RTV Oost navigatie
STERRENPARADE – 11E JAARGANG – WEEK 32 – 2/8/2015

 

Jaman
Oh Leilah ~ (8)

 

Adriaan Drost
Kleur aan de wereld (8)

Ali B ft Ruben Annink
Terwijl jullie nog bij me zijn (6)

Andre Hazes jr.
Leef (4)

Henk Bernard
Wees nou ‘ns lief (3)

Jeroen van der Boom
Mag ik dan bij jou (5)

 

Gerson Main
Ik weet niet hoe (1) NIEUW

Henri van Velzen
Bella balkonia ~ (5)

Jan van Est
Ik wil maar kijken (1) NIEUW

Marco de Hollander
Jij bent de leukste (5)

Mike Peterson
Ik kan zo niet verder (1) NIEUW

Mike van Dijk
Zolang dat jij van me houdt ~ (4)

Peter Beense
365 dagen feest (3)

Rowwen Heze & Normaal
Gries (3)

Thomas Berge
Leef je uit ~ (3)

Tino Martin & Dries Roelvink
Plaatje van een vrouw (6)

 

Bart & Alex
Vriendschap (3)

Boudewijn de Groot
Geen uitzicht (1) NIEUW

Daniel Oostra
Vrienden (1) NIEUW

Double orange
In Rio grande (1) NIEUW

Frank van Etten
Dans Laila dans (2)

Franky & Johnny
De liefde (2)

Glenn de Koning
Het is tijd (2)

Joey Kramer
Lekker ding (3)

John West
Laat je gaan (2)

Kast
Neem me zo (4)

Rinus Ponsen
De hele nacht (2)

Sidney Bischoff
Gipsy lady (2)

Triple
Voel je mijn hartslag (3)

Wimmie Bouma
Mambo mambo (1) NIEUW

Yoeri L’Abee
Het leven lacht mij toe (3)

 

Alberto Nicolai
Kom met me dansen (-) NIEUW

Ancora
Thuis zijn (-) NIEUW

Auke & Lorenzo
Nog steeds van jou (-) NIEUW

Franky Falcon
Ik wil jou nooit meer kwijt (-) NIEUW

Geen stempel
Leef (-) NIEUW

Jannes
Al mijn liefde zal ik geven (-) NIEUW

Judith Peters
Zomercarnaval (-) NIEUW

Marlane
Jij bent voor mij (-) NIEUW

Tinus van der Weide
Nooit meer alleen (-) NIEUW

Tygo Nendels
Alle vrouwen (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
AVROTROS vanaf grootste festival met muziek van eigen bodem Dutch Valley.
maandag, 03 augustus 2015 23:21

Dutch2015TVAl het goede van eigen bodem is op zaterdag 8 augustus te horen en te zien tijdens Dutch Valley. Op 9 verschillende podia en met meer dan 95 optredens is dit het grootste   festival met muziek van Nederlandse origine. AVROTROS is erbij en maakt een registratie van dit unieke festival. Lauren Verster, Art Rooijakkers en Tim Douwsma, doen vanaf 22.25 uur verslag op NPO 3.

Lees meer...
Opnieuw babynieuws in artiestenland.
maandag, 03 augustus 2015 23:04

mike-van-dijk samenZanger Mike van Dijk en zijn Patricia, zijn vanavond de trotse ouders geworden van een zoontje. Het jongetje van de zanger uit Enschede heeft de naam Gino gekregen.

Lees meer...
WAYLON spreekt …….
maandag, 03 augustus 2015 22:54

waylongivingupeasyIk zit hier achter een computer op een bloedmooie dag omdat er iets gaande is wat een hoop mensen blijkbaar onweerstaanbaar interessant vinden. Ik heb niet eens de behoefte om me ook maar een klein beetje druk te maken om die personen maar helaas werd ik vanochtend wakker gebeld door een dame van RTL Boulevard die zichzelf had uitgenodigd aan mijn voordeur en zich oprecht afvroeg of het wel goed met me zou gaan en dat ze bezorgd waren, de hele redactie!

Lees meer...
In de aanloop naar album is ‘Boer’n’ de nieuwe single van Peter Groot Kormelink
maandag, 03 augustus 2015 20:16

peter groot kormelink  Boer nPeter Groot Kormelink is vooral bekend als zanger en oprichter van Jazzpolitie. Een traporgel in het schuurtje van de buurman blijkt de basis van een langdurige loopbaan als muzikant en theaterdier.  Na vele omzwervingen in bandjes en theatergroepen kreeg hij landelijke bekendheid met zijn twee succesvolle bands Splitsing en Jazzpolitie (samen met Herman Grimme).

Lees meer...
Het Verhaal van… Jan Smit
maandag, 03 augustus 2015 19:10

jansmitbymaritasteggink145In Het Verhaal van… wordt het leven van een muzikale Nederlander uitgelicht. Hoe is zijn muzikale carrière tot stand gekomen? Wat zijn de hoogte- en dieptepunten? Welke factoren hebben de artiest gemaakt tot wie hij nu is?

Lees meer...
De nieuwe SUPERSTER is JAMAN.
zondag, 02 augustus 2015 13:21

jaman - oh leilahElke week heeft de eigenwijze hitlijst van Overijssel een nieuwe SUPERSTER staan. De artiest die voor de komende week bovenaan in De Sterrenparade hitlijst straalt is Jaman met zijn single ;
‘Oh Leilah’.

Lees meer...
Nog meer babynieuws!
zondag, 02 augustus 2015 12:47

estherregiotap“Trots en dankbaar zijn we met de geboorte van onze prachtige dochter en zusje Elya. Zowel Elya als haar moeder verkeren in blakende gezondheid en genieten van elkaar”, dat zijn de woorden van papa Diede in ’t Veld. Hij en zijn Esther hebben al een zoontje Quin. Zangeres Esther Pierweijer kennen o.a. we uit de serie ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’ van RTV OOST. 

Lees meer...
Monique Smit bevallen van zoontje.
zaterdag, 01 augustus 2015 23:04

moniquesmit_5729maritaMonique Smit en haar Martijn zijn vandaag de trotse ouders geworden van een zoontje. Het jongetje heeft de naam Noah gekregen. Broer Jan Smit laat via facebook weten “Voorlopig blijf ik dus de enige van de familie Smit die meisjes kan maken… Ik ben weer oom geworden van Noah!” Daarna plaatste hij een link naar Sterren.nl, waar het nieuws stond.

Lees meer...
De Sterrenparade op Tv morgen.
zaterdag, 01 augustus 2015 14:17

dspedwin20by20maritaDe Sterrenparade is een programma met de beste muziek van eigen bodem. In de aflevering van 2 augustus  blikken we terug op het RTV Oost muziekspektakel ‘ Tour d’Overijssel’ uit augustus 1998 in Ommen.

Lees meer...
Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor het bijzondere Duet ‘Niets Lijkt Te Gebeuren’!
zaterdag, 01 augustus 2015 14:14
sam koopsHet is alweer even geleden dat Sam Knoop uit kwam met zijn singels “Sta eens Stil”, welke hij voor zijn moeder schreef en “Leef je nu” waarin hij zijn band voorstelde. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om een bijzondere samenwerking aan te gaan met de IJslandse zanger Baddi Hall.

Lees meer...
Babynieuws in artiestenland.
vrijdag, 31 juli 2015 21:37

bokkers20by20maritaAfgelopen weekend was Martine nog de BOB voor haar Hendrik-Jan Bökkers, tijdens de diverse optredens op de Zwarte Cross, vandaag is ze bevallen van een zoontje. Vanmorgen zijn de zanger van Bökkers (Hendrik-Jan) en zijn Martine de gelukkige ouders geworden van een derde kindje. Hij heeft de naam Kobus gekregen.

Lees meer...
“Mag het dan zo zijn” voor Johannes Wolters?
vrijdag, 31 juli 2015 21:15

JohannesWoltersMaghetdanzozijnWebsite“Mag het dan zo zijn” is de titel van Johannes Wolters’ nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt. Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.”

Lees meer...
Gaat een vreemde er voortijdig vandoor met het nieuwe album van Wesly Bronkhorst?
vrijdag, 31 juli 2015 14:53

wesly bronkhorst - mooiste van de klas“Ik ben gehackt!”
Wesly is geschrokken, en niet zo’n beetje ook. Al een jaar werkt hij keihard aan zijn nieuwe album. “Ik heb bewust veel tijd in het schrijven en produceren van nieuwe liedjes gestoken,” vertelt de Amsterdamse zanger. “Nu wil ik daar nog niks over kwijt, want ik zit nog in de afrondende fase en wil straks mijn fans verrassen. Dat verdienen ze. Maar toen bleek opeens mijn computer gehackt!

Lees meer...
Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen
vrijdag, 31 juli 2015 14:51

louisa LeefDe realityster Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen onder het label van Antonio-Entertainment This is me – Leef je eigen leven De realityster Louisa Janssen die nu te zien is in haar eigen real life soap op tv zender TLC,  Louisa & Rosanna ( elke avond op TLC 20:30 tijdens de gay week )

Lees meer...
Nieuwe single voor Eveline Cannoot
vrijdag, 31 juli 2015 14:43

Eveline kom dan bij meHet begon allemaal voor Eveline Cannoot 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar elke tent op z’n kop en dit onder de formatie WHOOPZ! Maar toch koos ze 5 jaar geleden om alleen verder te gaan… en tot op de dag van vandaag heeft ze niet meer stilgezeten.

Lees meer...
1 2 3 103