RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 3 (15 Januari 2017)

 

Wolter Kroes
Formidabel (12)

 

Bokkers
Dan Ken Ie Mie Nog Nie ~ (4)

Frans Duijts
Het Is Mooi Geweest (9)

Jan Smit
Minuut Met Jou (5)

JW Roy
Hier Zijn We Samen (6)

Nick & Simon feat. Laura
Hartenstrijd (11)

 

Daniel Lohues
Appels (7)

Gordon
Hou Van Jou (5)

Guus Meeuwis ft. Diggy Dex
Tabee (4)

Half Um Half
Rekken Dr Good Op ~ (3)

Henny Thijssen
Kind Gebleven (6)

Joeri Plaizier
Wat Ik Bedoel (8)

Pascal Redeker
Wij Met Zn Twee (7)

Syb van der Ploeg & Ge Reinders
De Noord-Zuid Lijn (8)

Vinzzent
Alle Kleine Dingen (9)

Wesly Bronkhorst
Je Begrijpt Me (9)

 

Belinda Kinnaer
Missen (7)

Django Wagner
Zonder Jou Kan Ik Niet Leven (2)

Frans Bauer
Waarom (1) NIEUW

Gerard Joling
Als De Liefde Niet Bestond (1) NIEUW

Jannes
Huilen Doe Ik Wel Alleen (1) NIEUW

Jeffrey Heesen
M’n Engel (5)

Jeffrey Kuipers
Wat Je Zegt (6)

Joey Hartkamp
Kleine Lieve Lach (4)

Joris Linssen & Caramba
Hartslag (6)

Kees Haak
Dat Moet Je Niet Doen Joh! (6)

Paul De Leeuw
Leef Je Mooiste Leven (2)

Rene Becker
Laten We Proosten (2)

Rob Dekay
Alles Gaat Voorbij ~ (5)

Rox Van Driel
Het Zijn De Kleine Dingen (6)

Sam Knoop
7 Sloten (7)

 

Dries Roelvink
Ik Mis Jou In M’n Leven (-) NIEUW

Erwin Hulzebosch
Wat Nou Als ~ (-)

Frank Verkooyen
Nu de nachten nog (-)

Henk Westbroek
Blauwe Ogen (-) NIEUW

Luuks Nijsingh
Niemandslaand ~ (-)

Pensionado’s
Schaam I-j Ow Niet (-) NIEUW

Raymon Hermans
Nu Of Nooit (-)

Tom Haver
Liefde Bestaat (-) NIEUW

Van Mike
Altijd ~ (-)

Xander de Buisonje
Zeg Ja! (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Roy Geerts nieuwe feestplaat heet; “Ja als we gaan”
donderdag, 19 januari 2017 12:38

Een echte meezinger die niet uit je hoofd gaat, met lekkere accordeon partijen en een vette beat! De jonge ambitieuze zanger Roy Geerts uit Teteringen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als feestartiest. Hij is nog geen 2 jaar bezig maar maakte al een aantal hele leuke singels. Met de aankomende carnaval voor de deur voegt hij met zijn nieuwste singel daar weer een topper aan toe!

Lees meer...
Fans vragen duo Remix om eigen nummers
donderdag, 19 januari 2017 12:35

Jullie doen het zo leuk, maar waarom maken jullie geen eigen nummers”, dat hoort Duo Remix regelmatig van de fans en kennissen. Daarom brengt het duo een nieuwe, eigen single uit: ‘Wij met z’n twee’.

Lees meer...
Trouwen met Xander
donderdag, 19 januari 2017 08:31

Met Xander de Buisonjé als trouwambtenaar is dat mogelijk. Xander doet niets liever dan de mooiste dag van jullie leven op geheel persoonlijke wijze nog een beetje mooier maken. Of jullie nou voor een grootse of juist meer intieme setting gaan, Xander verbindt jullie op een geheel eigen en muzikale manier in het echt. Onvergetelijk in alle opzichten.

Lees meer...
HEY FRANSIE
woensdag, 18 januari 2017 15:42

Zanger/entertainer Frans van Alkmaar zijn wieg stond in Alkmaar en daar is deze 50-jarige nog steeds gehuisvest. Ondanks dat hij al jaren zingt en actief is in het circuit, heeft Frans onlangs pas zijn eerste eigen single opgenomen. Hiervoor zakte hij af naar Breda om in The Boom! Music studio en in samenwerking met Frank Verkooyen, het nummer ‘Hey Fransie’ op te nemen. Jan Dulles, de leadzanger van de 3JS, nam het liedje eerder speciaal op voor de roemruchte Volendamse Kermis.

Lees meer...
RENÉ FROGER : ‘‘IK BEN EEN GEZEGEND MENS’’
woensdag, 18 januari 2017 15:17

In het tweede deel van de NPO Sterren NL special ‘Het verleden kruist het heden’ prijst René Froger zichzelf gelukkig met zijn carrière en zijn gezin. Ook over het niet lukken van een zegetocht in het buitenland is hij openhartig: “De heimwee naar mijn familie heeft me genekt. Als ik alleen was geweest, was het misschien wel gelukt. Maar of ik daar nou zo blij mee moet zijn geweest, weet ik ook niet”, zo vertelt de zanger.

Lees meer...
Oude disco klassieker in Nederlands jasje voor Barbera van Voorst
woensdag, 18 januari 2017 15:11

”Liever dan Lief” bracht Barbera van Voorst in 2016 veel aandacht en airplay op in zowel Nederland als Vlaanderen. Ze heeft er enorm van genoten en heeft daardoor met nog meer plezier aan de opvolger gewerkt. En wat voor een. “ Come take my hand” van 2Brothers on the 4thFloor is omgetoverd tot “ Kom met me mee”

Lees meer...
Paul de Laat maakt hilarische carnavalskraker; “In de growshop”!
woensdag, 18 januari 2017 15:08

Een knotsgek feestnummer vol met clichés over een zolder vol plantjes en attributen, op een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt! Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje.

Lees meer...
Nieuwe single Gerard Palts “Jij bent een Golddigger”
woensdag, 18 januari 2017 15:04

Gerard Palts uit Apeldoorn wordt in het land ook wel de ‘jongen van de handel’ genoemd. Deze alias kreeg Gerard doordat hij in 2013 bekend werd met zijn gelijknamige hitsingle ‘Jongen van de Handel’. Roy Donders prees het nummer in zijn reality-tv serie ‘Roy Donders Stylist van het Zuiden’ en omschreef het zelfs als zijn ‘lijflied’.

Lees meer...
Geen Django Wagner op huwelijk Peter Jan Rens & Virgina.
dinsdag, 17 januari 2017 19:31

In november was een concert van Django Wagner de plek waar Peter Jan Rens Virgina ten huwelijk vroeg. En de zanger zou ook vandaag tijdens de bruiloft een bijzondere rol spelen, maar dat ging niet door… “Ik zou eigenlijk de speciale trouwambtenaar die dag worden. Maar ja, ik heb niks meer van het gelukkige paar gehoord”, zo vertelt hij aan Shownieuws.

Lees meer...
Otto Roona componeert en schrijft eigen single.
dinsdag, 17 januari 2017 15:11

Voor Otto Roona gaat 2017 goed van start. Zijn nieuwe titel ‘Proosten op het leven’ heeft voor hem een extra betekenis gekregen. Het nummer is namelijk door Otto zelf geschreven en gecomponeerd. Hij zocht contact met Jurgen Kuppens die voor hem de totale productie voor zijn rekening mocht gaan nemen, met een vruchtbare samenwerking tot gevolg.

Lees meer...
Alberto wil een vent die de pijlen op hem richt.
dinsdag, 17 januari 2017 15:03

Alberto  (die U nog wel moet kennen van het nummer ‘Onno, mag ik je Toyboy zijn?’)  is ook met het ‘dartvirus’ besmet. Met het liedje ‘Let’s Play Darts’ richt Alberto (samen met z’n vrienden Cowboy Boy en Gewonde Knie) zijn pijlen op het komende Carnaval. Dit zou zo maar eens een grote feest-hit kunnen worden! De clip staat nu online >

Lees meer...
Twarres weer een duo.
dinsdag, 17 januari 2017 14:56

Het Friese duo Twarres won in 1999 de tweede prijs en de publieksprijs van het ‘Friese Songfestival Liet’, met het liedje Wêr Bisto.

Lees meer...
Uptempo Nederlandstalige skapop; Nieuwe single DE FIK ERIN
maandag, 16 januari 2017 15:06

Uptempo Nederlandstalige skapop; Dat is de Brabantse formatie De Fik Erin. Al 10 jaar een begrip in het feesttent circuit en sinds een jaartje of 3 ook op de Nederlandstalige landelijke radio. Sinds het debuutalbum zijn de mannen serieus bezig met hun eigen sound en die hebben ze gevonden. 

Lees meer...
Marco de Hollander start 2017 goed!
maandag, 16 januari 2017 14:43
Precies vier weken na de aankondiging van het grote TheaterConcert op 29 juni, ging de telefoon bij Marco de Hollander. “Mijn management belde me op, en had goed nieuws. Ruim 50% van de kaarten waren namelijk al verkocht. Ik wist niet wat ik hoorde, zo snel dat dit gaat” aldus een trotse De Hollander.

Lees meer...
Zangeres Angel – Rondje van mij
zaterdag, 14 januari 2017 14:45

Zangeres Angel geboren 1971 te Haarlem is al op jonge leeftijd verhuist naar het dorp Heemskerk. Hierbij kwam al gauw het zingen in beeld. Sinds haar jonge jaren zingt zij voornamelijk Ballads van grote sterren als Barbra Streisand en Withney Houston en heeft daarmee al in menig lokale talentenjacht gestaan.

Lees meer...
1 2 3 270