2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Diego Holzken steekt boven het maaiveld uit met ‘Alleen jij’
zaterdag, 09 december 2017 17:48

Op 24 november jl. kreeg Diego Holzken uit handen van Manfred Jongenelis het eerste exemplaar van z’n nieuwe single ‘Alleen jij’ overhandigd. Het publiek was laaiend enthousiast over het nummer en de verwachting is ook dat de rest van Nederland blij wordt van dit lied van de uit Sittard afkomstige zanger die ongeveer twee jaar actief is in het muzikale circuit.

Lees meer...
SYLVIA SMIT komt met kerstnummer “ENJOY YOUR CHRISTMAS!”
zaterdag, 09 december 2017 16:55

Voor zangeres Sylvia Smit is kerst zonder kerstnummers geen geslaagde kerst. Iedereen kent al die bekende kerstliedjes wel, maar nu is het tijd voor iets anders!

Lees meer...
Lana Drogt uit Zwolle komt met haar 3e singel uit.
zaterdag, 09 december 2017 16:33

Deze singel “Ik dacht dat ik in de hemel kwam” is één van haar singels die op haar album komt te staan net als haar vorige nummer “Ik leef mijn droom” Dit album zal in 2018 uit gaan komen.

Lees meer...
JoJo Gladstone  ‘JOJO’ Reggae uit Almelo.
zaterdag, 09 december 2017 15:51

Dat je niet perse op Jamaica geboren hoeft te zijn om goede reggae te kunnen produceren, bewijst de Almelose Reggae producer JoJo Gladstone. Jouke Yspeerd, alias JoJo Gladstone, was al op jonge leeftijd geïnspireerd door verschillende reggae grootheden. Gladstone “Gladdy” Anderson is Jouke’s absolute held.

Lees meer...
Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
zaterdag, 09 december 2017 14:55

Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal wordt er in de lessen toegewerkt naar twee spetterende concerten per jaar, maar dit jaar had de groep van 20 kinderen een ander project op het programma staan…

Lees meer...
Album & Nieuwjaars Party John de Bever.
zaterdag, 09 december 2017 14:25

De artiesten LINE UP van de NIEUWJAARSPARTY van John de Bever is bekend. M.m.v.  Django Wagner, Stef Ekkel, Ferry van Litsenburg, Johan Heuser, William Burg, Marco de Hollander, Johan Linssen, Patrick Gerets, Kevin Nuijten, Ron Besselink, Mike Kanders, Frans Van Adrichem, Angesz VG en Fred van Gerven, gaat het een geweldig feest worden.

Lees meer...
3JS verzetten shows.
zaterdag, 09 december 2017 13:50

Noodgedwongen moeten de 3JS hun shows van deze week verzetten. De show van vanavond in Naaldwijk gaat naar maandag (18e) en de show van morgen in Volendam gaat naar volgende week zondag. Zanger Jan Dulles heeft problemen met zijn stem.

Lees meer...
‘Kerst in Den Haag’
zaterdag, 09 december 2017 10:38

De dagen worden korter en de nachten worden kouder. De lichtjes van de kerst bomen schijnt in elk huis, Je raad het al kerst is in aantocht  . In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte wist  De Haagse volkszanger John Medley samen met Helga een heel vrolijke kerstliedje  te maken op het nummer van Raul Malo. 

Lees meer...
Ivo Franklin ´Tweestrijd´
vrijdag, 08 december 2017 22:09

De Toppers van Oranje presentator Ivo Franklin heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet ‘Tweestrijd’. Bekijk de clip >

Lees meer...
Nieuwe single Arie Bergsma
vrijdag, 08 december 2017 22:06

Het is al een paar jaar erg rustig rondom Arie Bergsma. Maar inmiddels kunnen we zeggen dat hij terug is, en hoe!  De zanger/muzikant is bij Terry West de studio in geweest om daar een wel heel gevoelig nummer op te nemen. 

Lees meer...
Topper Gezocht!
vrijdag, 08 december 2017 22:04

De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit gaan in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! van SBS6 samen op zoek naar een nieuwe collega die als een echte Topper live zal optreden voor 65.000 mensen.

Lees meer...
Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle
vrijdag, 08 december 2017 22:02

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen.

Lees meer...
Golden Earring opnieuw naar Hertme ‘Open Air’
donderdag, 07 december 2017 19:34

Golden Earring gaat op 29 juni optreden op Metropool Open Air.  Dat zagen we 2 jaar terug al in Hertme en zien we weer in 2018 want de Earring komt terug naar het Openluchttheater in Hertme! 

Lees meer...
Zwarte Cross maakt de eerste namen bekend voor 2018
donderdag, 07 december 2017 17:38

De Zwarte Cross gaat het dit jaar wat anders aanpakken. Verandering, disruptie, een beetje leven in de brouwerij, LEVEN VÓÓR DE DOOD! Dus, zoals je niet van ons gewend bent: op 7 december al deze EERSTE NAMEN vol in je blije bakkes! Hier komen ze:

Lees meer...
Frank van Etten CD Presentatie
donderdag, 07 december 2017 17:28

Frank van Etten houdt zijn CD Presentatie bij Rene Smit Vrieler te Enschede. Dit is op 22 December 2017 vanaf 20:00 uur is de zaal open en het programma begint om 20:30 uur. Met gastoptredens van o.a.

Lees meer...
1 2 3 356