RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 18 (1 Mei 2016)

 

Marco Borsato & Matt Simons
Breng Me Naar Het Water (7)

 

Daniel Lohues
De Zunne En De Maon (7)

Edsilia
Als Jij Me Belooft (5)

Jan Smit
De Hoeken Van De Kamer (4)

Tamara Tol & Jaman
Je Bent Nog Mooier Dan Mooi ~ (6)

Wesly Bronkhorst
Allermooiste Glimlach (6)

 

Adriaan Drost
Al Regent Het Voor Jou (6)

Aina
Masker (5)

Dennie Christian & Eveline Cannoot
Dankjewel (7)

Henk Damen/Nelis Leeman
Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (6)

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (1) NIEUW

Marlane
Door Jou Voel Ik Me Sterker (5)

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (4)

Tino Martin
Hou Me Vast (4)

Vangrail
Naar De Zee (4)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (3)

 

3J’s
Spijt (3)

Aukje Fijn
Milonga (1) NIEUW

Eddy Zoey
Kracht ~ (3)

Edwin Bos
Bloedmooie Vrouw (2)

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (2)

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (2)

Harten 10
Machtig Mooi ~ (1) NIEUW

Helemaal Hollands
Wat Is Het Leven Zonder Vrienden (3)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (2)

Jessica Malfait
Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud (2)

Laroux
Lente (2)

Maikel Boxem
Jij Speelde Een Spel Met Mij ~ (2)

Rik Hoogland
Jammer (2)

Rox Van Driel
Ticket Naar De Zon (3)

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (1) NIEUW

 

Dennis Wiltink
Sterker (-)

Gerard Joling
Lieveling (-)

Grad Damen
Dat Zal Ik Jou Echt Beloven (-)

Gyna
Hemel Op Aarde (-)

Lenie Gerrits
Zoals Vroeger ~ (-) NIEUW

Leonie Meijer
Door Hetzelfde Ijs (-) NIEUW

Maxim
Nog Eén Nachtje Slapen ~ (-) NIEUW

Van Huys Uit
Waar We Staan (-) NIEUW

Wannebiezz
Als Je ’t Geluk Zoekt (-)

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (-)

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
NA VLAANDEREN OOK NEDERLAND PLAT VOOR JENNIFER BERTON? JenniferDezeNacht150
woensdag, 04 mei 2016 13:35

Jennifer Berton - Deze Nacht Blijf Ik Bij JouJennifer Berton is goed bezig.  Haar vorige single “Als Ik Jou Niet Heb”, een gesmaakte dance-versie van ‘If I Can’t Have You’ van Yvonne Elliman uit 1977, wist zich moeiteloos in de Vlaamse hitlijsten te nestelen.  Het lijkt erop dat, de ondertussen blonde, Jennifer zich ook dit jaar in de kijker zal zingen, want haar nieuwe single is opnieuw een poppy song getiteld “Deze Nacht Blijf Ik Bij Jou”. 

Lees meer...
ZOMERHIT VOOR DANNY POPPINGHAUS?
woensdag, 04 mei 2016 13:31

Danny Poppinghaus - kom eens hier %5bCDS%5d largeDe volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint.

Lees meer...
Nieuwe serie bij RTV Oost: Deurdonderen, in de voetsporen van Normaal.
woensdag, 04 mei 2016 13:26

RTV Oost en Omroep Gelderland zenden vanaf half mei een nieuwe serie uit: Deurdonderen, in de voetsporen van Normaal. In een achtdelige tv-serie wordt op zoek gegaan naar dialectrockers. Welke muzikanten zweren bij zingen in het plat en hoe brengen ze dat over op hun publiek? Zes bands laten zien waarom streektaal en rock goed samengaan.

 

Lees meer...
Toppers konden Songfestival omkopen
dinsdag, 03 mei 2016 18:17

toppers 2016 grootBenno de Leeuw, manager van de Toppers, zou in 2009 zijn benaderd om voor de Toppers een succesvol resultaat te realiseren bij het Eurovisiesongfestival. Een Oost-Europese partij zou tegen betaling de stemming van het Eurovisiesongfestival dusdanig hebben kunnen manipuleren om voor een goed resultaat te kunnen zorgen.

Lees meer...
10 jaar Nick & Simon – Boek
dinsdag, 03 mei 2016 17:55

NS_10jaarIn 2016 is het tien jaar dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere, waaronder ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’ en ‘Kijk omhoog’.

Lees meer...
Superster voor Marco Borsato & Matt Simons.
dinsdag, 03 mei 2016 16:35

marco matt brengElke week kent De Sterrenparade hitlijst een nieuwe SUPERSTER. Deze staat bovenaan in de hitlijst van Overijssel en deze week is de SUPERSTER voor Marco Borsato & Matt Simons met ‘Breng Me Naar Het Water’. 

Lees meer...
Zanger en acteur Tim Douwsma in ‘Nieuwe Tijden’.
dinsdag, 03 mei 2016 13:46

tim douwsmaTim Douwsma gaat spelen in ‘Nieuwe Tijden’. Ruim 10 jaar nadat hij auditie deed voor ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, is hij deze zomer te zien in de nieuwe serie van de makers van de populaire soap.

Lees meer...
Nederlandse Laura gooit hoge ogen in finale ‘Deutschland sucht den Superstar’.
dinsdag, 03 mei 2016 13:23

laura superstarDe 18-jarige Laura van den Elzen uit Gemert staat aanstaande zaterdag in de grote finale van ‘Deutschland sucht den Superstar’ ( Duitse variant van onze Idols ).

Lees meer...
Jeroen van der Boom in Concert.
dinsdag, 03 mei 2016 13:11

jeroen van der boom je leeft vandaagKomend seizoen zoekt Jeroen van der Boom voor het eerst de intimiteit van het theater op. Bij het grote publiek is Jeroen vooral bekend als Nederlandstalige zanger, TV presentator en maakt hij deel uit van De Toppers. In deze theatershow komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht en wordt duidelijk dat Jeroen over nog vele andere talenten beschikt. Tijdens de theatershow wordt hij vergezeld door zijn vaste band.

Lees meer...
Nieuwe single Jacco “In een seconde” vervolg van cover Avond (Ik geloof)
dinsdag, 03 mei 2016 13:08

JaccoIneensecondeWebsite“In een seconde” de nieuwe single van Jacco is 24 April online gegaan. De single is geproduceerd door Velibor Weller en is en cover van de Duitse Herbert Gronemeyer die in 1984 met Mambo de duitste hitlijsten veroverde. Velibor arrangeerde het nummer opnieuw naar de wensen van Jacco. Dit resultaat is een zomerse feel good single. 

Lees meer...
Album ‘Dat Is De Liefde’ voert boventoon in de Nederlandse hitlijsten!
dinsdag, 03 mei 2016 13:06

marianne en jog=hn de bever album dat is de liefdeWat hebben Beyoncé, Miss Montreal en Lil’ Kleine gemeen met John de Bever en Marianne Weber? Inderdaad: ze staan allen zeer hoog genoteerd in de Dutch Charts Album TOP100! Het nieuwe album van Marianne Weber en John de Bever is deze week op nummer vier binnengekomen in de prestigieuze hitparade. Niemand minder dan Johan Derksen presenteerde ‘Dat Is De Liefde’ onlangs op spraakmakende wijze aan het duo van het levenslied!

Lees meer...
Harry Vermeegen & Voetbalflitsen steunen België met EK-lied: ‘Wij zijn FF Bellug’
maandag, 02 mei 2016 12:10

!cid_ii_15466c3bd1289c9eAls allereerste in Nederland komen Harry Vermeegen en de website www.voetbalflitsen.nl ervoor uit komende zomer op het EK voor België te zijn. Wat begon als een grapje, heeft zich nu ontwikkeld tot het Voetbalflitsen EK-lied ‘Wij zijn FF Bellug’, compleet met videoclip. Het lied, waarmee Nederlanders komende zomer massaal België kunnen gaan aanmoedigen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal, is afgelopen week opgenomen en inmiddels te downloaden via www.voetbalflitsen.nl en iTunes.

Lees meer...
Datum BIERPOP 2016 van Miss Montreal bekend.
maandag, 02 mei 2016 11:20

bierpop miss mEen groot succes was het 7 november 2015 voor Miss Montreal; de eerste editie van Bierpop was uitverkocht en daarmee een prachtig begin van iets moois. Optredens van Handsome Poets, Rondé, Mannenkoor Karrespoor, Nielson, Paskal Jakobsen, Guus Meeuwis, Bökkers en natuurlijk Miss Montreal maakten er een onvergetelijke avond van. Een volgende editie kon bijna niet uitblijven!!!! De datum is nu bekend!!

Lees meer...
Ook Laura Lynn gaat ‘Rechtop in de Wind’
maandag, 02 mei 2016 11:01

laura lynn rechtop in de windDe Belgische Laura Lynn scoort in haar land met een de cover ‘Rechtop in de Wind’ van Marga Bult. Hiermee staat ze inmiddels volop in de hitlijsten daar en nu is er ook een videoclip uitgebracht >

Lees meer...
PERRY ZUIDAM- LAAT ME VRIJ
maandag, 02 mei 2016 10:51

Perry Zuidam laatMet zijn vorige single “Ik werd geboren zonder het te vragen” heeft Perry Zuidam veel airplay gehad bij de diverse radio zenders, zowel in Nederland als in België. Zijn nieuwe single “Laat me vrij” zal ongetwijfeld weer veelvuldig te horen zijn de komende tijd. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans en de opname worden weer gemaakt in studio ’69 in Zegge,met als producer Laurens van Wessel.

Lees meer...
1 2 3 187