RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 21 (22 Mei 2016)

 

Edsilia
Als Jij Me Belooft (8)

 

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (4)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (5)

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (7)

Tino Martin
Hou Me Vast (7)

Wesly Bronkhorst
Allermooiste Glimlach (9)

 

3J’s
Spijt (6)

Aukje Fijn
Milonga (4)

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (5)

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (5)

Samantha Steenwijk
Het Leven Is Zo Mooi (2)

Stephanie Struijk
Dromen Van De Zon (2)

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (4)

Vangrail
Naar De Zee (7)

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (3)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (6)

 

Danny Poppinghaus
Kom Eens Hier (1) NIEUW

Dennis Van Dijkhuizen
Ga Maar Naar Die Ander ~ (1) NIEUW

Dries Roelvink
Door Jou Is Het Weer Zomer (1) NIEUW

Eddy Zoey
Kracht ~ (6)

Gerard Joling
Lieveling (3)

Grad Damen
Dat Zal Ik Jou Echt Beloven (3)

Harten 10
Machtig Mooi ~ (4)

Hein Migchelbrink & Henri Van Velzen
Spitfires Medley ~ (2)

Joey Hartkamp
Dans Met Me Mee (1) NIEUW

Laroux
Lente (5)

Lenie Gerrits
Zoals Vroeger ~ (2)

Peter Beense
Ik Voel Me Heerlijk (1) NIEUW

Pieter van der Zweep
Dansen (1) NIEUW

Robert Leroy
Jouw wil is wet (1) NIEUW

Wannebiezz
Als Je ’t Geluk Zoekt (3)

 

Dana Winner
Ik Laat Je Nu Maar Gaan (-) NIEUW

Danny de Munk & Django Wagner
Wij Met Z’n Twee (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Geluk (-) NIEUW

Frans Duijts
Mooiste In Je Leven (-) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (-) NIEUW

Jan van Est
Nu Loop Je Mij Voorbij (-) NIEUW

Patrick Willemse
Zeg Mij Niet (-) NIEUW

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (-) NIEUW

Raymon Hermans
Fenomeen (-) NIEUW

Rowwen Heze
Kameel Van De Peel (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
TT Assen met HEEL VEEL muziek!!!
dinsdag, 24 mei 2016 18:54

tt festival assenVeel, heel veel muziek staat er op het programma van de TT Asssen 2016. Van 22 t/m 25 juni zijn er op 9 pleinen 11 podiums. O.a Mooi Wark, Roel van Velzen, Dennie Christian, Henk Bernard, Frans Duijts, Sieneke, Mental Theo, Snollebollekes, Marcelino Wunderlich, Pappa di Grazzi, Melrose, Lil’Kleine, DJ Timmie, Stonegood, Lucas & Gea, Mister Polska en vele anderen.

 

Lees meer...
Superster voor Edsilia Rombley bij RTV OOST.
dinsdag, 24 mei 2016 18:34

edsilia als jij meNa enkele weken in de eigenwijze hitlijst van RTV OOST te hebben gestaan, heeft de single ‘Als Jij Me Belooft’ van Edsillia Rombley deze week de hoogste positie behaald in onze lijst. Sta je op die plek, dan krijg je de titel ‘Superster’.

Lees meer...
Nieuwe single Gino Verano.
dinsdag, 24 mei 2016 14:27

gino verano geen zomerZanger Gino Verano uit Wieze weet wat hij wil en dat bewijst hij met een ijzersterke nieuwe single met als titel “Geen Zomer Zonder Jou”.  De bekende producer Lex De Groot zorgde voor een zeer moderne productie en Gino schreef zelf de tekst. Het is echt een “feelgood” nummer geworden dat de zomer van 2016 alvast prachtig aankondigt.     

Lees meer...
Hans Jagers en Giovanni van Mill ‘Je leven lang’-
dinsdag, 24 mei 2016 14:22

hans Je leven lang (Cover)De nieuwe single van Hans Jagers is uit. Hans die al eerder verschillende singles en een duetten album uitbracht. Komt nu met de single  ‘Je leven lang’ in samenwerking met Giovanni van Mill. ‘Je leven lang’ is een ballad met een uniek onderwerp namelijk autisme. De single is geschreven en geproduceerd door Kevin Timmermans. Mede door deze single hopen Hans en Giovanni meer aandacht te krijgen voor autisme.

Lees meer...
Nieuwe single Helen Liebers doet verlangen naar de Griekse stranden
dinsdag, 24 mei 2016 14:14

helen persHelen Liebers is geboren en getogen in Groesbeek Al in haar jeugd stond vast dat muziek haar leven zou gaan bepalen. Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader Wim Liebers was de frontman van het bekende orkest The Sunstreams. Vanaf haar 12e jaar maakte zij deel uit van het trio The Moonlights.

Lees meer...
John Enter op zoek naar betekenis van Hoenapaloe bij nieuwe single
dinsdag, 24 mei 2016 14:07

John Enter - HoenapaloeWie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende “Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica – 3FM en BNN. Ook met zijn winterhit “Als het sneeuw twee meter hoog is” wist deze zanger/entertainer menig hitlijst te behalen in Nederland en Vlaanderen.

Lees meer...
Nieuwe single van Die Spatzl
dinsdag, 24 mei 2016 14:03

 

Die SpatzlVorig jaar op 28 november 2015 jl. waren „Die Spatzl“ deelneemsters aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Alvorens hun deelname werden hun muzikale nummers beoordeeld door een gerenommeerde jury om te horen of deze nummers daadwerkelijk finale waardig waren.

Lees meer...
Harm Wolters erg geschrokken na brand hotel.
dinsdag, 24 mei 2016 12:54

ancora nwAfgelopen zondag kon de redactie van De Sterrenparade al diverse meldingen brengen n.a.v. de brand in het hotel waar diverse artiesten en fans verbleven tijdens de muziekreis in Turkije. De schrik zat er behoorlijk in, ook bij Ancora zanger Harm Wolters, die een verslag op zijn facebook pagina schreef.

Lees meer...
O’G3NE zorgt voor kippenvel, tranen.. en nummer 1!!!
maandag, 23 mei 2016 23:58

ogene clownIn de allereerste nieuwe aflevering van De Beste Zangers, koos Sharon Doorson O’G3NE als winnaar met hun nummer ‘Clown’. Vandaag stonden de dames op 1 in de Itunes lijst. Bekijk het nummer >

Lees meer...
Joey Hartkamp, SMB Willems en Michael Hartkamp halen groot bedrag op voor KWF Kankerbestrijding!
maandag, 23 mei 2016 18:33

hartmanVrijdag 20 mei jl. heeft het door de Stichting Samen Slaan we Sterk georganiseerde Charity Golf Event plaatsgevonden op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst. De Stichting Samen Slaan we Sterk is opgericht door zanger Joey Hartkamp, zijn broer Michael Hartkamp en Petra Willems van SMB Willems.

Lees meer...
Fragment viert 40 jaar onvergetelijke muziek met nieuwe tour en single
maandag, 23 mei 2016 18:23

fragment wereAl 40 jaar feest op en voor het podium! Tijdens dit jubileumjaar lanceert feestformatie Fragment, met name bekend van de bijzondere covers, de gloednieuwe single ‘We’re still here’. De twee kleine Engelsmannen Dave en Jono zijn enorm trots op alweer 40 jaar onvergetelijke muzikaal entertainment met Fragment.

Lees meer...
Danny de Munk & Django Wagner bij RTVOOST.
maandag, 23 mei 2016 17:59

danny django DSC_6743dsp800Danny de Munk en Django Wagner hebben nu hun krachten gebundeld en zingen samen over hun vriendschap en gezelligheid in hun duet “Wij Met Z’n Twee”. Vanmiddag waren de twee zangers in de studio’s van RTV OOST bij Dorothy, voor de radio promotie. Volop gezelligheid in de studio, waar de heren LIVE hun single lieten horen.

Lees meer...
Nieuwe single Willem Barth.
maandag, 23 mei 2016 11:48

willem barth al word ikVoor zijn 40ste verjaardag kreeg Willem van producer Manfred Jongenelis dit nummer kado om in eerste instantie alleen te zingen tijdens zijn uitverkochte jubileumfeest. De reacties van het publiek waren boven verwachting en via social media kwam er enorm veel vraag naar dit lied.

Lees meer...
Nacht naar nacht voor Maurice Fermont
maandag, 23 mei 2016 11:42

maurice fermont nachtOp 18 mei verschijnt de nieuwe single “Nacht na nacht”, van Maurice Fermont. Het betreft een splinternieuwe single met diverse zomerse invloeden, die toch de ‘sound’ van Maurice herkenbaar maken. Samen met Peter van Nierop van Strictly Music is Maurice aan de slag gegaan. Het doel: Middels een lekkere zomersingle Nederland kennis laten maken met Maurice Fermont.

Lees meer...
Hollandio’s brengen single uit als voorloper op binnenkort te verschijnen album!
maandag, 23 mei 2016 11:35

Hollandio getekendSinds 2013 dragen Jack van Raamsdonk en zangeres Janske de naam: Hollandio’s. In de jaren voorafgaand hieraan bracht het duo op het Rood-Hit-Blauw-label singles op de markt als Het Woonwagen Duo. Liedjes als, ‘Mooie Spaanse Catelaanse’, ‘Schoentjes uit’ en ‘Geluk is niet te koop’ werden na de naamswijziging opgevolgd door ‘Jij laat ’t zonnetje weer schijnen’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Het wordt een winter’ en ‘Alle sterren stralen’.

Lees meer...
1 2 3 194