RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 36 – 30/8/2015

 

Rowwen Heze & Normaal
Gries (7)

 

Ancora
Thuis zijn ~ (4)

Gerson Main
Ik weet niet hoe (5)

Jan van Est
Ik wil maar kijken (5)

Jeffrey Heesen
De wereld is van ons (3)

Thomas Berge
Leef je uit ~ (7)

 

Dana Winner
Lief zo lief (3)

Django Wagner
Daar zijn vaders voor (1) NIEUW

Frank Verkooyen
Het wordt vast een mooie zomer (3)

Gerard Joling
Iedereen doet ‘t (3)

Grad Damen
Van de avond maken wij een fiesta (2)

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (9)

Jannes
Al mijn liefde zal ik geven (4)

Peter Groot Kormelink
Boer’n (3)

Snollebollekes
Lekker likkie (3)

Wimmie Bouma
Mambo mambo (5)

 

Dario
Alsjeblieft laat me zeggen schat (1) NIEUW

Denny Braaf
Wil dat je gaat (1) NIEUW

Elz Bakker & Rob van Daal
Je kuste voor twee (1) NIEUW

Helemaal Hollands
We nemen er een borrel op (3)

Kevin Paré
Deze is voor jou (3)

Matthijs Koning
Hemel nr. 7 (1) NIEUW

Pierre Kleinjans
Die mooie zon ben jij (2)

Quincy Smolders
Het komt door de zomer (3)

Rein Mercha
Hou jij nog echt wel van mij (3)

Robert Pater
Helena (1) NIEUW

Sasja Brouwers
Alles wat je zei (2)

Tamara & Tom
Zomer (2)

Tom Haver
Blijf vannacht bij mij (2)

Tommy Lips
He kom Eloise (1) NIEUW

Wing-men
Verleid mij (1) NIEUW

 

Danny Terp
Ik wil jou (-) NIEUW

Filip & Sarah
Helemaal van jou (-)

Gino Graus
Facking lekker (-) NIEUW

Hein Simons
Luchtkasteel (-) NIEUW

Henny Thijssen
Laat me nu gaan (-) NIEUW

Ivo Franklin
Toppers van Oranje (-) NIEUW

Lucas & Gea
Als ik je zie (-)

Rudy de Wit
Kom en zing mee (-) NIEUW

Wesley Klein
Omdat ik zo van je hou (-) NIEUW

Wesly Bronkhorst
Zo verwend (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Het nieuwe theaterseizoen Iris Kroes.
donderdag, 03 september 2015 19:24

iris kroes 2016Nadat Iris Kroes met haar harp en prachtige stem de tweede editie van The Voice of Holland won ( onder de vleugels van Marco Borsato) kwam ze met een debuutalbum ‘First’, kreeg ze de Dutch Harp Award, kwam er een theatertour, schreef de titelsong voor de bioscoopfilm Stuk en haar EP ‘ It Will Come in Time’ . Voor 2016 staat er o.a. Irisistible op de agenda.

Lees meer...
Nieuwe single MINK wederom in het Twents.
donderdag, 03 september 2015 18:14

mink rock roll‘De nieuwe single van MINK heet ‘Rock en Roll is Oaver’ en is zoals we van hem kunnen verwachten geheel in het Twents geschreven en gezongen. Het is een voor muzikanten zeer herkenbaar liedje geworden. ‘Na een avond spelen gaat het harde zaallicht aan en daar sta je dan plots weer in de werkelijkheid van het moment’ Even landen dus, aldus MINK.

Lees meer...
Peggy Mays komt met verrassende nieuwe single
donderdag, 03 september 2015 12:12

Peggy Mays - Als ik eens zeggen konPeggy Mays een naam die al 8 jaar volop meedraait in de Vaderlandse showbizz. Vele televisie programma’s heeft zij een bijdrage aan mogen leveren. Waaronder in 2010 de voorronde van het Songfestival. Een van de weinige programma’s waarvoor ze thuis blijft en jaarlijks met veel aandacht naar kijkt en luister. Een van haar favoriete jaren is 2000.

Lees meer...
Miss Montreal maakt nog een naam bekend van de BIERPOP line-up.
woensdag, 02 september 2015 18:18

bierpopOp 7 november organiseert Sanne Hans (Miss Montreal) BIERPOP in de Evenementenhal te Hardenberg,  Van 18.00 tot 23.30 kun je genieten van Bier en goeie muziek. BIERPOP (bijna uitverkocht) heeft een super line-up en Miss Montreal sluit af. Een avond vol topacts zoals Handsome Poets, Nielson en Coen & Sander. Miss Montreal maakte zojuist nog een naam bekend.

Lees meer...
NIEUW SEIZOEN DE ZOMER VOORBIJ START VANDAAG.
woensdag, 02 september 2015 12:42

DeZomerVoorbijTBpers”Deze Zomer Voorbij zal anders zijn dan normaal… maar we gaan er alles aan doen er een top seizoen van te maken!”, zegt Lange Frans aan het begin van de eerste aflevering van De Zomer Voorbij. Hij doelt op het overlijden van de bekende Volendamse manager. “Ik wil graag beginnen met een toost voor onze Volendamse vrienden en vooral hun vriend en manager Jaap Buijs” 

Lees meer...
Het hart van Jordy van Vilsteren is gebroken.
woensdag, 02 september 2015 12:40

Jordy van volsteren JijhebtmijnhartgebrokenWebsiteDe Zwolse volkszanger Jordy van Vilsteren heeft een gebroken hart. Dit bezingt hij op zijn nieuwe single: ‘Jij hebt mijn hart gebroken’. “De uptempo-klanken doen vermoeden, dat het een luchtig vrolijk liedje is. Maar als je goed naar de tekst luistert wordt je verrast. Er zingen al te veel artiesten liedjes, die nergens overgaan. ” aldus producer Frank van Etten.

Lees meer...
Wim Florack’s nieuwe single een juweeltje !
woensdag, 02 september 2015 12:38

wim florack Mooiste-Meisje-van-de-WagenvoorWim Florack is in 1989 geboren in Oosterhout. Daar stond hij al vanaf zijn tiende voor de spiegel te oefenen. Het coverbandje Starlight Team werd opgericht dat echter op aandringen van Wim ’s ouders later weer werd opgeheven. Wim moest zijn aandacht namelijk bij school houden, zo vonden zij! Maar het spreekwoordelijk bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Lees meer...
PAKKENDE NIEUWE SINGLE VOOR DE MOEFLONS
woensdag, 02 september 2015 12:35

Moeflons0 jij en ikFeestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is “na wat wisselingen” de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband, ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a.”Het Dak Gaat Eraf” van juni 2006.

Lees meer...
Het duo Lucas en Gea is weer volledig in actie na een geweldig herstel van Gea.
woensdag, 02 september 2015 12:25

lucas en gea MaritaStegginkGea kreeg twee maanden geleden een nieuwe heup in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal. De operatie en herstel verliepen voorspoedig en inmiddels maakt ze al weer fietstochten met de hond en is ze in het weekend weer back on stage. Ook zijn ze de studio weer ingedoken voor het opnemen van nieuw materiaal.

Lees meer...
Laat Mij Vanavond Met Jou Dansen!
woensdag, 02 september 2015 12:08

Patrick Willemse Laat mijWie kan Patrick Willemse, de zanger met de hoge zuivere noot, weerstaan? Frans Bauer in elk geval niet. Hij reageerde enthousiast op Patricks prestaties en dankzij Frans kwam Patrick bij Laurens van Wessel in de studio. Na zijn succes in de Soundmixshow zat Patrick niet stil. Hij ontwikkelde zijn eigen repertoires met professionele songwriters.

Lees meer...
Eerste single voor THE FLOODLIGHT
woensdag, 02 september 2015 12:05

De Limburgse band “The Floodlight”, bestaande uit 4 jonge talenten van 16 en 17 jaar, timmert nog geen jaar aan de weg. In deze korte tijd hebben zij echter een indrukwekkende referentielijst aan
optredens opgebouwd en wisten zij al een eerste single te realiseren. Een droom die uit komt! De single “Unstable” is vanaf nu te downloaden via alle bekende Nederlandse downloadsites.

Lees meer...
Marktplaats verkoper single Esther Groenenberg ; de status is gewijzigd in ‘gereserveerd’.
dinsdag, 01 september 2015 11:46

esther elk kind is een beginDe verkoper van de cd van Esther Groenenberg, heeft zijn/haar status op Marktplaats veranderd in ‘Gereserveerd’. De Zwolse zangeres Esther Groenenberg kreeg afgelopen weekend de tip dat haar promo-cd’s op Marktplaats staan, meldde RTVOOST gisteren.

Lees meer...
Havendagen Delfzijl ; een groot meezingfestijn
maandag, 31 augustus 2015 21:45

AncoraZaterdag 5 en zondag 6 september zijn er weer de Havendagen Delfzijl. Een weekend dat bol staat van de doe activiteiten in en rond de haven van Delfzijl. Daarnaast is er volop ruimte voor entertainment. Shantykjoren – Dweilorkesten en optredens van artiesten zullen het straatbeeld bepalen tussen 11 uur in de ochtend en 01.uur in de nacht op zaterdag en van 11 tot 18 uur op de zondag.

Lees meer...
Zuid-Afrika is enthousiast over single Belinda Kinnaer!
maandag, 31 augustus 2015 19:53

belinda kinnaer 7 oceanenEen enorm compliment kwam er uit over de nieuwe single ‘Zeven Oceanen’ van Belinda Kinnaer. Het nummer is vorige week in Nederland in release gegaan en daarover kwam een geweldige reactie vanuit Zuid-Afrika. Rudi Claase, een grote ster in Zuid-Afrika, die de originele tekst- en muziekschrijver is van het nummer, werd razend enthousiast na het horen van de versie van Belinda.

Lees meer...
“IK BLIJF JE VADER” AANGRIJPENDE NIEUWE SINGLE A3AAN DROST
maandag, 31 augustus 2015 12:22

Adobe Photoshop PDF“Ik Blijf Je Vader” is de nieuwste single release van de Friese zanger A3aan Drost en afkomstig van zijn positief ontvangen nieuwe album “Dit Is Wat Ik Wil”. Met dit door Martin Sterken geschreven en geproduceerde liedje snijdt A3aan een gevoelig onderwerp aan, wat vele mensen zal raken.

Lees meer...
1 2 3 111