RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 22 (29 Mei 2016)

 

Sieneke
Lieg Toch Eens Een Beetje Beter (8)

 

Jaman
Een Beetje Hoop ~ (5)

Jelle B
Alles Dat Jij Bent (6)

Thomas Berge
Beter Bij Mij ~ (5)

Tino Martin
Hou Me Vast (8)

Vangrail
Naar De Zee (8)

 

3J’s
Spijt (7)

Aukje Fijn
Milonga (5)

Erik van Klinken
Dit Is Het Land (6)

Gerard Joling
Lieveling (4)

Gert Valk
Omdat Jij Jarig Bent ~ (6)

Peter Beense
Ik Voel Me Heerlijk (2)

Samantha Steenwijk
Het Leven Is Zo Mooi (3)

Stephanie Struijk
Dromen Van De Zon (3)

Wesley Klein
Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven (4)

Wolter Kroes
Wij Gaan Nergens Meer Heen (7)

 

Dana Winner
Ik Laat Je Nu Maar Gaan (1) NIEUW

Danny de Munk & Django Wagner
Wij Met Z’n Twee (1) NIEUW

Danny Poppinghaus
Kom Eens Hier (2)

Dennis Van Dijkhuizen
Ga Maar Naar Die Ander ~ (2)

Dries Roelvink
Door Jou Is Het Weer Zomer (2)

Elders
Liefde Maar Dan Anders ~ (2)

Frans Duijts
Mooiste In Je Leven (1) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (1) NIEUW

Hein Migchelbrink & Henri Van Velzen
Spitfires Medley ~ (3)

Joey Hartkamp
Dans Met Me Mee (2)

Karin Goverde
Weet Jij Wat Liefde Is (2)

Pieter van der Zweep
Dansen (2)

Robert Leroy
Jouw wil is wet (2)

Rowwen Heze
Kameel Van De Peel (1) NIEUW

Rudy de Wit
Je Bent Verleidelijk (2)

 

Ali B. ft Diggy Dex
Ik Huil Alleen Bij Jou (-) NIEUW

Donny van Aarle
Marguerita (-) NIEUW

Frank Verkooyen
Geluk (-)

Jan van Est
Nu Loop Je Mij Voorbij (-)

John De Bever
Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap (-) NIEUW

Kevin Koning
Jij Bent Als De Lente (-) NIEUW

Patrick Willemse
Zeg Mij Niet (-)

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (-)

Raymon Hermans
Fenomeen (-)

Ruby van Urk
Neem Me Mee (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Mart Winkel; “Ik ga weer leven”.
zaterdag, 28 mei 2016 19:23

mart winkel ik gaMart Winkel in in Delft geboren, getogen en woont daar ook nog steeds. Als kind werd hij al vroeg blootgesteld aan het Hollandse lied, zijn vader (die helaas te vroeg is overleden, vandaar het liedje mijn gemis) en mijn moeder draaide het bijna altijd.

Lees meer...
Zangeres Lee-Ann; Ik doe ’t niet!
zaterdag, 28 mei 2016 19:13

lee ann ik doeAl 30 jaar lang staat zij op het podium maar deze zomer komt zij met haar eigen single geschreven door Bram Koning! Op 3 augustus 1970 werd in de stad s’-Gravenhage een meisje geboren. Samen met haar ouders verhuisde na een tijdje naar het gezellige Brabant. Daar begon haar carrière al op vroege leeftijd.

Lees meer...
Bob Offenberg maakt indruk met ‘Net als in m’n droom’
zaterdag, 28 mei 2016 18:53

Bob Offenberg net als in m'n droom-2Met z’n nieuwe single ‘Net als in m’n droom’ laat Bob Offenberg horen dat hij de muzikale we die hij anderhalf jaar geleden is ingeslagen vervolgt.  Zijn vorige twee singles ‘ Kom maar dichterbij’ en ‘Je bent te gek’ kregen ontzettend veel airplay bij de Nederlandstalige radio- en televisiestations. De nieuwe single is uit hetzelfde hout gesneden en bevat een lekker zomerse sound met een aanstekelijk ‘Eyo Eyo’ kreet. “Dat zingt iedereen mee zonder het lied te kennen” meent Bob.

Lees meer...
De Sterrenparade op TV 29 mei
zaterdag, 28 mei 2016 09:23

dspedwin20by20maritaIn De Sterrenparade blikken we ook deze keer terug op een aflevering van de Regiotap uit 2003. Met optredens van: Jan Smit, Tino, Scares en Jerry and the Musicmakers. Uit de actuele Sterrenparade zie je clips van: Stepahine Struijk, Peter Beense, Thomas Berge en Wolter Kroes. De Superster is deze week voor: Sieneke.

Lees meer...
KOOS ALBERTS & PIERRE VAN DAM in duet; “ECHTE VRIENDEN”
zaterdag, 28 mei 2016 09:19

koos alberts en pierre van damEen even opvallend duo, als misschien ook vanzelfsprekend. Muziek en de klank van hun stem, hadden al jarenlang hetzelfde timbre en vele raakvlakken…………..Eigenlijk, misschien ook logisch. Het zijn volle neven, met dezelfde passie en liefde voor muziek. Nooit eerder kwam het tot een duet, en gelukkig hebben zij elkaar muzikaal omarmt en zijn zij de studio ingedoken om een lang gekoesterde droom tot uitvoer te brengen.

Lees meer...
Wie durft er in de voetsporen van Bennie Jolink te treden op Stöppelhaene?
zaterdag, 28 mei 2016 08:52

stoppelh raalte 2016 agendaOp een vol terras bij grandcafé Neuf is het volledige Stöppelhaene muziekprogramma bekend gemaakt. Hoewel de donderdagavond met Marco Borsato en Guus Meeuwis al enige tijd uitverkocht is, zijn er op de andere dagen ook veel topacts gratis te bezoeken. De grootste vraag was gisteravond: Wie durft er in de voetsporen van Bennie Jolink te treden en jong en oud(er) in de benen te krijgen? Sanne Hans van Miss Montreal gaat de uitdaging aan om er op zondagmiddag een onmeunig gezellig feest van te maken!

 

Lees meer...
MARCO KRAATS – “RADLER IS GEEN ALCOHOL”
vrijdag, 27 mei 2016 20:57

marco radlerDe populaire feestneus Marco Kraats tovert elk theekransje om in een stomend feestpaleis. Deze zomer gaat hij helemaal los zodat iedereen uit zijn dak kan gaan. Hij begint al goed met “Radler Is Geen Alchohol”.

Lees meer...
Nieuwe single Snollebollekes.
vrijdag, 27 mei 2016 20:51

snollebollekes daar gaat zeOhoow, daar hedde ‘m weer! Snollebollekes haalt nu de mosterd in Vlaanderen en met de ingrediënten van de gebroeders Wauters klutst hij “Daar Gaat Ze”. De clip >

Lees meer...
Bierpop 2016 kaarten gaan erg hard!
vrijdag, 27 mei 2016 15:54

bierpop miss mBierpop vorig jaar was een groot succes… een tweede editie kon bijna niet uitblijven!  Onlangs hadden we al bekend gemaakt dat dit zal plaatsvinden op 19 november en natuurlijk wederom in de EvenementenHal in Hardenberg. Miss Montreal zal een geweldige avond verzorgen met een keur aan gastartiesten. Deze worden nog bekend gemaakt. 19 november is nog ver weg, maar wees niet te laat met kaarten kopen, want Sanne laat weten dat het heel hard gaat met de kaarten!

Lees meer...
Zomer-single NIC CAAN: Waanzin
vrijdag, 27 mei 2016 14:50

nic caan waanzinDokter Jean-Marie Collier zaliger, de papa van Nic Caan, was méér dan 30 jaar de huisarts van Eddy Wally. Nic kreeg gedurende z’n 30-jarige carrière op regelmatige tijdstippen diverse waardevolle tips van Eddy. Bij één van z’n laatste bezoeken aan Eddy kreeg Nic eind 2015 de tip om het nummer Waanzin uit te brengen: een nummer dat Eddy Wally zélf opnam in 2001.

Lees meer...
RTV OOST Familiedag in de Waarbeek.
vrijdag, 27 mei 2016 14:33

waarbeek marita 2 Zin in een lekker dagje uit? Kom dan 12 juni naar Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo!! RTV Oost organiseert dan in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo voor de vijfde keer een speciale dag voor onze kijkers en luisteraars. Het attractiepark staat die dag weer exclusief ter beschikking van onze gasten, met gratis entree van het park en gebruik van alle attracties! Bekende gezichten en stemmen van RTV Oost assisteren bij de attracties en we maken die dag vanuit de Waarbeek radio- en televisieprogramma’s. Ook zullen er diverse artiesten komen optreden.

Lees meer...
Nieuwe single Huub Hangop
vrijdag, 27 mei 2016 14:01

huub taxiHij reed al eens in een vrachtwagen, op een hobbelpaard en op een banaan. Tegenwoordig rijdt ie in een taxi! Huub heeft dit keer een zwoele zomerse plaat over de spannende belevenissen van een taxichauffeur! De clip >

Lees meer...
Sheréna laat ons niet langer “ Wachten op de Zomer”
vrijdag, 27 mei 2016 13:59

sherena wachten op de zomerDat er in Nederland zangtalent rond loopt is een open deur intrappen maar dat Brabant wel erg veel van deze muzikale groei diamanten kent is wel opvallend. Onder de rook van Eindhoven ligt het pittoreske Valkenswaard en daar komt het zang talent  Sheréna  vandaan.  “ Wachten op de Zomer” ( en wie doet nu niet) is de titel van haar single. Voor velen een eerste kennismaking maar zeker niet de laatste want  Sheréna  heeft grote muzikale plannen voor de komende periode.

Lees meer...
Nieuwe single Stad en Land.
vrijdag, 27 mei 2016 13:50

Stad-en-Land-Geloven-275x275De nieuwe Stad en Land single ‘Geloven’ is vanaf vandaag verkrijgbaar. ‘Geloven’ is een heerlijke nummer met een hoog zomers gevoel. Het perfecte nummer voor de tijd van het jaar. Geloven is de derde single van Dennis, Allan & Anno (Stad en Land). Na ‘Kom Maar Op‘ en ‘Lieveling‘ is dit een opvolger die het ongetwijfeld goed zal doen deze zomer.  Geschreven door Thomas Berge en komt uit de studio’s van Edwin van Hoevelaak.  De clip >

Lees meer...
Wesly Bronkhorst viert 15-jarig jubileum met eigen concert in het Amsterdamse Concertgebouw.
donderdag, 26 mei 2016 13:03

wesly b concertgeb“Ik kan het nog steeds niet geloven…” Wesly Bronkhorst is nog een beetje beduusd maar vooral ontzettend blij. “Het Concertgebouw! Geweldig!” Daarmee treed hij in de voetsporen van grote (wereld)artiesten: Louis Armstrong, Sting en natuurlijk André Hazes. “Geen kleine jongens,” knipoogt de zanger. “Als Amsterdams jochie droomde ik stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dat echt zou gebeuren. Mijn droom komt tóch uit, in 2017 is het zover. Echt te gek!”

Lees meer...
1 2 3 196