2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
DEAN SAUNDERS blaast oude hit Culture Club nieuw leven in.
vrijdag, 20 april 2018 18:40

Dean Saunders komt met een zomerse remake van de hit Karma Chameleon van Culture Club die het goed zal doen op de dansvloer. Bekijk de clip > 

Lees meer...
DEBUUTSINGLE VOOR DYLAN SADAL MET ‘GENIET MAAR VAN HET LEVEN’
vrijdag, 20 april 2018 18:24

Dylan Sadal is een jonge twintiger uit ’s Hertogenbosch die met ‘Geniet Maar Van Het Leven’ zijn debuutsingle uitbrengt. In de regio deed hij al bekendheid op als vertolker van liedjes van o.a. André Hazes, Leen Zijlmans, René Froger en Tino Martin. Nu is het echter tijd voor eigen werk.

Lees meer...
Deventer 1250 jaar: met o.a. Anouk en Jaman met liveband in Deventer
vrijdag, 20 april 2018 18:14

Op zaterdag 1 september is het één groot Deventer 1250 jaar meezingfeest met Groots Hollands! Onder andere Jaman, Jannes, Samantha Steenwijk en de Deure Live band maken hun opwachting tijdens deze derde avond van de Grote Kick-Off. De andere dagen komen De jeugd van tegenwoordig, Anouk en het orkest van het Oosten naar Deventer.

Lees meer...
JUDITH PETERS TERUG MET HIT ‘MAG HET NOU WEL, MAG HET NOU NIET?’
vrijdag, 20 april 2018 18:09

Judith Peters verrast ons met de té gekke nieuwe single ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet?’, een geweldige compositie van Pascal de Vormer en Hugo Peeters. De perfecte productie lag in handen van Manfred Jongenelis (John West, Sieneke, Marianne Weber, Wesly Bronkhorst, John de Bever e.v.a.). Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land.

Lees meer...
PARLA & PARDOUX – “GOEDEMORGEN”
vrijdag, 20 april 2018 17:53

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten. De nieuwe single van Parla & Pardoux heeft deze keer Nederlandse vocalen. Zing mee op de fiets, het terras, overal, met deze aanstekelijke Goedemorgen en geniet van de dag!

Lees meer...
De uit Belgie afkomstige Marco Kimsen tekent op Rood-Hit-Blauw
donderdag, 19 april 2018 07:37

Alle rechten aan fotograaf Pierre van Haver

De uit Belgie afkomstige Marco Kimsen tekent op Rood-Hit-Blauw! Marco was eerder al te zien op de Nederlandse televisie bij Veronica live tv met een kerstsingle in het programma “De Winkel van Sinkel”

Lees meer...
Zanger Wim Drenthen presenteert debuut album.
woensdag, 18 april 2018 18:51

Aan zijn eerste album heeft de in Ane geboren muzikant en woonachtig in De Krim met veel overgave gewerkt. Wim die al vanaf zijn zesde levensjaar met muziek bezig is, heeft ondertussen al verschillende nummers uitgebracht. Deze nummers zijn door het publiek goed ontvangen en daar is hij dan ook erg trots op.

Lees meer...
Nieuwe single Lucas en Gea.
woensdag, 18 april 2018 18:20

Lucas en Gea hebben een nieuwe single uit. Het nummer heet ‘Het komt je toe’ en is inmiddels de 49ste single voor het duo.

Lees meer...
‘Turn Back Time’ met Bouke
woensdag, 18 april 2018 13:26

Bouke trekt met zijn band door heel Nederland en is in diverse theatershows te bewonderen, o.a. in het Cabrio Openluchttheater op 13 juli in Soest. Naast deze shows is de Rock ‘N Soul zanger momenteel druk bezig met zijn nieuwe videoclip genaamd ‘Turn Back Time’. Bij het zien van zijn nieuwe videoclip, waan je jezelf “back in the old days“.

Lees meer...
So You Think You Can Sing?
dinsdag, 17 april 2018 17:22

Trots, ego, inzicht én talent. Dat is waar So You Think You Can Sing om draait! Drie zangers bepalen na hun optredens met elkaar wie op plek 1, 2 en 3 komt. Hoe eerder ze tot hun beslissing komen, hoe hoger het bedrag dat ze kunnen winnen. Wie durft toe te geven dat hij minder was dan de rest en zet zichzelf op plek 3?

Lees meer...
Nick & Simon in 2019 naar de Ziggo Dome!
dinsdag, 17 april 2018 17:06

Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd!

Lees meer...
John Eeltink vindt nieuwe single in Benidorm
dinsdag, 17 april 2018 16:54

Feestzanger John Eeltink was opzoek naar een opvolger voor ‘Door jou ga ik leven’. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in Benidorm Max Muiderman tegen die daar zijn nummer ‘Hou nou toch op’ ten gehore bracht. Toen wist John het zeker: zijn nieuwe single wordt ‘Hou nou toch op’.

Lees meer...
Mike Kanders geeft Desperado tweede leven
dinsdag, 17 april 2018 16:20

Het kan soms raar lopen. De schoonouders van Mike Kanders waren op een feest waar als verassing door de kastelein voor de daar optredende Jannes zijn eigen song Desperado werd gezongen. Niet zo vreemd, want Desperado wordt altijd als laatste nummer in deze kroeg gedraaid.

Lees meer...
Maico timmert hard aan de weg in 2018, nieuwe single in aantocht.
dinsdag, 17 april 2018 16:09

Voor Maico (22) de Enschedese zanger is 2018 al een druk jaar met vele optredens door het land. Zo staat hij elk weekend ergens in een café, bruiloft, festival, op het podium het publiek te vermaken. 

Lees meer...
PETER BEENSE – HET MOOISTE DEEL VAN MIJ
maandag, 16 april 2018 23:49

2017 was het jaar dat drie volkszangers hun krachten bundelden en als “Echte Vrienden” twee singles en het prima ontvangen album ‘Muziek Is Ons Leven’ uitbrachten. Daarnaast gaven Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner ook nog een zeer geslaagd concert in Afas Live te Amsterdam. Maar nu zijn de heren vooral weer solo op pad.

Lees meer...
1 2 3 383