RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 18 (30 April 2017)

 

Davide La Cara
Thuis (10)

 

Bokkers
SOS Op De SMS ~ (8)

Daniel Lohues
Maak Joe Waor (8)

Do
Nooit Meer Een Ander (9)

Jan Henk de Groot
Evenwicht (10)

Pieter van der Zweep
Zevende Hemel (8)

 

Boogiekearls
Altied Hetzelfde Gedonder ~ (2)

Danny Froger
Kleine Jongens Worden Groot (7)

De Dijk
Liefje liefje (5)

Dries Roelvink
Hermanos (2)

Guus Bok
Alles Komt Goed (5)

Hein Michgelbrink
Ik Goa Toch Mooi Deur (11)

Nielson
Tot De Jaren Ons Verjaren (4)

Skotwal
Kommer In (3)

Storm 3
Voor Eeuwig (5)

Thomas Acda & Jelke Van Houten
Ik Ben Mij Bij Jou (9)

 

Aina
Niet Wat Je Gehoopt Had (3)

Bert Hadders & De Nozems
Gruinteboer Van Het Oosterpaark (4)

Blof & Typhoon
Wereld van Verschil ~ (4)

Bounty Hunters
De Weg Terug (3)

Charl Delemarre
Leef (3)

De Kast
Het Begin (2)

Edsilia Rombley Ft. Re-Play
Wat Je Doet Met Mij (1) NIEUW

Johnny Bolk
Moet Dat Nou ~ (6)

Michael Oomen
Kijk (1) NIEUW

Mooi Wark
Probleemn (3)

Patrick Dano
Te Quiero (1) NIEUW

Rene Froger
Leef Vandaag (6)

Spang
Als ’t Moet (1) NIEUW

Tim Douwsma
Dat Ding Met Jou (6)

Wesly Bronkhorst
Steeds Als Jij Me Aankijkt (2)

 

Adriaan Drost
Alleen Met Jou (-)

Danny Diego
Ze steelt de show (-) NIEUW

Elske DeWall
Heb Het Leven Lief (-) NIEUW

Gerard Joling & Tino Martin
Laat Me Leven (-)

Jan van Brusselband
Schenk Maar In (-)

Kevin Pare
Volg Jij Je Hart (-)

Nino Debois
De Reden Dat Ik Hoop (-) NIEUW

Sam Knoop
Zoet en Zuur (-) NIEUW

Theodoor
Helemaal Los (-)

Vinzzent
Kleine Voetjes (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
De Sterrenparade TV morgen bij RTV OOST.
zaterdag, 29 april 2017 12:07

De Sterrenparade op TV, een programma met de beste muziek van eigen bodem. Uit de Regiotap van het jaar 200 zie je The Watchman, Job, Charlene en De Gracht. Verder in deze uitzending uit de huidige hitlijst; Rene Froger, Bökkers, Hein Migchelbrink, The Kik en Ancora.

Lees meer...
Davide La Cara is onze nieuwe Superster.
zaterdag, 29 april 2017 11:56

Elke week een nieuwe Superster in onze hitlijst van Overijssel. Die hoogst genoteerde positie is de komende week voor Davide La Cara met zijn single ‘Thuis’.

Lees meer...
Eerste namen bekend gemaakt TV OOST pleinfeesten.
vrijdag, 28 april 2017 18:32

Wie jarig is, trakteert! TV Oost bestaat dit jaar 25 jaar en daarom trakteert RTV Oost de inwoners van Overijssel op vijf muzikale feesten op zondagen in mei, juni en september. Vijf Overijsselse gastgemeenten en lokale horeca zijn partner van de Jubileumtour. Op zondag 14 mei viert TV Oost haar 25ste verjaardag als eerste op de Markt in Haaksbergen.

 

Lees meer...
Nieuwe stijl en nieuwe single voor Mitch Kerstens!
vrijdag, 28 april 2017 14:45

De talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens timmert nu zo’n 2 jaar als solo zanger aan de weg. Met zijn voorgaande singels oogstte hij al veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations. Wekelijks staat hij op de bühne en is geliefd bij zijn publiek dat jong en oud bestrijkt. De afgelopen tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman in de studio van AKMP gewerkt aan zijn 4e single getiteld; “Ik verlang zo naar die nachten (Verlangen)”.

Lees meer...
NELIS HEESBEEN terug met nieuwe single.
vrijdag, 28 april 2017 14:41

Na jaren stilte wist de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen onlangs een dikke hit te scoren met “Ga Jij Maar Weg, Lazer Maar Op”. Met deze single speelde Nelis zich weer helemaal terug in de kijker en de agenda stroomde weer vol met optredens. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, getiteld “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”.

Lees meer...
MARISKA geeft startsein zomer met nieuwe single “KON HET MAAR ALTIJD ZOMER ZIJN”
vrijdag, 28 april 2017 14:13

Na het succes van haar vorige single “Vanaf Het Moment” (o.a. enkele weken nummer 1 in de Piraten Top 30) is Mariska terug met een heerlijke zomerse plaat “Kon Het Maar Altijd Zomer Zijn”. Hiermee heeft ze een waardige opvolger in handen en zal deze jonge zangeres meer terrein winnen.

Lees meer...
Bezorgt “ZONDER JOU KAN IK NIET LEVEN” GUUS BAUER zijn doorbraak?
vrijdag, 28 april 2017 13:55

Guus Bauer is een graag geziene artiest en niet alleen door zijn welbekende achternaam, welke hij deelt met zijn beroemde achterneef. Guus heeft inmiddels diverse singles en een album uitgebracht, en nu is het tijd voor zijn nieuwe single “Zonder Jou Kan Ik Niet Leven”.

Lees meer...
EDUARD SCOORT MET NEDERLANDSTALIGE VERSIE “DESPACITO”
vrijdag, 28 april 2017 13:29

“Als Ik Bij Je Ben” is de Nederlandstalige versie van de nummer 1 hit “Despacito” van Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber en de opvolger van “Mijn Leven Delen Met Jou” van de 19-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt.

Lees meer...
Eerst nieuwe single André Hazes.
vrijdag, 28 april 2017 13:25

De nieuwe single van André Hazes heet “Steeds Weer”. Dit nummer is de voorloper van zijn nieuwe album ‘Wijzer’ dat op 19 Mei uit gaat komen. Het nummer is al te downloaden.

Lees meer...
TINA TRUCKER ; Ik ben een meisje van de baan…!!
vrijdag, 28 april 2017 13:07

In 1982 scoorde Tina Trucker haar eerste grote hit “M’n good old ducky”! Er volgde nog vele successen w.o. Lady Trucker is mijn naam, Hoe zal het thuis gaan, Oh knappe trucker,  BL-80-HB, King off the Road, Welke jongeman, Ware liefde kan niet stuk,  Hou ‘m tussen de lijntjes, enz.

Lees meer...
Nieuwe single ROCKY PAUW bekend nummer uit 1990 van Corry Konings
vrijdag, 28 april 2017 10:02

Utrechter Rocky Pauw is sedert jaren actief binnen het circuit waarbij hij aanvankelijk nog begint met optredens in kleinere locaties bij o.a. verenigingen en buurthuizen. In de loop der jaren heeft Rocky zich echter weten te ontwikkelen tot een professioneel allround zanger die druk wordt geboekt voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen tot zelfs ver over onze grenzen.

Lees meer...
Dré Hazes van podium na bierdouche in Arnhem
vrijdag, 28 april 2017 09:09

André Hazes jr. is gisteravond van het podium gelopen tijdens Het Foute Oranjefeest in Arnhem. De zanger werd door diverse bezoekers van het Koningsdagfestival met bier bekogeld. De Amsterdammer zou een halfuur optreden, maar hij hield het al na een kwartier voor gezien.

Lees meer...
De Nacht van Johnny Hoes XXL
woensdag, 26 april 2017 16:04

Op zaterdag 26 augustus 2017 krijgt De ‘koning van de smartlap’ & ‘legende’, Johnny Hoes, opnieuw een eigen ‘De Nacht van Johnny Hoes XXL’, in navolging van de succesvolle editie in 2014. Iconen van het Nederlandse lied zullen met Guido’s Orchestra een feestelijk ode brengen in een mega festivaltent in Weert.

Lees meer...
David Alexandre Winter scoort opnieuw in vele landen met single
woensdag, 26 april 2017 15:57

David Alexandre Winter een naam die bij velen niet direct het licht doen laten branden. Echter scoorde deze zanger een wereldhit met Oh Lady Mary. Vele miljoenen gingen ervan over de toonbank en nog steeds is dit nummer veel gevraagd tijdens de optredens. David Alexandre Winter al jaren woonachtig in Boston maar toert nog de hele wereld over.

Lees meer...
JOSE WOLTERS komt met nieuwe single “SAMEN MET ELKAAR”
woensdag, 26 april 2017 15:54

Jose Wolters uit Vroomshoop heeft een nieuwe single opgenomen genaamd “Samen met elkaar” en is afgelopen weekend gepresenteerd.   Het nummer gaat over liefde, heeft een zomers karakter en is een gezellig nummer met een goed verhaal.  Dit nummer, wat is opgenomen bij AV Audio Producties, is geschreven door haar grote steun en toeverlaat en manager / begeleider Klaas Hilberink.

Lees meer...
1 2 3 301