RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 25 (18 Juni 2017)

 

Nielson
Tot De Jaren Ons Verjaren (10)

 

Andre Hazes Jr.
Steeds Weer (5)

Boogiekearls
Altied Hetzelfde Gedonder ~ (8)

Fries Wolma
Wie Waren Jong (5)

Gerard Joling & Tino Martin
Laat Me Leven (6)

Mooi Wark
Probleem’n (9)

 

Blof
Zoutelande (4)

De Dijk
Liefje liefje (11)

Guus Meeuwis
Wat Zou Elvis Doen (4)

Isa Zwart
Mamme See (1) NIEUW

Jan Henk de Groot
Vuurtje kieken (1) NIEUW

Jeffrey Heesen
Jij (4)

Kevin Pare
Volg Jij Je Hart (5)

Kiek Now Us
Ie Wet Niet Wat Aj Mist (4)

Thomas Berge
Ik Wil Niet Dat Je Gaat ~ (1) NIEUW

Vinzzent
Kleine Voetjes (6)

 

Django Wagner
Oh Milena (4)

Gers Pardoel Ft. Jairzinho
Valuta (3)

Henk Westbroek
Alleen Voor Jou (4)

Jan van Brusselband
Schenk Maar In (5)

Jason Staal
Mooie Dag (4)

Margretha Van De Laar
Horizon (3)

Nino Debois
De Reden Dat Ik Hoop (5)

Pater Moeskroen
Naar de top (4)

Quincy
Wat Doe Jij (1) NIEUW

Roxeanne Hazes
Ik Was Toch Je Meisje (1) NIEUW

Sasja Brouwers
Onze Dag (3)

Syb Van Der Ploeg
Stel De Vraag Van Je Leven (1) NIEUW

Van Huys Uit
Doe Maar (3)

Wolter Kroes
Als Zij Danst (1) NIEUW

Yoeri L’Abee
Samen Voor Altijd (3)

 

Amaryllis Temmerman
Liefde Van Mijn Leven (-)

BR Band
Alles Kwiet ~ (-) NIEUW

Daniel Lohues
Waor Wo’j Dan Nog Hen (-) NIEUW

Danilo
Laat Mij In Jouw Leven (-) NIEUW

Jeffrey Tanis
De Wereld Is Van Ons Allemaal (-)

Maan
Jij Bent De Liefde (-)

Mart Hoogkamer
Lekker Leven (-) NIEUW

Nick & Simon
Welkom (-) NIEUW

Thijs Boontjes
Cassablanca (-)

Xander De Buisonje
My American Girl (-)

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
De nieuwe single van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven.
zaterdag, 24 juni 2017 17:19

“Zakken naar de grond” is een zomers opzwepend nummer, een cover van Iwan Esseboom die er in Suriname een gigantische hit mee scoorden onder de titel Witte Visie. Het nummer zal menige kroeg en feesttent op zijn kop gaan zetten en met deze track doet Willem een serieuze poging om de zomerhit van 2017 te gaan scoren.

Lees meer...
Een Mooie Dag voor LeRoy en DeWitten
zaterdag, 24 juni 2017 17:03

“Mooie Dag” dat is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten.  Het ’s zomerse liefdesliedje is inmiddels alweer de 5e Nederlandstalige poppy single van het trio. Na het geestige, goed ontvangen nummer “Jongens willen jagen” en hun oprechte lied “Scheiden” is het duidelijk geworden dat LeRoy en DeWitten uit Velp geleidelijk, stapsgewijs een eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld.

Lees meer...
De Sterrenparade op TV OOST
zaterdag, 24 juni 2017 16:44

Programma met de beste muziek van eigen bodem met opnames uit de Regiotap van 10 oktober 2002 en clips uit de huidige Sterrenparade hitlijst. U kunt genieten van Fragment, Guus Meeuwis,  Corry Konings & Johan Heuser, Kevin Paré, Imca Marina, Jeffrey Heesen,  Django Wagner en de nieuwe Superster. 

Lees meer...
Nieuwe single Harten 10
vrijdag, 23 juni 2017 18:32

Harten 10, het bekende duo bestaande uit Martien en Tineke, is sinds hun debuutalbum uit 2010 niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hun unieke piratensound maakt dit duo al favoriet op o.a. diverse festivals, dorpsfeesten, Mega Piraten Festijnen en het SBS programma “Bloed, Zweet en Tranen”.

Lees meer...
Tractor ongeluk voor zanger Leo Nardell.
donderdag, 22 juni 2017 20:43

Maandagavond heeft zanger Leo Nardell tijdens het maaien van het gras langs de waterkant een ongeluk gehad. De tractor waar hij op zat is over de kop geslagen en de zanger lag er onder. Met de motor nog aan en de messen draaiend is hij er wonder boven wonder levend onderuit gekropen. 

Lees meer...
Zingt Johnny de ‘Roze Maandag Hit 2017”?
donderdag, 22 juni 2017 19:41

De feestkneiter van de Roze Maandag tijdens de Tilburgse kermis, of voor de Roze Woensdag tijdens de wandelvierdaagse in Nijmegen en de Gay Pride in Amsterdam niet te vergeten…… Johnny Gold vind zijn nieuwe single ‘De Roze Maandag Hit 2017’ .  Geen dorpscafé maar een Gay Café…..

Lees meer...
De OranjeLeeuwinnen gaan het ver schoppen volgens DJ Timmie
donderdag, 22 juni 2017 15:40

Als het aan DJ Timmie ligt, gaan ‘zijn’ OranjeLeeuwinnen het heel ver schoppen. . Timmie ziet de samenwerking op Studio Sport al voor zich, waarbij de vrouwen hebben gewonnen en waarbij ze deze plaat eronder mixen. “Wat een feest” aldus de kleinste DJ van Europa. ‘OranjeLeeuwinnen, we gaan winnen, winnen zou dan keihard door het stadion gaan klinken, precies zoals zijn bedoeling was.

Lees meer...
JOEY KRAMER – ALS HET NACHT WORDT IN DE STAD
woensdag, 21 juni 2017 19:26

Zo’n 10 jaar alweer is Joey Kramer op de podia te bewonderen. Hij was er al jong van overtuigd dat hij zanger zou worden! André Hazes is daarbij zowel z’n grote voorbeeld als inspiratiebron. Nee, Joey zou de Amsterdamse volksheld nooit gaan imiteren maar natuurlijk doet ’t hem goed als zijn publiek steeds weer laaiend enthousiast is zodra Joey een liedje van Dré brengt tijdens zijn optreden.

Lees meer...
Xiana laat de zon schijnen in haar jubileum jaar
woensdag, 21 juni 2017 19:22

Xiana is geboren in Deinze en zong als tiener de hits van bekende Vlaamse artiesten. Haar liefde voor muziek was groot en ze deed mee aan diverse zangwedstrijden waar ze bij allen in de top 3 eindigde. Naast de liefde voor het zingen volgde ze aan de stedelijke academie in Deinze notenleer en zangles en bij Sportac Deinze jazz vallet en acro-gym.

Lees meer...
We dromen er allemaal wel eens van “ Club of Millionaires”
woensdag, 21 juni 2017 19:20

Op een verre vakantiebestemming of thuis in de achtertuin: Lucy Malheur brengt ons deze zomer een extra portie luxe. Een geslaagde mix uit Pop en Gipsy met Spaanse gitaren en zomerse ritmes verfijnd met een snufje ironie. Kortom: Weer eens levert Lucy Malheur het bewijs dat zij van alle markten thuis is, wat haar muzikale kwaliteiten betreft.

Lees meer...
BenooZ kiest met nieuwe single niet voor “Ik hou van jou en ik blijf je trouw verhaal”
woensdag, 21 juni 2017 19:00

‘Prachtige vrouw’, de eerste single van BenooZ welke begin 2017 verscheen, was een ode aan zijn vrouw. “De reacties waren allemaal positief en bij elk interview werd gevraagd of er een vervolg op zou komen”, aldus de 53-jarige zanger Ben van Hoof.Dus werd er een tweede liedje geschreven wederom door Ben zelf.

Lees meer...
Nieuwe single Benno van Vugt.
woensdag, 21 juni 2017 17:27

Een heerlijke feest wals met veel accordeon en prachtige blazers van Benno van Vugt getiteld; “Als het zonnetje lacht”! Begin dit jaar had Benno van Vugt veel succes met zijn feestplaat “De look a  like van Willem Alexander” waarmee hij tot de meest gedraaide carnavalsplaten van 2017 behoord. Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe singel uit met de titel; “Als het zonnetje lacht”.

Lees meer...
Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band samen op pad.
dinsdag, 20 juni 2017 21:56

Wie deze maand op de Pinkpop-maandag of één van de Groots met een zachte G concerten is geweest, weet het: met Guus Meeuwis wordt het altijd één groot feest. Hoe leuk is het dan ook dat Guus Meeuwis met zijn band vanaf september door Nederland toert langs de poppodia! Zonder twijfel verandert hij elke zaal in een gezellige Brabantse kroeg.

Lees meer...
Den Haag Hofleverancier van Nederlands Talent ??
dinsdag, 20 juni 2017 21:50

John West, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Menzina, Mike Peterson, zomaar enkele namen van succesvolle Nederlandstalige artiesten uit Den Haag. Karel Mahieu de 16 jarige zanger is al bekend door het programma The voice kids, waar hij lovende kritieken kreeg door op 13 jarige! leeftijd Elvis Presley op een volwassen manier te coveren en de volgende ronde te halen.

Lees meer...
Monica West vraagt om “ Een lijntje naar de hemel”
dinsdag, 20 juni 2017 21:47

Het verlangen om zangeres te worden kreeg bij Monica West voor het eerste gestalte, toen ze op 15 jarige leeftijd op het 50 jarig huwelijksfeest van haar grootouders mee mocht zingen met de band die daar speelde. Ze had de smaak meteen te pakken en toen de “ The Rene Five” op zoek was naar een zangeres solliciteerde ze en werd ook direct aangenomen.

Lees meer...
1 2 3 318