RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 30 (24 Juli 2016)

 

Kevin Koning
Jij Bent Als De Lente (8)

 

Ancora
Op Het Leven ~ (5)

Jannes
’n Grammetje Geluk (5)

Stef Ekkel & Rene Karst
Liever Te Dik In De Kist ~ (4)

Wesly Bronkhorst
Als Ik Het Toch Allemaal Geweten Had (3)

Willem Barth
Al Word Ik Dan Wat Ouder (7)

 

André Hazes
Op De Schoorsteen Staat Een Foto (1) NIEUW

Gino Graus
Leef De Dag (9)

Henk Bernard
Hou Mij In Je Armen (7)

Jeff & Raff
Bijna (3)

John De Bever
Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap (8)

Koos Alberts & Pierre Van Dam
Echte Vrienden (6)

Lisanne Spaander & Jeroen Van Der Boom
Als Je Danst Met Mij (6)

Quincy
Laat Vannacht Je Deur Maar Open (8)

Rob Zorn
Denk Wat Je Denken Wil Van Mij (4)

Skotwal
Te Werk (4)

 

Belinda Kinnaer
Laten Gaan (3)

Elz Bakker
Het Is Klaar (3)

Frank van Etten
Als Een Engel Op Mijn Pad (1) NIEUW

Henri van Velzen
Het Is Zomer ~ (5)

Jeffrey Heesen
One Night Stand (1) NIEUW

John Enter
Hoenapaloe ~ (5)

Kevin Pare
Thuis (2)

Martin Groenewold
Dat Soort (6)

Nielson
Hoogste Versnelling (2)

Rene Schuurmans
In De Sterren Staat Geschreven (2)

Robert Pater
Laat Mij Maar Gaan ~ (5)

Rowwen Heze
Zo Doen We Dat In Het Zuiden (1) NIEUW

Susanna Veldmeijer
Laat Mij M’n Gang Maar Gaan (2)

Tino Martin
Dat Ik Je Zo Zou Missen (2)

Tom Haver
De Allermooiste Jij (3)

 

Daniël Lohues
En Toen Kwam Jij (-) NIEUW

Dennis Alberti
Geef Jij De Nacht Nou Niet De Schuld (-)

Gerrit Haverman & Joey Kramer
Laat Mij Maar Gaan ~ (-) NIEUW

Grad Damen
Waarom (-) NIEUW

Jan Smit & Kim-Lian
Jij Bent Daar (-)

Laura Beekman
Hey (-)

Lesley Williams
Als Ik Jou Vergeef (-)

Ray Benjamin
Alleen Jij (-) NIEUW

Roy Donders
Hoor Je ’t Ritme Van M’n Hart (-) NIEUW

Tommie & Nigel
Ik Mis Je (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Kaartverkoop MPF Oldebroek gaat erg snel.
donderdag, 28 juli 2016 17:48

mpf oldebroekHet eerstvolgende Megapiratenfestijn na de zomervakanties is op vrijdag 2 september in Oldebroek (Gelderland). Voor dit Megapiratenfestijn gaat de kaartverkoop heel erg snel, nu al reeds 80% verkocht!! 

Lees meer...
Robbie te Pas kiest voor ‘Als je lacht’, cover van Enrique Iglesias
donderdag, 28 juli 2016 17:43

RobbietePasAlsjelachtWebsiteDe Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafés, in voetbal kantines en op bruiloften en partijen.

Lees meer...
Meedoen in de nieuwe clip van Ancora?
donderdag, 28 juli 2016 16:40

ancora door weer en wind cdAltijd al eens in een videoclip van Ancora willen spelen? Dit is je kans! Ancora zoekt voor aanstaande ZONDAG 31 juli in HARLINGEN 15 mensen (mannen en vrouwen, gemengd), vanaf 25 jaar, voor een videoclip van hun nieuwe album “Door weer en wind” dat 9 sept. uit zal komen.

Lees meer...
Kevin Koning is onze SUPERSTER
donderdag, 28 juli 2016 13:42

kevin koning jij bentBovenaan in de eigenwijze hitlijst De Sterrenparade van RTV OOST, straalt elke week een nieuwe SUPERSTER. De hoogst genoteerde single van deze week is ‘Jij bent als de Lente’ van Kevin Koning. >

Lees meer...
Clouseau zoekt vervanger.
donderdag, 28 juli 2016 13:38

clouseau danst albumKris Wauters zit deze zomer in Rio voor de Olympische Spelen. Daarom zoeken Clouseau en 1000 zonnen een waardige vervanger om op 21 augustus mee te spelen op het podium van Zomerhit.

Lees meer...
Golden Earring, Miss Montreal, Bökkers eva op Dicky Woodstock
donderdag, 28 juli 2016 12:16

missmontreal6682abymaritaVan donderdag 4 tot en met zaterdag 6 augustus is de 28ste editie van het Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold. Het festival is live te zien bij RTV Oost. Op vrijdag 5 augustus zendt TV Oost live uit vanaf het festivalterrein in het programma Mooi Overijssel. Zaterdag 6 augustus is de familiedag van het festival tussen 13.00 en 18.00 uur te volgen via een livestream op de website rtvoost.nl.

Lees meer...
Martin Garrix sluit deal met Sony
donderdag, 28 juli 2016 12:13

Martin Garrix heeft een contract gesloten met Sony Music, waar deze week zijn volgende release, In The Name Of Love, zal verschijnen, zo meld de top40.

Lees meer...
Jan Smit in de film HIT.
donderdag, 28 juli 2016 11:56

jansmitbymaritasteggink145Gisteren was de eerste draaidag van ‘H.I.T.’, de speelfilm van De Romeo’s. De bekende Vlaamse zangers uit België zijn gestart met de opnames van een speelfilm die in het voorjaar van 2017 zal verschijnen. 

Lees meer...
Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten
woensdag, 27 juli 2016 22:50

frankvanettenmaritaVolkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren. De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek.

Lees meer...
15 jarig Jubileumconcert kaarten Wesly Bronkhorst.
dinsdag, 26 juli 2016 20:27

wesly bronkhorst jub concertVanaf vandaag zijn de kaarten voor het jubileum concert van Wesly Bronkhorst te bestellen. Dit zal zijn op 15 mei 2017 in Het Concert Gebouw in Amsterdam.

Lees meer...
Frans en Dorus Bauer terug met Vive la Frans.
dinsdag, 26 juli 2016 17:48

VivelaFrans2016Vanaf zaterdag 27 augustus gaan de broers op zoek naar andere culturen, muziekstijlen en levenswijsheden. Dit keer steken ze het kanaal over naar Engeland, Schotland, Ierland en Noord-Ierland Frans en Dorus komen op de mooiste plekken waar ze kennis maken met bijzondere mensen. Van een bezoekje aan een chique hoedenmaker in Londen tot een ontmoeting met een dwergenfluisteraar in Ierland.

Lees meer...
Frank en Mirella exclusief bij Startup Events
dinsdag, 26 juli 2016 17:44

frank en mirella ws-2Per heden, 26 juli 2016 zijn Frank en Mirella exclusief te boeken bij Startup Events. Een optreden van Frank en Mirella is een feest der herkenning met hun alom bekende nummers als ‘De Verzonken Stad’, Wat ik zou willen’, en niet te vergeten ‘De Vissers van San Juan’, allemaal ‪‎hits‬ van het sympathieke duo Frank en Mirella.

Lees meer...
Nieuwe single Leonie Meijer.
dinsdag, 26 juli 2016 17:38

leonie ik‘IK VERLIES HET VAN JOU’ is de nieuwe single van Leonie Meijer.  De song Ik Verlies Het Van Jou is, na Als Ik Breek en de ballad Door Hetzelfde Ijs, de derde single geworden van Leonie Meijers’ laatste studio album The Naked Sessions. Leonie schreef de single samen met Han Kooreneef en de Zweedse Jörgen Ringqvist. Ringqvist produceerde een compleet nieuwe versie van de originele single en dat resulteerde in deze zomerse pop variant.

Lees meer...
Nieuwe CD “Bek Toe De Sjonnies”
dinsdag, 26 juli 2016 17:27
SjonniesBekToeDeSjonniesWebsiteVoor het eerst sinds 2007 komt er deze week weer een nieuw CD-album van De Sjonnies. Deze schijf draagt de toepasselijke titel “Bek Toe De Sjonnies”. Natuurlijk is geheel in traditie ook deze CD weer live opgenomen, dit keer in Café Paultje. De release van de CD valt samen met de viering van het 25-jarig bestaan van het gezelschap. Het album werd  17 juli j.l. gepresenteerd tijdens een 3 uur durend concert op de Vierdaagsefeesten als onderdeel van “Matrixx Live aan de Kade”.

Lees meer...
TINA TRUCKER schrijft nummer voor vrachtwagen chauffeuses.
dinsdag, 26 juli 2016 16:58

tina trucker lady klNa het succes van de duet single “Truckdrivers” samen met Hessel Wijkstra gaat Tina Trucker weer alleen de studio in om haar nieuwe single op te nemen. Als ze ’s avonds thuis komt vanuit de studio, krijgt ze onderstaand berichtje van een vrouwelijke truckchauffeuse:

Lees meer...
1 2 3 214