RTV Oost navigatie
11E JAARGANG – WEEK 49 – 29/11/2015

 

Harten 10
Hou me vast ~ (5)

 

3J’s
Samen door (5)

Ancora
Hoog in ’t noorden ~ (4)

Andre Hazes jr.
Niet voor lief (3)

Frans Duijts
Elise (5)

Marco Borsato
Mooi (3)

 

Clouseau
Zin om te bewegen (3)

Ferry de Lits
Waar ga je heen (3)

Johan Kettenburg
Mij krijg je niet stuk (5)

Mooi wark
Gien mens wet waorum (2)

Nick & Simon
Met dank aan jou (3)

Pieter van der Zweep
Zal de liefde winnen (4)

Quincy
Zeg maar niets (3)

Rene Froger
Waarom wachten (5)

Sieneke
Het gat van de deur (6)

Wimmie Bouma
Gewoon even teveel ~ (3)

 

Frank Verkooyen
Leef maar (1) NIEUW

Jeffrey Schenk & Marlayne
Heel even (2)

Jeroen van der Boom
Overal waar ik ga(1) NIEUW

Joey Hartkamp
Chic a bang bang (4)

Laura
Levenslang (1) NIEUW

Melanie Beense
Het gaat nog niet (1) NIEUW

Mick Harren
Ik lach zolang ik leef (4)

Mike & Colin
Oog voor jou (1) NIEUW

Peter Beense
Ik hou van jou (1) NIEUW

Ray van der Heiden
Veel te veel liefde (2)

Re-play
Er is geen ander (1) NIEUW

Tamara & Tom
Geloven (1) NIEUW

Vinzzent
Dat ik eventjes bij jou mocht zijn (3)

Xander de Buisonje
Ik hou van jou (4)

Yves Berendse
Droomvrouw (3)

 

Alberto Nicolai
Vader en zoon (-) NIEUW

Croom
Toverij (-) NIEUW

Driekes
Pak mijn hand (-)

Gene Thomas
Voor haar (-) NIEUW

John Stevens
Evelien (-) NIEUW

John West
Jij bent niet te weerstaan (-) NIEUW

Kevin Smit
Engelen (-) NIEUW

Lucas & Gea
Zou je gaan als ik je vroeg (-)

Nielson
Hier met jou (-) NIEUW

Raymon Hermans
M’n favoriet (-) NIEUW

~ Uit Overijssel
(-) = aantal weken
 
Banner
Enschedese muzikanten willen al zingend einde maken aan discussie over Zwarte Piet.
dinsdag, 01 december 2015 16:03

kroam boosZe zijn er helemaal klaar mee: de eeuwige discussie over Zwarte Piet. Daarom maakten de Enschedese muzikanten Robert van der Meulen en Wilfried Poorthuis het nummer ‘Boos’.  De muzikanten zaten op een avond in de studio toen het gesprek tijdens de koffie op het onderwerp Zwarte Piet kwam.

Lees meer...
Kerstsingle van Marco Kimsen
dinsdag, 01 december 2015 15:39

Marco Kimsen-Hoes voorU kent ze wel, de Kerst hits die ieder jaar maar weer terug komen. Maar af en toe komt er weer een nieuwe hit om de hoek kijken. Dit jaar komt hij hoogstwaarschijnlijk van onze zuiderburen. Marco Kimsen “Ik wil met kerst niet alleen zijn”  is een cover van de wereldhit van Elvis en Mud ” Lonely This Chistmas”. De productie was in handen van Fonny “Flikken Maastricht” de Wulf, met een Nederlandse tekst van Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp.

Lees meer...
Welke wens heeft Ancora voor deze Kerst?
dinsdag, 01 december 2015 14:23

ancora mijn wens voor kerstmis 150Twee jaar geleden vierden ze nog ‘Kerstmis op zee’, Patrick Jongschaap, Martin Dams en Harm Wolters… oftewel Ancora. Met kerst wilden de zeemannen thuis zijn, maar voor deze kerst nemen ze je juist mee op zee. Hoe het verhaal is, kun je horen en zien in hun clip, die o.a. opgenomen is op het schitterende schip de Brandaris.

Lees meer...
Helemaal Hollands laat zien dat ze stapelgek op Kerstmis zijn.
dinsdag, 01 december 2015 13:57

helemaal hollands gek op kerstHelemaal Hollands, Carlo & Leo, hebben een kerstsingle opgenomen. Het nummer heet ‘Stapelgek op Kerstmis’ en is een productie van Edwin van Hoevelaak, opgenomen in de Rooftop Studio’s. ’Stapelgek op Kerstmis’ is voorzien van een sfeervolle clip met een persoonlijk tintje. Hun vrouwen, kinderen en familie komen voorbij in deze clip, die opgenomen is bij Restaurant ‘Vader Jacob’ in Rotterdam.

Lees meer...
Mannenband KLUBBB3 zijn Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen.
dinsdag, 01 december 2015 13:43

klubbb3Op 8 januari verschijnt het album van de groep Klubbb3, die bestaat uit Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit. Het album is verkrijgbaar in zowel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland! Volgens Schlagerprimeur krijgt de Duitse schlagerbranche krijgt er een heuse mannenband bij in 2016.

Lees meer...
Dennie Christian ontvangt Oeuvre Award
maandag, 30 november 2015 15:46

Dennie Christian awardHij was compleet verrast! Tijdens het fanweekend in zijn woonplaats Wardenburch werd Dennie Christian in het bijzijn van honderden fans aangenaam verrast door Edwin en Coen van Hoevelaak. Hij ontving namelijk een oeuvre award voor de verkoop van meer dan 15 miljoen geluidsdragers in zijn nu al meer dan 40 jarige durende carrière.

Lees meer...
Duet Ralf Mackenbach & Rachel Traets.
maandag, 30 november 2015 14:52

ralf rachel kerstRalf Mackenbach was net veertien jaar oud, toen hij in 2009 in Kiev het Junior Eurovisiesongfestival won met “Click Clack”. Rachel Traets heeft in 2011 het Junior Songfestival gewonnen en behaalde de 2e plaats op het Eurovisiesongfestival in Armenië. Ralf & Rachel hebben nu een duet opgenomen.

Lees meer...
Nieuwe single voor EVERT VAN HUYGEVOORT
maandag, 30 november 2015 14:37

evert iemandDe zanger Evert van Huygevoort uit Breda weet wat zijn levensdoel is en is gaan leven voor zijn muzikale carrière. Evert van de Huygevoort lanceerde dan ook in 2015 met volle trots de vrolijke zomerse single “lach, dans en geniet”, die Evert samen met Lady D tot een hoogtepunt wist te brengen en wat een temperamentvolle uptempo single is geworden. 

Lees meer...
Nieuwe single Thom Craane.
maandag, 30 november 2015 14:27

thom craane  Nobody is PerfectVoor Thom is dit weer zijn 3e single bij Jesa Productions. Thom heeft een eigen stijl en binnen korte tijd zijn eigen plekje weten te vinden binnen het party circuit. Deze veel gevraagde artiest zal ook met zijn nieuwe single menig feestje gaan bouwen in het hele land. De productie van de single was in handen van niemand minder dan Harold Queens.

Lees meer...
Nieuwe single van Rob Rietbroek is getiteld “Zo ben jij” .
maandag, 30 november 2015 14:23

rob_rietbroek_-_zo_ben_jij_frontDeze nieuwe single van Rob Rietbroek is getiteld “Zo ben jij” Met de feestdagen in aantocht een mooie warme plaat over vriendschap in het algemeen, een nummer waar veel mensen zichzelf en hun vrienden in zullen herkennen.

Lees meer...
Friese artiesten maken samen Kerstsong over werken met Kerst.
maandag, 30 november 2015 13:45

friese artiesten kerstsingle“Wurkje Mei Kryst” is de titel van een nieuw kerstnummer. Elf Friese acts vormen het “Bjusterbaarlik Muzyk Ensemble”. Net als vele anderen moeten ook muzikanten werken tijdens de kerst. Daarom is dit een lied van werkende mensen voor werkende mensen. Maar ook de mensen die vrij zijn met kerst kunnen zeker van dit nummer genieten.

Lees meer...
Rick Prijs zal geen traan meer om je laten.
maandag, 30 november 2015 12:51

rick ik zal‘Ik zal geen traan meer om je laten’ …. is de nieuwe single van Rick Prijs Rick Prijs is al drie jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht en op 20 november jl. presenteerde hij z’n nieuwste nummer ‘Ik zal geen traan meer om je laten’. John Collee heeft de tekst geschreven en Arjan Venemann is verantwoordelijk voor de muziek.

Lees meer...
Bob Offenberg brengt nieuwe single uit op het NRGY label
maandag, 30 november 2015 12:41

Bob Offenberg je bent te gekBob Offenberg was afgelopen juni uitgenodigd om op te treden tijdens een haringparty in Hilversum. Tom Peters van platenmaatschappij NRGY was daar ook aanwezig en Bob raakte met hem in gesprek. Qua optreden had de platenbaas hem al zeker een jaar of zes niet meer gezien. Wel was hij op de hoogte van zijn uitgebrachte singles.

Lees meer...
Theodoor laat zien en horen hoe mooi Kerst moet zijn.
maandag, 30 november 2015 12:36

Theodoor - Zo Mooi Moet Kerstmis Zijn voor hoesZanger Theodoor heeft altijd al de wens gehad om een eigen Kerstlied op te nemen. Hij heeft de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis een Kerstsingle geschreven.

Lees meer...
Zanger John Stevens is terug van weggeweest!
maandag, 30 november 2015 12:32

John Stevens evelienNa een periode van muzikaal experimenteren, met en zonder band, werd al snel duidelijk dat John Stevens een grote voorliefde had voor het Nederlandstalige lied. In samenwerking met schrijver en producer Martin Sterken werd John zijn debuutsingle in januari 2006 uitgebracht. ‘Kies je voor mij’ was het begin van een solocarrière en een droom werd werkelijkheid.

Lees meer...
1 2 3 141