

Gordon & Gerard Joling
Niemand Mag Alleen Zijn (3)

Maikel Dokter
Het achtste wereldwonder ~ (1) NIEUW

Marco de Hollander
Samen Met Jou (2)

Matthijs Koning
Ik Wil Je Kussen (2)

Peter Beense
Voor Geen Goud (1) NIEUW

Pieter van der Zweep
Ik Laat Me Gaan (1) NIEUW

Ronnie Ruysdael
Oktober (5)

Stephanie Struijk
De Rivier (3)

Twan Lijten
Ga Maar Weg (5)

Wolter Kroes
Formidabel (1) NIEUW

 

Dennis Jones
Ondersteboven (-)

Femke Hengeveld
1000 Bange Nachten (-) NIEUW

Frits Van Der Vorst
Alleen Maar Jij ~ (-) NIEUW

Kees Versluys
Eindeloos Mooi (-)

Maurice Fermont
Ik Ga Leven (-)

Mieke & Luc van Meeuwen
Volle Maan, Een Sterrenhemel (-) NIEUW

Nick & Simon feat. Laura
Hartenstrijd (-) NIEUW

Paul de Leeuw
Stiekem Liedje (-) NIEUW

Ramon Beense
Jij En Ik (-) NIEUW

Rene Froger
Als Je Me Lief Hebt (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Sandra Timmerman verrast met levenslied!
dinsdag, 25 oktober 2016 15:35

sandra-timmerman-ik-moet-jeZangeres Sandra Timmerman verrast met eerste eigen levenslied ‘Ik moet je laten gaan’. Levensliedschrijver Henny Thijssen schreef een prachtig lied voor de dochter van het legendarische duo Gert & Hermien. ‘Na een jarenlange muzikale ontdekkingstocht en mooie ervaringen was het eigenlijk een idee van mijn kinderen om een Nederlandstalige single uit te brengen. Sandra presenteerde haar single tijdens de jubileumshow van Henk Wijngaard vorige week in Geesteren. 

Lees meer...
Feestduo Tsjonge-jonge lanceert haar nieuwe CD: “ Ons Brabant “
dinsdag, 25 oktober 2016 15:29

tsjonge-jonge-ons-brabant-hoesfotoHet steeds bekender wordende Feestduo Tsjonge-jonge heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe CD:  “ Ons Brabant “.  Na enkele puur carnavalsnummers, zoals, Olliedegalliedunallieenok , Olifantenpolonaise en Kruikske Jonge Klare, hebben ze nu een feestnummer wat het hele jaar toepasbaar is!

Lees meer...
3JS komen met ‘ Acoustic Christmas Volume 2’
dinsdag, 25 oktober 2016 15:06

3js-ac-vol-2Gistermiddag hebben de 3JS via een Facebook livestream laten weten dat op 25 novemberAcoustic Christmas Volume 2 verschijnt. De eerste single van het album, getiteld Spirit of Christmas, is een samenwerking met zangeres Elske DeWall en verschijnt op vrijdag 11 november. Op het album staan tien Engelstalige tracks in een country/folk-stijl waarvan er zeven door de 3JS zelf geschreven werden.

Lees meer...
VROLIJKE NOOT VAN ZANGERES MARLANE IN “LACH EN LEEF”.
maandag, 24 oktober 2016 18:13

marlane-lach-en-leef-hoes-voorzijdeGlimlachen roept meestal een positief gevoel op bij mensen waar je tegen lacht. Het is een uiting van blijdschap, opluchting en kan verzachtend werken bij spanning. Belgisch onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld 20x per dag glimlachen of luid lachen. Lachen doet goed, ontspant lichaam en geest, en geeft een bevrijdend gevoel.

Lees meer...
Joki Beerendonk brengt een ontroerende single op de markt
maandag, 24 oktober 2016 17:24

joki-slaap-zacht-02-tekstOp 4 november 2016 speelt Joki Beerendonk in De Unie te Rotterdam haar 11de solovoorstelling ‘Naakt’. Joki brengt cabaret met de Amsterdamse tongval, dat vernieuwend, eigenwijs en innemend is.  Zij pelt de lagen van haar verleden en gaat op zoek naar de naakte waarheid. 13 mooie kleine liedjes afgewisseld met persoonlijke verhalen.

Lees meer...
Duo Picobello stopt.
zondag, 23 oktober 2016 16:51

dou picobelloGert & Betsy kondigen het einde aan van duo Picobello . Dreigementen heeft hen doen besluiten te gaan stoppen. Lees het verhaal >

Lees meer...
Bijna 40 jaar De Havenzangers.
zondag, 23 oktober 2016 14:43

havenzangers 20 want als de zonDe Havenzangers werden opgericht in 1977. Niet alleen bekend in Nederland, maar ook heeft het duo in de Verenigde Staten en Canada getoerd. Bekende nummers zijn o.a.  Greetje uit de polder, Daar bij de waterkant, ’s Nachts na tweeën en natuurlijk Trouw niet voor je veertig bent. In 2007 gingen de zangers Henk Pleket en Willem Mulder solo verder. In 2008 begon Willem Mulder een nieuw duo samen met zijn zoon Wesley onder de naam Mulder & Mulder. Vader en zoon Mulder gingen in 2015 verder als de (nieuwe) Havenzangers onder de naam Havenzangers 2.0.

Lees meer...
Drummer Die Flippers overleden.
zondag, 23 oktober 2016 14:25

die-flippersDe drummer van de populaire schlagerband Die Flippers,Manfred Durban, is overleden. Hij stierf afgelopen vrijdag op 74 jarige leeftijd. Het Schlagertrio Flippers met de zangers Olaf Malolepski, Bernd Hengst en drummer Manfred Durban gaf eind 2010 hun afscheids tournee, na meer dan 40 jaar te hebben opgetreden. Ook in Nederland was het trio erg bekend.

Lees meer...
Nieuwe single Sandra Timmerman.
zaterdag, 22 oktober 2016 15:22

sandra-timmerman-ik-moet-je‘Ik moet je laten gaan’ is is de nieuwe single van Sandra Timmerman. De tekst is van Henny Thijssen en het nummer is geproduceerd door Music Farm in opdracht van Sandra Timmerman.

Lees meer...
Nieuwe single Pieter van der Zweep.
zaterdag, 22 oktober 2016 14:08

pieter-van-der-zweep-ik-laat-me-gaanDe allernieuwste single van Pieter van der Zweep heet ‘Ik Laat Me Gaan’ en is afkomstig van het debuutalbum ‘Dichterbij’.

Lees meer...
De Sterrenparade op Tv van 29 oktober.
zaterdag, 22 oktober 2016 13:56

dspedwin20by20maritaHits van toen & nu komen morgen voorbij in De Sterrenparade TV.  Uit de Regiotap van 2003 zie je clips van: Jaques Herb, Busted, Eddy Willemsen en Fragment. Uit de huidige Sterrenparade zie je clips van: Wesley Klein, Vangrail, Mannes, Youri Sprenkels en Pascal Redeker.

Lees meer...
Mega Piraten Festijn Deventer.
zaterdag, 22 oktober 2016 13:40

mpf-deventer-2016Volgende week zaterdag staat de grote Mega tent van het Piraten Festijn in onze provincie. In Deventer zullen diverse artiesten zorgen voor een MEGA avond, waaronder Wolter Kroes, Ancora, Vinzzent, Jannes, Thomas Berge en vele vele anderen. De Sterrenparade heeft vrij kaarten voor de bezoekers van deze website. >

Lees meer...
DUITS GOUD VOOR JAN SMIT!
zaterdag, 22 oktober 2016 13:28

klubbb3fullsizerenderGisteravond tijdens de gloednieuwe Duitse TV show ‘SchlagerBooom’ werd KLUBBB3 -het schlagertrio waar Jan deel van uit maakt- verrast met een gouden award voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum ‘Vorsicht Unzensiert’. Een prestatie die met recht uniek genoemd mag worden! Wat begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een heuse mediahype.

Lees meer...
Ongelukje bij clipopnames Harten 10.
vrijdag, 21 oktober 2016 16:54

harten-10-clip-opnames-foto-marita-steggink-400h10Volgende week komt het duo Harten 10 met een nieuwe single genaamd ‘Beetje bij mij’. Gisteren vonden de opnames voor de bijbehorende clip plaats in het Overijsselse Vasse. Na een volledige draaidag, die geweldig verliep, was het einde erg pijnlijk voor zanger Martien van het duo. Hij kwam namelijk lelijk ten val tijdens een rit op een paard. De bewegende beelden blijven privé, maar hieronder (bij lees meer) ziet U de foto….. net op het ‘juiste’ moment.

Lees meer...
GEBROEDERS KO – “HAAR NAAM IS LOLA”
vrijdag, 21 oktober 2016 16:03

gebroeders%20ko%20-%20haar%20naam%20is%20lolaGebroeders Ko zijn al jaren de populairste feest act van Nederland. Dit najaar lanceren hun aanstekelijke nieuwe feestsingle Haar Naam Is Lola. Het is weer een herkenbaar uptempo Gebroeders Ko nummer. Door de tekst gecombineerd met hun welbekende feestmuziek zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken , waardoor heel feestend Nederland weer plat kan gaan voor deze single.

Lees meer...
1 2 3 240