RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 30 – 19/7/2015

 

Guus Meeuwis
Jij bent de liefde (6)

 

Ali B ft Ruben Annink
Terwijl jullie nog bij me zijn (4)

Frans Duijts
Ik laat je nooit meer gaan (5)

Henk Damen
Ik heb zo’n gevoel (6)

Jayh
Je lijkt op iemand (5)

Jeroen van der Boom
Mag ik dan bij jou (3)

 

Adriaan Drost
Kleur aan de wereld (6)

Andre Hazes jr.
Leef (2)

Henk Bernard
Wees nou ‘ns lief (1) NIEUW

Jaman
Oh Leilah ~ (6)

Marco de Hollander
Jij bent de leukste (3)

Rowwen Heze & Normaal
Gries (1) NIEUW

Samantha Steenwijk
Proost op het leven (6)

Stef Ekkel
Geniet van het leven ~ (4)

Thomas Berge
Leef je uit ~ (1) NIEUW

Tino Martin & Dries Roelvink
Plaatje van een vrouw (4)

 

Bart & Alex
Vriendschap (1) NIEUW

Belinda Kinnaer
Dit is het moment (2)

Danny Temming
Fenne (2)

Dennis Jones
Doosje vol met liefde (2)

Dirk Meeldijk
Waarom laat je mij alleen (2)

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (3)

Joey Hartkamp
Hoor je m’n hart (2)

Joey Kramer
Lekker ding (1) NIEUW

Johan Bouquet
Vrije jongen (2)

Kast
Neem me zo (2)

Mike van Dijk
Zolang dat jij van me houdt ~ (2)

Peter Beense
365 dagen feest (1) NIEUW

Thom Coppens
Wij samen nog heel even (2)

Triple
Voel je mijn hartslag (1) NIEUW

Yoeri L’Abee
Het leven lacht mij toe (1) NIEUW

 

Frank van Etten
Dans Laila dans (-) NIEUW

Franky & Johnny
De liefde (-) NIEUW

Glenn de Koning
Het is tijd (-) NIEUW

John West
Laat je gaan (-) NIEUW

Mark Rijs
Ga met me mee (-)

Rinus Ponsen
De hele nacht (-) NIEUW

Roel van der Wielen
Hey nana (-) NIEUW

Rowena
Laat me even (-) NIEUW

Sander Kwarten
Verliefd (-) NIEUW

Sidney Bischoff
Gipsy lady (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Nieuwe single De Romeo’s.
woensdag, 29 juli 2015 14:59

de romeros vrienden voor het leven Davy, Chris en Gunther staan als De Romeo’s al ruim tien jaar op de planken en zijn ze in België erg beroemd. In 2011 hebben ze een volledig Nederlandstalig album uit gebracht. Hier kennen we uit onze eigen hitlijst De Sterrenparade vooral ‘Deze is voor Julia’ en het duet met Jan Smit ‘Zingen, Lachen, Dansen’.

Lees meer...
Hein Simons Exclusief bij Startup Events
woensdag, 29 juli 2015 14:40

hein simonsPer 1 augustus 2015 zal Startup Events de exclusieve boekingen gaan verzorgen voor de levende legende Hein Simons, de man van 60 miljoen geluidsdragers. Op 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Hier zal veel aandacht aan worden besteed via de Duitse en Nederlandse media. Zo zal hij te gast zijn in het populaire ARD programma ‘Immer wieder Sontag’ en tal van radio en Tv shows in heel Europa.

Lees meer...
Opnames Jubileum-album Henk Wijngaard in de Startblokken
woensdag, 29 juli 2015 14:33

henk wijngaard Marita Steggink  @ DSC_870738 jaar na het uitkomen van “Met de vlam in de pijp” en vele hits later keert Henk Wijngaard terug in de Telstar studio’s van Johnny Hoes. Volgend jaar zit Henk 40 jaar in het vak en komt er in mei/juni 2016 een spiksplinternieuw album uit. Dick van Altena gaat de CD voor Telstar produceren.

Lees meer...
Heel Holland weer met de ‘Handjes’ omhoog!
woensdag, 29 juli 2015 14:20

GlennvanDijkDJKinkiSminkiHandjesZomerRemix_2Na de hype van afgelopen winter van feestduo Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki, brengen ze nu een echte zomerse versie! Ze zijn de nasleep van afgelopen winter nog steeds aan het verwerken. Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki zijn nog steeds onder de indruk van het succes van hun ‘Handjes’. “Nog steeds word overal onze feestplaat gedraaid” verteld Glenn van Dijk vol trots. 

Lees meer...
Optreden vanaf een balkon.
dinsdag, 28 juli 2015 18:31

ancora4625-140maritaAncora en René Karst zullen morgen een optreden gaan verzorgen vanaf het balkon van Taveerne in Steenwijk.  Om 22.00 uur begint het eerste optreden. Op het plein zullen bankstellen staan, om zo ook zittend van het optreden te kunnen genieten.

Lees meer...
VEEL NEDERLANDS TALENT OP HUNTENPOP 2015
maandag, 27 juli 2015 13:03

huntenpop 2015 klTommy Ebben, Emil Landman, Bells Of Youth, Daimy Lotus Robbing Banks en de Achterhoekse Band Competitie winnaars Marlot en de Boetners zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop. Eerder werd al bekend dat o.a. UB40, Within Temptation, Miss Montreal, Bökkers, Typhoon en Novastar naar het DRU Park komen op vrijdag 14 & zaterdag 15 augustus.

Lees meer...
Zwarte Cross 2015
maandag, 27 juli 2015 12:27

zc © ByMarita 2015De Zwarte Cross heeft ook dit jaar weer een bezoekersrecord gehaald: 197.450 bezoekers kwamen naar het festival in Lichtenvoorde. Het evenement is tot nu toe zonder enige calamiteiten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Alleen maar vrolijke mensen, het festivalterrein ligt er vanaf vanochtend weer geweldig bij en de sfeer is geweldig. Wat was het een fantastisch weekend.”

Lees meer...
Nieuwe single Guus Bok
zondag, 26 juli 2015 21:27

guus bok op het strandNederpop met originele teksten en een moderne sound, dat zijn de liedjes van de uit Ridderkerk afkomstige Guus Bok. Zijn muziekleraar van de middelbare school raadde hem destijds aan om te gaan zingen. In het Tv-programma “Op Zoek Naar Joseph” komt hij erg ver en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”.

Lees meer...
JEFFREY HEESEN ZET SUCCESKOERS VOORT
zondag, 26 juli 2015 20:21

jeffrey heesen - de wereld is van onsJeffrey Heesen mag met recht de “coming man” van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van het SBS programma “Bloed Zweet & Tranen”. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey. Zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” sloeg in als een bom met diverse TV optredens én een optreden tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA tot gevolg.

Lees meer...
Frans Duijts is onze nieuwe SUPERSTER.
zaterdag, 25 juli 2015 10:31

frans duijts ik laat je nooit meer gaanBovenaan onze hitlijst van Overijssel, straalt elke week een nieuwe SUPERSTER. Voor de komende week gaat deze hoogste positie naar Frans Duijts met zijn single ‘Ik laat je nooit meer gaan’.

Lees meer...
De Sterrenparade op TV morgen.
zaterdag, 25 juli 2015 09:29

dspedwin20by20maritaIn ons Muziekprogramma ‘De Sterrenparade’ zit de beste muziek van eigen bodem. In de aflevering van morgen, zijn opnamen uit een aflevering van de Regiotapclub van 11 november 1998 te zien van ; Guitar Ray & the Rythm Dukes, Flippen en Sandra Vanreys. Uit de huidige Sterrenparade hitlijst, zie je clips van

Lees meer...
Bart van Dishoeck ; We knallen door!
vrijdag, 24 juli 2015 19:18

BartvanDishoeckWeknallendoorDe naam Bart van Dishoeck zal u wellicht niet meteen iets zeggen. Toch is de kans dat u Bart al ooit tegen bent gekomen aanzienlijk. Als DJ Bart heeft hij namelijk al op elke denkbare locatie in Nederland en ver daar buiten de tent op zijn kop gezet. Bovendien is Bart al diverse malen uitgeroepen tot Populairste Party DJ van Nederland.

Lees meer...
Nieuwe single Tamara Tol.
vrijdag, 24 juli 2015 14:18
Print

.

Tamara Tol staat bekend om haar vrolijke en zonnige karakter. Haar nieuwe single “Dan Gaan We Dansen” is geproduceerd door Harald Queens en is een vrolijke plaat geworden waarmee de voetjes weer van de vloer kunnen. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
Clip Jeffrey Heesen.
vrijdag, 24 juli 2015 14:16

jeffrey heesen - de wereld is van onsJeffrey Heesen is druk bezig met het opnemen van nummers voor zijn nieuwe album dat eind dit jaar zal verschijnen. Na “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” verschijnt nu zijn swingende nieuwe single “De Wereld Is Van Ons”. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen. 

Lees meer...
Kevin Smit zoekt jou foto’s met je echte vrienden en/of vriendinnen!!!
vrijdag, 24 juli 2015 14:02

Kevin Smit persVoor de videoclip van Kevin Smit zijn nieuwe single ‘Echte vrienden’ zijn we op zoek naar foto’s van jou waar je met je beste vriend / vriendin / broer / zus op staat. Wil jij kans maken om in de nieuwe videoclip terecht te komen: stuur dan je foto in hoge resolutie naar info@kevinsmit.nl, zet er wel de namen van de personen op de foto bij alsjeblieft.

Lees meer...
1 2 3 102