RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 49 (4 December 2016)

 

Henk Dissel
Bijna (10)

 

Ancora
Dronken Van De Liefde ~ (9)

Andre Van Duin
Zo Heerlijk Rustig (5)

Django Wagner
Laat Me Lachen (8)

Henk Bernard
Een Zigeuner Wil Dansen (10)

Tessa Boomkamp
Onze Boerderij ~ (9)

 

Alwie Kroeze
Noaber ~ (7)

Daniel Lohues
Appels (2)

Frans Duijts
Het Is Mooi Geweest (4)

Harten 10
Beetje Bij Mij ~ (4)

Nick & Simon feat. Laura
Hartenstrijd (6)

Rene Froger
Als Je Me Lief Hebt (6)

Syb van der Ploeg & Ge Reinders
De Noord-Zuid Lijn (3)

Vinzzent
Alle Kleine Dingen (4)

Wesly Bronkhorst
Je Begrijpt Me (4)

Wolter Kroes
Formidabel (7)

 

Belinda Kinnaer
Missen (2)

Colin ft. MmoozZ
Goud (2)

Henny Thijssen
Kind Gebleven (1) NIEUW

Jeffrey Kuipers
Wat Je Zegt (1) NIEUW

Joeri Plaizier
Wat Ik Bedoel (3)

Joris Linssen & Caramba
Hartslag (1) NIEUW

JW Roy
Hier Zijn We Samen (1) NIEUW

Kees Haak
Dat Moet Je Niet Doen Joh! (1) NIEUW

Kevin Pare
Het Is Met Jou (3)

Margriet
Door Het Vuur ~ (3)

Pascal Redeker
Wij Met Zn Twee (2)

Rox Van Driel
Het Zijn De Kleine Dingen (1) NIEUW

Sam Knoop
7 Sloten (2)

The Classics
Sint Goes Shadows (1) NIEUW

Yosee
Eindeloos (4)

 

Gordon
Hou Van Jou (-) NIEUW

Jan Smit
Minuut Met Jou (-) NIEUW

Jeffrey Heesen
M’n Engel (-) NIEUW

Joey Hartkamp
Kleine Lieve Lach (-) NIEUW

Jordy van Vilsteren
Zo Mooi Zo Lief ~ (-) NIEUW

Luuks Nijsingh
Niemandslaand ~ (-) NIEUW

Pieter van der Zweep
Lichter In Het Donker (-) NIEUW

Raymon Hermans
Nu Of Nooit (-) NIEUW

Rene Becker
Laten We Proosten (-) NIEUW

Rob Dekay
Alles Gaat Voorbij ~ (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
William Bonne presenteert nieuwe single met groots feest!
dinsdag, 06 december 2016 14:51

william-bonneOp zondag 29 januari ’17 lanceert William Bonne zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’ tijdens een grootse release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens dit feest zijn er optredens van collega’s Frank van Etten, Stef Ekkel, Jaman, Joey Hartkamp, Lytse Hille, Frank Verkooyen, Emile Hartkamp en Tinus Hoekstra.

Lees meer...
MARCONI OEUVRE AWARD voor TINEKE DE NOOIJ
dinsdag, 06 december 2016 14:30

tinekeDe Marconi Oeuvre Award gaat dit jaar naar Tineke de Nooij. In haar radioprogramma TinekeShow is de radiovrouw verrast met dit nieuws door Herman van Veen. De jury heeft unaniem gekozen voor Tineke, omdat zij een radiopionier is en heeft laten zien dat radio maken geen baantje is maar een way of life. Op donderdag 19 januari wordt de Marconi Oeuvre Award overhandigd tijdens het RadioGala.

Lees meer...
Nieuwe single Pieter van der Zweep.
dinsdag, 06 december 2016 14:11

pieter-van-der-zweep-lichter-in-het-donkerDe nieuwe kerstsingle van Pieter van der Zweep is een feit! het nummer heet ‘Lichter in het Donker’.

Lees meer...
Bekende Nederlanders in 1e Kerstclip van Glenn de Koning!
dinsdag, 06 december 2016 13:53

glenn-de-koning-met-kerstmisGlenn de Koning komt alweer met zijn 3de single van 2016 uit. Eerder verschenen al “Samen met jou” en in september opgevolgd door “Jij doet iets met mij”. Glenn is wederom samen met het componisten/producer duo Bram Koning en Jeroen Dirksen de studio in gedoken om een gezellige kroegsingle te maken die compleet in het teken staat van Kerst.

Lees meer...
Peter Dons ; Geloof, Hoop en een heleboel Liefde
dinsdag, 06 december 2016 13:42

peterdonsgeloofhoopeneenheleboelliefdewebsite-1Nadat de nieuwe cd-single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” uitgekomen is, zijn heel veel hartverwarmende reactie ontvangen. Velen konden zich vinden in de boodschap die dit lied inhoudt. Een van die mooie reactie is, is dat het refrein van deze single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” op de (cover) achterzijde van het tijdschrift ’t Hartsdroomgevoel komt van vereniging www.hartsdromen.nl te staan.

Lees meer...
ARE YOU READY… FOR CHRISTMAS met René Shuman & Angel-Eye
maandag, 05 december 2016 18:44

shuman-angel-eye-are-you-readyIn het prachtige Gooiland Theater te Hilversum , staat een bijzonder theater met een rijke historie op gebied van media en cultuur. ‘Are you ready… for Christmas?’ is een feestelijke familieshow, waarbij bezoekers worden meegenomen op een magische reis door het kerstrepertoire van René Shuman & Angel-Eye!

Lees meer...
Partyduo De Dikdakkers ontvangt Social Media Award voor Zwartepietenlied
zondag, 04 december 2016 20:02

dikdakkers-zw-pietOp zondag 4 december werd ‘Wij willen Zwarte Piet’ bekroond met een gouden Award. Deze werd tussen 13.30 uur en 14.00 uur aan De Dikdakkers overhandigd. Locatie voor deze handeling was Plopsaland in Coevorden tijdens een optreden bij Radio NL.

Lees meer...
Romy Dannenburg (14) brengt debuut single uit voor het goede doel!
zondag, 04 december 2016 16:01

romy-dannenburg“Echte vrienden” is de titel van de debuut single van de 14 jarige Romy Dannenburg uit IJsselstein. De single waarvan de gehele opbrengst gaat naar het goede doel “Stop de broodfok” is geschreven door Harry Gerritsen en geproduceerd door Ton Spronk van de TS Sound Studio.

Lees meer...
Nieuw Album Peter Albada.
zondag, 04 december 2016 15:54

peter-cover-hoes Na een tijdje het rustig aan te hebben gedaan komt dan eindelijk het nieuwe album uit van Peter Albada. Het inmiddels 7e album heet “De wereld moest vol mensen zijn”. Deze ‘oude rot in het vak’ is bekend van o.a.  de nummers “Liefdessignalen” , “Het is maar een vraag”, “Oh Lola”, vond het wel eens weer tijd worden voor een gloednieuw Album.

Lees meer...
Gyna, voelt het geluk!
zondag, 04 december 2016 14:59

gyna-ik-voel-het-gelukZangeres Gyna uit het Friese Westereen laat weer van zich horen. Na o.a. de hit-singles “Ik Kan De Hele Wereld Aan” , “Ik Ga Weer Van Je Dromen” en “Zonder Jou” was eerder dit jaar al de succes singles “Hemel op Aarde”. Nu is het tijd voor een nieuwe singel getiteld “Ik Voel Het Geluk” waar de tekst is geschreven door haar levens partner Marcel Andela.

Lees meer...
De nachten van Frank Verkooyen.
zondag, 04 december 2016 14:11

frankverk-nu-de-nachten-nogMuziekfanaat Frank Verkooyen voelt soms het bloed kruipen waar het niet gaan kan! Zijn fraaie, warme en karakteristieke eigen sound gecombineerd met voortreffelijke studioproducties, hebben Frank Verkooyen jaren geleden al op muziekkaart van ons land gezet. En zo af en toe pakt Frank graag uit met een mooie ballade die recht uit het hart komt, zoals hij ooit al eens heeft gedaan met ‘Ik mis je zo’ en ‘Ze zeggen’ en ‘Jou nog om me heen’.

Lees meer...
Wie wil Eddie graag kussen?
zondag, 04 december 2016 13:43

eddie-wester-ik-wil-je-kussenvoorEddie Wester, geboren op 9 september 1968 te Amsterdam. Hij begon op zijn 6de met accordeon spelen en op zijn 18de ging hij spelen in het humoristisch showorkest “Straatarm”. Uit deze band ontstond het smartlappen trio “De Eddies” waar hij een groot deel van de zang op zich nam en veel optrad in het hele land.

Lees meer...
Dirk zingt lied met heldere dringende boodschap!
zondag, 04 december 2016 13:11

dirk-je-leven-op-straat-cdsAls jonge kleuter zong Dirk ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer foutloos mee. Het kon haast niet anders…Dirk zou later het artiestenvak in gaan! Zo geschiedde ook, in 2011 verscheen van de jeugdige zijn debuutsingle ‘Lieve opa’ en twee jaar nadien vond hij onderdak bij Rood-Hit-Blauw produkties. 

Lees meer...
Patrick Moreno breekt na meer dan 25 jaar de stilte met nieuwe full-cd en een single
zondag, 04 december 2016 12:52

patrick-morero-vakantiePatrick Moreno is geboren en getogen in Sleidinge (een gemeente niet ver van Gent, Oost-Vlaanderen, België). In 1989 miste hij nipt een finale-plaats in het populaire tv-programma Soundmix Show. De concurrentie was dan ook bijzonder groot: Helmut Lotti won destijds deze editie in Nederland bij Henny Huisman. De rest is geschiedenis.

Lees meer...
Jacques Herb…. Maar nu
zondag, 04 december 2016 12:30

jacques-herb-maar-nuDe nieuwe videoclip van Jacques Herb met zijn lofzang op het leven: Maar nu… Opnames voor de videoclip waren weer een feestje. Wie gaat er ondanks hoogtevrees op de hoge duikplank staan zingen? Wie houdt het in de gym langer vol dan zijn 50-jaar jongere sixpackers? En wie zet de zaal op z’n kop met die fantastische snik? Dat kan er maar één! Alle respect voor de 70-jarige koning van de Smartlap!

Lees meer...
1 2 3 256