2017

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt. Excuses voor het ongemak.

 
Banner
Nieuw album 3JS in aantocht.
donderdag, 16 november 2017 16:04

Het wordt een drukke december maand voor de heren van de 3JS en hun team.  Met hun Acoustic Christmas Tour staan ze deze maand bijna elke dag te spelen in diverse theaters in Nederland. Maar ondertussen werken ze ook aan hun nieuwe album.

Lees meer...
HENKIE EN SJAAKIE KLOOT – RELEASE CARNAVALS / FEESTNUMMERS 2018
donderdag, 16 november 2017 15:27

Al vanaf hun jonge jaren zijn deze mannen met muziek bezig. Eerst als DJ, later als entertainer. De één specialiseerde zich op live zang, terwijl de ander zich concentreerde op presentatie en karaokeshows. 15 jaar geleden kwamen ze elkaar tegen tijdens een klus in het hartje van Brabant.

Lees meer...
Marco de Hollander – Een Hart Van Goud
woensdag, 15 november 2017 19:29

Na de succesvolle feestsingles “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” en “Ik Voel Me Gelukkig” komt Marco de Hollander nu met de wondermooie single “Een Hart Van Goud”. Een volkse plaat pur sang, waarmee hij zijn schare fans zonder enige twijfel een bijzonder groot plezier zal doen.

Lees meer...
NICK & SIMON LANCEREN VIDEO VOOR GEK VAN GELUK.
woensdag, 15 november 2017 11:47

Vandaag is de video launch van Nick & Simon’s nummer Gek Van Geluk. Het nummer is de soundtrack van de nieuwe Johan Nijenhuis film met Plien van Bennekom en Carly Wijs. Gek van Geluk is daarnaast niet alleen de titelsong, maar komt ook in de film zelf voor als belangrijk onderdeel van het verhaal. Omwille van de opnames en het script hadden Nick en Simon maar beperkt de tijd om het nummer te schrijven, zo wisten ze Gek Van Geluk uiteindelijk binnen slechts één dag te schrijven.

Lees meer...
Jettie Pallettie gaat de carnaval in met bekend nummer van Bonnie St Claire.
dinsdag, 14 november 2017 11:36

Jettie gaat dit jaar het Carnavals seizoen in met Ronnie ! Het gaat om Ronnie de Brandweerman.  Het is een hippe bewerking van het originele “Bonnie , kom je buiten spelen” van Bonnie St Clair . Heerlijk ouderwetse klanken in een nieuw modern jasje !

Lees meer...
Pet Raket en John Kanon scheuren door het hele land met BETS!”
dinsdag, 14 november 2017 11:24

Op de 11de van de 11de gaven Pet Raket en John Kanon het startschot voor de komende carnavalsperiode met hun gloednieuwe party singel. In hun speciaal ingerichte bus scheuren ze vanaf nu door het hele land met hun single “BETS”.

Lees meer...
Feestduo Happy Ouwer komt met nieuwe Carnavalskraker!!!
dinsdag, 14 november 2017 11:18

Na het succes van hun carnavalskraker “ Feest bij elke scheet “ weten de heren van Feestduo Happy Ouwer dit jaar wederom een echte carnavalshit te produceren ! Op de 11e van de 11e is “ Storm in een glas bier “ gereleased en de vele positieve reacties beloven veel voor het aankomende carnaval.

Lees meer...
Mario Mulder komt met nieuwe single.
zondag, 12 november 2017 15:46

Mario Mulder, onder meer bekend van het populaire SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen, laat Nederland kennismaken met zijn nieuwe single met de titel ‘Waar Moet Ik Heen’. Zijn hoed is af en zijn lange haar…. dat is er ook af. Kent U hem nog wel terug? Bekijk de prachtige clip >

Lees meer...
Veel verdriet voor Roy Donders.
zaterdag, 11 november 2017 17:36

Roy Donders laat vanmiddag weten via Facebook, dat afgelopen zaterdag zijn oma is overleden. Roy; ” Ze had heel veel pijn aan haar botten en gewrichten en problemen met haar nieren en hart. Gelukkig is ze rustig ingeslapen en heeft ze een geweldig mooi afscheid gehad met ons allemaal.”

Lees meer...
HATSIKIDEE!
zaterdag, 11 november 2017 17:19

GINO COMPROMESSO houdt wel van een stoer feestje! Deze Oer-Brabantse knaap heeft met diverse bands en acts vele podia een feestelijke schuurbeurt gegeven. .Hij was actief als drummer/zanger/entertainer in o.a. Rock & Loll band WC EXPERIENCE en feestact  ALLE 13 JAANKE.

Lees meer...
Nieuwe single ‘Me’ van Maan.
zaterdag, 11 november 2017 17:08

Op 17 november verschijnt de AM ep van zangeres Maan en een week later, op 24 november, verschijnt dan de PM ep vol met sexy bedroom jams. Maan: “Darling you ain’t got me”, zo luid het refrein van m’n nieuwe single ME. Een persoonlijk verhaal dat ik nu heerlijk van me af kan zingen, en hopelijk zingen jullie het over een paar dagen vrolijk met me mee. HOPE YOU LOVE IT! X Maan.”

Lees meer...
Opvolger ‘Liever te dik in de kist’ in de maak.
vrijdag, 10 november 2017 17:11

Er wordt inmiddels hard gewerkt aan een opvolger van de grote hit ‘Liever te dik in de kist’ van René Karst en Stef Ekkel. De heren zaten afgelopen dagen in Best, in de studio van Waylon van der Heyden. Te titel van het nummer is inmiddels bekend >

Lees meer...
Laat Daisy Talens haar eigen gang maar gaan!
vrijdag, 10 november 2017 16:56

De nieuwe single van zangeres Daisy Talens is een werkelijk verrassende track. De tekstinhoud is autobiografisch en past precies in Daisy’s levensloop, met een pakkende melodie zal dit liedje al snel bij menig luisteraars in het geheugen zijn gegrift. We denken daarom dat dit best weleens een succesje zou kunnen worden voor Daisy.

Lees meer...
Chris Haverman; “Waar is die meid’’ !
vrijdag, 10 november 2017 16:43

De in Deventer geboren Chris Haverman kan trots kijken naar het verloop van zijn nog behoorlijk prille carrière als artiest. De daverende kick-off hiervan greep in 2015 plaats met de release van een single vrijwel direct gevolgd door het album; ’n Goed begin’. Met recht een goed begin dus want Chris merkte meteen een grote mediabelangstelling rond zijn persoontje.

Lees meer...
Bertha Verbeek aan de slag met compleet nieuw team
vrijdag, 10 november 2017 16:38

Als het aan Bertha Verbeek ligt, is haar nieuwe single ‘Jij was de liefde van mijn leven’ de voorloper van een reeks nieuwe nummers die ze uit wil brengen in een stijl die op zal vallen tussen de alledaagse Nederlandstalige muziek. Het is volgens de spontane zangeres uit Gouda heel gewaagd, totaal iets anders, heeft een beat die bij deze tijd past, is modern en dansbaar.

Lees meer...
1 2 3 349