RTV Oost navigatie
Sterrenparade Week 43 (23 Oktober 2016)

 

Pascal Redeker
Voor Mij Alleen (10)

 

André Hazes Jr.
He Ouwe (8)

Corry Konings
Ole Ola (8)

Frans Bauer
Een Beetje Verliefd (5)

Henk Bernard
Een Zigeuner Wil Dansen (4)

Jannes
Kom Drink ’t Laatste Glas Met Mij (8)

 

Ancora
Dronken Van De Liefde ~ (3)

Django Wagner
Laat Me Lachen (2)

Dries Roelvink Feat. Gypsy Bros.
De Zomer Is Er Weer Vandoor (5)

Henk Dissel
Bijna (4)

Jaman
Blijf Bij Mij De Hele Nacht ~ (2)

Jan Smit
Jij Laat Mij Niet Slapen (6)

Jeroen van der Boom
Lach (4)

Martin Dams
Alandra ~ (7)

Sieneke
Donkere Dagen (6)

Tessa Boomkamp
Onze Boerderij ~ (3)

 

Alwie Kroeze
Noaber ~ (1) NIEUW

Antoon Wolters
Zodra Ik Haar Zie ~ (3)

Dani Vermeulen
Ben Je Klaar Om Met Me Mee Te Gaan (3)

Frank & Mirella
die mooie tijd (1) NIEUW

Frank van Etten
Voor Jou Is Mijn Hart Nu Gesloten (4)

Gordon & Gerard Joling
Niemand Mag Alleen Zijn (3)

Maikel Dokter
Het achtste wereldwonder ~ (1) NIEUW

Marco de Hollander
Samen Met Jou (2)

Matthijs Koning
Ik Wil Je Kussen (2)

Peter Beense
Voor Geen Goud (1) NIEUW

Pieter van der Zweep
Ik Laat Me Gaan (1) NIEUW

Ronnie Ruysdael
Oktober (5)

Stephanie Struijk
De Rivier (3)

Twan Lijten
Ga Maar Weg (5)

Wolter Kroes
Formidabel (1) NIEUW

 

Dennis Jones
Ondersteboven (-)

Femke Hengeveld
1000 Bange Nachten (-) NIEUW

Frits Van Der Vorst
Alleen Maar Jij ~ (-) NIEUW

Kees Versluys
Eindeloos Mooi (-)

Maurice Fermont
Ik Ga Leven (-)

Mieke & Luc van Meeuwen
Volle Maan, Een Sterrenhemel (-) NIEUW

Nick & Simon feat. Laura
Hartenstrijd (-) NIEUW

Paul de Leeuw
Stiekem Liedje (-) NIEUW

Ramon Beense
Jij En Ik (-) NIEUW

Rene Froger
Als Je Me Lief Hebt (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) aantal weken
 
Banner
Ongelukje bij clipopnames Harten 10.
vrijdag, 21 oktober 2016 16:54

harten-10-clip-opnames-foto-marita-steggink-400h10Volgende week komt het duo Harten 10 met een nieuwe single genaamd ‘Beetje bij mij’. Gisteren vonden de opnames voor de bijbehorende clip plaats in het Overijsselse Vasse. Na een volledige draaidag, die geweldig verliep, was het einde erg pijnlijk voor zanger Martien van het duo. Hij kwam namelijk lelijk ten val tijdens een rit op een paard. De bewegende beelden blijven privé, maar hieronder (bij lees meer) ziet U de foto….. net op het ‘juiste’ moment.

Lees meer...
GEBROEDERS KO – “HAAR NAAM IS LOLA”
vrijdag, 21 oktober 2016 16:03

gebroeders%20ko%20-%20haar%20naam%20is%20lolaGebroeders Ko zijn al jaren de populairste feest act van Nederland. Dit najaar lanceren hun aanstekelijke nieuwe feestsingle Haar Naam Is Lola. Het is weer een herkenbaar uptempo Gebroeders Ko nummer. Door de tekst gecombineerd met hun welbekende feestmuziek zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken , waardoor heel feestend Nederland weer plat kan gaan voor deze single.

Lees meer...
Deel 2 voor 2 Kleine Kleutertjes Monique & jan Smit.
vrijdag, 21 oktober 2016 16:01

2-kleine-kleutertjes-deel-2Vanaf vandaag ligt het nieuwe ‘2 Kleine Kleutertjes’ Boek & CD Deel 2 van Jan en Monique Smit in de winkel. Jan en Monique Smit introduceren vandaag het tweede deel van de succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie. Dit boek en cd is niet alleen een vervolg op het succes van de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek vernieuwend product waarbij de focus nog meer ligt op de ontwikkeling van het kind.

Lees meer...
Imca Marina eert oude liefde met “De Wals van de Liefde”, een persoonlijk en ontroerend verhaal.
vrijdag, 21 oktober 2016 15:55

imca-walsImca Marina, icoon van de Nederlandstalige muziek, komt dit keer met een bijzonder persoonlijke single over een verloren liefde. De tekst was ruim dertien jaar verloren, maar tijdens haar verhuizing hervond zangeres dit lied wat haar blijft raken. Het verhaal achter de single vertelt Imca in haar eigen woorden:

Lees meer...
Kelly Family ‘gekte’ in Rossum.
vrijdag, 21 oktober 2016 07:51

marita-steggink-10-dsc_5173Een daverend succes!!! Zo mag je het ( al ver van te voren)  uitverkochte evenement zeker wel noemen! Ruim 5000 mensen genoten van een geweldige avond waar de stichting St-oer verantwoordelijk voor was.  John, Kathy, Patricia en Paul Kelly (The Original Voices Of The Kelly Family)  zorgden voor wereldse taferelen in het Twentse Rossum. Vele fans, van dichtbij maar ook van heel ver,  waren gekomen naar het eigenlijk zo kleine dorp, dat even heel erg groot was!

Lees meer...
Slogan Zwarte Cross 2017: ‘Vaak bu-j te bang!’
vrijdag, 21 oktober 2016 07:49

zwarte-crossDeze wereld kan wel wat meer lef gebruiken, vind je ook niet?, aldus de Zwarte Cross.  Come on knasterds, live a little! Weg met die angst! No guts, no glory! Word wakker, kom van die bank af, geef gas en maak van ‘Vaak bu-j te bang’ jouw strijdkreet! Zwarte Cross 2017: 13, 14, 15 en 16 juli. De voorverkoop start op 19 november.

Lees meer...
Exclusief Jan Smit album.
vrijdag, 21 oktober 2016 02:27

jsHet exclusieve album ’20 jaar duetten met Jan’ van Jan Smit is binnenkort tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat. Bij aankoop van twee Unilever producten van merken zoals Dove, Andrélon en Axe ontvangen klanten van Kruidvat het album gratis. Het album is een samenstelling van 20 unieke duetten welke nooit eerder samen zijn uitgebracht.

Lees meer...
Vinzzent geniet van ‘Alle Kleine Dingen’
vrijdag, 21 oktober 2016 02:21

vinzzent-alle-kleine-dingenVinzzent komt aanstaande Vrijdag met zijn nieuwe single ‘Alle Kleine Dingen’. Samen met Jaap Kwakman en Jan Dulles (3JS) schreef hij het nummer wat resulteerde in een ontzettend leuke samenwerking. De laatste maanden stonden vooral in het teken van de komst van zijn zoontje Vince waardoor hij letterlijk en figuurlijk genoot van alle kleine dingen.

Lees meer...
In Oldenzaal geboren zangeres Mieke Telkamp overleden.
vrijdag, 21 oktober 2016 02:18

mieke_telkamp-haar_20_grootste_successen_aZangeres Mieke Telkamp is overleden. Dat heeft haar management bekendgemaakt. Telkamp werd in Oldenzaal geboren. Ze is overleden in haar woonplaats Zeist. Ze was met name bekend van haar hit ‘Waarheen Waarvoor’, een lied dat nog steeds veel wordt gedraaid op uitvaarten. Telkamp was 82 jaar.

 

Lees meer...
Jeffrey Peters komt weer bij je terug
donderdag, 20 oktober 2016 10:37

jeffrey-1400-x-1400De 44 jarige Jeffrey Peters uit het mooie Nijmegen die al vanaf zijn zesde levensjaar bezig is met muziek lanceert zijn nieuwe single. Hij ging als kleine jongen vaak met zijn vader mee naar optredens en repetities van zijn band en daar is het allemaal begonnen. Een aantal jaren later speelde Jeffrey Peters in de schoolband als bassist en zanger zo is Jeffrey zijn muzikale carrière begonnen. 

Lees meer...
JURJEN KERS – ALS DROMEN ECHT BESTAAN
donderdag, 20 oktober 2016 09:55

jurjen-kersVolkszanger Jurjen Kers, onlangs 29 geworden trouwens, lanceert met ’Als Dromen Echt Bestaan’ alweer zijn vierde single sinds dat hij in 2011 debuteerde op de plaat. De in Maarssen geboren Jurjen is al sinds zijn jeugdjaren groot muziekliefhebber. Van plaatjes draaien op een schoolfeest naar een eigen drive-in-show.

Lees meer...
Reünie televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen 2 in Enschede
donderdag, 20 oktober 2016 08:52

Bloed, Zweet & Tranen seizoen 2 was een populair televisieprogramma van SBS6. Deelnemers van dit programma komen voor de reünie 20 november bijeen om op te treden in ’t Bölke te Enschede. Het idee is ontstaan tijdens het televisieprogramma. Artiesten wilden na het programma elkaar nog eens treffen en met elkaar optreden.

Lees meer...
THEATERSHOW RUBY VAN URK.
woensdag, 19 oktober 2016 12:09
ruby-van-urk-theatershowEn dan word je 40… De Noordwijkse zangeres Ruby van Urk zag het al een paar jaar aankomen en wil dit bijzondere jubeljaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 40, dat moet gevierd worden! Hoe? Ruby weet het wel! Met een jubileum-theatershow vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen over alles wat het pad naar de 40 ons zoal brengt.

Lees meer...
Is Ralph Leijendeckers de zanger van het nieuwe Limburgse volkslied?
woensdag, 19 oktober 2016 11:04

ralph-leijendeckersHet Waar in ‘t bronsgroen eikenhout is al sinds jaren het Limburgs volkslied. Het lied werd in 1909 geschreven en in 1939 tot volkslied verklaard. Er werd destijds bewust voor een Nederlandstalige tekst gekozen, om te laten zien dat Limburg, ondanks dat er destijds voornamelijk dialect, Duits en Frans werd gesproken, wel degelijk een deel van Nederland is.

Lees meer...
MARTIEN BUIJKS LANCEERT GEZELLIGE FOXTROT
woensdag, 19 oktober 2016 10:00

martien-rosalina‘Achter het roer’ was in 2012 de debuutsingle van Martien Buijks die in het dagelijks leven daadwerkelijk achter het roer is te vinden van zijn binnenvaartschip. De 34-jarige zanger uit Raamsdonksveer die in André Hazes en Frans Duijts zijn grote voorbeelden ziet, kwam door zijn vader in de scheepvaart terecht. Van hem leerde hij dan ook het vak waardoor Martien sinds 2008 als zelfstandige actief is op de vaart.

Lees meer...
1 2 3 239