RTV Oost navigatie
11E JAARGANG – WEEK 48 – 22/11/2015

 

Henk Bernard
Ik hou nog steeds van jou (6)

 

3J’s
Samen door (4)

Ancora
Hoog in ’t noorden ~ (3)

Frans Duijts
Elise (4)

Harten 10
Hou me vast ~ (4)

Marco Borsato
Mooi (2)

 

Andre Hazes jr.
Niet voor lief (2)

Clouseau
Zin om te bewegen (2)

Johan Kettenburg
Mij krijg je niet stuk (4)

Mooi wark
Gien mens wet waorum (1) NIEUW

Nick & Simon
Met dank aan jou (2)

Pieter van der Zweep
Zal de liefde winnen (3)

Quincy
Zeg maar niets (2)

Rene Froger
Waarom wachten (4)

Sieneke
Het gat van de deur (5)

Stef Ekkel
Eenzaamheid ~ (6)

 

Chris Haverman
Een glimlach van jou (2)

Christa Kerdijk
Geef me nog een keer jouw liefde (2)

Dirk Meeldijk
Leef jij maar raak (2)

Ferry de Lits
Waar ga je heen (2)

Jeffrey Schenk & Marlayne
Heel even (1) NIEUW

Joey Hartkamp
Chic a bang bang (3)

Mick Harren
Ik lach zolang ik leef (3)

Ray van der Heiden
Veel te veel liefde (1) NIEUW

Sarah
Met gesloten ogen (2)

Susanna Veldmeijer
Ik heb genoeg van jou (2)

Vinzzent
Dat ik eventjes bij jou mocht zijn (2)

Wimmie Bouma
Gewoon even teveel ~ (2)

Xander de Buisonje
Ik hou van jou (3)

Yves Berendse
Droomvrouw (2)

Zipp
Zo bijzonder (3)

 

Driekes
Pak mijn hand (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Leef maar (-) NIEUW

Jeroen van der Boom
Overal waar ik ga (-)

Laura
Levenslang (-)

Lucas & Gea
Zou je gaan als ik je vroeg (-) NIEUW

Melanie Beense
Het gaat nog niet (-) NIEUW

Mike & Colin
Oog voor jou (-)

Peter Beense
Ik hou van jou (-) NIEUW

Re-play
Er is geen ander (-)

Tamara & Tom
Geloven (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Lee Towers en Anita Meyer herenigd bij 24e Nacht van Oranje
dinsdag, 24 november 2015 10:54

nacht van oranje kleinOp 26 april 2016 is het zover: de 24e editie van de Nacht van Oranje. Met louter en alleen Hollandse topartiesten wordt het op de avond voor Koningsdag opnieuw een weergaloos Hollands muziekfeest in Ahoy Rotterdam. Speciaal is het optreden van Anita Meyer, die wordt herenigd met Lee Towers om meezingklassieker ‘Run To Me’ ten gehore te brengen.

Lees meer...
TINO MARTIN KOMT MET EEN PRACHTIGE KERSTSINGLE!!
dinsdag, 24 november 2015 10:46

Tino_Martin_ Kerstsingle hoes voor“MIJN EERSTE KERST ZONDER JOU” is de prachtige kerstsingle waarmee TINO MARTIN een voor hem toch al geweldig jaar afsluit. Een cadeautje voor zijn trouwe fans en wellicht ook een kennismaking voor vele nieuwe fans. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer, werd geschreven door Eros Ramazotti en in het Nederlands vertaald door John van Katwijk.

Lees meer...
Marco de Hollander omarmt HITSNL
dinsdag, 24 november 2015 10:43

marco de holl persd witeDonderdag 19 november was een belangrijke dag voor de liefhebbers van het Nederlandse lied. Een nieuwe streamingdienst werd gelanceerd. In het bijzijn van vele Nederlandstalige artiesten werd HITSNL gepresenteerd. “Het is een prachtige medium voor mensen die net als ik een hart hebben voor het Nederlandse lied” vertelt Marco de Hollander.

Lees meer...
Videoclip John de Bever trekt ruim miljoen kijkers!
dinsdag, 24 november 2015 10:41

john de bever lachHeel Nederland blijkt volkomen in de ban van de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever. En die lach krijgen we voorlopig inderdaad niet meer van zijn sympathieke gelaat, want de bijbehorende videoclip is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken op Youtube én het aantal viewers blijft toenemen!

Lees meer...
Albumpresentatie Tamara Tol
dinsdag, 24 november 2015 10:38

tamara tol album pres 750Op zondag 10 januari 2016 staat verenigingsgebouw St. Jozef onder aan de Volendamse dijk in het teken van de feestelijke albumpresentatie van de Volendamse zangeres Tamara Tol. Tamara heeft na maanden hard werken in de studio haar nieuwe Nederlandstalige album “Laat ons Klinken” opgenomen.

Lees meer...
KAARTVERKOOP DUTCH VALLEY GESTART
dinsdag, 24 november 2015 10:34

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland vandaag vanaf 12.00 uur van start zal gaan met een vroege vogel ticketactie. Volgens de organisatoren van Dutch Valley staat de fans op 20 augustus 2016 opnieuw een unieke muzikale kermisdag bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten.

Lees meer...
Vet Coole Sint Show.
maandag, 23 november 2015 19:01

piet diego &Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow! Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel.

Lees meer...
Mega Piraten Festijn Gelredome naar record!
maandag, 23 november 2015 18:33

mpf gelredome 150-3De kaartverkoop voor het laatste Megapiratenfestijn in 2015 op zaterdag 12 december in het GelreDome in Arnhem, gaat sneller als voorgaande jaren! Op dit moment zijn er nog slechts 1700 staanplaatsen beschikbaar, ook gaan de zitplaatsen verkrijgbaar v.a. E 17.50 p.p. erg snel!

Lees meer...
Raebekah brengt tweede single uit
maandag, 23 november 2015 18:19

rae youOnlangs schreef Raebekah, mede aan haar overzeese vrienden, waarom ze zo van Nederland houdt. Als dochter van de in Australië bekende singer-songwriter Michael Roy Croft, groeide Raebekah down under op. De liefde deed haar echter besluiten een rigoureuze stap te ondernemen en in 2002 te emigreren naar Nederland.

Lees meer...
Nieuwe single Wendy Rivers.
maandag, 23 november 2015 12:01

wendy rivers nummer 1Zangeres Wendy Rivers heeft een nieuwe single opgenomen met de titel ‘Nummer 1’.  ‘Nummer 1’ is geproduceerd door Studio Frank van Etten. De clip >

Lees meer...
Veel artiesten in Harderwijk.
maandag, 23 november 2015 10:38

toppers wolterDe Stentor; – Ze wilden het dak eraf, de 60 artiesten die zondag in Harders Plaza het Nederlandse lied ten gehore brachten.  Samen met het aanwezige publiek, wilden de makers van het programma Toppers van Oranje er een groots muziekspektakel van maken.

Lees meer...
Nieuwe single Raymon Hermans.
zaterdag, 21 november 2015 17:57

ramon hermans mijn fRaymon Hermans bracht gisteren zijn nieuwe single “M’N FAVORIET” uit. Met de release van deze single mogen de fans dé opvolger van zijn hit-single “HYPNOSE” verwachten. “M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd.

Lees meer...
Danny Froger gaat weer optreden.
zaterdag, 21 november 2015 17:47

danny froger ByMaritaVanavond is het dan weer eindelijk zover…. Na het auto-ongeluk van Danny Froger in september j.l., gaat de zanger vanavond weer het podium op. Samen met Danny Nicolay en Wesley Klein zal Froger staan bij Will’s Nieuwegein, met hun formatie GENTS.  Danny;

Lees meer...
Feest DJ Flow! en Peter Loree dé feestplaat van 2015?
zaterdag, 21 november 2015 17:26

fok youAllebei zijn ze genomineerd voor een Party Award. Aanstaande woensdag 25 november 2015 zal blijken of een van deze heren een felbegeerde Award in ontvangst mag nemen. Feest DJ Flow! kent u misschien nog van zijn single van afgelopen zomer: “in de zon”. Deze single werd met het lekkere weer helemaal grijs gedraaid door de Nederlandse radiostations en muziekzenders.

Lees meer...
Wesly Bronkhorst presenteert zijn nieuwe album ‘Op weg’
zaterdag, 21 november 2015 17:21

wesly bronkhorst op weg“Voor mij spreekt het voor zich dat mijn trouwe fans als eerste mijn nieuwe album live kunnen horen!” De Amsterdamse zanger heeft ontzettend veel zin in de speciale release, zaterdag 21 november in het Rosarium, Amsterdam. “Ik heb hier zo hard aan gewerkt. Mijn droom komt uit: op ‘Op weg’ staan alleen maar liedjes die heel dicht bij mij staan.

Lees meer...
1 2 3 138