2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Jordy van Vilsteren dichterbij eigen stijl
zaterdag, 21 oktober 2017 15:38

Jordy van Vilsteren heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht. Alle liedjes vond hij mooi, maar ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ is stiekem toch zijn favoriet. Daarom moest de nieuwe single in diezelfde stijl zijn.

Lees meer...
De veelkleurige Henk Westbroek doet een ´boekje open´.
zaterdag, 21 oktober 2017 15:24

De veelkleurige Henk Westbroek doet een ´boekje open.´ De langverwachte geautoriseerde biografie van Henk Westbroek gaat in het weekend van 28 oktober verschijnen. Het boek is in nauw overleg met de hoofdpersoon geschreven door journalist Martin Groenewold en leest als een schelmenroman.

Lees meer...
Nieuwe single Vangrail.
vrijdag, 20 oktober 2017 18:02

‘Zoveel meer’ (met tekst van Han Kooreneef / muziek: Raynaud Ritsma / Edwin de Groot) is de nieuwe single van Vangrail. De single is afkomstig van het meest recente album ‘Laat De Muziek Aan’.

Lees meer...
Grote drukte in de Cadeautjesfabriek!
vrijdag, 20 oktober 2017 17:53

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat staan alle pieten weer paraat. De vele cadeautjes moeten voor 5 december uit de cadeautjesfabriek zijn,
want alle kinderen groot of klein vinden cadeautjes krijgen fijn. Zing en dans dus mee met dit lied van Pedro & Banketpiet,  zodat je op 5 december van je cadeautjes en het feest geniet. >

Lees meer...
Kerst met De Kast.
vrijdag, 20 oktober 2017 17:45

Het is nog geen december, maar het wordt nu tijd dat De kast zich gaat voorbereiden op ‘Kerst met De Kast., Zie hieronder het tourschema van dit jaar en de sites waar je de kaarten kan kopen. De band maakt later bekend wie hun special guest is.

Lees meer...
Dikdakkers gaan gewoon door!!!!!
vrijdag, 20 oktober 2017 17:45

Actiegroep de Grauwe Eeuw heeft aangifte gedaan tegen muziekpodium TivoliVredenburg in Utrecht. Reden was een kinderfeestje waarbij de kleintjes als cowboys en indianen verkleed gingen. Ja, en dat is discriminatie natuurlijk. Donkere wolken pakken zich samen boven het muzikale duo De Dikdakkers, die hun grootste hit scoorden met…. Inderdaad… cowboys en indianen.

Lees meer...
Nieuwe single William Burg.
vrijdag, 20 oktober 2017 17:11

William Burg zou het zo weer over doen.

Lees meer...
Het Feestteam weet het even niet meer.
vrijdag, 20 oktober 2017 16:48

Het Feestteam weet het even niet meer, Waar Zijn Die Schoenen Dan?

Lees meer...
André Boekel na 11 jaar solo
vrijdag, 20 oktober 2017 16:16

Na 11 jaar in een trio te hebben opgetreden, gaat André Boekel verder als solozanger. Met zijn nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ stapt hij over van de feest- en après-ski muziek naar de Nederlandse popmuziek.

Lees meer...
Miss Montreal komt met nieuwe EP ‘Again’.
vrijdag, 20 oktober 2017 16:01

Sanne is na 10 jaar weer terug gegaan naar de plek waar ze haar debuutalbum heeft opgenomen. De keuze om naar Portugal te gaan om te schrijven was toendertijd bijna een vlucht en uit noodzaak geboren, maar nu, 10 jaar later, heeft ze een betere state of mind: ze is een gevestigd artiest met hits en uitverkochte shows.

Lees meer...
Wie maakt HET PERFECTE PLAATJE?
vrijdag, 20 oktober 2017 15:22

Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan en proberen ze hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen. Elke aflevering staan twee specialisaties centraal en daarmee komen de meest uiteenlopende aspecten uit het fotografievak aan bod.

Lees meer...
CD box Normaal vanaf 11 november te koop.
vrijdag, 20 oktober 2017 15:13

Op 11 & 12 november presenteert Centertainment de Deluxe Normaal box Oerend hard – De Bokse Vol 74-84 op de Mega Platen en CD Beurs / Jaarbeurs te Utrecht.

Lees meer...
Geboren Om Met Jou Te Vrijen
vrijdag, 20 oktober 2017 15:02

De nieuwe single van Helemaal Hollands heet ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’. Bekijk de clip …… dan zie je wie de heren bedoelen >

Lees meer...
Onvervalst genieten van pop in je moerstaal!
vrijdag, 20 oktober 2017 14:50

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit…

Lees meer...
Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief!
woensdag, 18 oktober 2017 19:54

Vandaag, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. ‘Wij zijn Lief!’ bestaat uit Tecula, Emma, Anne en Fleur.

Lees meer...
1 2 3 343