RTV Oost navigatie
13E JAARGANG – WEEK 6 – 7/2/2016

 

Marianne Weber & John de Bever
Dat is de liefde (8)

 

Claudia de Breij ft. Waylon
Mis je zo graag (2)

Daniel Lohues
Waor gaon we naortoe (3)

Diggy Dex ft. JW Roy
Treur niet ode aan het leven (5)

Karel J. Schepers
Wie vangt me op ~ (5)

Rene Karst ft. DJ Bart
Hollanders (3)

 

Aurélie
Witte Vlag (3)

Belinda Kinnaer
Neem je leven (2)

Charelle
Het lijkt soms van een kant te komen (3)

Elise de Koning
Ik wil in je hart (4)

Johnny Bolk & August Hendriks
Lied uit mijn hart ~ (3)

Kees Versluys
Souvenir (4)

Pascal Redeker
Lieve Mathilde (7)

Ramon Beense
Voor iedereen (4)

Stef Ekkel
Je speelt al jaren een spel ~ (3)

Tamara Tol
He schatje he (6)

 

3J’s
Dan ben jij weer hier (1) NIEUW

Babette van Veen
Kleine strijder (1) NIEUW

Bert Zwier
Ik zoek naar een meisje (2)

Frank Boeijen
Weet jij wat het is (2)

Jan van Est
Het is zoals het is (2)

Johan Roode
Wanneer kom jij ~ (3)

Lucas & Gea
Veranderd in een ander (3)

Martino Kluitmans
Zweven op de wind (2)

Mike van Dijk
Nog een laatste kus ~ (2)

Pater Moeskroen
Schizofreen (1) NIEUW

Rein Mercha
Wat ben ik dom geweest (1) NIEUW

Sjonnies
Vannacht (3)

Stef Bos
Vogelvlucht (2)

Tony van Boxtel
Liefdesdans (3)

Willem Barth
Alles is zo sexy aan jou (1) NIEUW

 

Anno Britting
Hey jij míjn lief (-)

De fik erin
Wie niet waagt (-) NIEUW

Evert van Huygevoort
Iemand zoals jij (-)

Frank van Etten
Ik wil met je dansen (-) NIEUW

Hans Steiger
Mijn beste vriend (-)

Henk Bernard
Het is weg (-) NIEUW

Jeffrey Kuipers
Daar sta je dan (-)

Marjon van Iwaarden
5 minuten (-)

Simon Keizer
Verdwalen (-) NIEUW

Xander de Buisonje
Anna (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Clip ‘Ik Ben Jouw Valentijn’ Danny Diëgo online.
dinsdag, 09 februari 2016 18:47

danny diego valentijnDanny Diëgo verwierf bekendheid dankzij zijn deelname aan het SBS programma Utopia en presenteerde vorig zomer zijn debuutsingle “Oyalela”, waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Ook met de opvolger “Boom Chica Chica” wist hij zich volop in de kijker te spelen.

Lees meer...
Marga Bult jaagt mannenharten op hol als ‘pitspoes’
dinsdag, 09 februari 2016 16:17

marga bult rtvoostcreditsMarga Bult houdt de gemoederen weer bezig. Ze plaatste gisteren deze pittige foto op haar facebookpagina. Ze schreef daarbij: “Zo dan…deze fotosessie heeft ze ook weer achter de rug. En wees eerlijk, die 4 strakke turbo knalpijpen zien er wel heel errug mega gaaf uit…VROOMMM” Marga Bult kreeg bijna 400 reacties op dat bericht. Maar was zij het wel echt zelf?

 

Lees meer...
Nieuwe single Denny Braaf “Mijn Vaders Blik”.
dinsdag, 09 februari 2016 15:33

Denny Braaf - voorkant hoes Mijn vaders blikDenny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die menig vrouw het hart sneller doet slaan. Bij het programma ‘Bloed, zweet en tranen’ op SBS6 werden zijn zangkwaliteiten en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme van Denny lijkt nu de weg naar succes ingeslagen.

Lees meer...
Clip winnares Maan van TVOH online scoort!
dinsdag, 09 februari 2016 15:25

maan perfect worldDe winnares van het zesde seizoen van The Voice of Holland is Maan geworden. Haar eerste single ‘Perfect World’ is geproduceerd door Hardwell. De videoclip staat net een dag online en is al een enorme hit op You Tube.

Lees meer...
Xander de Buisonjé in The Passion.
dinsdag, 09 februari 2016 12:13

passionZanger Xander de Buisonjé zal de rol van verrader Judas in het jaarlijkse paasspektakel The Passion gaan spelen. Ook de verslaggeefster is bekend gemaakt. Deze taak is voor Sofie van den Enk.
Dit jaar zal the Passion voor de zesde keer gehouden worden. De stad die hiervoor gekozen is: Amersfoort!

Lees meer...
Simon Keizer debuteert met solo theatertour, mini -album en boek.
dinsdag, 09 februari 2016 11:42

SimonKeizer_Ik&Simon700Het zijn spannende tijden voor Simon Keizer momenteel. Met de release van een solo mini album, een eigen boek en de start van zijn theatertour stapt hij voor even uit de schaduw van het duo dat hij met Nick Schilder sinds 10 jaar vormt.

Lees meer...
Nieuwe single Van Huys Uit.
maandag, 08 februari 2016 22:17

van huys uit pluk de dagSterke meezingers, frisse popballads en vooral een hechte vriendschap vormen de basis van de nieuwe Nederpop band Van Huys Uit. Deze jonge gasten uit Alkmaar staan te trappelen om zichzelf overal te laten horen. Van Huys Uit bestaat uit Angelo Nannings, Raoul Bakker, Pim Kamp, Pieter Bakker en Sander van Truijen.

Lees meer...
The Common Linnets zoeken de intimiteit op van het theater
maandag, 08 februari 2016 00:49

TCL Theatertour 2016 Flyer voorkantNa onlangs een succesvolle clubtour te hebben afgesloten in een volle grote zaal van het Tilburgse 013, spelen The Common Linnets vanaf dinsdag 5 april in de Nederlandse theaters. Tijdens deze tour zullen Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby hun repertoire, aangevulde met een aantal covers, in een bijzonder en intiem jasje steken.

Lees meer...
Superster voor Marianne Weber & John de Bever
maandag, 08 februari 2016 00:42

marianne weber en john de bever - dat is de liefdeIn de hitlijst van RTV OOST is er elke week een nieuwe SUPERSTER, die bovenaan in onze lijst straalt . Voor de komende week is die hoogste positie voor Marianne Weber & John de Bever met hun single; Dat is de liefde

Lees meer...
Zanger Eddy Wally overleden.
zondag, 07 februari 2016 23:32

eddy wally dvdVrijdagavond is zanger Eddy Wally op 83-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Sinds de zomer van 2011 verbleef ‘de Voice of Europa’ in rusthuis Bloemenbos in z’n woonplaats Zelzate. Tijdens de feestdagen van 2015 werd hij opgenomen in het ziekenhuis i.v.m. een probleem met zijn sondevoeding.

Lees meer...
Pascal Schipper’s nieuwe single “Ik heb aan je fiets gelikt” scoort deze carnaval!!!
zaterdag, 06 februari 2016 13:41

pascal schipper fietsPascal Schipper een 28 jarige zanger en entertainer afkomstig uit Hoogeveen.  In 2012 lanceerde hij zijn eerste single “Waterbed” waarnaar vervolgens “In dat mooie kleine kroeggie” volgde en de in 2014 uitgebrachte single “Vandaag ook morgen overdoen”. Die laatste was een uitstapje voor Pascal van feestliedjes naar even een iets serieuzere single.

Lees meer...
Jeffrey Lake brengt ode aan zijn overleden oma
zaterdag, 06 februari 2016 13:36

jeffrey lake omaBegin augustus 2015 overleed de oma van Jeffrey Lake. Omdat de Haagse zanger een zeer goede band had met haar had nam hij contact op met producer Jody Koewe van de HD Soundstudio uit Den Haag. ‘Ik vertelde hem dat ik ter nagedachtenis een lied voor haar wilde opnemen. Jody is een producer die altijd het één en ander gewoon probeert. Op een gegeven moment kwam hij met een demo’, aldus Jeffrey.

Lees meer...
Dyon uit Losser zingt over ‘Wonen in Volendam.
zaterdag, 06 februari 2016 13:32

Dyon voorkantOp zaterdag 30 januari jl. toog de familie Verwer uit Losser richting Volendam. Het doel van deze 245 kilometer tellende trip was de clipopname behorend bij de nieuwe single ‘Wonen in Volendam’ van hun 13 jarige zoon Dyon. In 2015 debuteerde hij met ‘Mijn droom’ en die droom blijkt enigszins uit te komen.

Lees meer...
Vader Abraham is ook de ‘Carnavalskneiter 2016’
vrijdag, 05 februari 2016 18:54

Vader Abraham - Wittewattetis GewittetnieAan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat hun kijkers en luisteraars de single ‘Wittewattetis Gewittetnie’ van Vader Abraham hebben uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2016. De trofee werd vanmiddag door presentator Taeke Wouda aan Vader Abraham uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL vanaf het grote muziekfeest ‘3 Uurkes Vurraf’ in Eindhoven.

Lees meer...
Vader Abraham wint Puur NL Carnavalskraker
vrijdag, 05 februari 2016 18:49

vader abraham puurnl_carnavalskraker_05022016%5b2%5d“Wittewattetis Gewittetnie” van Vader Abraham (Pierre Kartner) is vandaag uitgeroepen tot Puur NL Carnavalskraker 2016 bij de toonaangevende Brabantse zender van het Nederlandstalige lied, Puur NL. De verkiezing van de Puur NL Carnavalskraker 2016 is de officieuze opening van Carnaval in Brabant. Vader Abraham wist dit jaar de meeste stemmen en punten te verzamelen van de Puur NL luisteraars en de kundige vakjury.

Lees meer...
1 2 3 162