RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 28 – 5/7/2015

 

Jan Smit
Superster (6)

 

Ali B ft Ruben Annink
Terwijl jullie nog bij me zijn (3)

Guus Meeuwis
Jij bent de liefde (5)

Jayh
Je lijkt op iemand (4)

Jelle B & Esther Postma
Mij ben je nu kwijt (5)

Normaal
Noa noa noa (4)

 

Adriaan Drost
Kleur aan de wereld (4)

Danny de Munk
Je leeft maar een keer (5)

Frans Duijts
Ik laat je nooit meer gaan (4)

Gents
Geheime liefde (6)

Henk Damen
Ik heb zo’n gevoel (5)

Jaman
Oh Leilah ~ (4)

Jeroen van der Boom
Mag ik dan bij jou (2)

Mooi wark
Dorst (4)

Samantha Steenwijk
Proost op het leven (4)

Tino Martin & Dries Roelvink
Plaatje van een vrouw (2)

 

Antje Monteiro
Je weet toch (3)

Dennie Christian
Hey zo ben jij (3)

Dirk Meeldijk
Waarom laat je mij alleen (1) NIEUW

Ferry van Leeuwen
Ik zal er zijn (3)

Gijs
Ik moet je vertellen (3)

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (2)

Jeffrey Schenk
Doe mij de liefde (3)

Joey Hartkamp
Hoor je m’n hart (1) NIEUW

Johan Bouquet
Vrije jongen (1) NIEUW

Lytse Hille
Als ik alles toch geweten had (3)

Maico
Jij bent mijn nummer 1 ~ (3)

Marco de Hollander
Jij bent de leukste (1) NIEUW

Martin Sterken
Nu weet ik wat liefde is (3)

Stef Ekkel
Geniet van het leven ~ (2)

William Janz
Ik wil jou helemaal voor mij alleen (2)

 

Andre Hazes jr.
Leef (-) NIEUW

Bart & Alex
Vriendschap (-) NIEUW

Belinda Kinnaer
Dit is het moment (-)

Danny Temming
Fenne (-)

Dennis Jones
Doosje vol met liefde (-)

Kast
Neem me zo (-) NIEUW

Mark Rijs
Ga met me mee (-) NIEUW

Mike van Dijk
Zolang dat jij van me houdt ~ (-) NIEUW

Peter Beense
365 dagen feest (-) NIEUW

Thom Coppens
Wij samen nog heel even (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
zondag, 05 juli 2015 14:32

willen ft RadelooshopeloosverliefdWebsiteWilliam Bonne is één van de succesvolste avondvullende zangers van Nederland. Samen met zijn vriend Sander vormen ze samen het duo achter de drive-in shows van Galaxy Events. Normaal staat Sander achter de draaitafel, maar speciaal voor William’s nieuwe single: “Radeloos Hopeloos Verliefd”, staan ze samen op het podium.

Lees meer...
NIEUWE SINGLE DE GANGMAKERS ft. JOHAN VLEMMIX “KARTOFFELSALAT”
zondag, 05 juli 2015 14:30

GangmakersKartoffelsalatSmall“Kartoffelsalat (Dicke Titten)” is de titel van de nieuwe single van het Groningse feestduo De Gangmakers die hiervoor de samenwerking aanging met Johan Vlemmix. In de Duitse versie is dit nummer al een enorme “Ballermann/Mallorca/Après Ski”-hit, welke nu ook in de versie van De Gangmakers de lage landen zal veroveren.

Lees meer...
VEELBELOVENDE REACTIES OP NIEUWE SINGLE VAN JUDITH PETERS ft. DJ WILLEM DE WIJS & DJ BAS
zondag, 05 juli 2015 14:28

JudithPetersZomercarnavalSmallNu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.

Lees meer...
ZOMERKNALLURT VOOR KONING VAN DE FEESTMUZIEK JOHNNY GOLD
zondag, 05 juli 2015 13:09

JohnnyGold bungaHet Enfant terrible van de Nederlandse showbizz begeeft zich ditmaal in de schimmige wereld van de Rapperts, Bling Bling en de bijhorende chicks .. en zoals hij zelf zegt … ut beval ome Johnny prima !!! De single is geproduceerd door Harald Queens, Willem de Wijs, Ruud van Brummelen & kees Verlee en is uitgebracht door VNC Music – Zundert

Lees meer...
Feministes woest over nieuwe zomerhit Snollebollekes?
zondag, 05 juli 2015 13:05

wallet lekker likke

“Lekker Likkie” is (natuurlijk) een heel net liedje over de grootste zomerse verleiding, namelijk: IJSJES! Er zit een oud bekend dansje bij en de videoclip is weer hilarisch. Team Snollebollekes, de feestact (bekend van de hits Vrouwkes, Snollebollekes en Bam Bam Bam) scoor zeker hier een enorme zomerhit mee. Het nummer is op YouTube in 2 dagen tijd, nu al meer dan 70.000 keer bekeken.

Lees meer...
Jeffrey Heesen schrijft duet voor DONNY VAN DER ROEST & JORDI FALCON
zaterdag, 04 juli 2015 10:53

donny van der roest - love me baby“Love Me Baby” is geschreven door Jeffrey Heesen. Een liedje dat gaat over een dame die nogal door het mannenvolk wordt begeerd. Wie zal haar uiteindelijk schaken, dat is de grote vraag. Een leuke, zomerse plaat die erg snel in je hoofd gaat zitten.

Lees meer...
Nieuwe single Ron de Ridder
zaterdag, 04 juli 2015 10:51

wallet

De nieuwe single van Ron de Ridder heet “Laat Het Zonnetje Maar Schijnen”. Toepasselijker kan nu natuurlijk niet. Het door Mario Veltman geschreven nummer is een vrolijk nummer geworden dat prima past bij deze tropische dagen. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
Ode aan de zomer.
zaterdag, 04 juli 2015 09:47

dj maarten - alles is zomerBlij met het mooie weer is Feest DJ Maarten snel de studio in gedoken om zijn ode aan de zomer op te nemen: “Alles Is Zomer”, het is weer een knotsgekke plaat én clip geworden. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
FEESTTEAM & DJ JEROME in duet; DIKKE T***** KARTOFFELSALAT
vrijdag, 03 juli 2015 19:37

feestteam dikke tDe 18+ remix van “Gooi Die Handen Omhoog” met deze keer de mooie vormen van de dames als leidend onderwerp. Omdat er nog maar weinig budget overbleef na de gave clip van “Gooi Die Handen Omhoog” moeten de jongens het deze keer doen met een budget van €10,-. Een creatieve oplossing laat zien dat de jongens niet voor één gat zijn te vangen! Geniet van de allereerste webcam clip ter wereld, hier zijn Het Feestteam & DJ Jerome met “Dikke Tieten Kartoffelsalat”.

Lees meer...
JAN VAN EST – IK WIL MAAR KIJKEN
vrijdag, 03 juli 2015 19:33

Print

De nieuwe single van volkszanger Jan van Est heet “Ik Wil Maar Kijken”. Het is een gezellige, sfeervolle plaat geworden die je lekker mee kunt zingen. Deze single is de voorloper van Jan’s nieuwe album dat einde deze maand zal verschijnen. Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Lees meer...
Nieuwe single Snollebollekes
vrijdag, 03 juli 2015 19:29

wallet lekker likke

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer! Dit keer geen polonaise maar een lekker nummer waarbij de vrouwkes  kunnen schudden met da kontje! “Lekker Likkie” is (natuurlijk) een heel net liedje over de grootste zomerse verleiding, namelijk: IJSJES! Er zit een oud bekend dansje bij en de videoclip is weer hilarisch.

Lees meer...
De Boeskool geet weer Lös!!!
vrijdag, 03 juli 2015 18:55

boeskool 2015Het Oldenzaalse zomerfeest “De Boeskool is Lös”, met 170.000 bezoekers, maakt zich op voor de 45e editie. Grootser, diverser en gezelliger dan ooit te voren! 6 dagen lang is het Twentse Oldenzaal in de ban van het zomerfeest. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er voor jong en oud van alles te beleven.

Lees meer...
Party DJ W released “Ga jij maar met me mee”
vrijdag, 03 juli 2015 18:41

party dj w ga jijHeel Nederland zit te puffen en te steunen. Temperaturen stijgen tot ongekende hoogte. Een perfect moment om een heerlijke zomerknaller te lanceren dus!  Party DJ W koos ervoor een keer niet het standaard feestrepertoire ten gehore te brengen, maar een plaat die ECHT zomers is.

Lees meer...
Franky & Johnny in duet; De Liefde
vrijdag, 03 juli 2015 18:37

FrankyJohnnyDeLiefdeWebsiteToen Franky Stardust & Johnny Valentino begin dit jaar besloten om eindelijk samen een single uit te brengen, bleek dit een schot in de roos. Al jaren werken deze rasentertainers samen op de festivals, vakantieparken en feesten & partijen en hadden vanaf het begin een klik. Een klik die niet alleen tussen de heren blijft hangen, maar waarmee ook iedere keer hun publiek feestelijk wordt besmet.

Lees meer...
Superster RTV OOST Jan Smit
vrijdag, 03 juli 2015 16:22

jan smit superster blauwJan Smit staat met zijn single ‘Superster’ de komende week bovenaan in de hitlijst van Overijssel. Het nummer is verkozen tot Superster van RTV OOST.

Lees meer...

Al het shownieuws...